Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Τί γίνεται εδώ;;;;;;;;;; - Το CDC παραδέχεται ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ για την ΥΠΑΡΞΗ του ιού της ΕΥΛΟΓΙΑΣ των ΠΙΘΗΚΩΝ μετά από ΑΙΤΗΜΑ ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIΑ)! (Προσοχή! Ευαίσθητο οπτικό υλικό)



  • Εικόνα συγγραφέαRobert O Young DSc, PhD, Naturopathic Practitioner

1 ημέρα πριν
Ενημερώθηκε πριν από 2 ώρες
Χρόνος ανάγνωσης: 15 λεπτά



Στις 11 Αυγούστου 2022:

Ο Roger Andoh, ενεργώντας ως αξιωματικός του FOIA, ομολόγησε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ και στον Οργανισμό Τοξικών Ουσιών και Μητρώου Ασθενειών (CDC / ATSDR) δεν έχουν απολύτως καμμία τεκμηρίωση σχετικά με την προέλευση της εικόνας του λεγόμενου «ιού της ευλογιάς των πιθήκων» που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό τους ή τη μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε για τη λήψη της εν λόγω εικόνας.




Δεδομένου ότι ο Roger δεν μπορούσε να παράσχει καμμία τεκμηρίωση, αντ' αυτού ανέφερε ισχυρισμούς που φέρεται να του εστάλησαν από κάποιον άγνωστο άνδρα ή γυναίκα στο Εθνικό Κέντρο Αναδυόμενων Ζωονοσογόνων και Μολυσματικών Ασθενειών. 

Ο Roger δεν αποκάλυψε εάν ο ιστός του δέρματος που χρησιμοποιήθηκε στην εικόνα είχε αποθηκευτεί ή όχι σε «μέσο μεταφοράς ιού» (που περιέχει εμβρυϊκό ορό βοοειδών κ.λπ.) πριν από την απεικόνιση ή ποιος πραγματοποίησε την απεικόνιση.








11 Αυγούστου 2022:

Κάποιος ανώνυμος άνδρας ή γυναίκα που εργάζεται στο τμήμα Νομικών Υπηρεσιών του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων ομολόγησε ότι κανείς εκεί δεν έχει κανένα αρχείο για οποιονδήποτε υποτιθέμενο «ιό της ευλογιάς των πιθήκων» που βρίσκεται στο σωματικό υγρό / ιστό οποιουδήποτε υποτιθέμενου ξενιστή και εξαγνίζεται... προκειμένου «αυτό» να αλληλουχηθεί, να χαρακτηριστεί και να μελετηθεί με ελεγχόμενα πειράματα (γνωστά και ως «επιστήμη»). 

Πρότειναν στον συνάδελφό μου "να διερευνήσει πολλούς πόρους που είναι διαθέσιμοι στο PubMed και στον Μελετητή Google".






15 Αυγούστου 2022:

Η Μονάδα Υγείας Grey Bruce (Οντάριο) ομολόγησε στον Jess Clark ότι, παρά το γεγονός ότι ανακοίνωσε στην κοινότητα τον Ιούλιο ότι ένα κρούσμα «ιού ευλογιάς των πιθήκων» είχαν «επιβεβαιωθεί», στην πραγματικότητα δεν έχουν καμμία απόδειξη για αυτό, δεν έχουν καν κανένα αρχείο για κανέναν στη Γη που να βρίσκει τον υποτιθέμενο ιό σε οποιοδήποτε σωματικό υγρό / ιστό και να τον καθαρίζει έτσι ώστε οποιαδήποτε επιστήμη να μπορεί πραγματικά να λάβει χώρα:





Διαβάστε την απάντηση κάνοντας κλικ στο ακόλουθο αρχείο PDF:



7 Σεπτεμβρίου 2022:

Οι άνθρωποι τόσο στην Health Canada όσο και στην Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Καναδά διεξήγαγαν διεξοδικές έρευνες και έπρεπε να ομολογήσουν ότι δεν έχουν κανένα αρχείο για κανέναν στη Γη που να βρίσκει οποιονδήποτε υποτιθέμενο «ιό ευλογιάς των πιθήκων» στο σωματικό υγρό/ιστό/περιττώματα οποιουδήποτε νοσούντος «ξενιστή» (ζώου ή ανθρώπου) και στη συνέχεια στον καθαρισμό αυτού του υποτιθέμενου «ιού»... που θα ήταν απαραίτητο προκειμένου αυτό το υποτιθέμενο πράγμα να έχει αλληλουχηθεί, χαρακτηριστεί και μελετηθεί με πλήρως ελεγχόμενα πειράματα. 

Με άλλα λόγια, δεν έχουν καμμία επιστημονική απόδειξη ότι αυτός ο υποτιθέμενος «ιός» υπάρχει ακόμη και σε υποτιθέμενους ξενιστές, πόσο μάλλον προκαλεί οποιαδήποτε ασθένεια.






Η ειδοποίηση προς τον αντιπρόσωπο είναι ειδοποίηση προς τον εντολέα. Η ειδοποίηση προς τον εντολέα είναι ειδοποίηση προς τον αντιπρόσωπο

Εγώ, ο Ρόμπερτ Όλνταμ Γιανγκ προκαλώ οποιονδήποτε στο εξωφρενικά ονομαζόμενο "Π.Ο.Υ.", ή οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη, να παράσχει/παραθέσει έγκυρα επιστημονικά στοιχεία για οποιονδήποτε «ιό της ευλογιάς των πιθήκων» (ή οποιονδήποτε άλλο υποτιθέμενο «ιό»).


Η σιωπή θα ερμηνευτεί ως η σιωπηρή παραδοχή σας ότι δεν μπορείτε να παράσχετε ή να αναφέρετε, επειδή δεν υπάρχει.





Ο Pehrson, ο άνδρας / γυναίκα που ενεργεί ως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σύμβουλος Κυβερνητικών Αρχείων, Πολιτεία της Γιούτα, Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Πολιτείας της Γιούτα, παραδέχτηκε στην Kristen Welch ότι δεν έχουν κανένα αρχείο οποιουδήποτε «ιού ευλογιάς των πιθήκων» που βρέθηκε και καθαρίστηκε από το σωματικό υγρό / ιστό / περιττώματα οποιουδήποτε άρρωστου άνδρα ή γυναίκας στον πλανήτη, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ... και έκανε πολλές άσχετες δηλώσεις για να αποσπάσει την προσοχή από την κραυγαλέα ανικανότητα/απάτη:




31 Μαΐου 2022:

Το ερευνητικό ινστιτούτο της Νέας Ζηλανδίας, το Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Έρευνας (ESR), επιβεβαίωσε για τον Michael S. ότι δεν έχουν κανένα αρχείο οποιουδήποτε «ιού ευλογιάς των πιθήκων» που βρέθηκε και καθαρίστηκε από το σωματικό υγρό / ιστό / περιττώματα οποιουδήποτε άρρωστου ανθρώπου στον πλανήτη, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ: https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2022/06/ESR-Monkeypox-PACKAGE-Redacted.pdf





Η Αρχή Δημόσιας Υγείας της Σουηδίας Folkhälsomyndigheten ομολόγησε στον John Blaid ότι δεν έχουν κανένα αρχείο που να περιγράφει οποιονδήποτε υποτιθέμενο «ιό της ευλογιάς των πιθήκων» που βρέθηκε στο σωματικό υγρό / ιστό οποιουδήποτε στη Γη και καθαρίστηκε ... από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ... προκειμένου το "αυτό" να αλληλουχηθεί, να χαρακτηριστεί και να μελετηθεί με ελεγχόμενα πειράματα. https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2022/06/Sweden-Folkhalsomyndigheten-monkeypox-PACKAGE.pdf





Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Καλιφόρνια ομολόγησε στην Kristen Welch ότι δεν έχει κανένα αρχείο για κανέναν στη Γη που να βρίσκει οποιονδήποτε υποτιθέμενο «ιό ευλογιάς των πιθήκων» στο σωματικό υγρό / ιστό / περιττώματα ενός άρρωστου ξενιστή (ζώου ή ανθρώπου) και να τον καθαρίζει έτσι ώστε «αυτό» να μπορεί να αλληλουχηθεί, να χαρακτηριστεί και να μελετηθεί με ελεγχόμενα πειράματα (γνωστός και ως «επιστήμη»): «Δεν έχουμε δώσει αρχεία ...»




Η Kendra Washington, γυναίκα που ενεργεί ως Διευθύντρια Δημόσιων Αρχείων, Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα, Γραφείο του Γενικού Συμβούλου, ομολόγησε στην Kristen Welch ως απάντηση σε ένα FOI για αρχεία που περιγράφουν οποιονδήποτε στη Γη να βρει οποιονδήποτε υποτιθέμενο «ιό ευλογιάς των πιθήκων» στο σωματικό υγρό / ιστό / περιττώματα ενός άρρωστου ξενιστή (ζώου ή ανθρώπου) και να τον καθαρίσει ... έτσι ώστε το "αυτό" να μπορεί να αλληλουχηθεί, να χαρακτηριστεί και να μελετηθεί με ελεγχόμενα πειράματα (γνωστά και ως "επιστήμη"): "Δεν υπάρχουν αρχεία που να ανταποκρίνονται σε αυτό το αίτημα"





Η Gillian Haney, ενεργώντας ως Διευθύντρια MPH, Γραφείο Λοιμωδών Νοσημάτων, Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Μασαχουσέτης, ενημέρωσε τον Ben Tetzlaff ότι οι αλληλουχίες DNA στόχου του «τεστ PCR ευλογιάς των πιθήκων» και τα γονίδια που αντιπροσωπεύουν αυτές οι αλληλουχίες και ο αριθμός των κύκλων που χρησιμοποιούνται σε αυτό το «τεστ» δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν επειδή σχετίζονται με ένα περιουσιακό στοιχείο εθνικής ασφάλειας και μέτρα ασφαλείας, η αποκάλυψη των οποίων είναι πιθανό να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια ή την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο μελλοντικές «ερευνητικές» προσπάθειες και, ως εκ τούτου, δεν είναι προς το δημόσιο συμφέρον... Και δεν έχουν κανένα αρχείο σχετικά με τη διαδικασία που χρησιμοποιείται για την ψεύτικη απομόνωση του φανταστικού ιού:





Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ και ο Οργανισμός Τοξικών Ουσιών και Μητρώου Νοσημάτων (CDC / ATSDR) ομολογούν ότι δεν μπόρεσαν να βρουν κανένα αρχείο που να περιγράφει κανέναν στη Γη να βρίσκει έναν υποτιθέμενο «ιό ευλογιάς των πιθήκων» στο σωματικό υγρό / ιστό / περιττώματα ενός άρρωστου ξενιστή (ζώου ή ανθρώπου) και να τον καθαρίζει... έτσι ώστε "αυτό" να μπορεί να αλληλουχηθεί, να χαρακτηριστεί και να μελετηθεί με ελεγχόμενα πειράματα (γνωστή και ως "επιστήμη"):





Ο Campbell (για) Ο John D. Elvidge, δημοτικός υπάλληλος της πόλης του Τορόντο ομολόγησε ότι η Eileen de Villa και η Δημόσια Υγεία του Τορόντο δεν έχουν αρχεία που να περιγράφουν κανέναν στη Γη να βρίσκει και να καθαρίζει οποιονδήποτε «ιό ευλογιάς των πιθήκων» από το σωματικό υγρό / ιστό / περιττώματα οποιουδήποτε νοσούντος ξενιστή (ζώου ή ανθρώπου):




15 Ιουνίου 2022:

Ο Valery Gheen, ενεργώντας ως ειδικός κυβερνητικών πληροφοριών στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) του Fauci, ομολόγησε στην Kristen Welch ότι "Το Τμήμα Ενδοτοιχωματικής Έρευνας, το Τμήμα Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων και το Τμήμα Κλινικής Έρευνας εντός του NIAID έψαξαν τα αρχεία τους" και δεν μπόρεσαν να βρουν ούτε ένα αρχείο γραμμένο από κανέναν στον πλανήτη, ποτέ, περιγράφοντας οποιαδήποτε υποτιθέμενη «ευλογιά των πιθήκων» που βρέθηκε στο σωματικό υγρό/ιστό ενός ανθρώπου και εξαγνίστηκε... Προκειμένου το «αυτό» να αλληλουχηθεί, να χαρακτηριστεί και να μελετηθεί με ελεγχόμενα πειράματα (γνωστά και ως «επιστήμη»): https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2022/07/NIAID-Kristen-monkeypox-PACKAGE-redacted.pdf





Ένας άνδρας ή μια γυναίκα που εργάζεται στην «Ομάδα Υπηρεσιών ΟΙΑ», στο Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας, ομολόγησε στον Michael S. ότι οι άνθρωποι που διοικούν το Υπουργείο δεν έχουν καμμία καταγραφή οποιουδήποτε υποτιθέμενου «ιού ευλογιάς των πιθήκων» που βρέθηκε στο σωματικό υγρό / ιστό οποιουδήποτε στη Γη και εξαγνίστηκε, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ... Προκειμένου το «αυτό» να αλληλουχηθεί, να χαρακτηριστεί και να μελετηθεί με ελεγχόμενα πειράματα: https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2022/07/NZ-MOH-monkeypox-tetanus-PACKAGE-Redacted.pdf





Η Sara Almas, η οποία ενεργεί ως Διευθύντρια Νομοθετικών Υπηρεσιών / Γραμματέας στο Corporation of the Town of Collingwood, Ontario Canada, ομολόγησε στον Jess Squilloni ότι η πόλη δεν έχει κανένα αρχείο οποιουδήποτε υποτιθέμενου «ιού ευλογιάς των πιθήκων» που βρέθηκε στο σωματικό υγρό / ιστό οποιουδήποτε ξενιστή και καθαρίστηκε, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ:





Ο Larry Stinson, ο άνθρωπος που ενεργεί ως Διευθυντής Επιχειρήσεων στο "μη κερδοσκοπικό" Peterborough Public Health αποφάσισε ότι είχε αρκετά από τις "επιπόλαιες ή / και ενοχλητικές" απαιτήσεις μου για επιστημονικά στοιχεία και περιέργως ισχυρίστηκε ότι τα αιτήματά μου ισοδυναμούσαν με "κατάχρηση του δικαιώματος πρόσβασης" και "παρεμβαίνει" στην απάτη της PPH ...  Ο Larry το χρησιμοποίησε αυτό ως δικαιολογία για να αρνηθεί την πρόσβαση σε όλα τα αρχεία που βρίσκονται στην κατοχή, την επιμέλεια ή τον έλεγχο της Δημόσιας Υγείας του Peterborough που αποτέλεσαν τη βάση του ισχυρισμού του Thomas Piggott και του PPH ότι ο «ιός της ευλογιάς των πιθήκων» είχε επιβεβαιωθεί στο Peterborough.





Η Ilone Harrision, ενεργώντας ως Υπεύθυνη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Δημόσια Υγεία του Οντάριο (PHO), ομολόγησε ότι κανείς στο PHO - συμπεριλαμβανομένων των Colleen Geiger, Brian Schwartz, Jessica Hopkins, Samir Patel και Kirandeep Bains - δεν έχει κανένα αρχείο οποιουδήποτε υποτιθέμενου «ιού ευλογιάς των πιθήκων» που βρέθηκε στο σωματικό υγρό / ιστό ενός ξενιστή και καθαρίστηκε ... Προκειμένου το «αυτό» να αλληλουχηθεί, να χαρακτηριστεί και να μελετηθεί με ελεγχόμενα πειράματα (επειδή η ιολογία δεν είναι επιστήμη): https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2022/08/PHO-monkeypox-PACKAGE-redacted.pdf




Ο Larry Stinson, ενεργώντας ως Διευθυντής Επιχειρήσεων στο «μη κερδοσκοπικό» Peterborough Public Health (PPH), κήρυξε πόλεμο στη διαφάνεια και τη λογοδοσία και έφτασε σε νέο χαμηλό στον τρελό κόσμο των «ιών» FOIs. Ο Larry χαρακτηρίζει τώρα οποιονδήποτε ζητά αποδείξεις για οποιονδήποτε υποτιθέμενο «ιό» ως «επιπόλαιο ή / και ενοχλητικό». 

Ο Darren, ένας ανήσυχος και σκληρά επιπόλαιος γονέας στο Peterborough, κατέθεσε την πρώτη του FOI στην PPH και τώρα είναι αποδέκτης της εσκεμμένης παρεμπόδισης του Larry και δυνητικά συκοφαντικών κατηγοριών. 

Αντί να παράσχει στον Darren τεκμηρίωση που αποτελεί τη βάση των ισχυρισμών του Thomas Piggot και της PPH ότι ο «ιός της ευλογιάς των πιθήκων» επιβεβαιώθηκε στο Peterborough, ο Larry ισχυρίστηκε ότι το FOI του Darren «είναι επιπόλαιο ή / και ενοχλητικό, καθώς αποτελεί μέρος ενός μοτίβου συμπεριφοράς που ισοδυναμεί με κατάχρηση του δικαιώματος πρόσβασης και παρεμβαίνει στις λειτουργίες της Δημόσιας Υγείας του Peterborough». (Στη συνέχεια, ο Darren υπέβαλε έφεση στην Patricia Kosseim, η οποία ενεργεί ως Επίτροπος Πληροφοριών και Απορρήτου του Οντάριο (IPC), αλλά σύμφωνα με τον Lorne Swartz, ο οποίος ενεργεί ως Γραμματέας, η IPC είχε ουσιαστικά καταστεί άχρηστη, έχοντας κλείσει το γραφείο της τον Μάρτιο του 2020 και ήταν πολύ ανίκανη να χειριστεί προσφυγές εξ αποστάσεως. Φυσικά έφταιγε ο φανταστικός ιός). Βλέπε σελίδες 1, 2 και 54:






Ο Roger Andoh, ενεργώντας ως αξιωματικός του FOIA, ομολόγησε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ και στον Οργανισμό Τοξικών Ουσιών και Μητρώου Ασθενειών (CDC / ATSDR) δεν έχουν απολύτως καμμία τεκμηρίωση σχετικά με την προέλευση του λεγόμενου «ιού της ευλογιάς των πιθήκων» εικόνα που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό τους ή τη μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε για τη λήψη της εν λόγω εικόνας. 

Δεδομένου ότι ο Roger δεν είχε καμία τεκμηρίωση να μοιραστεί, αντ 'αυτού ανέφερε ισχυρισμούς που φέρεται να του έγιναν από κάποιον άγνωστο άνδρα ή γυναίκα στο Εθνικό Κέντρο Αναδυόμενων Ζωονοσογόνων και Μολυσματικών Ασθενειών. 

Ο Roger δεν αποκάλυψε εάν ο ιστός του δέρματος που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στην εικόνα είχε αποθηκευτεί σε «μέσο μεταφοράς ιού» (που περιέχει εμβρυϊκό ορό βοοειδών κ.λπ.) πριν από την απεικόνιση ή πού πραγματοποιήθηκε η απεικόνιση ή από ποιον.


Η απάντηση του Roger δείχνει ότι δεν υπάρχει καμμία απολύτως επιστήμη σε σχέση με την εικόνα του λεγόμενου «ιού της ευλογιάς των πιθήκων». https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2022/09/CDC-monkey-viron-image-PACKAGE-redacted.pdf




Κάποιος ανώνυμος άνδρας ή γυναίκα που εργάζεται στο τμήμα Νομικών Υπηρεσιών του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων ομολόγησε ότι κανείς εκεί δεν έχει κανένα αρχείο για οποιονδήποτε υποτιθέμενο «ιό της ευλογιάς των πιθήκων» που βρέθηκε στο σωματικό υγρό/ιστό οποιουδήποτε υποτιθέμενου ξενιστή και καθαρίστηκε... προκειμένου «αυτό» να αλληλουχηθεί, να χαρακτηριστεί και να μελετηθεί με ελεγχόμενα πειράματα (γνωστά και ως «επιστήμη»). Πρότειναν στον φίλο μου "να εξερευνήσει πολλούς πόρους που είναι διαθέσιμοι στο PubMed και στον Μελετητή Google".





Ο Δρ Kyle Wilson ενεργώντας ως Διευθυντής, Πληροφοριακά Συστήματα & Γενικός Διευθυντής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Wellington-Dufferin-Guelph Public Health, Οντάριο Καναδάς ομολόγησε ότι η Nicola Mercer ενεργεί ως Ιατρικός Σύμβουλος Υγείας και Διευθύνων Σύμβουλος, ο Matthew Tenenbaum ενεργεί ως Αναπληρωτής Ιατρικός Σύμβουλος Υγείας, ο David Kingma ενεργεί ως Διευθυντής, Διοικητικές Υπηρεσίες, η Camille Loucks ενεργεί ως Διευθυντής, Κλινικές Υπηρεσίες, Karen Mulvey ενεργεί ως Διευθυντής, Ασθένειες που μπορούν να προληφθούν με εμβολιασμό, η Lillianna Marinko που ενεργεί ως Διευθύντρια, Έλεγχος Λοιμωδών Νοσημάτων και η μονάδα υγείας δεν έχουν καμία καταγραφή οποιουδήποτε υποτιθέμενου «ιού ευλογιάς των πιθήκων» που βρέθηκε στο σωματικό υγρό / ιστό οποιουδήποτε λεγόμενου ξενιστή και καθαρίστηκε, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ.... 

Παρά το γεγονός ότι αυτό είναι ένα προκαταρκτικό βήμα που απαιτείται για να αποδειχθεί η ύπαρξη ενός «ιού» και παρά το φόβο τους για την ευλογιά των πιθήκων και παρά την προσφορά ενός Monkeypox Quackcine:





Η Μονάδα Υγείας Grey Bruce (Οντάριο) ομολόγησε στον Jess Clark ότι, παρά την ανακοίνωση στην κοινότητα τον Ιούλιο ότι ένα κρούσμα «ιού ευλογιάς των πιθήκων» είχε «επιβεβαιωθεί», στην πραγματικότητα δεν έχουν καμμία απόδειξη για αυτό και δεν έχουν καν κανένα αρχείο για κανέναν στη Γη που βρήκε τον υποτιθέμενο ιό σε οποιοδήποτε σωματικό υγρό / ιστό και τον καθάρισε. ποτέ, έτσι ώστε η επιστημονική έρευνα να μπορεί πραγματικά να πραγματοποιηθεί:





Οι άνθρωποι τόσο στην Health Canada όσο και στην Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Καναδά διεξήγαγαν διεξοδικές έρευνες και έπρεπε να ομολογήσουν ότι δεν έχουν κανένα αρχείο για κανέναν στη Γη που να βρίσκει οποιονδήποτε υποτιθέμενο «ιό ευλογιάς των πιθήκων» στο σωματικό υγρό / ιστό / περιττώματα οποιουδήποτε άρρωστου «ξενιστή» (ζώου ή ανθρώπου) και στη συνέχεια να καθαρίζει αυτόν τον υποτιθέμενο «ιό»... που θα ήταν απαραίτητο προκειμένου αυτό το υποτιθέμενο σωματίδιο να έχει αλληλουχηθεί, χαρακτηριστεί και μελετηθεί με έγκυρα επιστημονικά ελεγχόμενα πειράματα. 

Με άλλα λόγια, δεν έχουν καμmία επιστημονική απόδειξη ότι αυτό το υποτιθέμενο σωματίδιο «ιού» υπάρχει ακόμη και σε υποτιθέμενους ξενιστές, πόσο μάλλον προκαλεί οποιαδήποτε ασθένεια:




9 Σεπτεμβρίου 2022:

Η Δρ Eileen "σύγκρουση συμφερόντων" de Villa και η πόλη του Τορόντο αγνόησαν το FOI μου που κατατέθηκε στις 22 Μαΐου 2022... Πιθανώς επειδή δεν έχουν καμμία καταγραφή οποιουδήποτε «τεστ ιού ευλογιάς των πιθήκων» που χορηγούν ποτέ επικυρωμένο έναντι χρυσού κανόνα (δεδομένου ότι δεν υπάρχει):




ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ για την ύπαρξη ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΙΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΥ από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στον ΚΟΣΜΟ!


Ενημέρωθηκε 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022






9 Σεπτεμβρίου 2022:


Η Δρ Eileen "σύγκρουση συμφερόντων" de Villa και η πόλη του Τορόντο αγνόησαν και τα δύο FOI μου που κατατέθηκαν στις 22 Μαΐου 2022... Ας το παραδεχτούμε, γιατί δεν έχουν κανένα αρχείο για κανέναν στη Γη που να βρίσκει και να καθαρίζει οποιονδήποτε υποτιθέμενο «ιό της ευλογιάς των πιθήκων» από οποιοδήποτε σωματικό υγρό / ιστό οποιουδήποτε άρρωστου ατόμου, ποτέ. Και κανένα αρχείο οποιουδήποτε τεστ ιού ευλογιάς των πιθήκων που χορηγούν δεν επικυρώθηκε ποτέ έναντι χρυσού κανόνα:


Σχετικά


17 Αυγούστου 2022:




Το Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Έρευνας της Νέας Ζηλανδίας (ESR) έχει προηγουμένως αποτύχει να παράσχει ή να παραθέσει: - οποιοδήποτε αρχείο του SARS-COV-2 που βρέθηκε και καθαρίστηκε από οποιοδήποτε σωματικό υγρό / ιστό από οποιονδήποτε στον πλανήτη, οπουδήποτε, ποτέ, (περισσότερες από μία φορές, δείτε εδώ, εδώ, εδώ και και εδώ),- κάθε αρχείο που αποδεικνύει επιστημονικά την ύπαρξη του υποτιθέμενου "SARS-COV-2".


Το ESR επέμεινε επίσης ότι ο Michael S. πληρώστε 2964 $ για σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με την άκυρη "αλληλούχιση γονιδιώματος SARS-COV-2" που παραλείφθηκαν από τη δημοσίευση "Μετάδοση του κορωνοϊού 2 του σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου κατά τη διάρκεια της καραντίνας των συνόρων και των αεροπορικών ταξιδιών, Νέα Ζηλανδία (Aotearoa)".

Ο Michael ήταν και πάλι απασχολημένος, αυτή τη φορά λαμβάνοντας την παραδοχή του ESR ότι δεν έχουν κανένα αρχείο που να δείχνει ότι ο in silico "ιός" προκαλεί τον υποτιθέμενο "COVID-19":


18 Αυγούστου 2022:



Η Annabel Kent, ενεργώντας ως νομική σύμβουλος για την «εθνική υπηρεσία επιστημονικής έρευνας της Αυστραλίας», ο Οργανισμός Επιστημονικής και Βιομηχανικής Έρευνας της Κοινοπολιτείας γνωστός και ως CSIRO ομολόγησε στον συνάδελφό μου Michael S. ότι κανείς στο CSIRO δεν έχει αρχεία που αποδεικνύουν επιστημονικά την ύπαρξη του «SARS-COV-2». Αυτό το βρίσκουμε ιδιαίτερα ενδιαφέρον δεδομένου ότι το CSIRO έχει μια λεγόμενη ερευνητική ομάδα επικίνδυνων παθογόνων (https://sciencejobs.org/posting/7089260) και οι άνθρωποι στο CSIRO είναι συνένοχοι στις λεγόμενες δοκιμές «εμβολίου COVID-19» χρησιμοποιώντας το ψεύτικο «απομονωμένο SARS-COV-2» από το Ινστιτούτο Doherty. Pdf:


19 Αυγούστου 2022:



Η Claire O'Connell, ενεργώντας ως Υπεύθυνη Συμμόρφωσης Πληροφοριών στο Πανεπιστήμιο του Canterbury της Νέας Ζηλανδίας, ομολόγησε στον Michael S. ότι δεν έχουν καμμία επιστημονική απόδειξη για την ύπαρξη του SARS-COV-2


19 Αυγούστου 2022:



Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ και ο Οργανισμός Τοξικών Ουσιών και Μητρώου Ασθενειών (CDC / ATSDR) ομολόγησαν ότι δεν έχουν κανένα αρχείο για κανέναν στη Γη που να βρίσκει οποιονδήποτε υποτιθέμενο ιό henipavirus ή lentivirus σε οποιοδήποτε σωματικό υγρό / ιστό οποιουδήποτε υποτιθέμενου ξενιστή και να τον καθαρίζει έτσι ώστε οποιαδήποτε επιστήμη να μπορεί πραγματικά να λάβει χώρα:




Αύγουστος 2022:



Το CDC της Ταϊβάν απέτυχε να παράσχει ή να αναφέρει για τον Michael S. οποιαδήποτε επιστημονική απόδειξη της ύπαρξης του υποτιθέμενου - αλλά ας το παραδεχτούμε, αυστηρά in silico και επομένως φανταστικού - SARS-COV-2:


20 Αυγούστου 2022:


Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων του Maine κλήθηκε για αρχεία του υποτιθέμενου SARS-COV-2 που βρέθηκε και καθαρίστηκε από οποιοδήποτε κλινικό δείγμα στη Γη και απάντησε με άχρηστες οδηγίες κατασκευαστών για 2 δόλιες «δοκιμές» PCR που δεν έχουν χρυσό πρότυπο, καθώς ο ιός δεν έχει αποδειχθεί ποτέ ότι υπάρχει.



25 Αυγούστου 2022:



Άνθρωποι που ενεργούν για το Πανεπιστήμιο του Otago της Νέας Ζηλανδίας έχουν προηγουμένως ομολογήσει στον συνάδελφό μου Michael S. ότι κανείς εκεί δεν έχει καμμία καταγραφή οποιουδήποτε SARS-COV-2 που βρέθηκε και καθαρίστηκε από οποιοδήποτε σωματικό υγρό / ιστό στον πλανήτη, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ.

Η Kelsey Kennard, ενεργώντας στο Γραφείο του Γραμματέα, ομολόγησε αργότερα ότι το λεγόμενο έγγραφο «απομόνωσης» από τον ερευνητή του Otago Miguel Quiñones-Mateu είναι απλώς περιγραφικό, δεν έχει καμμία υπόθεση και τίποτα να αποδείξει ή να διαψεύσει. Ωστόσο, ο Kelsey αργότερα επέμεινε ότι το ίδιο ακριβώς περιγραφικό έγγραφο - που δεν έχει καμμία υπόθεση για δοκιμή - είναι επιστημονική απόδειξη του φανταστικού ιού.


Ο Michael προσπάθησε να λάβει περισσότερες λεπτομέρειες από τον Otago σχετικά με τους άκυρους/ανεπαρκείς «ελέγχους» που χρησιμοποιούνται σε αυτό το αντιεπιστημονικό περιγραφικό έγγραφο. Είναι σαφώς ανεπαρκείς επειδή δεν αντιμετωπίστηκαν με τον ίδιο τρόπο όπως η πειραματική ομάδα, μείον τον ψεύτικο ιό. Αλλά ο Otago ήταν εξαιρετικά μη συνεργάσιμος με τον Michael, ακόμη και ενοχλητικός.

Η Kelsey απάντησε τώρα σε ένα νέο και ξεχωριστό FOI από τον Michael για επιστημονική απόδειξη ότι ο (φανταστικός) SARS-COV-2 προκαλεί «covid-19» (το οποίο «επιβεβαιώνεται» με δόλια, ανούσια «τεστ» που δεν έχουν χρυσό πρότυπο). Η Kelsey απέρριψε το FOI του Michael με βάση τους ακόλουθους ψευδείς ισχυρισμούς και υπαινιγμούς:


- ότι η FOI του είναι επιπόλαιη ή κακόβουλη,


- ότι φταίει ο Michael που ο Quiñones-Mateu δεν κατάφερε να παράσχει ένα ίχνος επιστήμης "covid" μέχρι στιγμής, - ότι τα FOI του Michael συνιστούν ανάρμοστη πίεση ή παρενόχληση και - ότι ανύπαρκτα αρχεία covid είναι διαθέσιμα στο κοινό.




 




13 Σεπτεμβρίου 2022:

Κάποιος ανώνυμος άνδρας ή γυναίκα στο Γραφείο Δημόσιων Αρχείων του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας στο Τσάπελ Χιλλ παρείχε άχρηστα έγγραφα που δεν περιέχουν επιστημονικά στοιχεία για τον υποτιθέμενο SARS-COV-2 και ομολόγησε ότι δεν έχουν άλλα έγγραφα σχετικά με το αίτημα. Με άλλα λόγια, δεν έχουν απολύτως καμμία επιστήμη «SARS-COV-2» ή «COVID-19»:




14 Σεπτεμβρίου 2022:

Το CDC των ΗΠΑ και ο Οργανισμός Τοξικών Ουσιών και Μητρώου Ασθενειών ομολόγησαν ότι μια έρευνα στα αρχεία τους απέτυχε να βρει κανένα που να περιγράφει οποιονδήποτε στη Γη, βρίσκοντας οποιοδήποτε υποτιθέμενο "HTLV1" ή "HTLV-III / LAV" στο σωματικό υγρό / ιστό / περιττώματα οποιουδήποτε άρρωστου άρρωστου ξενιστή και στη συνέχεια καθαρίζοντας οποιονδήποτε από αυτούς τους υποτιθέμενους "ιούς" ... που θα ήταν απαραίτητο προκειμένου να αλληλουχηθούν, να χαρακτηριστούν και να μελετηθούν με πλήρως ελεγχόμενα πειράματα. 

Με άλλα λόγια, δεν έχουν καμία επιστημονική απόδειξη ότι αυτά τα σωματίδια υπάρχουν ακόμη και στους υποτιθέμενους ξενιστές τους, πόσο μάλλον να προκαλέσουν οποιαδήποτε ασθένεια.







Σχετικά με:


Ο Mark Sexton (συνταξιούχος αστυνομικός που εμπλέκεται στην παροχή αποδεικτικών στοιχείων απάτης covid-19 στη Μητροπολιτική Αστυνομία, αριθμός φακέλου 6029679/21) μου θύμισε πρόσφατα...

Δεκέμβριος 2020:

Όσον αφορά το "BNT162b2" - Το συστατικό mRNA "εμβόλιο Covid-19" των Pfizer-BioNTech που μεταγράφηκε από γενετικό πρότυπο που φέρεται να κωδικοποιεί την πρωτεΐνη ακίδα του φανταστικού "ιού SARS-COV-2" - Η Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου παραδέχτηκε στην ερευνήτρια δημοσιογράφο Frances Leader ότι το γενετικό πρότυπο "δεν προέρχεται απευθείας από έναν απομονωμένο ιό από ένα μολυσμένο άτομο", μάλλον "ήταν παράγεται μέσω ενός συνδυασμού γονιδιακής σύνθεσης και τεχνολογίας ανασυνδυασμένου DNA».



Pdf:




Σχετικό:

Σημαντική ενημέρωση από τους φίλους μας στη Νότια Αφρική και σχόλια εκ νέου ελεγχόμενη αντιπολίτευση:


ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΟ - Αφήστε να ασκήσετε έφεση 4 ΜΑΪΟΥ 2022
Προσευχηθείτε για την ασφάλεια και την επιτυχία του Ricard.





Σε αντίθεση με την προπαγάνδα που προέρχεται από τη φαρμακευτική βιομηχανία και το ιατρικό κατεστημένο, τα εμβόλια δεν είναι θεραπείες υγειονομικής περίθαλψης για την ενίσχυση της ανοσίας, είναι θανατηφόρες τοξίνες που είναι γνωστές και φαίνεται τώρα να προκαλούν σοβαρούς τραυματισμούς και βλάβες. στην περίπτωση του εμβολίου COVID, που βρέθηκε με ηλεκτρονική και οπτική μικροσκοπία και φασματοσκοπία ενέργειας να φορτώνεται με τοξίνες, που είναι θανατηφόρα επικίνδυνα και τώρα προκαλούν εμβολές, θρόμβους, ανευρύσματα, παράλυση, παράλυση, καρδιακές προσβολές, αποβολές και αιφνίδιο θάνατο.




Τα παρακάτω γραφήματα είναι μια ανάλυση δεδομένων για θανάτους που προκλήθηκαν από το εμβόλιο του κορωνοϊού!




Το εικονικό φάρμακο είχε μεγαλύτερο όφελος και προστασία από το εμβόλιο!




Ο εμπειρογνώμονας ηλεκτρονικής μικροσκοπίας Δρ Robert O. Young κατεδαφίζει μικρογραφίες "ιού" - Έκθεση Ramola D. 282:




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Δρ Robert Young, ένας 40χρονος εμπειρογνώμονας ηλεκτρονικής μικροσκοπίας και βιοχημικός και επιστήμονας διατροφής εξετάζει τις μικρογραφίες «ιών» που δημοσιεύονται από κυβερνήσεις και υγειονομικές «αρχές» και περιγράφει τι πραγματικά είναι: εξωσώματα ή πρωτεΐνες επισκευής που είναι ένα υποπροϊόν της διάσπασης της κυτταρικής μεμβράνης παρουσία χημικών τοξινών ή επίθεσης ακτινοβολίας, που αποστέλλονται από το έμφυτο σύστημα νοημοσύνης του σώματος για την πρόληψη της εσωτερικής αιμορραγίας και την ενεργοποίηση ενός προστατευτικός μηχανισμός πήξης στη διαδικασία απομάκρυνσης των τοξινών και αυτοΐασης, λανθασμένα αναγνωρισμένος από πολλούς στην Επιστήμη, τη Μικροβιολογία και τη Δημόσια Υγεία ως ιοί.



















ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΟΧΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ


Ο Δρ Robert Young και ο Δρ Andy Kaufman συζητούν τις ανακαλύψεις τους για την πρωτοποριακή θεωρία εδάφους του Antoine Bechamp, αφού εξέτασε κύτταρα σε μοριακό επίπεδο και διαπίστωσε ότι οι ασθένειες και η κακή υγεία προέρχονται από ανθυγιεινά και όξινα εσωτερικά περιβάλλοντα, αποκαλύπτοντας κηλίδες κοκκώδους ζωής πέρα από κυτταρικές, πυρηνικές και DNA δομές που ονόμασε μικροένζυμα - αργότερα ή φαινομενικά συμπτωματικά ονομάζονται protits, σωματίδια, βιόντα από άλλους επιστήμονες, ιστορικά, παρόμοια στην πραγματικότητα, λέει ο Δρ Andy Kaufman στα βλαστικά κύτταρα - τα οποία επιστήμονες όπως ο Gunther Enderlein και η Marie Bleker διαπίστωσαν ότι έχουν την ικανότητα να σχηματίζουν ζωή σε υγιή κύτταρα ή βακτήρια και ζυμομύκητες διαφορετικών ειδών σε όξινα περιβάλλοντα, τα οποία σχηματίζονται κυρίως για να προσπαθήσουν να καθαρίσουν τα οξέα και τις τοξίνες και μπορούν να επιστρέψουν στο σχήμα υγιών κυττάρων μετά από τοξικό καθαρισμό αποβλήτων στο σωστό αλκαλικό περιβάλλον, σε μια εξαιρετική και συναρπαστική διαδικασία μέχρι τώρα κρυμμένη από την ευρύτερη συνειδητοποίηση από τους Γερμανολόγους της Σύγχρονης Φαρμακευτικής Επιστήμης: τον Πλειομορφισμό.





Απαντήσεις FOI και δικαστικά έγγραφα από 208 ιδρύματα (και καταμέτρηση) σε >35 χώρες: Κάθε ίδρυμα παρέλειψε να αναφέρει οποιοδήποτε αρχείο επανκαθαρισμού του φανταστικού «ιού covid-19» από οποιοδήποτε δείγμα ασθενούς, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε ή απόδειξη της ύπαρξής του:



Κατάλογος Excel των θεσμικών οργάνων:



SARS-COV-2 FOIs ομαδοποιημένα ανά χώρα σε σύνταξη pdf:https://tinyurl.com/IsolationFOIs Αυξανόμενη συλλογή αποκρίσεων FOI σχετικά με άλλους φανταστικούς ιούς (HIV, HPV, γρίπη, ιλαρά κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ.):




Επειδή «αυτοί» (ιοί) δεν υπάρχουν και η Ιολογία ΔΕΝ είναι επιστήμη.





στείλτε email στον Δρ Young στο phmiraclelife@gmail.com.


Κρατήστε την ερώτησή σας σύντομη και πολύ συγκεκριμένη. Συμπεριλάβετε το όνομα και το επώνυμό σας, τον αριθμό τηλεφώνου και το email σας. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί εντός 72 ωρών.


Ο Θεός να σας ευλογεί όλους!

Μείνετε υγιείς και ευτυχισμένοι!


Όλες οι τελευταίες συνεντεύξεις από τις εκθέσεις SGT του Δρ Robert O. Young




Ο Robert O Young MSc., DSc, PhD, Naturopathic Practitioner έχει αφιερώσει τη ζωή του στην έρευνα των πραγματικών αιτιών της «ασθένειας», αναπτύσσοντας στη συνέχεια τη «Νέα Βιολογία™» για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με την κατανόηση του τρόπου ζωής και της διατροφής τους για την πρόληψη σοβαρών προκλήσεων υγείας.





Ο Δρ Young ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο του ερευνώντας, δίνοντας διαλέξεις, εκπαιδεύοντας, βοηθώντας ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!