Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Γάζα: Επίθεση στον πληθυσμό τώρα και με εμβολιασμούς




Το μελάνι στον παράτυπα υιοθετημένο «Διεθνή Υγειονομικό Κανονισμό» δεν έχει ακόμη στεγνώσει, αλλά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) έχει ήδη ξεκινήσει. 

Πρώτα απ' όλα, σε μια εμπόλεμη ζώνη, όπου τα δικαιώματα, οι νόμοι και η ηθική πάντα ποδοπατούνται.



31. Juli 2024
von Univ.-Doz.(Wien) Dr. med. Gerd Reuther
4,3 Minuten Lesezeit



Για τους βασανισμένους ανθρώπους στη Γάζα, πρόκειται τώρα να γίνουν εμβολιασμοί εκτός από ρουκέτες και στρατιώτες. 

Αντί για τα εντερικά μικρόβια (χολέρα, τύφος, δυσεντερία), τα οποία είναι ανεξέλεγκτα κυρίως σε περιόδους πολέμου, θα πρέπει για άλλη μια φορά να είναι η «πολιομυελίτιδα» που πρέπει να αποφευχθεί επειγόντως.

Ο σημερινός γενικός διευθυντής του Π.Ο.Υ. και πρώην μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης παραδέχεται ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση της νόσου. 

Ωστόσο, οι ιοί πολιομυελίτιδας θα είχαν ανιχνευθεί στην παρακολούθηση των λυμάτων μιας πόλης για την οποία κάποιος έχει χρόνο και χρήμα ακόμη και στο χάος του πολέμου. Πιθανώς με ένα τεστ PCR που παρέχει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Η διαδικασία είναι παρόμοια με εκείνη στο Vorarlberg, η οποία υποτίθεται ότι δικαιολογεί το «λεωφορείο εμβολιασμού» εκεί.

Και τα δύο αντιστοιχούν στο σχέδιο που ορίζεται στους υγειονομικούς κανονισμούς και στη νέα συνθήκη για την πανδημία: μια ασαφής μετρούμενη τιμή χωρίς αναφορά στον πραγματικό κόσμο χρησιμεύει ως δικαιολογία για δικτατορικά καταναγκαστικά μέτρα από τον Π.Ο.Υ.. 

Αυτή θα είναι η κόλαση που θα βασιλεύσει σε όλο τον κόσμο το αργότερο σε εννέα μήνες – συμπεριλαμβανομένου και εδώ – εάν τα κράτη δεν αντικρούσουν τις αποφάσεις του Π.Ο.Υ. και δεν αναστείλουν τη συμμετοχή τους.

Οι πραγματικές ασθένειες που προκαλούνται από το κοινωνικό χάος και τον στρατό ενδιαφέρουν λιγώτερο τον Π.Ο.Υ. από μια ασθένεια που δεν προκαλείται ούτε από ιό ούτε από κοινωνικές δυσκολίες. 

Εξάλλου, παρά τους πολυάριθμους πολέμους και τις καταστροφικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, δεν υπήρχε «πολιομυελίτιδα» μέχρι τα τέλη του 19ου αιώνα! 

Μόνο τότε εμφανίστηκαν συστάδες παιδικής παράλυσης, οι οποίες έχουν ταξινομηθεί ως «επιβεβαιωμένη ιογενής νόσος» από το 1907 χωρίς ανίχνευση ιού.

Παρά την έλλειψη αντιδότων, σε αντίθεση με τα παθογόνα, δεν υπήρξε επιδημία πουθενά. Η μόλυνση δεν θα μπορούσε ποτέ να αποδειχθεί. Η σύνδεση με τα φυτοφάρμακα, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ακριβώς από την πρώτη εμφάνισή τους, έχει καθιερωθεί εδώ και καιρό πέρα από κάθε αμφιβολία. Μια συμπαγής εξήγηση για ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την πολιομυελίτιδα μπορεί να διαβαστεί στο "Hauptsache Panik" ή εδώ στο TKP.

Η «πολιομυελίτιδα» είναι ούτως ή άλλως μόνο ένας ελληνικός όρος για τη χαλαρή παράλυση, η οποία είναι ένα σύμπτωμα διαφόρων αιτιών. 

Μόνο πολύ σπάνια μπορούν τα βακτηριακά ή ιογενή παθογόνα να προκαλέσουν τέτοια παράλυση. 

Η συντριπτική πλειοψηφία της χαλαρής παράλυσης οφείλεται σε τοξίνες όπως φυτοφάρμακα, ενώσεις υδραργύρου, μόλυβδο κ.λπ. 

Η απόδοση της χαλαρής παράλυσης σε έναν ιό ως αιτία είναι χωρίς επιστημονική βάση εδώ και 150 χρόνια.

Ήταν ο Simon Flexner, ο επικεφαλής της έρευνας του Rockefeller, ο οποίος κήρυξε την «πολιομυελίτιδα» σε μια ιογενή ασθένεια μέχρι σήμερα χωρίς απόδειξη ενός ιού, κάτι που ήταν αδύνατο εκείνη την εποχή ούτως ή άλλως.

Η «πολιομυελίτιδα» ως υποτιθέμενη ιογενής ασθένεια είναι μια ευπρόσδεκτη συγκάλυψη των πραγματικών τοξικών αιτιών και ως εκ τούτου χρησιμοποιείται ξανά και ξανά. 

Στη Γάζα, για παράδειγμα, περιπτώσεις χαλαρής παράλυσης που προκαλείται από αέρια μάχης θα μπορούσαν απλώς να αποδοθούν στον ιό της πολιομυελίτιδας. 

Και αν δεν πρόκειται για στρατιωτικές επιπτώσεις, περιπτώσεις παράλυσης θα συμβούν το αργότερο λόγω των περισσότερων από ένα εκατομμύριο δόσεων εμβολίων που παραδόθηκαν στη Γάζα από τον Τέντρος. 

Ακόμη και ο Π.Ο.Υ. παραδέχτηκε πριν από χρόνια ότι εκτός του Πακιστάν (με γειτονικές περιοχές), όπου το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής DDT παρήγαγε εδώ και δεκαετίες, υπήρχαν μόνο περιπτώσεις από ιούς εμβολίων

Ο εμβολιασμός παράγει ακριβώς τα συμπτώματα που ισχυρίζεται ότι καταπολεμά! (Βλέπε: Mogensen SW et al.: Η εισαγωγή της διφθερίτιδας-τετάνου-κοκκύτη και του από του στόματος εμβολίου πολιομυελίτιδας μεταξύ των μικρών βρεφών σε μια αστική αφρικανική κοινότητα. EBioMedicine 2017, 17:192-8)

Φυσικά, οι ειδικοί που είναι εθισμένοι στα φαρμακευτικά προϊόντα ήδη επισημαίνουν περιπτώσεις πολιομυελίτιδας στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο Συρία. 

Με μια πιο προσεκτική εξέταση, ωστόσο, γίνεται σαφές ότι ούτε ο πόλεμος ούτε ένας φυσικός ιός θα μπορούσαν να αποδειχθούν αιτιωδώς.

Ωστόσο, της έναρξης της παράλυσης προηγήθηκε μια εκτεταμένη εκστρατεία εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας το 2013, η οποία δεν είχε συμβεί για 15 χρόνια πριν από αυτήν την εκστρατεία εμβολιασμού.

Αυτό που χρειάζεται άμεσα ο λαός της Γάζας είναι ειρήνη και η αποκατάσταση μιας υποδομής που θα εξασφαλίζει καθαρό νερό και επαρκή αμόλυντα τρόφιμα.

Αλλά σίγουρα όχι ιατρικά μέτρα που εκθέτουν τον πληθυσμό σε περαιτέρω τοξίνες χωρίς καμμία ένδειξη. 

Αλλά ο Τέντρος φαίνεται να πρέπει απεγνωσμένα να φέρει τελικά αποτελέσματα για να μην βρεθεί ξαφνικά ενώπιον δικαστηρίου. 

Κάτω από αυτή τη δαμόκλειο σπάθη, φαίνεται πρόθυμος να κάνει τα πάντα – ακόμη και να επιδεινώσει τα δεινά του λαού της Γάζας. 

Περιττό να πούμε ποιος ωφελείται από τα εμβόλια για άλλη μια φορά...

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις των μόνιμων συγγραφέων του TKP. Τα δικαιώματα και η ευθύνη για το περιεχόμενο ανήκουν στον δημιουργό.

Ο ιατρός καθηγητής του Παν/μίου της Βιέννης Δρ. Gerd Reuther είναι ειδικός στην ακτινολογία, ιατρικός εκπαιδευτής και ιστορικός της ιατρικής. Από το 2017 έχει εκδώσει επτά βιβλία. Reuther G, Reuther R: Hauptsache Panik. Μια νέα ματιά στις πανδημίες στην Ευρώπη. 2η έκδοση; Engelsdorfer; Λειψία 2024



ΠΗΓΗ: Gaza: Angriff auf die Bevölkerung jetzt auch mit Impfungen (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!