Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Αγγλία: Ε ξ α π λ ώ ν ε τ α ι η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ! – Στίς ΦΛΟΓΕΣ ξενοδοχείο, που διέμεναν λαθρομετανάστες! ( Εδώ στό Μητσοτακιστάν ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!! )

 



Νέα ΤΡΟΜΕΡΑ επεισόδια για τρίτη κατά σειρά ημέρα! – Δείτε 7 βίντεο και ζωντανές συνδέσεις!

Διαρκής είναι ο ξεσηκωμός στήν Αγγλία μετά την ΑΠΕΧΘΗ  δ ο λ ο φ ο ν ί α   τριών ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, στο Σάουθπορτ από ένα 17χρονο Αφρικανό με καταγωγή από την Ρουάντα....


Διαδηλωτές βγήκαν ξανά στους δρόμους σήμερα στο Μπλαπουλ, στο Λάνκαστερ, στο Ρόδεραμ με τα επεισόδια να εξαπλώνονται παντού.


Οι διαδηλωτές πέταξαν αντικείμενα προς τους αστυνομικούς. 

Η αστυνομία κατάφερε να περικυκλώσει και να αποκλείσει, στη συνέχεια, την περιοχή από τους διαδηλωτές ενώ ένας αστυνομικός τραυματίστηκε την ώρα που διαδηλωτές πέταξαν καρέκλες και έσπασαν τα παράθυρα στο ξενοδοχείο στο Ρόδεραμ.

Στο Ρόδεραμ ένα ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν λαθρομετανάστες έχει τυλιχθεί στις φλόγες με διαδηλωτές να το έχουν κυκλώσει ζητώντας την απομάκρυνσή τους από την περιοχή.

Εχθές ταραχές ξέσπασαν  σε μικρές και μεγάλες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου με τους πολίτες να ζητούν μέτρα για την ασφάλεια τους και κατά της γκετοποίησης, όπως σε Νότιγχαμ, Λίβερπουλ, Χάρτλπουλ, Μπλάκπουλ, Μπρίστολ, Σάντερλαντ και Λιντς.


 Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να τραυματιστούν αστυνομικοί και να γίνουν αρκετές συλλήψεις με τον πρωθυπουργό της χώρας Κιρ Στάρμερ να δηλώνει ότι η αστυνομία έχει την “πλήρη υποστήριξή” του ενάντια στους “εξτρεμιστές” όπως αποκαλεί τους πολίτες της χώρας ενώ η αστυνομία έχει συλλάβει 90 άτομα!

Η αστυνομία στο Μπρίστολ είπε ότι έχει συλλάβει μέχρι στιγμής 16 άτομα καθώς συνεχίζουν τις έρευνές τους για τα βίαια επεισόδια στο κέντρο της πόλης το βράδυ του Σαββάτου (3/8).

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για βίαιη συμπεριφορά, «ρατσιστική» συμπεριφορά και κακοποίηση ζώων!

Σύμφωνα με πηγές των τοπικών μέσων, οι διαδηλωτές χτύπησαν ένα άλογο  και δύο σκυλιά της αστυνομίας κλωτσώντας τα.


 https://www.epilekta.com/2024/08/blog-post_85.html

ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ :

https://www.epilekta.com/2024/08/blog-post_4.html

3 σχόλια:

  1. Ε Δ Ω ισχύει τό : "Άκρα τού τάφου σιγή"...!
    Ελλάς ένα απέραντο
    "νεκροταφείο" ψηφιακών σκλάβων -"ζόμπι"..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μισοί παρετρεχαμενοι του συστήματος μιζαδοροι και οι άλλοι μισοί που τους νοιάζει μόνο να βγάλουν τα προς το ζειν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς Εδώ Υπαρχει Βαθύς Ύπνος!!!! Απο τους Περισσότερους!!!! Για την Υπερασπισει της Πατρίδος!!! Απο Πολιτικούς Αδιαφορία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!