Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Τί στά ΚΟΜΜΑΤΙΑ δουλειά είχε ο Τουρκαλάς στήν ΡΟΔΟ, μέ τίς "νέες" α ν ε μ ο γ ε ν ν ή τ ρ ι ε ς ; ; ; ; / ΒΙΝΤΕΟ


ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ! 


Και… Τούρκος σε αυτοψία, για ανεμογεννήτριες στήν Ρόδο μας!





Εξοργιστικά είναι τα όσα συνέβησαν στη Ρόδο, όπου  σε αυτοψία για ανεμογεννήτριες που επιχειρήθηκε  ήταν και… Τούρκος ο  οποίος είναι υπάλληλος της εταιρείας που θέλει να τις τοποθετήσει. 


Όπως χαρακτηριστικά γράφει το verena.gr:

«Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι πέριξ του Προφήτη Ηλία και όχι μόνο και απέτρεψαν σήμερα το πρωί την αυτοψία απο υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους της εταιρείας που σχεδιάζει σε πρώτη φάση να τοποθετήσει δυο ανεμογεννήτριες. 

Κάτοικοι με επικεφαλής τον Παναγιώτη Εγγλέζο είχαν αποκλείσει την περιοχη και δεν επέτρεψαν στην κουστωδία να περάσει και να κάνει την αυτοψία στην περιοχή που βρίσκεται πίσω από τις παιδικές κατασκηνώσεις, περιοχή που δεν κάηκε μετά απο κινητοποίηση των εθελοντών και των κατοίκων στην περυσινή μεγάλη πυρκαγιά.

Απο το πρωΐ στην συγκεκριμένη περιοχή συγκεντρώθηκαν πάνω απο 100 άτομα και έδειξαν την αποφασιστικότητα τους τα σχέδια κάποιων, λέγε με κυβέρνηση, να μετατρέψουν τον Προφήτη Ηλία σε πάρκο ανεμογεννητριών! 

Η Ρόδος έστειλε ένα πρώτο μήνυμα και αν χρειαστεί, που θα χρειαστεί, θα επανέλθει! 

΄Αν τολμάνε οι τοπικοί βαστάζοι της κυβέρνησης ας πάνε να πείσουν τον κόσμο…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!