Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Εν ψυχρώ πυροβολισμός στη μέση του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού: Το απίστευτο βίντεο ε κ τ έ λ ε σ η ς της Φρανκφούρτης (ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!)





Ένα βίντεο δείχνει τα απίστευτα γεγονότα στον κεντρικό σταθμό της Φρανκφούρτης: Ο δράστης εκτελεί το θύμα του εν ψυχρώ στη μέση ενός πλήθους και περπατά σαν να μην είχε συμβεί τίποτε. Εικόνες που έμοιαζαν αδιανόητες μέχρι πρόσφατα.


Το βράδυ της Τρίτης, ένας 54χρονος ΤΟΥΡΚΟΣ πυροβόλησε έναν 27χρονο άνδρα, ο οποίος ήταν επίσης ΤΟΥΡΚΟΣ πολίτης, στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης. 

Μια καταγραφή της κάμερας παρακολούθησης δείχνει τώρα πόσο αδίστακτα ο δράστης εκτέλεσε το θύμα του. Εντελώς ψυχρός, ο δράστης πλησίασε το θύμα του και αμέσως τράβηξε το πιστόλι του και τον πυροβόλησε αρκετές φορές στο κεφάλι. Το θύμα δεν έχει καμμία πιθανότητα να αντιδράσει, καταρρέει νεκρός επί τόπου.


ου.


Λίγα λεπτά αργότερα, η Ομοσπονδιακή Αστυνομία αντιμετωπίζει τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος ήταν έτοιμος να φύγει μέσα στο γενικό χάος. 

Είχε ήδη πετάξει το όπλο του, αλλά μετά από εκτεταμένες έρευνες, η αστυνομία βρήκε το όπλο νωρίς το πρωί της Τετάρτης. 

Η σκηνή του εγκλήματος εξετάζεται επίσης διεξοδικά από την αστυνομία, για την οποία χρειάζονται και οι αξιωματικοί του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών μέχρι αργά τη νύχτα. 

Ως εκ τούτου, η σιδηροδρομική κυκλοφορία στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης θα παραμείνει διακοπτόμενη για αρκετές ώρες.

Το πρωί της Τετάρτης, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος έχει επίσης ΤΟΥΡΚΙΚΗ  υπηκοότητα και είναι 54 ετών. 

Αναμένεται ότι ο φερόμενος ως δράστης θα προσαχθεί ενώπιον του περιφερειακού δικαστηρίου της Φρανκφούρτης την ίδια ημέρα, το οποίο αναμένεται να επιβάλει προσωρινή κράτηση. 

Το ιστορικό του εγκλήματος και η σχέση μεταξύ δράστη και θύματος εξακολουθούν να είναι ασαφή προς το παρόν.








ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!