Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Το Ισραήλ σοδομίζει και σκοτώνει Παλαιστίνιους κρατούμενους, η Candace Owens καλεί τους χριστιανούς να μη σιωπούν άλλο (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ)


Εικόνα βίντεο του ισραηλινού καναλιού 12 που εκθέτει Παλαιστίνιο άνδρα που επιλέχθηκε για προφανή βασανιστήρια στο ισραηλινό κέντρο κράτησης Sde Teiman στην έρημο Negev.



Με πολλούς Ισραηλινούς να υποστηρίζουν ανοιχτά τον συστηματικό βιασμό «Παλαιστινίων ανδρών  κρατουμένων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης», η Candace Owens προκαλεί τους Χριστιανούς Αμερικανούς να «είναι πραγματικοί Χριστιανοί» και να μιλήσουν ενάντια σε αυτό το «ηθικά εξωφρενικό» έγκλημα.




(LifeSiteNews) Με την πραγματικότητα των ισραηλινών βασανιστηρίων, βιασμών και σοδομισμού των Παλαιστινίων κρατουμένων να επιβεβαιώνεται πλέον δημοσίως στον ισραηλινό και δυτικό Τύπο, η καθολική σχολιαστής Candace Owens κάλεσε τους «συναδέλφους της χριστιανούς podcasters και πολιτικούς να το καταδικάσουν» πιστεύοντας ότι «θα περιμένει πολύ καιρό» για να συμβεί αυτό.

Η Owens, η οποία είναι πολύ δημοφιλής στο Daily Wire ανεστάλη τον περασμένο Μάρτιο, αφού αντιτάχθηκε στην υποστήριξη των ΗΠΑ για την επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα, αναφερόταν σε αναφορές στα τέλη Ιουλίου στον ισραηλινό Τύπο ότι ένας κρατούμενος εισήχθη στο νοσοκομείο αφού «υπέφερε από ρήξη εντέρου, σοβαρό τραυματισμό στον πρωκτό του, βλάβη στους πνεύμονες και σπασμένα πλευρά».

Μια δεύτερη αναφορά στα εβραϊκά από έναν αυτοπροσδιοριζόμενο ισραηλινό ραδιοτηλεοπτικό φορέα αναφέρει ότι οι Ισραηλινοί βασανιστές εισήγαγαν «μια τηλεφωνική συσκευή» στο ορθό του θύματος μαζί με «πρόσθετα αξεσουάρ» και έκαναν κλήση.


Η Owens τόνισε στο podcast της την 1η Αυγούστου ότι πρόκειται για Παλαιστίνιους κρατούμενους, που σημαίνει «άνθρωποι που δεν έχουν συλληφθεί ή δικαστεί ή περάσει από το δικαστικό σύστημα. Απλώς κρατούνται, πιθανώς για ανάκριση».

Εμφανές βίντεο τέτοιας κακοποίησης στο κέντρο κράτησης Sde Teiman, που βρίσκεται στην έρημο Negev, κυκλοφόρησε την περασμένη Τρίτη από το ισραηλινό κανάλι 12 που δείχνει έναν Παλαιστίνιο να επιλέγεται από περίπου τριάντα άλλους που ήταν όλοι ξαπλωμένοι στο πάτωμα με τα χέρια τους δεμένα και τα μάτια καλυμμένα και οδηγήθηκαν πίσω από ασπίδες αντιμετώπισης ταραχών όπου συνέβη η προφανής κακοποίηση.

Οι αναφορές τέτοιων βασανιστηρίων είναι συνηθισμένες εδώ και πολύ καιρό, αν και δίνεται πολύ λίγη προσοχή. 

Τον Ιούνιο, οι New York Times ανέφεραν πώς ένας επαγγελματίας υγείας συνελήφθη από τους Ισραηλινούς στη Γάζα, τον γύμνωσαν αφήνοντάς τον με τα εσώρουχά του, του έδεσαν τα μάτια, του πέρασαν χειροπέδες και τον πήγαν στο Sde Teiman. 

Κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του, Ισραηλινοί στρατιώτες διείσδυσαν στο ορθό του με ένα μεταλλικό ραβδί, προκαλώντας τεράστια αιμορραγία και αφήνοντάς τον σε «αφόρητο πόνο».

Μια έκθεση του ΟΗΕ που εκδόθηκε στις 31 Ιουλίου διαπίστωσε ότι τουλάχιστον 53 Παλαιστίνιοι έχουν πεθάνει υπό ισραηλινή κράτηση από τις 7 Οκτωβρίου χωρίς να έχουν απαγγελθεί έρευνες ή κατηγορίες. 

Συνολικά περίπου 9.440 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι έχουν κρατηθεί από τη Γάζα, τη Δυτική Όχθη και ακόμη και το Ισραήλ, σε μια «παρατεταμένη μυστική κράτηση και κράτηση σε απομόνωση» με βασανιστήρια και κακοποίηση που λαμβάνουν χώρα σε όλα τα κέντρα κράτησης του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων ξυλοδαρμών, εικονικού πνιγμού και ηλεκτροπληξίας.

Η έκθεση διαπίστωσε «αναγκαστική γύμνωση τόσο ανδρών όσο και γυναικών, ξυλοδαρμούς ενώ είναι γυμνοί, συμπεριλαμβανομένων στα γεννητικά όργανα, ηλεκτροπληξία των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού, εξαναγκασμός να υποβληθούν σε επανειλημμένες ταπεινωτικές έρευνες κατά τη διάρκεια ταινιών, εκτεταμένες σεξουαλικές προσβολές και απειλές βιασμού, και το ανάρμοστο άγγιγμα γυναικών τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες στρατιώτες».

Επιπλέον, παραμένουν «συνεχείς αναφορές» για ισραηλινούς στρατιώτες που «εισάγουν αντικείμενα στους πρωκτούς των κρατουμένων».




Σοδομισμός Παλαιστινίων κρατουμένων μια δημοφιλής πρακτική στο Ισραήλ

Σύμφωνα με τον Owens, μετά τη δημοσιότητα της πρώτης υπόθεσης που αναφέρθηκε παραπάνω, μια έρευνα ξεκίνησε μόνο «αφού ασκήθηκε αρκετή πίεση στο εξωτερικό, [και] όχι επειδή [οι ισραηλινές αρχές] πίστευαν ότι αυτό ήταν το ηθικά λάθος πράγμα που συνέβαινε σε έναν κρατούμενο».

Ως αποτέλεσμα, εννέα ισραηλινοί στρατιώτες συνελήφθησαν για τον προφανή βάναυσο βιασμό που πυροδότησε μια αντίδραση στο Ισραήλ με έναν ακροδεξιό όχλο να εισβάλλει στο κέντρο κράτησης και ένα στρατιωτικό δικαστήριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις.

Περιελάμβανε επίσης μια ανταλλαγή απόψεων στην ισραηλινή Κνεσέτ (Κοινοβούλιο), όπου ο Hanoch Milwidsky, μέλος του κόμματος Λικούντ του Νετανιάχου, ρωτήθηκε αν ήταν νόμιμο «να εισαχθεί ένα ραβδί στο ορθό ενός ατόμου;».

Ο Μιλβίντσκι απάντησε εμφατικά: «Ναι! Αν είναι Nukhba [μαχητής της Χαμάς], όλα είναι νόμιμα! Τα πάντα!»

Μετά τη δημοσιότητα από τον βάναυσο βιασμό, ο υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ Bezalel Smotrich απαίτησε λογοδοσία, όχι από τους επιτιθέμενους, αλλά από το άτομο που κατέγραψε και κυκλοφόρησε το βίντεο. 

Απαίτησε «άμεση ποινική έρευνα για να εντοπιστούν οι διαρροές του δημοφιλούς βίντεο που προοριζόταν να βλάψει τους εφέδρους και που προκάλεσε τεράστια ζημιά στο Ισραήλ στον κόσμο και να εξαντλήσει την πλήρη αυστηρότητα του νόμου εναντίον τους».


Και σύμφωνα με τον καθηγητή και συγγραφέα του Πανεπιστημίου του Σικάγο Δρ John Mearsheimer, τέτοιες συμπεριφορές δεν θεωρούνται ως ακραίες μεταξύ του πληθυσμού του Ισραήλ.






«Είναι αξιοσημείωτο πόση υποστήριξη υπάρχει για αυτή τη συμπεριφορά», είπε σε συνέντευξή του την Πέμπτη. 

Το Κανάλι 12 στο Ισραήλ διεξήγαγε πρόσφατα μια έρευνα ρωτώντας τους Ισραηλινούς αν πιστεύουν ότι ήταν εντάξει για έναν Ισραηλινό να βιάσει έναν «τρομοκράτη». Το 47% των Ισραηλινών είπε ότι είναι εντάξει και το 42% είπε ότι δεν είναι εντάξει.

«Και δεδομένου ότι όλοι οι Παλαιστίνιοι είναι ουσιαστικά "τρομοκράτες" στο μυαλό πολλών Ισραηλινών, αυτό δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κάνουν τέτοια πράγματα», παρατήρησε ο συγγραφέας του μπεστ σέλλερ. «Τι λέει αυτό για την ισραηλινή κοινωνία; Αυτό είναι φρικτό. Αλλά με αυτό έχεις να κάνεις».




Πολλοί Ισραηλινοί υποστηρίζουν ανοιχτά τον «βιασμό ανδρών Παλαιστινίων κρατουμένων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης»

«Εδώ και καιρό υποστηρίζω ότι το Ισραήλ είναι ένα κράτος απαρτχάϊντ», συνέχισε ο καθηγητής. «Και για να διοικήσεις ένα κράτος απαρτχάϊντ, πρέπει να μετατρέψεις τους Παλαιστίνιους σε υπανθρώπους» και να τους συμπεριφερθείς σαν να «είναι ζώα».

«Όταν διοικείς ένα κράτος απαρτχάϊντ, καταλήγεις να κακοποιείς με τους πιο φρικτούς τρόπους τα θύματα, τους ανθρώπους δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας που ζουν στην κοινωνία σου. Και αυτό συμβαίνει στο εσωτερικό του Ισραήλ εδώ και πολύ καιρό», υπενθύμισε.

«Οι Ισραηλινοί βασανίζουν κρατούμενους, κάνουν τρομερά πράγματα στους Παλαιστίνιους για πολύ, πολύ καιρό. Και αυτό που συνέβη στις 7 Οκτωβρίου είναι ότι αυτές οι τρομερές πρακτικές που χρησιμοποιούν οι Ισραηλινοί εναντίον των Παλαιστινίων εντάθηκαν», εξήγησε ο εμπειρογνώμονας εξωτερικής πολιτικής. «Μην ξεχνάτε ποτέ το γεγονός ότι αυτοί οι κρατούμενοι αντιμετωπίζονταν με τους πιο βάναυσους τρόπους και πριν από τις 7 Οκτωβρίου».

Ο Max Blumenthal επιβεβαίωσε ότι πολλοί Ισραηλινοί υποστηρίζουν ανοιχτά «τον βιασμό ανδρών Παλαιστινίων κρατουμένων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης» όπως το Sde Teiman, το οποίο «το Ισραήλ δημιούργησε μετά τις 7 Οκτωβρίου για άνδρες που απήχθησαν από τη Γάζα».






«Το ισραηλινό κοινό πληροφορείται ότι όλοι εκεί προέρχονται από τη «Nukhba», τη μονάδα ειδικών δυνάμεων της Χαμάς που «έσφαξε μωρά» και «βίασε γυναίκες» στις 7 Οκτωβρίου. Οι περισσότεροι Ισραηλινοί, Εβραίοι Ισραηλινοί, πιστεύουν αυτή τη φάρσα», είπε. «Το γεγονός είναι ότι πολλοί από αυτούς είναι απλώς κοινοί αθώοι Παλαιστίνιοι».


Συγκρίνοντας τα αποδεικτικά στοιχεία για σοβαρά σεξουαλικά εγκλήματα στη σύγκρουση, ο Εβραίος δημοσιογράφος παρατήρησε: «Δεν υπάρχει βιντεοκασέτα από τις 7 Οκτωβρίου που να δείχνει μαχητές της Χαμάς να επιτίθενται σεξουαλικά σε Εβραίες Ισραηλινές γυναίκες. Δεν υπάρχει μαρτυρία. Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν υπάρχουν αποδείξεις.
Αλλά έχουμε σαφείς αποδείξεις εδώ» για τους Ισραηλινούς που σοδομίζουν τους Παλαιστίνιους κρατούμενους.



Εβραίος σιωνιστής podcaster, «σήμερα, συνειδητοποίησα πόσο μου είπαν ψέμματα» από το Ισραήλ, μέσα ενημέρωσης

Απευθυνόμενη στους συναδέλφους της δυτικούς χριστιανούς πολιτικούς και ειδήμονες που δεν μιλούν ανοιχτά ενάντια σε τέτοιες φρικαλεότητες, η Owens ανέφερε το παράδειγμα του «εξαιρετικά φιλοϊσραηλινού» Εβραίου σιωνιστή podcaster Shaiel Ben-Ephraim, ο οποίος είπε ότι «έφτασε στη στιγμή που δεν μπορούσε να το κάνει πια».

«Και αυτό για το οποίο μιλάω είναι να λες συνεχώς ψέμματα ή να προσποιείσαι ότι είσαι τυφλός σε αυτό που συμβαίνει», είπε συνεχίζοντας να διαβάζει ένα εκτενές tweet από τον Ben-Ephraim, ο οποίος συνειδητοποίησε ότι είχε υποστεί σοβαρά ψέμματα όλη του τη ζωή από τους συναδέλφους του σιωνιστές.

Δημοσίευσε στις 29 Ιουλίου:

Νοιώθω ηλίθιος και ντροπιασμένος. Τον Μάϊο, μια έκθεση βγήκε στο CNN που περιγράφει λεπτομερώς τις καταχρήσεις στο Sde Taiman. Στη συνέχεια, οι NYT κυκλοφόρησαν το δικό τους άρθρο σχετικά με αυτό. Και οι δύο υποστηρίχθηκαν από ισραηλινές πηγές, διασταυρώθηκαν με παλαιστινιακές.

Τους απέρριψα επειδή οι κυβερνητικές πηγές μου και τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης τους αρνήθηκαν. Σε όλη μου τη ζωή μου έλεγαν ότι τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ήθελαν να πάρουν το Ισραήλ. Ότι ήταν όλοι αντισημίτες.

Αλλά σήμερα, συνειδητοποίησα πόσο μου είπαν ψέμματα. Από τη χώρα μου. Από τους φίλους μου. Από τα μέσα μου. Σήμερα, πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησα και αρνήθηκαν αυτούς τους ισχυρισμούς παραδέχτηκαν ότι ήταν αληθινοί.

Και το χειρότερο; Τίποτε από αυτά δεν έρχεται στο φως επειδή ο IDF και η κυβέρνηση έχουν αλλάξει τις καρδιές τους γι' αυτό. 

Βγήκε επειδή η πίεση από το Ηνωμένο Βασίλειο, το ΔΠΔ και το ICJ γινόταν πολύ μεγάλη για να αγνοηθεί. Αυτό θα έφερνε τον Νετανιάχου, τον Γκάλαντ και τον Αρχηγό του Επιτελείου σε σοβαρό πρόβλημα. Έτσι είπαν τελικά την αλήθεια. Ότι το Ισραήλ βασανίζει συστηματικά κρατούμενους. Αυτή η σεξουαλική κακοποίηση είναι αρκετά συνηθισμένη εκεί. Ότι άνθρωποι βασανίστηκαν μέχρι θανάτου.

Το χειρότερο από όλα, πολλοί από τους ανθρώπους σε αυτή την εγκατάσταση ήταν αθώοι. Στρογγυλοποιήθηκε κατά λάθος. Αλλά δεν υπήρχε πραγματική διαδικασία επαλήθευσης πριν υποβληθούν σε αυτή την κόλαση στη γη.

Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Νοιώθω ηλίθιος και ντροπιασμένος. Τον Μάιο, μια έκθεση βγήκε στο CNN που περιγράφει λεπτομερώς τις καταχρήσεις στο Sde Taiman. Στη συνέχεια, οι NYT κυκλοφόρησαν το δικό τους άρθρο σχετικά με αυτό. Και οι δύο υποστηρίχθηκαν από ισραηλινές πηγές, διασταυρώθηκαν με παλαιστινιακές.

Τους απέρριψα επειδή οι κυβερνητικές πηγές μου και οι Ισραηλινοί...

— Shaiel Ben-Ephraim (@academic_la) 29 Ιουλίου 2024



«Πώς σας κάνει αυτό να νοιώθετε;» ρώτησε η Candace. «Για μένα, μου επιτρέπει να ξέρω ότι υπάρχει φυσικά ένα επίπεδο που μπορεί να επιτευχθεί όπου μερικοί άνθρωποι αποφασίζουν: "Δεν πρόκειται πλέον να εγκαταλείψω την ανθρωπιά μου. Δεν πρόκειται πλέον να το δω αυτό ως προς το αν πρόκειται για Ισραηλινό ή Παλαιστίνιο ή όχι. Απλά θα πω ότι το λάθος είναι λάθος. Είναι λάθος».

«Δεν με νοιάζει ποια θρησκεία ακολουθείς. Δεν με νοιάζει τι φυλή είσαι. Δεν με νοιάζει ποια είναι η εθνικότητά σου. Είναι λάθος οι άνθρωποι που κρατούνται να βιάζονται, να σοδομίζονται. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει», είπε.


Owens: Χριστιανοί pols & podcasters φοβούνται να καταδικάσουν ακόμη και βασανιστήρια σοδομισμού εάν διαπραχθούν από το Ισραήλ

Όπως αναφέρθηκε σε πολλά μέρη, η Owens χώρισε από το The Daily Wire μετά από «διαμάχη» με τον σιωνιστή συνιδρυτή Ben Shapiro. Μοιράστηκε την πλατφόρμα με άλλες εκπομπές που φιλοξενούνται από χριστιανούς, συμπεριλαμβανομένων καθολικών όπως ο Matt Walsh και ο Michael Knowles.





«Οπότε απλά αναρωτιέμαι, πού είναι το χριστιανικό πλήθος;» ρώτησε.

«Είναι πρόβλημα για μένα όταν κοιτάζω ψηλά και βλέπω ανθρώπους που ξέρω ότι είναι υπέροχοι άνθρωποι, που ξέρω ότι αγαπούν τον Κύριο, που θα διαφωνήσουν υπέρ της ζωής όλη μέρα, αλλά θα σταματήσουν όταν το θέμα αφορά το Ισραήλ».


«Έχουμε τόσο μεγάλη εθνική κυριαρχία που υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πλατφόρμες, άνθρωποι που κερδίζουν εκατομμύρια δολλάρια ετησίως, που αρνούνται να καταδικάσουν κάτι τόσο ηθικά εξωφρενικό όσο ο σοδομισμός ανθρώπων που δεν έχουν καν κατηγορηθεί εναντίον τους. Δεν μπορούν να το κάνουν, επειδή είναι δειλοί», είπε.


Η Owens ενθαρρύνει τους ηγέτες «να είναι πραγματικοί χριστιανοί» και να υπερασπίζονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των Παλαιστινίων

«Δεν είμαι πια υπέρ αυτού, γιατί θέλω να είμαι πραγματική χριστιανή», συνέχισε η Owens. «Δεν θέλω να είμαι ψεύτικη χριστιανή. Δεν θέλω να είμαι "Χριστιανή μέχρι..."

Έτσι, η Owens εξήγησε ότι λόγω αυτών των δεσμεύσεων δεν υπηρετεί τους πολιτικούς, την AIPAC ή την οικονομική υπερβολή αμφισβητώντας τους συναδέλφους της χριστιανούς πολιτικούς και podcasters λέγοντας, «είναι αμαρτία να έχουμε αυτή την προοπτική, να φοβόμαστε μήπως μας κακοχαρακτηρίσουν.

«Και με κάνει να σας αμφισβητώ, πιστεύετε πραγματικά στον Χριστιανισμό; Υποτάσσεστε πραγματικά στον Χριστό; 

Αν το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η στιγμή τώρα, τα χρήματα, τα καλά πρωτοσέλιδα, αν το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η δουλειά και η καριέρα, τότε μου ακούγεται σαν το μόνο που πιστεύετε σε αυτήν την ζωή», κατέληξε.


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο Νετανιάχου χρησιμοποιεί την τακτική του «μεγάλου ψέμματος» στην ομιλία του στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, λαμβάνει 58 όρθιες επευφημίες

Το Ισραήλ χρησιμοποίησε την «οδηγία Hannibal» για να σκοτώσει τους δικούς του ανθρώπους στις 7 Οκτωβρίου, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης

Η Candace Owens είναι έξω στο Daily Wire αφού αντιτάχθηκε στη χρηματοδότηση του πολέμου του Ισραήλ

Το ανώτατο δικαστήριο του ΟΗΕ αποφαίνεται ότι η κατηγορία γενοκτονίας εναντίον του Ισραήλ είναι «εύλογη»

Συνταγματάρχης Macgregor: Η «κορυφαία προτεραιότητα» για το Ισραήλ είναι να κάνει τη Γάζα «αβίωτη», να εκδιώξει όλους τους επιζώντες

Τα κράτη μέλη του ΟΗΕ βαθαίνουν την απομόνωση του Ισραήλ και των ΗΠΑ με ψήφους 153 έναντι 10 για άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Πάστορας των Αγίων Τόπων λέει στον Tucker Carlson ότι η κατοχή του Ισραήλ πρέπει να τερματιστεί, αποκαλεί την πολιτική των ΗΠΑ «τρομακτική»

Το Ισραήλ αρνείται να σταματήσει την «εκστρατεία» του για να λιμοκτονήσει τους Παλαιστίνιους

Τα Ηνωμένα Έθνη κατηγορούν το Ισραήλ ότι διαπράττει πολυάριθμα εγκλήματα πολέμου στη Γάζα

Διεθνές δικαστήριο αποφαίνεται ότι το Ισραήλ υποχρεούται να εκκενώσει τους οικισμούς, να πληρώσει αποζημιώσεις, να τερματίσει το απαρτχάιντ

Τραμπ: Το Ισραήλ «χάνει πολύ κόσμο» και τροφοδοτεί επίσης τον αντισημιτισμό λόγω του πολέμου στη Γάζα

Το Ισραήλ λογοκρίνει και σκοτώνει δημοσιογράφους που καλύπτουν γενναία τις θηριωδίες τους στη Γάζα

Η Candace Owens κατακεραυνώνει το ισραηλινό λόμπι, προτρέπει όλους να δηλώσουν ότι «ο Χριστός είναι βασιλιάς»

Ο Τραμπ λέει ότι το Ισραήλ πρέπει να «τελειώσει τη δουλειά» στη Γάζα, κάνει ψευδείς κατηγορίες για τους «αρνητές» της 7ης Οκτωβρίου

Διακεκριμένος μελετητής αναλύει τον ρόλο του ισραηλινού λόμπι στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ καθώς ο πόλεμος στη Γάζα συνεχίζεται

Kim Iversen: Η Αμερική «έχει χάσει την ανεξαρτησία της» και την κυριαρχία της στο Ισραήλ

Η Candace Owens παίρνει συνέντευξη από τον σχολιαστή του «The Hill» που απολύθηκε για τη στάση της στον πόλεμο Ισραήλ-Γάζας

Η μακρά ιστορία του Ισραήλ αγνοεί τα πλήθη των ψηφισμάτων του ΟΗΕ που επικυρώθηκαν από τη συντριπτική πλειοψηφία των εθνών

Το Ισραήλ γνώριζε εκ των προτέρων για τις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου. Γιατί δεν έκανε τίποτα για να τους σταματήσει;

Ισραηλινός ερευνητής δημοσιογράφος έφτυσε, παρενοχλήθηκε στην Ιερουσαλήμ ενώ ήταν ντυμένος καθολικός ιερέας







1 σχόλιο:

  1. κλαιγόντουσαν κάτι λιγότερο από έναν αιώνα για όσα έκαναν οι Γερμανοί του Χίτλερ στους Εβραίους και τώρα κάνουν παρόμοια απάνθρωπα βασανιστήρια οι Εβραίοι στους Παλαιστινίους. Άλλα τι περιμένεις άλλο από τους απογόνους των Σόδομων και Γόμορων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!