Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

"Η ώθηση στον διεμφυλισμό"




Αν θέλετε να προστατεύσετε το παιδί σας, πρέπει να αναλάβετε την ε υ θ ύ ν η.



Είναι πεπεισμένοι ότι βρίσκονται «σε λάθος σώμα» και λαχταρούν την αλλαγή φύλου τους. 

Όλο και περισσότερα κορίτσια εισβάλλουν στις κλινικές φύλου με την αυτοδιάγνωση «είμαι τρανς». Έχουν ακρωτηριάσει το στήθος τους και θα εξαρτώνται από την τεστοστερόνη για το υπόλοιπο της ζωής τους. 

Οι γιατροί κάνουν λόγο για «διαφημιστική εκστρατεία του διεμφυλισμού». 

Οι λίστες αναμονής είναι γεμάτες. Περίπου το 75 έως 90% των ασθενών είναι κορίτσια στην εφηβεία. Οι περισσότερες από αυτές πάσχουν από προϋπάρχουσες ψυχικές ασθένειες. 

Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου στατιστικά στοιχεία. Το Γερμανικό Ιατρικό Περιοδικό δημοσίευσε μια μελέτη σχετικά με τα δεδομένα χρέωσης για τους νόμιμους ιατρούς ασφάλισης υγείας. Μεταξύ 2012 και 2022, υπήρξε αύξηση 680% στις θεραπείες τρανσέξουαλ για ασθενείς ηλικίας πέντε έως 24 ετών.

Ξαφνικά, τα ψυχικά ασταθή κορίτσια που είχαν αναπτύξει οριακά συμπτώματα πριν από μερικά χρόνια μιλούν σαν στενόμυαλοι ιδεολόγοι: «Μου δόθηκε λάθος φύλο κατά τη γέννηση. Ταυτίζομαι ως τρανς». Νέο όνομα, νέες αντωνυμίες, νέα εμφάνιση, νέοι φίλοι. Από σχολείο σε σχολείο, πάνω και κάτω στη χώρα, το ίδιο μοτίβο. Οι επιρροές από την τρανς κοινότητα στα social media είναι εμφανείς.

Οι γιατροί αναφέρονται στο φαινόμενο ως "Rapid Onset Gender Dysphoria", ή ROGD για συντομία, και στα γερμανικά: ξαφνική εμφάνιση δυσφορίας φύλου. 

Πρωτοβουλίες τρομοκρατημένων γονέων σχηματίζονται σε όλο τον κόσμο που δεν θέλουν να πιστέψουν ότι οι κόρες τους έχουν ανακαλύψει την «πραγματική ταυτότητα φύλου» τους ως αγόρια από το πουθενά. 

Οι ορμόνες και τα νυστέρια είναι τα μέσα επιλογής για να αντιμετωπίσετε τα ψυχικά προβλήματα και να γίνετε ένας νέος, ευτυχισμένος άνθρωπος.

Η τρανς λατρεία υπηρετεί επιδέξια το μίσος για τον εαυτό των παιδιών με διαταραχές προσκόλλησης.

Η ολοήμερη φροντίδα από μικρή ηλικία, ο καταναλωτισμός και οι ασταθείς οικογένειες είναι θλιβερή κανονικότητα.

Η σεξουαλικοποίηση, τα ιδανικά ομορφιάς, η πίεση για συμμόρφωση και ο εκφοβισμός μεταξύ των ολοήμερων κολεκτιβοποιημένων παιδιών θέτουν τα έφηβα κορίτσια ιδιαίτερα υπό τέτοια πίεση που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στο τρανς μήνυμα σωτηρίας στο TikTok and Co.

Το λόμπι των τρανς είναι η νέα δύναμη στο ουράνιο τόξο της Γερμανίας. Καταφέρνει να εκφοβίσει ψυχολόγους, γιατρούς και γονείς με νομικές και κοινωνικές απειλές σε τέτοιο βαθμό που πολλοί συμφωνούν με τις επιθυμίες μετάβασης των παιδιών

Πίσω από αυτό βρίσκονται μεγάλοι οργανισμοί με οικονομικό συμφέρον όπως η Παγκόσμια Επαγγελματική Ένωση Υγείας Διεμφυλικών (WPATH). Δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι εκεί έχουν διαρρεύσει εσωτερικά έγγραφα, έχει αποδειχθεί πόσο ιδεολογικά καθοδηγούμενο είναι το WPATH. 

Οι γιατροί γνωρίζουν ότι οι ασθενείς τους είναι πολύ νέοι και πολύ ασταθείς για να κατανοήσουν τις συνέπειες των μη αναστρέψιμων παρεμβάσεων.

Αποκρύπτουν τις σοβαρές και μερικές φορές θανατηφόρες παρενέργειες, γνωρίζουν ότι πολλοί έφηβοι μετανοιώνουν πικρά για τη μετάβασή τους αργότερα και ωστόσο, εξακολουθούν να ακρωτηριάζουν το υγιές σώμα τους.

Το διεθνές λόμπι των τρανς προωθεί σκόπιμα νόμους αυτοδιάθεσης, όπως αυτός που θα τεθεί σε ισχύ στη Γερμανία τον Νοέμβριο. 

Η παράλογη διευκόλυνση της κοινωνικής αλλαγής φύλου μέσω της πράξης προφορικής δήλωσης στο ληξιαρχείο είναι μια επίδειξη δύναμης της ιδεολογίας του φύλου και μια τροφοδότηση της λατρείας μεταξύ των νέων. Από την ηλικία των 14 ετών, υποτίθεται ότι επιβάλλουν τη θέλησή τους, σε περίπτωση σύγκρουσης με τη βοήθεια οικογενειακών δικαστηρίων. Για παράδειγμα, ο νομοθέτης διαιρεί τις οικογένειες και καταργεί το δικαίωμα των γονέων να ανατρέφουν παιδιά.

Εάν ο επαναστάτης έφηβος έχει αλλάξει την καταχώριση φύλου του, τα χέρια των κρίσιμων γιατρών είναι νομικά δεμένα. 

Αν η Μia μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό της στον γιατρό της ως Τim, το κράτος έχει προβλέψει τη διάγνωση και ο γιατρός υποβαθμίζεται σε υποκατάστατο πράκτορα. 

Αν o γιατρός θέλει να συστήσει ψυχοθεραπεία στη Mia και να συμβουλεύσει κατά της τρανς χειρουργικής επέμβασης, υπόκειται σε δίωξη

Η πορεία της Mia έχει πλέον χαρτογραφηθεί, επειδή η κοινωνική μετάβαση δημιουργεί επίσης γεγονότα στο σχολείο, όπου η Mia ως τρανς αγόρι Tim θαυμάζεται για το «θαρραλέο βήμα» της.

Η πίεση αυξάνεται τώρα για να δοθεί συνέχεια με ιατρικά μέτρα

Νεαρές γυναίκες που μετανοιώνουν για την τρανς φάση τους και έχουν σταματήσει να παίρνουν ορμόνες αναφέρουν ότι η πράξη προφορικής δήλωσης «Είμαι τρανς» έχει επιδεινώσει την κρίση ταυτότητάς τους και δεν μπόρεσαν να «βγουν από τον αριθμό».

Με φωτογραφίες πριν και μετά, προειδοποιούν ως «detransitioners» για τις απρόβλεπτες συνέπειες της θεραπείας τεστοστερόνης και μια ζωή χωρίς σεξουαλικά όργανα. 

Περιγράφουν τη συμμετοχή τους στην εμμονή με το να είναι τρανς, πώς αγνόησαν αμφιβολίες και προειδοποιήσεις και χτύπησαν ανοιχτές πόρτες με τρανς θεραπευτές. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι αγωγές από τους detransitioners οδήγησαν στο κλείσιμο της κλινικής φύλου Tavistock του Λονδίνου.

Οι τελευταίες μακροχρόνιες ιατρικές και επισκοπικές μελέτες έρχονται σε αντίθεση με την ιδεολογική πορεία της ανεπιφύλακτης επιβεβαίωσης των παιδιών και των εφήβων στις αυτοδιαγνώσεις τους. 

Όλο και περισσότερες χώρες απαγορεύουν τους αναστολείς της εφηβείας, τις ορμόνες αντίθετου φύλου και τις τρανς χειρουργικές επεμβάσεις για ανηλίκους και συνιστούν την επιστροφή στην ψυχοθεραπεία. 

Στη χώρα αυτή, ο Γερμανικός Ιατρικός Σύλλογος κάλεσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να σταματήσει τη δια-θετική θεραπεία των ατόμων κάτω των 18 ετών. Ως εκ τούτου, οι γιατροί αντιτίθενται σαφώς σε μια προγραμματισμένη κατευθυντήρια γραμμή θεραπείας για ανήλικους τρανς ασθενείς, η οποία βασίζεται στις προδιαγραφές του WPATH.

Στο άρθρο του, ο Δρ Martin Voigt επικρίνει τη λεγόμενη «διαφημιστική εκστρατεία των τρανσέξουαλ» ως μια επικίνδυνη μανία που επηρεάζει τους ψυχικά ασταθείς εφήβους και συχνά οφείλεται σε ασταθείς οικογενειακές σχέσεις. 

Προτρέπει τους γονείς να αναλάβουν την ευθύνη και να λάβουν μέτρα για να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τις αρνητικές επιρροές αυτής της ιδεολογίας.

Ο Δρ Martin Voigt είναι δημοσιογράφος και ερευνητής νεολαίας με έμφαση στην ανάπτυξη ταυτότητας των νέων. Στο blog Klartext Rheinmann, την αστική εφημερίδα του Rhine-Main, ρίχνει φως στην αυξανόμενη επικράτηση των τρανς ταυτοτήτων μεταξύ των νέων, ειδικά μεταξύ των εφήβων κοριτσιών, και το παρουσιάζει ως ανησυχητική μανία (αναφέραμε, για παράδειγμα, εδώ ή εδώ).

Αυτή η εξέλιξη αναφέρεται ως «διαφημιστική εκστρατεία τρανσέξουαλ», στην οποία τα κορίτσια επισκέπτονται ξαφνικά κλινικές φύλου σε μεγάλους αριθμούς με την αυτοδιάγνωση «είμαι τρανς». 

Το άρθρο αναφέρει ότι αυτά τα κορίτσια υποφέρουν όλο και περισσότερο από προϋπάρχουσες ψυχικές ασθένειες και όμως έχουν πραγματοποιήσει μη αναστρέψιμες ιατρικές παρεμβάσεις όπως μαστεκτομή και χορήγηση ορμονών. 

Η ζήτηση για τέτοιες θεραπείες έχει αυξηθεί δραστικά τα τελευταία χρόνια. Μια μελέτη του German Medical Journal δείχνει ότι μεταξύ 2012 και 2022 υπήρξε αύξηση τουλάχιστον 680% στη θεραπεία των τρανσέξουαλ εφήβων.

Είναι ιδιαίτερα προβληματικό το γεγονός ότι πολλά από αυτά τα κορίτσια, που προσδιορίζονται ως «τρανς» σήμερα, πιθανότατα θα είχαν αναπτύξει οριακά συμπτώματα πριν από μερικά χρόνια.

Σύμφωνα με τον Voigt, η ξαφνική και μαζική αλλαγή στην τρανς ταυτότητα περιγράφεται στη βιβλιογραφία ως «Δυσφορία φύλου ταχείας έναρξης» (ROGD). Αυτή η ταχέως εμφανιζόμενη δυσφορία φύλου επηρεάζει κυρίως τους ψυχικά ασταθείς εφήβους, οι οποίοι επηρεάζονται έντονα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την τρανς κοινότητα.

Το άρθρο αναφέρει ότι αυτοί οι έφηβοι συχνά προέρχονται από ασταθές οικογενειακό υπόβαθρο στο οποίο κυριαρχούν οι διαταραχές συναισθηματικής προσκόλλησης

Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι οι έφηβοι θέλουν να βλάψουν ασυνείδητα όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά και τους γονείς τους μέσω αυτής της ταύτισης.

Το άρθρο επικρίνει επίσης την ισχυρή πολιτική και κοινωνική δύναμη του λεγόμενου «λόμπι των τρανς», το οποίο ασκεί επιρροή μέσω οργανώσεων όπως η Παγκόσμια Επαγγελματική Ένωση για την Υγεία των Διεμφυλικών (WPATH) και μέσω της προώθησης νόμων αυτοδιάθεσης. 

Αυτοί οι νόμοι, όπως ο νόμος περί αυτοδιάθεσης, ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ στη Γερμανία από τον Νοέμβριο του 2024, επιτρέπουν στους νέους ηλικίας 14 ετών και άνω να αλλάξουν το φύλο τους στο ληξιαρχείο - ακόμη και ενάντια στη βούληση των γονέων τους. 

Σύμφωνα με το άρθρο, αυτό οδηγεί στη διαίρεση των οικογενειών και στον περιορισμό των γονεϊκών δικαιωμάτων των γονέων.

Οι κοινωνικές και ιατρικές συνέπειες αυτής της εξέλιξης συζητούνται επίσης λεπτομερώς. Οι κριτικοί γιατροί που θέλουν να δώσουν προτεραιότητα στην ψυχοθεραπευτική θεραπεία συχνά αισθάνονται υποχρεωμένοι από τη νομική κατάσταση να ενδώσουν στις επιθυμίες των νέων για να μην υπόκεινται σε δίωξη. 

Το άρθρο προειδοποιεί για τις μακροπρόθεσμες και μη αναστρέψιμες βλάβες που μπορεί να προκληθούν από τις αντίστοιχες ιατρικές παρεμβάσεις. 

Επιπλέον, οι λεγόμενοι «detransitioners» – νεαροί ενήλικες που μετανιώνουν για την τρανς φάση τους και έχουν σταματήσει να παίρνουν ορμόνες – αναφέρουν τις αρνητικές εμπειρίες τους και προειδοποιούν τους άλλους για τις συνέπειες.

Το άρθρο συνεχίζει εξηγώντας ότι η τρανς ταυτοποίηση μεταξύ των νέων συχνά ενισχύεται από κοινωνικούς στρεσογόνους παράγοντες, όπως η πίεση για συμμόρφωση, ο εκφοβισμός και η υπερβολική σεξουαλικοποίηση στα μέσα ενημέρωσης. 

Ειδικά τα κορίτσια επηρεάζονται από αυτό και ως εκ τούτου είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στην ιδεολογία των τρανσέξουαλ, η οποία είναι ευρέως διαδεδομένη σε κοινωνικά δίκτυα όπως το TikTok.

Οι γονείς που προσπαθούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από αυτή τη «λατρεία» καλούνται να αναλάβουν την ευθύνη και να αναλάβουν δράση

Το άρθρο συνιστά ακόμη και την απομάκρυνση των παιδιών από το σχολείο, τον ριζικό περιορισμό της πρόσβασης στα ψηφιακά μέσα και την προσφορά μιας νέας προοπτικής μέσω μιας αλλαγής σκηνικού

Με αυτόν τον τρόπο, οι γονείς θα έδειχναν στα παιδιά τους ότι είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν για αυτά και να τα υποστηρίξουν άνευ όρων – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αντισταθούν στην κοινωνική και πολιτική πίεση.

Το άρθρο του Martin Voigt απεικονίζει την τρανς ταυτοποίηση μεταξύ των νέων ως μια επικίνδυνη μανία που προωθείται από ένα συνδυασμό κοινωνικών επιρροών, ασταθών οικογενειακών δομών και πολιτικών ιδεολογιών. 

Προειδοποιεί για τη μακροπρόθεσμη σωματική και ψυχολογική βλάβη που μπορεί να προκύψει από τη βιαστική θεραπεία και προτρέπει τους γονείς να αναλάβουν ενεργό ευθύνη για την προστασία των παιδιών τους από αυτές τις επιρροές.

Οι γονείς που οργανώνονται σε πολλές ομάδες αυτοβοήθειας, όπως οι «Γονείς των ROGD-Kids», αναρωτιούνται γιατί έχασαν τα παιδιά τους από αυτή την τρελλή αίρεση. 

Συνήθως έχουν κατά νου: το ιδεολογικό κίνητρο του λόμπι των τρανς, την εξάπλωση της τρανς λατρείας από τον κόσμο των διασημοτήτων των ΗΠΑ στο TikTok σε κάθε σχολείο του χωριού και τους κοινωνικούς παράγοντες άγχους από τους οποίους υποφέρουν ιδιαίτερα τα κορίτσια. 

Αλλά αυτά είναι κατάντη αιτίες, ή μάλλον εναύσματα, που ανταποκρίνονται σε μια ψυχολογική διάθεση. 

Η πρωταρχική αιτία έγκειται κυρίως στο συναισθηματικά ασταθές περιβάλλον πολλών οικογενειών και στις επίκτητες διαταραχές προσωπικότητας των παιδιών τους. 

Οι γονείς μένουν έκπληκτοι όταν ανακαλύπτουν ότι οι κόρες τους είχαν σκηνοθετήσει την τρανς ταυτότητά τους στο σχολείο για κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς να το γνωρίζουν. 

Κάποια στιγμή, ενημερώθηκαν από τις κόρες τους μέσω WhatsApp ή επιστολής ποιο ήταν το νέο τους όνομα και ότι όλες οι παλιές παιδικές φωτογραφίες έπρεπε να εξαφανιστούν. 

Το συναισθηματικό χάσμα και η αφωνία μεταξύ των παιδιών και των γονιών τους είναι εμφανές. Σαν περιθωριακές φιγούρες που δεν έχουν πρόσβαση στις κόρες τους, αναγνωρίζουν το «Διαδίκτυο» ως τον ένοχο. Εκεί, τα ανασφαλή κορίτσια κατηχούνται, αγαπιούνται και γιορτάζονται από μια «τεράστια οικογένεια» επειδή είναι τρανς.

Ασυνείδητα, τα τρανς παιδιά θέλουν να βλάψουν όχι μόνο τον εαυτό τους, αλλά και τους γονείς τους. 

Μισούν το μικρό τους όνομα και απαιτούν επιβεβαίωση της ταυτότητάς τους ως αγόρια. Παίρνουν τις κόρες τους μακριά από τους γονείς τους και απειλούν να αυτοκτονήσουν. Αυτό δεν μπορεί να υπαχθεί στην «τυπική εφηβεία» και να κόψει το καλώδιο από το σπίτι. Πόσο χειραγωγήσιμα ήταν τα τρανς θύματα; Πόσο χρειάζονταν αναγνώριση από την τρανς σκηνή;

Μερικοί γονείς διαισθητικά θέλουν να επανορθώσουν. Συνοδεύουν την κόρη τους στο δρόμο της μετάβασης και λένε - σαν φίλοι - σε όλα, «Ναι, αν είναι καλό για σένα». 

Οι γονείς εκφοβίζονται και έχουν καλές προθέσεις, αλλά η κόρη τους φτάνει συναισθηματικά στο κενό. 

Κλιμακώνεται αυτόματα επιθετικά, χάρη σε ένα πρότυπο από το Διαδίκτυο στη μέγιστη διάλυση των ορίων - το σπάσιμο των ορίων των φύλων. 

Και πάλι απλά σηκώνοντας τους ώμους: «Αν αυτό σε κάνει ευτυχισμένο, τότε θα βαδίσω έτσι μαζί σου τώρα».

Απεριόριστη κατανόηση αντί για γονική αγάπη που θέτει όρια. 

Η αυτοκτονική κραυγή για βοήθεια σβήνει. Αυτό που μένει είναι η απογοήτευση και η αυτοαπέχθεια που πραγματικά σημαίνει για τους γονείς: Τι θα έπρεπε να κάνω για να έχω την αίσθηση ότι είμαι η αγαπημένη σας κόρη για μια φορά; Δεν θέλω να είμαι πια το κορίτσι σου.

Αν θέλετε να προστατεύσετε το παιδί σας, πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη. Σε περίπτωση αμφιβολίας, αυτό σημαίνει:

Βγάλτε το από το σχολείο, βγάλτε το ριζικά εκτός σύνδεσης και εξασφαλίστε μια αλλαγή σκηνικού. 

Οι γονείς που στέκονται στα πίσω πόδια τους δείχνουν στο παιδί τους: Σ' αγαπώ και αγωνίζομαι για σένα στο έπακρο.

Προσκεκλημένος συγγραφέας:

Δρ Martin Voigt, δημοσιογράφος και ερευνητής νεολαίας με έμφαση στην ανάπτυξη ταυτότητας των εφήβων







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Aνεμογεννήτριες γίνονται παρανάλωμα του πυρός !
    https://rumble.com/v5bbfvw-321340460.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Δικαστήριο του Ντουμπάι αναγνωρίζει το Crypto ως έγκυρη πληρωμή μισθού – Αλλάζουν όλα στις οικονομικές συναλλαγές
    https://www.bankingnews.gr/kriptonomismata/articles/754519/to-dikastirio-tou-doumpai-anagnorizei-to-crypto-os-egkyri-pliromi-misthoy-allazoun-ola-stis-oikonomikes-synallages

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!