Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Οι επιστήμονες προειδοποιούν για νέα «ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ», που εξαπλώνεται μεταξύ των ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ κατά του Covid !!!




Μια ομάδα διακεκριμένων Ιταλών επιστημόνων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου μετά την ανακάλυψη μιας νέας «νευρολογικής έκτακτης ανάγκης» που αναδύεται μεταξύ εκείνων που έχουν «εμβολιαστεί» με εμβόλια mRNA Covid.

Η προειδοποίηση εκδόθηκε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου Chieti-Pescara στο Chieti της Ιταλίας.

Αναφέρουν ότι δύο περιπτώσεις θανατηφόρου Status Epilepticus (SE) έχουν πλέον επιβεβαιωθεί ότι προκλήθηκαν από ενέσεις mRNA Covid.

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο European Journal of Epilepsy, οι επιστήμονες αποκάλυψαν ότι η SE, μια επικίνδυνη κατάσταση στην οποία οι επιληπτικές κρίσεις ακολουθούν η μία την άλλη χωρίς ανάκτηση συνείδησης μεταξύ τους, έχει ποσοστό θνησιμότητας 20%.

Σημειώνουν ότι τα κρούσματα SE έχουν αυξηθεί από τον Φεβρουάριο του 2021, όταν ξεκίνησε η παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμού για την υποτιθέμενη αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.

Οι Ιταλοί συγγραφείς αυτής της μελέτης έχουν εντοπίσει αρκετές πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με το εμβόλιο, συμπεριλαμβανομένων νευρολογικών εκδηλώσεων.

Επιπλέον, η SE εμφανίζεται στη βιβλιογραφία ως αναδυόμενη κατάσταση σε άτομα εμβολιασμένα με COVID-19.

Οι συντάκτες της μελέτης επιβεβαιώνουν ότι και οι δύο περιπτώσεις SE που ανέλυσαν προκλήθηκαν από εμβόλια mRNA Covid.

Τώρα ζητούν περισσότερη έρευνα για να κατανοήσουν καλύτερα τη σχέση μεταξύ των ενέσεων Covid και της επιληπτικής κατάστασης.

Αυτή η μελέτη περιελάμβανε δύο σειρές περιπτώσεων και μια βιβλιογραφική αναζήτηση που οδήγησε σε 617 άρθρα (PubMed: 11 αποτελέσματα; Μελετητής Google: 606).

Εντοπίζοντας οκτώ αντίγραφα των 608 εκθέσεων που εξετάστηκαν, τα πλήρη κείμενα 7 άρθρων εξετάστηκαν ως προς την επιλεξιμότητά τους.

Από αυτά, ένα άρθρο εξαιρέθηκε.

Έξι αναφορές υποθέσεων [17,18,19,20,21,22] πληρούσαν τα κριτήρια επιλογής και κρίθηκαν επιλέξιμες για επανεξέταση.

Ο καθηγητής Michelangelo Dasara και οι συνεργάτες του αναφέρουν μια συσχέτιση που περιλαμβάνει δύο νέες περιπτώσεις υπερανθεκτικής επιληπτικής κατάστασης (SRSE).

Ήταν σε θέση να διαπιστώσουν ότι και οι δύο περιπτώσεις προκλήθηκαν από την ένεση BNT162b2 mRNA COVID-19 της Pfizer.

Στην περίπτωση και των δύο ασθενών, έλαβαν τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer περίπου 14 ημέρες πριν από την έναρξη της SE.

«Η ανασκόπηση της βιβλιογραφίας εντόπισε επτά επιπλέον περιπτώσεις, κυρίως μη σπασμωδικές SE», έγραψαν οι ερευνητές.

«Τέσσερεις ασθενείς έλαβαν το Spikevax (πρώην εμβόλιο COVID-19 Moderna mRNA -1273), 2 ασθενείς το εμβόλιο BNT162b2 (Pfizer/Biotech) και 1 ασθενής το εμβόλιο ChAdOx1-s (AstraZeneca)».

Η συχνότερα σχετιζόμενη με την έναρξη της SE ήταν η πρώτη δόση εμβολίου (5/7, 71,4%) και αυτό εκδηλώνεται κατά μέσο όρο σε 4,5 ημέρες (± 3,4).

Επιπλέον, πέντε ασθενείς παρουσίασαν ανθεκτική κατάσταση επιληψίας (RSE) και χρειάστηκαν συνεχή ενδοφλέβια χορήγηση αναισθητικού φαρμάκου.

Η εξυγίανση της SE επιτεύχθηκε σε όλες τις περιπτώσεις.


Η μελέτη έρχεται εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών από την επιστημονική κοινότητα σχετικά με την αύξηση της νευρολογικής νόσου μεταξύ των εμβολιασμένων κατά του Covid.

Όπως ανέφερε νωρίτερα το Slay News, μια άλλη σημαντική νέα μελέτη που αξιολογήθηκε από ομοτίμους διαπίστωσε ότι τα εμβόλια mRNA Covid είναι υπεύθυνα για τον αυξανόμενο αριθμό ατόμων που διαγιγνώσκονται με νόσο του Αλτσχάϊμερ και άλλες νευρολογικές διαταραχές.

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο QJM: An International Journal of Medicine, διεξήχθη από μια ομάδα επιφανών ερευνητών της Νότιας Κορέας.

Ο στόχος της μελέτης ήταν να εντοπίσει συνδέσεις μεταξύ των ενέσεων mRNA Covid και νευροεκφυλιστικών ασθενειών όπως το Αλτσχάϊμερ.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Jee Hoon Roh του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου Ιατρικής της Κορέας στη Σεούλ, ανέλυσαν τα επίσημα κυβερνητικά στοιχεία για συνολικά 558.017 άτομα της Νότιας Κορέας.

Η μελέτη επικεντρώθηκε στα περιστατικά της νόσου του Alzheimer (AD) και της ήπιας γνωστικής εξασθένησης (MCI) μετά τον εμβολιασμό, που προσδιορίστηκαν μέσω κωδικών ICD-10, χρησιμοποιώντας πολυμεταβλητές αναλύσεις λογιστικής και παλινδρόμησης Cox.

Τα ευρήματα της μελέτης δείχνουν μια τεράστια αύξηση των περιπτώσεων MCI και AD σε εμβολιασμένα άτομα, ιδιαίτερα σε εκείνους που λαμβάνουν ενέσεις mRNA.

Στο έγγραφο της μελέτης, οι ερευνητές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι «ο εμβολιασμός COVID-19, ιδιαίτερα τα εμβόλια mRNA» προκάλεσε σημαντική αύξηση των «περιστατικών AD και MCI».

«Αυτό δικαιολογεί την ανάγκη για περαιτέρω έρευνα για να διευκρινιστεί η σχέση μεταξύ των ανοσολογικών αποκρίσεων που προκαλούνται από το εμβόλιο και των νευροεκφυλιστικών διεργασιών, υποστηρίζοντας τη συνεχή παρακολούθηση και διερεύνηση των μακροπρόθεσμων νευρολογικών επιπτώσεων των εμβολίων», σημειώνουν.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!