Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Κ α τ α λ ά β α τ ε φίλες καί φίλοι; ( Ναί, ή όχι ; ) / Β Ι Ν Τ Ε Ο , πάντως ΟΧΙ γιά κοιμισμένους!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ
'DRONE' ;
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ;
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ
ΑΥΤΟΙ ΟΙ 
ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ...ΟΛΕΘΡΟΙ ;

 





Dezeen

8 σχόλια:

  1. ΘΑΥΜΑΣΤΌ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΆ!!!!
    https://apantaortodoxias.blogspot.com/2024/08/blog-post_360.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ!

    ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ!

    ΧΘΕΣ ΤΡΙΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΣΤΟ 'MEGA' ΕΔΕΙΞΕ Ο "ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ" ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΟΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ, ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ 'DRONE' ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΟΧΕΙΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΥΦΛΕΚΤΗ ΚΑΥΣΙΜΗ ΥΛΗ!

    ΑΦΕΘΗΚΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΒΛΑΒΗ.....

    Η ΝΕΑΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΕΣΠΕΥΣΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ 'DRONE' ΑΥΤΟ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ 'DRONES' ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 1.200$, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ!

    ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.....

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ "ΑΝΕΜΟΙ", ΤΑ 'ΜΠΟΦΩΡΣ' ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΜΑΪΝΤΑΝΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως έχουμε το βιντεακι του έξω από δω? ( Ευαγγελατου)

      Διαγραφή
  3. Ρέ παιδιά, δηλαδή παραγγέλνεις ταχυδρομικά τόν ...ιπτάμενο δ ο λ ο φ ό ν ο καί σου έρχεται σπίτι ;
    ΄Ελεος πιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ 'MEGA' ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΧΘΕΣ !

    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΑΠΟ ....ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ (ΜΕΓΑΛΟ) 'DRONE' ΜΕ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρία Τσουμαροπούλου14 Αυγούστου 2024 στις 11:29 μ.μ.

    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι ότι κάποια στιγμή στο μέλλον δεν θα γίνει κι αυτό, δηλαδή τα drone να είναι εξοπλισμένα με φλογοβόλα ακόμα και με πυραύλους κατά ανθρώπινων στόχων όπως βλέπουμε σε ταινίες φουτουριστικής δράσης σαν το terminator κι άλλες. Αλλά την σήμερον ημέρα τις φωτιές τις βάζουν κατά κύριο λόγο οι άνθρωποι ή οι κάποιοι που μοιάζουν με άνθρωποι ή τα καιρικά φαινόμενα π.χ. Κεραυνός σε ξηρό άνυδρο περιβάλλον ή πυρκαγιές από τυχαία ατυχήματα όπως να πάρει ξαφνικά φωτιά η μπαταρία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου ή να πάρει φωτιά ένα αμάξι από διαρροή φυσικού αερίου μεταφέροντας την φωτιά στη γύρο του τοποθεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το drone που έπεσε στον Υμηττό πριν από 1 μήνα, μήπως έχει κάποια σχέση με παρόμοια περίπτωση;; Οι χειριστές έτρεχαν να ξεφύγουν στο βουνό. Κι ο Πυροσβέστης έσπευσε να το σκεπάσει με λευκό σεντόνι. Μήπως ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια εμπρησμού με drone στον Υμηττό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!