Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Π.Ο.Υ.: μια απειλητική για τη ζωή μηχανή εκτύπωσης χρήματος;





Στις αρχές Αυγούστου 2024, είχα μια συνομιλία με τη νομική μελετήτρια Dr. Silvia Behrendt.

Αυτά που έμαθα από αυτήν είναι συγκλονιστικά και όχι μόνο εξηγούν την καταστροφική πολιτική υγείας των τελευταίων ετών (η οποία δεν αξίζει το όνομά της), αλλά επιτρέπουν επίσης την εξαγωγή αξιόπιστων συμπερασμάτων για το τι μας περιμένει τα επόμενα χρόνια – τουλάχιστον αν εμείς ως κοινωνία δεν διδαχθούμε από την εμπειρία και επιτρέψουμε μια περαιτέρω κλιμάκωση αυτής της εξαγοράς από τον Π.Ο.Υ. και τους συμμάχους του.


17 Αυγούστου 2024
από PD. Dr. med. Michael Nehls
Χρόνος ανάγνωσης: 16,6 λεπτά



Σχετικά με την συνομιλήτριά μου: Η Δρ Behrendt σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο του St. Gallen και έλαβε το διδακτορικό της στη νομική το 2009 με θέμα την έννοια και την επίδραση του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού. 

Το 2009, ήταν νομική σύμβουλος του Π.Ο.Υ., καθιστώντας την αποδεδειγμένη εμπειρογνώμονα. 

Προκειμένου να είναι σε θέση να παρακολουθεί καλύτερα τις δραστηριότητές τους και, αν χρειαστεί, να παρεμβαίνει νομικά, ίδρυσε το 2021 τη μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) "Global Health Responsibility Agency".


Ιστορικό της ταξινόμησης: Ο Διεθνής Υγειονομικός Κανονισμός (ΔΥΚ) είναι δεσμευτικοί κανονισμοί του Π.Ο.Υ. βάσει του διεθνούς δικαίου για την πρόληψη και τον έλεγχο της διασυνοριακής εξάπλωσης ασθενειών. 

Υπογράφηκαν στη Βοστώνη στις 25 Ιουλίου 1969 και τέθηκαν σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 1971 και χρονολογούνται από τη Διεθνή Υγειονομική Σύμβαση (Βενετία, 1892). 

Στις 23 Μαΐου 2005, τροποποιήθηκαν από την 58η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας στη Γενεύη λόγω της αυξανόμενης παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς εξάπλωσης λοιμωδών νοσημάτων όπως το SARS (που προκαλείται από τον SARS-CoV-1, τον πρόδρομο ιό του SARS-CoV-2, του παθογόνου παράγοντα που προκαλεί τη νόσο COVID-19).

Την 01.06.2024, περισσότερες από 190 χώρες που συμμετέχουν στον ΔΥΚ συμφώνησαν στη Γενεύη σε εκτεταμένες αλλαγές στον ΔΥΚ, ενισχύοντας περαιτέρω την παγκόσμια επιρροή του Π.Ο.Υ.. 

Για παράδειγμα, «η δέσμη τροποποιήσεων περιέχει διατάξεις σχετικά με πιθανές συστάσεις του Π.Ο.Υ. σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τη διανομή σχετικών προϊόντων υγείας, τη διατήρηση βασικών αλυσίδων εφοδιασμού και ταξιδιωτικών ευκαιριών για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, καθώς και πολλές άλλες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας χρήσης ψηφιακών αποδεικτικών στοιχείων σε κρίσεις στον τομέα της υγείας».





Ας δούμε γιατί αυτή η συνέντευξη έχει τόσο εκρηκτική δύναμη.

Διαβάστε εδώ μια γραπτή περίληψη των πιο σημαντικών περιεχομένων της συζήτησης, καθώς και σχετικό υπόβαθρο:

  1. Περισσότερο από το 80% του Π.Ο.Υ. χρηματοδοτείται από ειδικές δωρεές, δηλαδή παραγγελίες από βιομηχανικές φαρμακευτικές χώρες ή φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως π.χ. του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates και δεν χρειάζεται να αποκαλύψει λεπτομερώς αυτή τη χρηματοδότηση! Σημαντικό: Αυτά τα κεφάλαια συνδέονται με τον σκοπό που καθορίζεται από τον δωρητή. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ο Π.Ο.Υ., αλλά ο επενδυτής που καθορίζει ποια μέτρα για την παγκόσμια υγεία βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Εάν, για παράδειγμα, θέλει να φέρει ορισμένα εμβόλια στην αγορά, μπορεί να κατευθύνει ανάλογα τον Π.Ο.Υ..

  2. Γιατί οι πλούσιοι κάνουν δωρεές στον Π.Ο.Υ.; Εκτός από την άστοχη φιλανθρωπία, υπάρχει ένα άλλο προφανές κίνητρο για τη δωρεά μεγάλων ποσών στον ιδιωτικό οργανισμό ενόψει των περιστάσεων. Ο ίδιος ο Π.Ο.Υ. επισημαίνει αυτόν τον λόγο: «Σύμφωνα με μια νέα ανάλυση που δημοσιεύθηκε εδώ, η ποσοτικοποιήσιμη απόδοση της επένδυσης στον Π.Ο.Υ. είναι πολύ υψηλή!» Συγκεκριμένα, ο Π.Ο.Υ. υπόσχεται απόδοση επένδυσης συντελεστή 35 ως την πιο συντηρητική εκτίμηση ενός αναμενόμενου ελάχιστου («στην πιο συντηρητική δυνατή εκτίμηση»), σύμφωνα με επίσημο έγγραφο του Π.Ο.Υ. με τίτλο «Μια υγιής απόδοση» από το 2022: «Η νέα ανάλυση που παρουσιάζεται εδώ δείχνει ότι μια επένδυση στον Π.Ο.Υ. αποδίδει απόδοση 35 δολλαρίων ΗΠΑ για κάθε δολλάριο ΗΠΑ που επενδύεται». ("Σύμφωνα με τη νέα ανάλυση που παρουσιάζεται εδώ, η επένδυση στον Π.Ο.Υ. παρέχει απόδοση 35 δολλαρίων ΗΠΑ για κάθε 1 δολλάριο ΗΠΑ που επενδύεται.")






Πώς προκύπτει η υψηλή απόδοση επένδυσης;

Στο Μια υγιής απόδοση μπορείτε να διαβάσετε: «Σύμφωνα με μια νέα ανάλυση που περιλαμβάνεται εδώ, η ποσοτικοποιήσιμη απόδοση της επένδυσης στον Π.Ο.Υ. είναι πολύ υψηλή. 

Το κόστος του Π.Ο.Υ. είναι 33 δισεκατομμύρια δολλάρια για την επόμενη δεκαετή περίοδο (2022-2031) και η δημόσια αξία που δημιουργείται από αυτή την επένδυση αναμένεται να κυμαίνεται μεταξύ 1,155 τρισεκατομμυρίων και 1,46 τρισεκατομμυρίων δολλαρίων, σύμφωνα με την πιο συντηρητική εκτίμηση. 

Η προκύπτουσα απόδοση της επένδυσης είναι τουλάχιστον 35 δολάρια για κάθε δολάριο που επενδύεται στον Π.Ο.Υ.. 

Αυτό θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως εξής: 

Κατ' αρχήν, ως επενδυτής του Π.Ο.Υ., γίνεστε εμπιστευτικός ή ακόμα και τραβάτε τα νήματα μέσω ειδικών δωρεών.

Η εκμετάλλευση εμπιστευτικών πληροφοριών καθίσταται δυνατή γνωρίζοντας νωρίτερα από άλλες ποια φαρμακευτική εταιρεία θα πραγματοποιήσει τις υψηλότερες πωλήσεις στο μέλλον.


Για να το θέσουμε σε προοπτική: Εάν καταθέσετε χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό, μπορεί να λάβετε απόδοση περίπου 1 τοις εκατό. Αυτό αντιστοιχεί σε απόδοση επένδυσης 1,01 ή συντελεστή 1,01. 

Οι φιλόδοξοι διαχειριστές επενδύσεων υπόσχονται μερικές φορές 10, 20 ή ακόμα και 50 τοις εκατό, δηλαδή έναν συντελεστή 1,1, 1,2 ή ακόμα και 1,5, όπου ο κίνδυνος απώλειας των πάντων αυξάνεται με την αύξηση των αποδόσεων. 

Παρεμπιπτόντως: Ανάλογα με την κατάσταση της αγοράς, ωστόσο, τώρα πρέπει ακόμη και να εγκαταλείψετε κάτι για την κατάθεση, η οποία στη συνέχεια ονομάζεται αρνητικό επιτόκιο.

Γιατί αυτό είναι τόσο σκανδαλώδες; Μια παράγραφος από το βιβλίο μου «Ο Κατηχημένος Εγκέφαλος» παρέχει τη βάση για την κατανόησή του:

Το 1860, ο Thomas Joseph Dunning (1799-1873), γραμματέας της Ένωσης Βιβλιοδέτων του Λονδίνου, έγραψε ένα φυλλάδιο για τη φιλοσοφία του συνδικαλιστικού κινήματος της εποχής, στο οποίο περιέγραψε ένα ακραίο χαρακτηριστικό της οικονομικής δύναμης και της απληστίας για κέρδος: «Το κεφάλαιο έχει μια φρίκη για την απουσία κέρδους, όπως η φύση έχει μια φρίκη για το κενό. Με επαρκές κέρδος, το κεφάλαιο γίνεται πολύ θαρραλέο. Ένα ποσοστό 10 τοις εκατό του εξασφαλίζει απασχόληση σε οποιοδήποτε μέρος. Το 20 τοις εκατό δημιουργεί πολύ ζήλο. 50 τοις εκατό τεράστιο θράσος. 100 τοις εκατό το καθιστούν έτοιμο να ποδοπατήσει όλους τους ανθρώπινους νόμους. 300 τοις εκατό, και δεν υπάρχει έγκλημα που δεν αποφεύγει και κανένα κίνδυνο που δεν αναλαμβάνει, μέχρι και τον κίνδυνο ότι ο ιδιοκτήτης του θα απαγχονιστεί. Εάν οι αναταράξεις και οι αναταραχές φέρουν κέρδος, θα το προωθήσουν πρόθυμα». 1


Με άλλα λόγια, για απόδοση επένδυσης 300% ή απόδοση συντελεστή 3, οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να κάνουν σχεδόν οτιδήποτε, σύμφωνα με τον Dunning. Είτε πρόκειται για την εξάλειψη ανταγωνιστών, είτε για την υποκίνηση πολέμων είτε – που μεταφέρονται μέχρι σήμερα – τη μεταφορά ιών στον κόσμο, δηλαδή τη θυσία αμέτρητων ανθρώπων.

Ωστόσο, ο Π.Ο.Υ. υπόσχεται στους πλούσιους επενδυτές του όχι μόνο απόδοση επένδυσης 3 φορές, αλλά τουλάχιστον 35 φορές. Αυτό είναι απλά ανησυχητικό! Πόσο μακριά είναι διατεθειμένοι να πάνε για ένα τόσο παράλογο περιθώριο κέρδους; Πού είναι τα όρια;


  1. Για την επίτευξη των στόχων του, ο Π.Ο.Υ. βασίζεται στην παγκόσμια θέση ισχύος του σε θέματα υγείας: «Οι επενδύσεις στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας έχουν καταλυτικό χαρακτήρα, δηλαδή τα κεφάλαια που επενδύονται στον Π.Ο.Υ. χρησιμοποιούνται για τη στήριξη των κρατών μελών στην εφαρμογή μέτρων υγείας. Αυτό γίνεται μέσω των τριών βασικών λειτουργιών του Π.Ο.Υ.: ηγεσία, ανάπτυξη τεχνικών προϊόντων και υποστήριξη στις χώρες».



Ο Π.Ο.Υ. επιστρατεύει αυτή τη δύναμη και τη δυνατότητα να αποσπάσει σχεδόν άπειρα χρηματικά ποσά από ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό από την έννοια της «ασθένειας Χ», δηλαδή μέσω του κινδύνου μιας προηγουμένως ανύπαρκτης μολυσματικής ασθένειας που ορίζεται από αυτήν, όπως μας εξηγεί το Πανεπιστήμιο John Hopkins

Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο, η έννοια της νόσου Χ υπάρχει τουλάχιστον από το 2018. Λίγο αργότερα, ο COVID-19 έγινε η πρώτη εξαιρετικά προσοδοφόρα και παράγοντας ενέργειας «Ασθένεια Χ», και πολλά άλλα πρόκειται να ακολουθήσουν:

«Δεν είναι κάτι καινούργιο. Αυτή η έννοια έχει ήδη οδηγήσει σε ορισμένες επιτυχίες. Η BioNTech και η Moderna είχαν ένα υποψήφιο εμβόλιο SARS-CoV-2 στα χέρια τους μέσα σε λίγες ώρες ή ημέρες όταν ανταποκρίθηκαν στην επιδημία MERS στην Αραβική Χερσόνησο και κατάλαβαν, για παράδειγμα, πώς να σταθεροποιήσουν την πρωτεΐνη ακίδα για να παράγουν τον σωστό τύπο αντισωμάτων. [FYI: Ο κοροναϊός του αναπνευστικού συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS-CoV) ανακαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2012]. Αν και δεν γνωρίζαμε ότι ο SARS-CoV-2 θα ήταν ένα πανδημικό παθογόνο [μια ύπουλη ανακρίβεια, βλ. Παρακάτω], αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι η οικογένεια του κοροναϊού ήταν μια σημαντική οικογένεια ιών που έπρεπε να αντιμετωπιστεί λόγω της ικανότητάς της να προκαλεί σοβαρή αναπνευστική ασθένεια. Όλα αυτά επιτάχυναν σημαντικά την ανάπτυξη του εμβολίου. Όσο πιο γρήγορα είναι διαθέσιμα ένα εμβόλιο, αντιιικά φάρμακα, μονοκλωνικά αντισώματα και διαγνωστικές εξετάσεις, τόσο περισσότερες ζωές μπορούν να σωθούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης που προκαλείται από μολυσματική ασθένεια».



Η δήλωση «Αν και δεν γνωρίζαμε ότι ο SARS-CoV-2 θα ήταν παθογόνο πανδημίας» έρχεται σε αντίθεση με το γεγονός ότι ο SARS-CoV-2 τροποποιήθηκε γενετικά ακριβώς για τις πανδημικές του ιδιότητες ως μέρος μιας έρευνας «κέρδους λειτουργίας» στη Γουχάν. 

«Κέρδος λειτουργίας» είναι ο κοινός όρος που χρησιμοποιείται στην έρευνα για τα βιολογικά όπλα και περιγράφει την εισαγωγή νέων επικίνδυνων για τον άνθρωπο ιδιοτήτων σε ένα παθογόνο, όπως η εισαγωγή της πατενταρισμένης θέσης διάσπασης φουρίνης της Moderna στο γενετικό υλικό ακίδας ενός κορωνοϊού από τον οποίο προέκυψε ο SARS-CoV-2. Εδώ είναι ένα απόσπασμα κειμένου από το "The Indoctrinated Brain":

«Ο SARS-CoV-2 είναι επομένως ο μόνος κορωνοϊός του οποίου το γονιδίωμα φέρει 12 μοναδικά γράμματα [πιο συγκεκριμένα: νουκλεοτίδια σε έναν μοναδικό συνδυασμό] [που κωδικοποιούν μια θέση διάσπασης φουρίνης] και επιτρέπει στην πρωτεΐνη ακίδα να ενεργοποιηθεί από το ένζυμο φουρίνη, επιτρέποντάς της να εξαπλωθεί εύκολα μεταξύ των ανθρώπινων κυττάρων», γράφει η ChinaDaily. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτά τα 12 γράμματα είναι ενσωματωμένα σε μια εξίσου μοναδική ακολουθία 19 γραμμάτων, τα οποία διαφορετικά βρέθηκαν μόνο σε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που χορηγήθηκε στον κατασκευαστή εμβολίων ακίδων Moderna το 2017, δύο χρόνια πριν από τα πρώτα κρούσματα COVID-19. «Η γενετική αλληλουχία ανακαλύφθηκε στο σημείο διάσπασης της φουρίνης (FCS) του SARS-CoV-2 (ο κορωνοϊός), το μέρος που το καθιστά πολύ αποτελεσματικό στη μόλυνση των ανθρώπων και που το διακρίνει από άλλους κορωνοϊούς», εξηγεί η διεθνής ομάδα ερευνητών που έκανε αυτή την εκπληκτική ανακάλυψη, προσθέτοντας: «Οι συμβατικές βιοστατιστικές αναλύσεις δείχνουν ότι η πιθανότητα αυτή η αλληλουχία να υπάρχει τυχαία σε ένα γονιδίωμα 30.000 νουκλεοτιδικών ιών 3.21 ×10-11." Με άλλα λόγια, μια πιθανότητα ενός στα τρία τρισεκατομμύρια (1.000 δισεκατομμύρια) καθιστά σχεδόν αδιανόητο ότι αυτή η μοναδική αλληλουχία συνέβη στον SARS-CoV-2 τυχαία ή φυσικά. Αξίζει να θυμηθούμε αυτές τις πληροφορίες στο πλαίσιο της επίσημης αφήγησης: Η εξαιρετικά υψηλή μολυσματικότητα που προϋπέθετε το Event 201 για μια πιθανή και επικείμενη επόμενη πανδημία που επρόκειτο να ξεκινήσει από την Κίνα επιτεύχθηκε μόνο από τον SARS-CoV-2 φέρνοντας μαζί του αυτή την εξαιρετικά απίθανη, υποτιθέμενη φυσική μετάλλαξη στο γονιδίωμα, η οποία παράγει μια θέση διάσπασης φουρίνης - της οποίας η ακριβής κωδικοποίηση νουκλεοτιδίων στο γονιδίωμα κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, σε αντίθεση με κάθε εύλογη πιθανότητα, έναντι του SARS-CoV-2 από έναν κατασκευαστή εμβολίων [Moderna το 2016] που σχεδόν κανείς δεν είχε ακούσει πριν από το 2020.


Ο SARS-CoV-2 είναι ένα βιολογικό όπλο και η λεγόμενη υπομονάδα S1, η οποία απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια της επικίνδυνης διάσπασης της φουρίνης, της πραγματικής σφαίρας που εκτοξεύει στον οργανισμό μας. 

Μια τρομακτική εξήγηση ως προς το γιατί αυτή η θέση διάσπασης στο γονιδίωμα της ακίδας δεν εκτονώθηκε παγκοσμίως κατά τη διάρκεια της παραγωγής του mRNA, το οποίο εγχύθηκε παγκοσμίως μεταμφιεσμένο ως εμβόλιο (κάτι που θα ήταν πολύ εύκολο), εξηγώ λεπτομερώς στο βιβλίο μου "The Indoctrinated Brain".

Σε κάθε περίπτωση, στο πλαίσιο του προγράμματος "Disease X", γνωρίζατε πολύ καλά για ποιον ιό έπρεπε να προετοιμαστείτε. 

Αυτός είναι ο μόνος λόγος, όπως γνωρίζουμε τώρα από το Πανεπιστήμιο John Hopkins (βλ. παραπάνω), ότι οι άμεσα διαθέσιμες ενέσεις mRNA κατά του COVID-19 ή του SARS-CoV-2 ήταν το αποτέλεσμα (και η πρώτη παγκόσμια δοκιμή πεδίου) αυτής της λίστας και πρωτοβουλίας «Νόσου Χ». 

Όπως επίσης γνωρίζουμε, το παθογόνο προήλθε από εργαστήριο στη Γουχάν, παρά τη διεθνώς απαγορευμένη έρευνα για τα βιολογικά όπλα. 

Ακολουθεί μια άλλη παράγραφος από το βιβλίο μου "The Indoctrinated Brain" σε σχέση με το "Event 201", όπου όλοι οι φορείς ή οι κερδοσκόποι προσομοίωσαν λίγο πριν από το ξέσπασμα του κορωνοϊού τύπου COVID-19:

Μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, ένας νέος κορωνοϊός ανακαλύφθηκε στη Γουχάν με SARS-CoV-2, ο οποίος «παραδόξως» έμοιαζε με την περιγραφή του ιού του παιχνιδιού προσομοίωσης: Μεταδίδεται επίσης από νυχτερίδες σε ανθρώπους και προέρχεται από την οικογένεια ιών SARS. Ένα εντυπωσιακό προφητικό αριστούργημα από τους διοργανωτές του Event 201 για να επιλέξουν από τους αμέτρητους ανθρώπινους παθογόνους ιούς αυτόν για μια προσομοίωση πανδημίας που θα έπαιρνε πραγματικά έναν εντυπωσιακό διάδοχο λίγο αργότερα! Ωστόσο, μπορεί να υποτεθεί ότι οι διοργανωτές και επίσης οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση 201 πρέπει να έχουν αναγνωρίσει τους παραλληλισμούς μεταξύ του SARS-CoV-2, όπως εμφανίστηκε στην αναφορά, και του ιού SARS από την προσομοίωση. Επειδή η προσομοίωση Event 201 έγινε πραγματικότητα τόσο γρήγορα και με τόση ακρίβεια, το Johns Hopkins Center for Health Security αισθάνθηκε υποχρεωμένο να εκδώσει δήλωση σχετικά με αυτήν την εκπληκτική σύμπτωση ήδη από τον Ιανουάριο του 2020. Αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Ενώ η άσκηση επί χάρτου περιελάμβανε έναν φανταστικό νέο κοροναϊό, οι εισροές που χρησιμοποιήσαμε για να μοντελοποιήσουμε τον πιθανό αντίκτυπο αυτού του πλασματικού ιού δεν είναι συγκρίσιμες με τον SARS-CoV-2». Η αιτιολόγηση του διοργανωτή φαίνεται ακόμη πιο απίθανη σήμερα από ό, τι κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, δεδομένου ότι έχει πλέον αποδειχθεί σαφώς ότι ο SARS-CoV-2 κλωνοποιήθηκε στη Γουχάν χρησιμοποιώντας μοριακές γενετικές μεθόδους και απελευθερώθηκε (τυχαία ή ακόμη και σκόπιμα;) (περισσότερα για αυτό αργότερα στο Κεφάλαιο 4).



Ο όρος «νόσος Χ» αναφέρεται σε μια ποικιλλία παθογόνων που δεν βρίσκονται ακόμη στον άνθρωπο, αλλά μπορούν να οδηγήσουν σε ασθένειες μετά από γενετική τροποποίηση και έτσι, σύμφωνα με την έκθεση JHU, «έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν πανδημία [...]». Βασικά, υπάρχουν δύο κίνδυνοι ή επιλογές για την ανάπτυξή τους, ένας φυσικός και ένας τεχνητός:

Επιλογή 1) Είναι πιθανό τα παθογόνα που απαντούν ήδη στη φύση να αλλάζουν τυχαία με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνονται παθογόνα για τον άνθρωπο. 

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους μικροοργανισμούς, οι οποίοι ταξινομούνται ως δυνητικά επικίνδυνοι, υπάρχουν εδώ και εκατομμύρια χρόνια και προφανώς δεν έχουν ακόμη καταφέρει να γίνουν παθογόνοι για τον άνθρωπο, μια ξαφνική απειλή από αυτή τη φυσική διαδικασία είναι πολύ απίθανη. 

Επιπλέον, η εξέλιξη αυτή θα συνεπαγόταν εντελώς απρόβλεπτες παραλλαγές που δεν θα μπορούσαν να καλυφθούν από προπαρασκευασμένα εμβόλια. Επομένως, για μια λειτουργική έννοια της «νόσου Χ», απαιτείται η ακόλουθη επιλογή 2.

Επιλογή 2: Οι μικροοργανισμοί που δεν είναι ακόμη παθογόνοι για τον άνθρωπο τροποποιούνται σκόπιμα ή τεχνητά. 

Μέσω μιας τεχνητής αλλαγής που επεκτείνει τη λειτουργία (δηλαδή «κέρδος λειτουργίας»), γίνονται μεταδοτικές και παθογόνες για τον άνθρωπο. 

Πρόκειται για μια ελεγχόμενη από τον άνθρωπο διαδικασία δημιουργίας που επιτρέπει πραγματικά την προπαραγωγή εμβολίων. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα εργαστηριακό ατύχημα ή μια σκόπιμη απελευθέρωση για να εξαπλωθεί ανεξάρτητα ο νεοδημιουργηθείς ανθρώπινος παθογόνος ιός, όπως συνέβη με τον SARS-CoV-2.

Στη συνέντευξη, η Δρ Behrendt τονίζει τις συνέπειες αυτού του καταλόγου των λεγόμενων παθογόνων προτεραιότητας, ο οποίος επεκτείνεται συνεχώς από τον Π.Ο.Υ. και τους συμμάχους του (επενδυτές και ενδιαφερόμενους), ο οποίος υπάρχει ήδη από το 2015: 

«Ερευνούν μόνο αυτά τα προκαθορισμένα επικίνδυνα παθογόνα προτεραιότητας και τις οικογένειες ιών - και στη συνέχεια όλα είναι έτοιμα, διαγνωστικά και εμβόλια μαζί. Για το σκοπό αυτό, «ο CEPI [Συνασπισμός για Καινοτομίες Επιδημικής Ετοιμότητας, μια παγκόσμια εταιρική σχέση για την επιτάχυνση της ανάπτυξης εμβολίων και άλλων καινοτομιών] και ο ΠΟΥ υπέγραψαν μνημόνιο συμφωνίας ότι η παγκόσμια έρευνα θα διεξαχθεί μόνο σύμφωνα με τον κατάλογο του Π.Ο.Υ..».

Κατανοήστε τις συνέπειες του τι σημαίνει αυτό: Ο Π.Ο.Υ. το χρησιμοποιεί για να καθορίσει ποιες μολυσματικές ασθένειες αναμένονται στο μέλλον, όχι μόνο όσον αφορά την πολιτική ασθενειών, αλλά και οικονομικά (η οποία μπορεί να εγγυηθεί την υψηλή απόδοση της επένδυσης που υπόσχεται).

Εδώ βλέπουμε ένα κίνητρο κατάχρησης της θεσμικής εξουσίας του Π.Ο.Υ., βλέπουμε τα μέσα χειραγώγησης της διαδικασίας και κάθε είδους ευκαιρίες για την πραγματοποίηση εγκληματικών προθέσεων – αλλά πάνω απ 'όλα βλέπουμε ότι υπάρχει επίσης μια ορισμένη πίεση να επηρεάσουν την πανδημία επειδή έχουν ήδη δεσμευτεί σε ακραία περιθώρια κέρδους έναντι των επενδυτών που πρέπει να ζήσουν!

Με αυτόν τον τρόπο, ο Π.Ο.Υ. μπορεί να διασφαλίσει έναν κόσμο μόνιμων πανδημιών, όπως το αποκαλεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ένας άλλος συμμετέχων με μεγάλη επιρροή σε αυτό το παγκόσμιο παιχνίδι κέρδους και εξουσίας εις βάρος της υγείας του παγκόσμιου πληθυσμού, στην ετήσια έκθεσή του για τους παγκόσμιους κινδύνους του 2023. 

Γνωρίζουμε από τον COVID-19 πόσο επικίνδυνες είναι αυτές οι σκηνοθετημένες πανδημίες και ειδικά τα προσοδοφόρα «προγράμματα εμβολιασμού». 

Για παράδειγμα, μια μελέτη μεγάλης κλίμακας εξέτασε δεδομένα από 29 χώρες με υψηλή εμβολιαστική κάλυψη, καλύπτοντας το 14,7% (1,19 δισεκατομμύρια) του παγκόσμιου πληθυσμού και έκανε την ακόλουθη συγκλονιστική ανακάλυψη: 

«Σύμφωνα με το μοντέλλο μας, η μέση υπερβάλλουσα θνησιμότητα που προκλήθηκε από τον εμβολιασμό COVID κατά την περίοδο [Δεκέμβριος] 2020 έως [Φεβρουάριος] 2024 είναι περίπου 1,7 φορές υψηλότερη από αυτή της ίδιας της πανδημίας COVID. 

Και η τρέχουσα επίδραση είναι περισσότερο από τρεις φορές [ακριβώς 3,4 φορές] υψηλότερη από την επίδραση των θανάτων από COVID». 

Σύμφωνα με μια μετα-μελέτη, η θνησιμότητα από μια λοίμωξη SARS-CoV-2 θα ήταν θεωρητικά μηδενική εάν συμπληρωνόταν μόνο επαρκής βιταμίνη D, γεγονός που καθιστά τις ενέσεις mRNA απείρως πιο επικίνδυνες με καθαρά μαθηματικούς όρους. 

Αλλά μια παγκόσμια εκστρατεία προπαγάνδας ενάντια σε μια φυσική στρατηγική πρόληψης διεξήχθη από την αρχή. Τα μάτια είναι ανοιχτά όταν κάποιος θεωρεί ότι ένα χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας θα ερχόταν τελικά σε αντίθεση με τις υποσχέσεις του Π.Ο.Υ. για κέρδος. 

Έτσι, το 2020, ο κόσμος κρατήθηκε όμηρος, από τον οποίο κάθε άτομο θα μπορούσε να απελευθερωθεί μόνο εάν ήταν πρόθυμο να υποβληθεί σε πείραμα γενετικής μηχανικής. Αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί!




ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Για πολλά χρόνια, αλλά ακόμη περισσότερο μετά την τροποποίηση του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού τον Ιούνιο του 2024, ο Π.Ο.Υ. αποτελεί κίνδυνο για την υγεία του παγκόσμιου πληθυσμού ...:


  1. λόγω της άσεμνης υπόσχεσής του για κέρδος για τους επενδυτές του (τουλάχιστον 35 φορές την απόδοση της επένδυσης), στην οποία και μόνο είναι υποχρεωμένος χωρίς εξωτερικό έλεγχο ...

  2. με βάση την παγκόσμια θέση ισχύος τους για να προκαθορίσουν μελλοντικούς παθογόνους ιούς και άλλα παθογόνα (ασθένεια Χ) ...

  3. και να αναθέσει την ανάπτυξη (κέρδος λειτουργίας) των παθογόνων για να το πράξει (επίσημα σε περίπτωση που τα αναγνωρισμένα παθογόνα αναπτυχθούν πραγματικά φυσικά "τυχαία") ...

  4. Προκειμένου να παρασκευαστούν εμβόλια (υψηλού κινδύνου) σε αυτή τη βάση, ...

  5. και δεδομένου ότι μπορεί να κηρύξει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC) σύμφωνα με τον ΔΥΚ μετά από αποκλειστική απόφαση του Γενικού Διευθυντή και ο ορισμός της πανδημίας είναι απολύτως άσχετος με την ανάπτυξη εμβολίου (από το 2009 δεν χρειάζεται να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ασθένειας), σύμφωνα με τον πρόσφατα διευρυμένο Διεθνή Υγειονομικό Κανονισμό (ΔΥΚ), τίθενται σε ισχύ αυτόματα δεσμευτικές συμβάσεις με τους φαρμακευτικούς εταίρους του ΠΟΥ για όλα τα κράτη, …

  6. μπορούν να απελευθερώσουν αυτές τις ουσίες για χρήση μέσω μιας διαδικασίας καταχώρισης χρήσης έκτακτης ανάγκης ακόμη και πριν από επαρκές κείμενο ανεκτικότητας και αποτελεσματικότητας, καθώς και να προτείνουν μέτρα και παρασκευάσματα/διαγνωστικά που πρέπει να χορηγηθούν (και έτσι να αποφασίσουν ποιες εταιρείες μπορούν να αποκομίσουν τα αντίστοιχα αστρονομικά κέρδη μέσω της παγκόσμιας διανομής), ...

  7. και ο ίδιοςο Π.Ο.Υ. καθορίζει ποιος και με ποιον τρόπο εξετάζεται κάποιος για τι ακριβώς σε μια τέτοια περίπτωση, καθορίζοντας έτσι ποιος θεωρείται άρρωστος πότε και ποιος πρέπει να χαρακτηριστεί ως δυνητικά μολυσματικός (χωρίς απαραίτητα να είναι έτσι, όπως συνέβη με τη διαδικασία PCR για το COVID-19, η οποία είναι ακατάλληλη για μια τέτοια διάγνωση),

  8. Και με αυτόν τον τρόπο προσελκύστε ακόμη περισσότερους επενδυτές που θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον μηχανισμό για να αυξήσουν τα κέρδη.

 



Αυτό καθιστά τον Π.Ο.Υ. μια απειλητική για τη ζωή μηχανή για τον παγκόσμιο πληθυσμό και μια εξαιρετικά κερδοφόρα μηχανή εκτύπωσης χρήματος για τους επενδυτές της.



Ο τελευταίος λόγος δίνεται στην Δρ Behrendt:

«Και ναι, το εμβόλιο Covid βασίστηκε στο MERS, υπήρχαν ήδη πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό, π.χ. και εδώ, επίσης, εισήχθη μόνο μια νέα ακολουθία [το σημείο διάσπασης της φουρίνης, το οποίο εκτοξεύει τη σφαίρα, δηλαδή την υπομονάδα S1, από το βιολογικό όπλο], για να το πω έτσι], τότε όλα ήταν ήδη έτοιμα – ολόκληρο το πρόγραμμα R&D [έρευνα και ανάπτυξη] του ΠΟΥ [LINK to https://cdn.who.int/media/docs/default-source/consultation-rdb/prioritization-pathogens-v6final.pdf%5D είναι η πραγματική μηχανή πανδημίας που πρέπει να απαγορευτεί αμέσως! Σε κάθε περίπτωση, καμμία πανδημία και κανένα εμβόλιο δεν πέφτει από τον ουρανό! Οποιαδήποτε μελλοντική πανδημία θα μπορούσε να είναι ένα κέρδος λειτουργίας [δηλαδή ένα άλλο βιολογικό όπλο, εισαγωγή του M. Nehls]...»


 


Αναφορές

1 https://archive.org/details/tradesunionsstri00dunnrich/page/n3/mode/2up?view=theater (τελευταία πρόσβαση στις 7.04.2023), σ. 36


Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις των μόνιμων συγγραφέων του TKP. Τα δικαιώματα και η ευθύνη για το περιεχόμενο ανήκουν στον δημιουργό.

Privatdozent Dr. med. Michael Nehls: γιατρός και μοριακός γενετιστής με έμφαση στην ανοσολογία. Ως βασικός ερευνητής, αποκρυπτογράφησε τα γενετικά αίτια διαφόρων κληρονομικών ασθενειών, τόσο σε γερμανικά όσο και σε διεθνή ερευνητικά ιδρύματα.


ΠΗΓΗ: Die WHO: eine lebensgefährliche Gelddruckmaschine? (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΘΑΝΑΤΟΙ:







ΣΧΕΤΙΚΑ:

Τώρα αρχίζει ο πανικός γύρω από τον ιό Oropouche: συνεχής μανία ιών για την πώληση εμβολιασμών
Αφού ο επικεφαλής του Π.Ο.Υ. Τέντρος εξακολουθεί να μην επικρατεί πραγματικά με την τεχνητή κινδυνολογία του για την ευλογιά των πιθήκων, ένας νέος «ιός θανάτου» οδηγείται μέσα από το ρινγκ. Ο ιός Oropouche ξέσπασε στη Βραζιλία, αλλά έχει ήδη μολύνει 19 Ευρωπαίους. Θα ήταν θανατηφόρο και επί του παρόντος δεν υπάρχει θεραπεία. Εάν δεν υπάρχουν ήδη πολυμήχανες φαρμακευτικές εταιρείες που κρύβονται στο χρυσωρυχείο ...


Τέλειο timing για το Mpox plandemic: Θα επαληθευτεί η πρόβλεψη πωλήσεων της BioNTech;


Η Κίνα ξεκινά τεστ ευλογιάς των πιθήκων κατά την είσοδο
Οι Κινέζοι, οι οποίοι είναι πολύ έμπειροι στον πανικό της πανδημίας, αρχίζουν τώρα να κάνουν τεστ για άτομα με ευλογιά των πιθήκων που εισέρχονται από μία από τις 13 αφρικανικές χώρες όπου η ασθένεια λέγεται ότι είναι ευρέως διαδεδομένη. Επιπλέον, τα οχήματα και τα εμπορευματοκιβώτια, καθώς και διάφορα αγαθά από αυτές τις χώρες πρέπει να απολυμαίνονται. Οι μνήμες από τα τραίνα απολύμανσης στους δρόμους σε εποχές Covid ξυπνούν.


Ο Π.Ο.Υ. δημοσιεύει «κατευθυντήριες γραμμές» σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της ευλογιάς των πιθήκων και αμφισβητήσιμα στοιχεία
Το θέατρο πιθήκων της επόμενης «πανδημίας» ακολουθεί μια προσεκτικά προετοιμασμένη χορογραφία. Πρώτον, αναφέρονται περιπτώσεις από την Αφρική, αν και μόνο μερικές εκατοντάδες από τα 100 εκατομμύρια ανθρώπους, στη συνέχεια ένας οργανισμός που ονομάζεται Africa CDC εκδίδει προειδοποίηση και την επόμενη μέρα ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ κηρύσσει διεθνή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία (PHEIC).


Θέατρο πιθήκων ευλογιάς των πιθήκων: Σουηδία και Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρουν το πρώτο κρούσμα
Η μηχανή της πανδημίας ανεβάζει ταχύτητα. Μόλις λίγες ώρες μετά την κήρυξη της κατάστασης έκτακτης ανάγκης του Π.Ο.Υ., η Σουηδία και οι Ηνωμένες Πολιτείες «ανακάλυψαν» τα πρώτα κρούσματα εκτός Αφρικής.


Νεοαποικιοκρατία τύπου Π.Ο.Υ.: Η ευλογιά των πιθήκων κηρύχθηκε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία»
Ο Π.Ο.Υ. μόλις κήρυξε την ευλογιά των πιθήκων διεθνή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία σύμφωνα με το άρθρο 12 του ΔΥΚ 2005. Πλήττονται κυρίως οι αφρικανικές χώρες, οι οποίες πρόσφατα έδιωξαν τις αποικιακές δυνάμεις και επίσης τα στρατεύματα κατοχής των ΗΠΑ από τη χώρα. Με το πρόσχημα της υγείας και με τη βοήθεια του φαρμακευτικού λόμπι, επιχειρείται η απόκτηση επιρροής. Απλά σκεφτείτε το αν πρέπει να μπείτε σε καραντίνα για 14 ημέρες κατά την επιστροφή σας από την Αφρική.


Τα ποσοστά εμβολιασμού μειώνονται παγκοσμίως λόγω των συχνών βλαβών από τα εμβόλια
Με την εκστρατεία εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, η φαρμακευτική βιομηχανία το παράκανε. Οι τραυματισμοί από εμβόλια και οι θάνατοι από εμβόλια είναι πολύ μαζικοί και προφανείς. Ως αποτέλεσμα, άλλα εμβόλια εξετάζονται τώρα πιο προσεκτικά, ειδικά στα παιδιά. Οι διαφορές μεταξύ θρησκευτικών ομάδων όπως οι Amish ή οι ultraothodox Εβραίοι παρουσιάζουν σοβαρές διαφορές, για παράδειγμα, στη συχνότητα εμφάνισης αυτισμού - μηδέν σε σύγκριση με 1 στα 35 εμβολιασμένα παιδιά και η τάση αυξάνεται.


Υφιστάμενα και νέα εμβόλια mRNA και ο αντίκτυπός τους στο περιβάλλον
Το Environmental Sciences Europe είναι ένα περιοδικό ανοικτής πρόσβασης με κριτές που δημοσιεύεται υπό την επωνυμία SpringerOpen. Η τελευταία μου εργασία "Υπάρχοντα και αναδυόμενα εμβόλια mRNA και οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους: μια διεπιστημονική αξιολόγηση" μόλις δημοσιεύθηκε σε αυτήν.


Η μεγάλη μετοχή της φαρμακευτικής εταιρείας αυξάνει - Ο Π.Ο.Υ. κηρύσσει παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για την υγεία


Το CDC εγκαινιάζει πρόγραμμα γονιδιωματικής επιτήρησης Sars-Cov-2 (COVID) με βάση ταξιδιώτες - 8 διεθνή αεροδρόμια των ΗΠΑ χρησιμοποιούνται ως πειραματικοί χώροι δοκιμών
Παρ' όλο που η «πανδημία» του κοροναϊού της Γουχάν (COVID-19) έχει τελειώσει εδώ και καιρό, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) εξακολουθούν να προωθούν τον φόβο και την τυραννία...


Οι παγκοσμιοποιητές θέτουν τις βάσεις για την πανδημία 2.0.... Ετοιμαστείτε για lockdown, κλείσιμο σχολείων και αναγκαστικά εμβόλια... Το CDC αφήνει υπαινιγμούς τις τελευταίες δύο εβδομάδες ότι ένα νέο μαζικό ξέσπασμα μιας εξαιρετικά μολυσματικής ασθένειας έρχεται από την Αφρική. Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, το CDC πρόσθεσε ομάδες επιτήρησης στο Κονγκό... προειδοποίηση είναι απλώς θέμα χρόνου μέχρι να εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του κόσμου.... Το Pandemic 2.0 ετοιμάζεται για ανάπτυξη.






Ευλογιά των πιθήκων βρέθηκε στο νερό του Σαν Φρανσίσκο.
Ο ιός της ευλογιάς των πιθήκων εντοπίστηκε στα λύματα του νοτιοανατολικού Σαν Φρανσίσκο. Τα αρχεία δείχνουν ότι ο ιός εμφανίστηκε σε δείγματα που συλλέχθηκαν μεταξύ 26 Ιουλίου και 12 Αυγούστου, σύμφωνα με το WastewaterSCAN Dashboard, ένα εργαλείο επιτήρησης της δημόσιας υγείας.
Επί του παρόντος, παραμένει ασαφές εάν αυτές οι ανιχνεύσεις προέρχονται από ανθρώπινες πηγές. Ο ιός είναι γνωστό ότι εξαπλώνεται μεταξύ των ομοφυλόφιλων ανδρών, οι οποίοι διατρέχουν ιδιαίτερο κίνδυνο, και το Σαν Φρανσίσκο είναι γνωστό για τη μεγάλη ομοφυλοφιλική κοινότητά του.



Το νέο σχέδιο πανδημίας της Νέας Ζηλανδίας θα φέρει στρατιωτικό νόμο, αναγκαστικό εμβολιασμό
Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «κάρτας εμβολιασμού» πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία
Σαν ρολόϊ, η δυτική ηγεμονία καταρρέει σε κομμάτια, καθώς οι τύραννοι του κόσμου μαγειρεύουν σχέδια για να υποδουλώσουν συστηματικά ό,τι έχει απομείνει από τη δυτική κοινωνία υπό τον πλήρη ιατρικό στρατιωτικό νόμο.
Η Νέα Ζηλανδία πρωτοστατεί με ένα νέο σχέδιο πανδημίας που επιτρέπει στον υπουργό Υγείας να χρησιμοποιεί «ειδικές εξουσίες» σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, επιτρέποντας στους πολιτικούς να γίνουν δικτάτορες. Ο στόχος είναι να αναγκαστούν όλοι να κάνουν κάθε νέο «εμβόλιο» που έρχεται κάτω από το τσουβάλι για οποιαδήποτε σκηνοθετημένη «πανδημία» σκαρφιστούν στη συνέχεια.
Σύμφωνα με το σχέδιο, ο υπουργός Υγείας θα έχει την εξουσία να «κρατά, να απομονώνει ή να θέτει σε καραντίνα άτομα, χώρους, κτίρια, πλοία, οχήματα, αεροσκάφη και ζώα» σε περίπτωση φόβου για τη δημόσια υγεία.
Οι μη εκλεγμένοι ιατρικοί αξιωματούχοι θα έχουν τη δύναμη να αναγκάσουν τους ανθρώπους να κάνουν πειραματικά εμβόλια φαρμάκων, χάπια φαρμάκων και άλλα φαρμακευτικά δηλητήρια για το καλό τους, όπως συνέβη κατά τη διάρκεια της «πανδημίας» του κορωνοϊού της Γουχάν (covid-19).
Η αστυνομία θα έχει επίσης νέα εξουσία να βοηθά τους ιατρικούς υπαλλήλους και άλλους αξιωματούχους δημόσιας υγείας να επιβάλλουν τους νέους κανόνες, οι οποίοι θα είναι υποχρεωτικοί για όλους (εκτός από εκείνους που βρίσκονται στην κορυφή, πιθανώς).
Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «κάρτας εμβολιασμού» πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία
Μέχρι τη στιγμή που θα διαβάσετε αυτό, η Ευρώπη θα έχει επίσης θεσπίσει ένα νέο πρόγραμμα «κάρτας εμβολιασμού» που εφαρμόζεται πιλοτικά στα ακόλουθα πέντε κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ):

Βέλγιο, Γερμανία, Ελλάδα, Λετονία, Πορτογαλία

Γνωστό ως Ευρωπαϊκή Κάρτα Εμβολιασμού ή EVC, το πρόγραμμα θα τοποθετήσει ολόκληρο το ιστορικό εμβολιασμού κάθε ατόμου σε μία κάρτα, φύλλο ή αρχείο, στην περίπτωση των smartphones.
Το Vaccines Today μοιράστηκε ένα παράδειγμα για το πώς λειτουργεί το πρόγραμμα χρησιμοποιώντας μια 27χρονη νοσοκόμα που ονομάζεται Άννα, η οποία πρόσφατα μετακόμισε από τη Μπρεμάρια στη Μορβάνια με την οικογένειά της. Η Άννα και η οικογένειά της ζουν τώρα σε ένα μέρος όπου πρέπει όλοι να παρέχουν το ιστορικό εμβολιασμού τους κατόπιν αιτήματος, προκειμένου να συμμορφωθούν με τους τοπικούς κανονισμούς.
«Μπαίνει στο διαδίκτυο, δημιουργεί έναν λογαριασμό EVC με τον πάροχο της επιλογής της και εισάγει τα δεδομένα εμβολιασμού της από την Bremaria», εξηγεί η έκθεση για το πόσο «απλή» και «εύκολη» είναι η συμμετοχή στο πρόγραμμα EVC.
Οι «τοπικοί κανονισμοί», ανεξάρτητα από το πόσο επιτακτικοί, δεν είναι νόμοι, προσέξτε. Όπως είδαμε με τον covid, δημιουργούνται σε μια στιγμή από μη εκλεγμένους γραφειοκράτες σε όργανα όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) για τον έλεγχο των πληθυσμών του κόσμου όπως τα βοοειδή.
«Η [Ευρωπαϊκή Κάρτα Εμβολιασμού] που εφαρμόζεται πιλοτικά από την EUVABECO θα χρησιμοποιεί το δίκτυο εμπιστοσύνης του GDHCN, επιτρέποντας στα κράτη μέλη να επαληθεύουν διμερώς τη γνησιότητα των ψηφιακών αρχείων μέσω μιας διαλειτουργικής αρχιτεκτονικής εμπιστοσύνης*», εξηγεί ο ιστότοπος EUVABECO σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του.
«Ενώ είναι παρόμοιο με το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της ΕΕ ως φορητό αρχείο εμβολιασμού, το EVC εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό. Σε αντίθεση με το πιστοποιητικό, το οποίο συχνά εκπληρώνει νομικές ή υγειονομικές εντολές, το EVC έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ενδυναμώνει τα άτομα, παρέχοντάς τους τον έλεγχο των πληροφοριών εμβολιασμού τους. Αυτή η ενδυνάμωση είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της συνέχειας της περίθαλψης για όσους διασχίζουν τα σύνορα ή μεταβαίνουν μεταξύ συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης.»
Ο ιστότοπος συνεχίζει εξηγώντας ότι το πρόγραμμα EVC είναι διαθέσιμο τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή, ανάλογα με το επίπεδο άνεσης ενός ατόμου.
«Θα διαθέτει ολοκληρωμένες πληροφορίες ιστορικού εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερών αρχείων κειμένου, ενός κωδικού QR με δυνατότητα σάρωσης και ενσωματωμένων μεταδεδομένων με δυνατότητα λήψης», συνεχίζει ο ιστότοπος.
«Αυτά τα ψηφιακά στοιχεία, ο κωδικός QR και τα μεταδεδομένα, θα υπογραφούν με ασφάλεια για να διατηρηθεί η αυθεντικότητα και η ακεραιότητά τους. Επιπλέον, κάθε αρχείο εμβολίων θα συνδέεται με ένα πρωτότυπο κύριο αρχείο που διατηρείται από έναν αξιόπιστο οργανισμό υγείας, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα είναι αξιόπιστα».


Η καναδική κυβέρνηση εξέδωσε συμβουλές προειδοποιώντας τους πολίτες να προετοιμαστούν για έναν υποθετικό νέο ιό που θα μπορούσε να οδηγήσει σε διαταραχές των τροφίμων και των καυσίμων.
Το Κέντρο Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας κυκλοφόρησε μια δεύτερη έκδοση του Εγχειριδίου Επιχειρησιακής Συνέχειας Επιδημιών Γρίπης και Λοιμωδών Νοσημάτων. Ο οδηγός παρέχει πληροφορίες στους εργοδότες σχετικά με το τι πρέπει να προετοιμαστούν ενόψει μιας νέας πανδημίας. Στη νέα έκδοση, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, επικεντρώνονται σε έναν «υποθετικό ιό», που προειδοποιούν ότι θα μπορούσε να προκαλέσει περαιτέρω αναστάτωση στον Covid-19.


«Η αντίληψη ότι ο COVID έχει φύγει είναι πραγματική, αλλά ο ιός δεν έχει φύγει», δήλωσε η Δρ Maria Van Kerkhove, τεχνική επικεφαλής COVID-19 στον Π.Ο.Υ..
Η COVID-19 κάνει μια ανησυχητική επιστροφή, σύμφωνα με αξιωματούχους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), οι οποίοι προειδοποίησαν αυτή την εβδομάδα για νέα κύματα λοιμώξεων σε όλο τον κόσμο, ενώ προέτρεψαν τις κυβερνήσεις παντού να ξεκινήσουν νέες εκστρατείες εμβολιασμού για να πείσουν περισσότερους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο. «Η αντίληψη ότι ο COVID έχει φύγει είναι πραγματική, αλλά ο ιός δεν έχει φύγει», δήλωσε η Δρ Maria Van Kerkhove, τεχνική επικεφαλής COVID-19 στον Π.Ο.Υ., σε δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου στη Γενεύη της Ελβετίας στις 6 Αυγούστου. Η Kerkhove δήλωσε ότι το παγκόσμιο σύστημα επιτήρησης του οργανισμού υγείας έχει εντοπίσει ότι οι μολύνσεις με τον SARS-CoV-2 αυξάνονται και ότι υπάρχει κίνδυνος να εμφανιστούν δυνητικά πιο επικίνδυνες νέες παραλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!