Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Τήν ΕΘΑΨΑΝ οι πάντες ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ! Γιατί "κύριοι" των ΜΜΕ ; Σας ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ; ; ; .....



Ο μ ό φ ω ν α, το Παγκόσμιο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαπίστωσε, κατά λέξη, ότι δεν υπάρχει δικαίωμα στο γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου". 



Οι 47 δικαστές από τις 47 χώρες του Συμβουλίου της Ευρώπης, που είναι μέλη της Ολομέλειας του Δικαστηρίου του Στρασβούργου (το σημαντικότερο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον κόσμο), δημοσίευσαν μια δήλωση μεγάλης σημασίας, η οποία παραδόξως (;) ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ  από την ..."πρόοδο της πληροφόρησης" και το πεδίο επιρροής της... 

Στην πραγματικότητα, και οι 47 δικαστές ενέκριναν ομόφωνα την απόφαση ότι "δεν υπάρχει δικαίωμα στο γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. 

Η πρόταση βασίστηκε σε μια πληθώρα φιλοσοφικών και ανθρωπολογικών εκτιμήσεων που βασίζονται στη φυσική τάξη, στην κοινή λογική, σε επιστημονικές εκθέσεις και, φυσικά, στο θετικό δίκαιο. 

Στην τελευταία περίπτωση, ειδικότερα, η απόφαση βασίστηκε στο άρθρο 12 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Αυτό ισοδυναμεί επίσης με τα ψηφίσματα των συνθηκών που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιδίως τα άρθρα 17 του νόμου P San José και 23 του Διεθνούς Συμφώνου για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα. 

Σε αυτά τα ιστορικά ψηφίσματα, το Δικαστήριο αποφάσισε ότι η έννοια της οικογένειας περιλαμβάνει όχι μόνο "την παραδοσιακή έννοια του γάμου, δηλαδή την ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας", αλλά και ότι δεν θα πρέπει να επιβάλλεται στις κυβερνήσεις "η υποχρέωση να ανοίξουν το γάμο σε άτομα του ίδιου φύλου".

Όσον αφορά την αρχή της απαγόρευσης των διακρίσεων, το Δικαστήριο πρόσθεσε επίσης ότι δεν υπάρχει διάκριση, αφού "τα κράτη είναι ελεύθερα να επιφυλάξουν το γάμο μόνο στα ετερόφυλα ζευγάρια".


🛑 Είναι σημαντικό και απολύτως απαραίτητο να διαδοθούν αυτού του είδους οι ειδήσεις, διότι οι κυβερνήσεις και οι υποστηρικτές των ομοφυλοφιλικών λόμπι δεν θέλουν να το γνωρίζει ο κόσμος. 

Βοηθήστε να διαδοθεί αυτή η απόφαση! 

Προφανώς, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ενδιαφέρονται για τήν δημοσιοποίηση αυτής της πληροφορίας:

https://www.medias-presse.info/la-cour-europeenne-des-droits-de-lhomme-confirme-a-lunanimite-labsence-de-droit-au-mariage-homosexuel/56049/

5 σχόλια:

  1. Γιατί να την εμφανίσουν, για να καταρρεύσει το αφήγημα του Άκη Σκέρτσου που έχει αναλάβει το επικοινωνιακό κομμάτι της ΝΔ;
    Και να ήταν μόνο αυτός, Αλέξης Πατέλης(αυτός που γνώρισε και τον σύζυγό του στον Πρωθυπουργό, προχωρημένα πράγματα), Νικόλας Γιατρομανωλάκης που αρθρογραφούν πχ στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ"(αλήθεια αυτή η εφημερίδα δεν ήταν κάποτε πασοκογενής) και όχι μόνο για την άμεση αναγκαιότητα θεσμοθέτησης του γάμου των ομοφυλοφίλων αλλά και για την υιοθεσία παιδιών, την οποία την ονόμασαν τεκνοθεσία (πως λέμε ονοματοδοσία, τυχαία το είπα), διότι υπάρχουν παιδιά σε ιδρύματα χωρίς γονείς αλλά το κράτος θέλει να τα δώσει σε γκέϊ και λεσβίες αλλά όχι σε κανονικά ζευγάρια που θα αποτελούνται από έναν άνδρα πατέρα και μια γυναίκα μητέρα.
    Τι δεν έχετε καταλάβει ακόμα; Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διαφέρει καθόλου από στις απόψεις του με τον πχ Εμμανουέλ Μακρόν ή τον Κιρ Στάρμερ τον νέο Πρωθυπουργό της Αγγλίας περί των απόψεων τους για τα δύο φύλα και την εμμονή τους ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα από δύο φύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Τα ΝΈΑ", το "ΒΗΜΑ" και "Το Πρώτο Θέμα" τρεις πασοκοεφημερίδες βαμμένες που το γύρισαν και στηρίζουν φανατικά ΝΔ. Θυμάμαι κι αυτό από τα τελευταία που είχε πει ο Θεόδωρος Πάγκαλος πριν τις εκλογές του 2019, ότι αν και ΠΑΣΟΚ θα ψήφιζε ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη για να σωθεί η Δημοκρατική Παράταξη.

      Διαγραφή
    2. Και ξέρει ο σοφός λαός τι πρέπει να κάνει(εδώ γελάμε όλοι μαζί) θα διώξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος κυβερνάει σαν άλλος Κώστας Σημίτης και θα πάει στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟ(Κ )ΙΝΑΛ και θα ψηφίσει Άννα Διαμαντοπούλου που έχει το ΔΙΚΤΥΟ και είναι το όχημα του εκσυγχρονισμού που εγκαινίασε ο Κώστας Σημίτης και δεν σταμάτησε ποτέ αν λειτουργεί. Από Σημίτη πολιτική σε Σημίτη ιδεολογία. Από ΝΔ ξανά ΠΑΣΟΚ και από τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, τρίτο κόμμα η ΝΔ. Θα πει κάποιος μα ποιο θα είναι το δεύτερο κόμμα; Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ 1ον πίστευε πάντα στα πολλά φύλα και τις περίεργες κοινότητες λοατκι+ και 2ον υπάρχουν δύο ΣΥΡΙΖΑ που ψαρέουν σε διαφορετικές δεξαμένες ψηφοφόρων ο ΣΥΡΙΖΑ_1 και η "Νέα Αριστερά"( ΣΥΡΙΖΑ_2) που όταν ενωθούν ξανά θα έχουν τον νέο ΣΥΡΙΖΑ όπως περίπου ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα που ναι μεν έχανε από τον Μητσοτάκη αλλά παρέμενε με κάποιο τρόπο αξιωματική αντιπολίτευση.

      Διαγραφή
    3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
      (ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ - ΣΑΣ - ΓΡΑΨΩ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ - ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ - ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 'ΝΕΩΝ' ΚΑΙ ΤΟΥ 'ΒΗΜΑΤΟΣ', ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΗΣΑΝ 'ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΒΗΜΑ' ΚΑΙ 'ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ'....)
      ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΜΕΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΔΩ!
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ "Η" ΠΡΕΣΒΕΙΑ!
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ "Ρ Υ Θ Μ Ι Ζ Ε Ι" ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....
      ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ 'ΛΙΑΝΑ', ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ "ΖΥΜΩΣΕΙΣ" ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ!), ΟΥΤΕ ΤΥΧΑΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΠΕΙΔΗ "ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ....
      ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ..."ΣΧΟΙΝΑΚΙΑ" ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ "ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ"!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις

    ἡ Πελασγική23 Αυγούστου 2024 στις 5:00 μ.μ.
    Συγγνώμη γιά νά καταλάβω. Ὅλο τό θέμα βασίζεται σέ κάποια ἀπόφασιν τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Δικαστηρίου τό 2016 ; ( https://hudoc.echr.coe.int/fre#{%22itemid%22:[%22001-163436%22]} )

    Αὐτή εἶναι μία πολύ συγκεκριμένη ὑπόθεσις πού ἀφορᾶ παραβίασιν 2 ἄρθρων, καί ἡ ἀπόφασις τοῦ δικαστηρίου ἐκδόθηκε γι',αὐτό τόν λόγο κι᾿ὄχι γιά τό ἄν ἐπιτρέπεται ὁ γάμος μεταξύ ἀτόμων τοῦ ἰδίου φύλου.
    Άρθρο 12
    Από την ηλικία του γάμου, οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να παντρευτούν και να δημιουργήσουν οικογένεια σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία που διέπει την άσκηση αυτού του δικαιώματος. »

    Άρθρο 14
    « Η απόλαυση των δικαιωμάτων και ελευθεριών που αναγνωρίζονται στη Σύμβαση (...) πρέπει να διασφαλίζεται, χωρίς καμία διάκριση, με βάση ιδίως το φύλο, τη φυλή, το χρώμα, τη γλώσσα, τη θρησκεία, τις πολιτικές πεποιθήσεις ή οποιεσδήποτε άλλες απόψεις, εθνικές ή κοινωνική καταγωγή, συμμετοχή σε εθνική μειονότητα, περιουσία, γέννηση ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση. »

    Καί τοῦ ἄρθρου 8 :
    Μπορεί να υπάρξει παρέμβαση δημόσιας αρχής στην άσκηση αυτού του δικαιώματος μόνο στο βαθμό που αυτή η παρέμβαση προβλέπεται από το νόμο και ότι αποτελεί μέτρο που, σε μια δημοκρατική κοινωνία, είναι απαραίτητο για την ασφάλεια εθνική ασφάλεια, δημόσια ασφάλεια , την οικονομική ευημερία της χώρας, την υπεράσπιση της τάξης και την πρόληψη ποινικών αδικημάτων, την προστασία της υγείας ή των ηθών ή την προστασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών των «άλλων». »

    Ἐπ᾿αὐτῶν ἐξεδόθη ἡ ἀπόφασις.

    Ἄλλως τε ἔχει ψηφισθεῖ ἀνάλογος νόμος πού νομιμοποιεῖ τόν γάμο μεταξύ ἀτόμων τοῦ ἰδίου φύλου στήν Γαλλία : Νόμος 2013-404 της 17ης Μαΐου 2013.

    Καί τέλος μία ἀπόφασις τοῦ 2016, φαντάζεστε 8 χρόνια τώρα, δέν θά εἶχε τήν ἀνάλογη ἐπιρροή καί δέν θά εἶχε χρησιμοποιηθεῖ ἀπό τούς ἀντιτιθέμενους στόν νόμο γιά τόν γάμο ὁμοφυλοφίλων ;

    Δέν ξέρω,ἀλλά μᾶλλον πρέπει νά ὑπάρχει μία πολύ σοβαρή στάσις ἀπέναντι σέ τέτοια θέματα.

    Καλησπέρα ἀγαπητή Νέμεσις.

    .
    https://sxolianews.blogspot.com/2024/08/blog-post_17.html

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!