Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Η Χίλλαρυ Κλίντον είναι η μεγαλύτερη χρηματοδότης εξτρεμιστών διαδηλωτών για το κλίμα στο Ηνωμένο Βασίλειο




Μέσω του καλιφορνέζικου μη κερδοσκοπικού οργανισμού Climate Emergency Fund, εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια σε δωρεές ρέουν από το think tank Onward Together της Κλίντον στους Βρετανούς ακτιβιστές του Just Stop Oil και Extinction Rebellion.

Οι ριζοσπαστικές ενέργειες του Just Stop Oil στη Βρετανία χρηματοδοτούνται εν μέρει από μια οργάνωση εκστρατείας με επικεφαλής τη Χίλλαρυ Κλίντον. Αυτό προκύπτει από οικονομικές εκθέσεις των ΗΠΑ, όπως αναφέρει η βρετανική Telegraph.

Η αριστερή δεξαμενή σκέψης Onward Together ιδρύθηκε από την πρώην προεδρικό υποψήφιο των ΗΠΑ για να «υπερασπιστεί τη δημοκρατία μας», υπενθυμίζει η εφημερίδα. 

Τα τελευταία τρία χρόνια, ο οργανισμός έχει δωρίσει πάνω από μισό εκατομμύριο δολλάρια στο Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για το Κλίμα (CEF), έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα την Καλιφόρνια που χρηματοδοτεί δράσεις περιβαλλοντικών ομάδων σε όλο τον κόσμο.

Ο CEF είναι επίσης ο μεγαλύτερος δωρητής των βρετανών ακτιβιστών για το κλίμα Just Stop Oil και  Extinction Rebellion. Η Telegraph συνεχίζει:

«Οι δωρεές είναι η μεγαλύτερη συνεισφορά που έχει κάνει η οργάνωση της κ. Κλίντον σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό τα τελευταία τρία χρόνια και χρηματοδοτούνται από δημόσιες δωρεές και την πώληση εμπορευμάτων στο ηλεκτρονικό της κατάστημα».


Η Onward Together δώρισε 300,000 $ στο CEF το 2021 και άλλα 200,000 $ το 2022. Τα χρήματα στη συνέχεια καταβλήθηκαν σε ένα ταμείο και τελικά χρησιμοποιήθηκαν για τη χρηματοδότηση των διαμαρτυριών του Just Stop Oil στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Just Stop Oil κατέστρεψε πρόσφατα την προϊστορική τοποθεσία του Στόουνχεντζ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή την εβδομάδα, η ομάδα βρέθηκε ξανά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για την πρόκληση αναστάτωσης στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.

Όπως επισημαίνει το περιοδικό Modernity, το Just Stop Oil, ένα παρακλάδι της Extinction Rebellion, χρηματοδοτείται κυριολεκτικά από δισεκατομμυριούχους

Ως στρατεύματα κρούσης για τους τεχνοκράτες της παγκοσμιοποίησης που πιέζουν για την ίδια ατζέντα «καθαρού μηδενός», είναι οι απόλυτοι πράκτορες του κατεστημένου. Το Modernity συνοψίζει τη συμμετοχή του Onward Together ως εξής:

«Ξέρετε αυτά τα κομψά παιδιά με μπλε μαλλιά και ροζ μαλλιά που δεν έχουν τίποτε καλύτερο να κάνουν από το να κολλήσουν τον εαυτό τους στο δρόμο και να ρίξουν σούπα στους πίνακες του Van Gogh; Η Χίλλαρυ Κλίντον το χρηματοδοτεί».




ΠΗΓΗ: Hillary Clinton ist die größte Spendensammlerin für extremistische (...) - Transition News (transition-news.org)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η ομάδα που διευθύνεται από τη Χίλλαρυ Κλίντον βοηθά στη χρηματοδότηση του Just Stop Oil και της Extinction Rebellion
Το Onward Together δημιουργήθηκε από πρώην προεδρικό υποψήφιο για να «υπερασπιστεί τη δημοκρατία μας»



Αποδεικνύεται ότι η Χίλλαρυ Κλίντον είναι η μεγαλύτερη δωρητής εξτρεμιστών διαδηλωτών για το κλίμα στο Ηνωμένο Βασίλειο
«Οι δωρεές είναι η μεγαλύτερη συνεισφορά της οργάνωσης της κ. Κλίντον σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό τα τελευταία τρία χρόνια»
Ξέρετε αυτά τα σικ παιδιά με μπλε και ροζ μαλλιά που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν παρά να κολλήσουν στο δρόμο και να ρίξουν σούπα στους πίνακες του Van Gogh; Η Χίλλαρυ Κλίντον τους χρηματοδοτεί.

3 σχόλια:

  1. Απεχθέστατη όψη καί παρουσία!
    Όπως κι άν τήν κοιτάξεις!
    Γυναίκα θάνατος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΥΠ κατηύθυνε την σύλληψη Τούρκων πιθανόν πρακτόρων στη Ρόδο: Μείζον ζήτημα εθνικής ασφάλειας (;)
    https://www.youtube.com/watch?v=RfOFYdB2Fao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλοίο με χιλιάδες ασκούς αίματος από Πειραιά σ’ Ισραήλ.
    https://dimpenews.com/2024/08/09/%cf%84%cf%8d%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%ad%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bb%ce%bf%ce%af%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%87%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%83%ce%ba/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!