Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Κορυφαία μελέτη επιβεβαιώνει ότι η Pfizer ώθησε «κακές παρτίδες» εμβολίων Covid στο κοινό





Μια μεγάλη μελέτη από κορυφαίους σκανδιναβούς ερευνητές επιβεβαίωσε ότι η Pfizer διένειμε επικίνδυνες «κακές παρτίδες» των εμβολίων mRNA Covid του φαρμακευτικού γίγαντα για δημόσια χρήση.

Η μελέτη ξεκίνησε μετά από προηγούμενη δανική μελέτη το 2023 που διαπίστωσε ότι οι λήπτες των ενέσεων mRNA της Pfizer υπέστησαν υψηλά ποσοστά παρενεργειών και θνησιμότητας.

Η νέα μελέτη, με επικεφαλής την ιατρό-επιστήμονα Δρ Vibeke Manniche και τον διακεκριμένο καρδιολόγο καθηγητή του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης Peter Riis Hansen, προσπάθησε να εντοπίσει την πηγή της αύξησης των σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών και θανάτων που καταγράφηκαν στη Δανία και τη Σουηδία.

Τα ευρήματα δημοσιεύθηκαν στο ιατρικό περιοδικό MDPI.

Η ομάδα των τεσσάρων συνεργαζόμενων ερευνητών προσπάθησε να επιβεβαιώσει προηγούμενα ευρήματα από τη δανική μελέτη του 2023 σε ένα ανεξάρτητο σύνολο δεδομένων, αναλύοντας δημόσια διαθέσιμα αρχεία πιθανολογούμενων ανεπιθύμητων ενεργειών.


Ανέλυσαν επίσημα κυβερνητικά στοιχεία από τη Σουηδική Υπηρεσία Ιατρικών Προϊόντων.

Έλαβαν 57.000 αρχεία από τους πληθυσμούς της Σουηδίας και της Δανίας που καλύπτουν 3 χρόνια αναφορών.

Η εθνική δανική μελέτη από το 2023 βρήκε ένα απροσδόκητο σήμα ασφαλείας που εξαρτάται από παρτίδες για το εμβόλιο mRNA Covid της Pfizer.

Τα ευρήματα έδειξαν ότι άνθρωποι είχαν λάβει «κακές παρτίδες» των ενέσεων.

Ωστόσο, η μελέτη δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τη θεωρία της κακής παρτίδας.

Η νέα μελέτη με επικεφαλής τον Δρ Manniche προσπάθησε να επιβεβαιώσει τα ευρήματα της προηγούμενης μελέτης συγκρίνοντας τα εξαρτώμενα από παρτίδες ποσοστά πιθανολογούμενων ανεπιθύμητων ενεργειών (SAEs).

Τα εν λόγω SAE αναφέρθηκαν στις εθνικές αρχές της Δανίας και της Σουηδίας.

Τα δύο έθνη μοιράζονται μια βάση δεδομένων για τέτοιες αναφορές, η οποία χρησιμεύει ως ισοδύναμη με το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (VAERS) των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC).

Οι ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα SAE και παρτίδων εμβολίων από τις εθνικές αρχές στη Δανία και τη Σουηδία.

Στη συνέχεια, οι ερευνητές ανέλυσαν τη σχέση μεταξύ του αριθμού των δόσεων εμβολίου και των SAE ανά παρτίδα.


Συνέκριναν επίσης τα ποσοστά SAE και τη σοβαρότητα για παρτίδες που μοιράστηκαν μεταξύ των δύο χωρών.

Η ανάλυση των σουηδικών δεδομένων διαπίστωσε ότι οι αναφορές παρενεργειών διανεμήθηκαν μεταξύ παρτίδων εμβολίων που έδειξαν 3 πολύ διαφορετικά προφίλ παρενεργειών.

Αυτό αποκαλύπτει ότι παρτίδες των εμβολίων Covid κατέγραψαν αυξανόμενες παρενέργειες στη Δανία που επιβεβαιώθηκαν επίσης στα δεδομένα της Σουηδίας.

Το ίδιο μοτίβο αναφέρθηκε επίσης σε ανεξάρτητη μελέτη από την Τσεχική Δημοκρατία που δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο του 2024 (Fürst et al., 2024).

Αυτό είναι εξαιρετικά ακανόνιστο, καθώς ένα ιατρικό προϊόν πρέπει να παρουσιάζει ένα μόνο προφίλ παρενεργειών, όχι 3 διαφορετικά.

Μια δεύτερη σημαντική πτυχή αυτής της έρευνας είναι ότι τα σουηδικά δεδομένα δείχνουν μεγάλο βαθμό ελλιπούς αναφοράς παρενεργειών.


Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι είναι μια σημαντική κόκκινη σημαία όταν δεν αναφέρονται παρενέργειες, ιδιαίτερα από επαγγελματίες υγείας.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή καθηγητή Jonathan Gilthorpe, ο οποίος ήταν μέλος της νέας ομάδας μελέτης, τα ευρήματα «αποκαλύπτουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων».

"Ο σκοπός ενός συστήματος αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών είναι η έγκαιρη αναγνώριση των παρενεργειών που σχετίζονται με ένα ιατρικό προϊόν, ιδιαίτερα των σοβαρών παρενεργειών", σημειώνει ο Gilthorpe.

«Στην περίπτωση του BNT162b2 [εμβόλιο Covid της Pfizer] και άλλων εμβολίων COVID-19, για κάποιο λόγο, αυτό δεν συνέβη και τα σήματα ασφαλείας χάθηκαν.

«Τα ευρήματά μας δείχνουν ότι οι επίσημες εκθέσεις αποκαλύπτουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων, οι οποίες δεν έχουν αντιμετωπιστεί σωστά.

"Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα επίσημα δεδομένα που μας δόθηκαν δεν έχουν αναλυθεί για σήματα ασφαλείας που εξαρτώνται από παρτίδες".

Η νέα μελέτη αποκαλύπτει επίσης ότι η μεγάλη πλειοψηφία (75%) των αναφερόμενων παρενεργειών επηρέασε τις γυναίκες.

Αυτή η ανακάλυψη υποστηρίζει επίσης άλλες πρόσφατες μελέτες που αναλύουν δεδομένα ανεπιθύμητων ενεργειών και καταλήγουν σε παρόμοια συμπεράσματα.

Σύμφωνα με έναν άλλο από τους συγγραφείς της μελέτης, τον στατιστικολόγο Max Schmeling:

«Θα μπορούσαν να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για μια τέτοια παρατηρούμενη διαφορά μεταξύ των φύλων.

«Αλλά όποιος και αν είναι ο λόγος, είναι ένα σήμα ασφαλείας που θα έπρεπε να έχει εξεταστεί εξονυχιστικά από τις αρχές».

Το σήμα ασφαλείας που εξαρτάται από την παρτίδα που παρατηρήθηκε στη Δανία και τώρα επιβεβαιώθηκε στη Σουηδία αποκάλυψε ότι η Pfizer απέστειλε επικίνδυνες παρτίδες των εμβολίων BNT162b2 Covid.

Η νέα μελέτη επιβεβαιώνει ότι οι «κακές παρτίδες» ήταν διαφορετικές από άλλες ενέσεις και φαίνεται να έχουν προκαλέσει υψηλό ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών.

Οι ερευνητές καλούν τις αρχές να διερευνήσουν περαιτέρω πώς και γιατί επικίνδυνες παρτίδες των ενέσεων κυκλοφόρησαν για δημόσια χρήση.

Η έρευνα έδειξε ότι τόσο στη Σουηδία όσο και στη Δανία, η πιθανότητα εμφάνισης παρενεργειών μετά τα εμβόλια Covid της Pfizer εξαρτιόταν σε μεγάλο βαθμό από την παρτίδα του προϊόντος που έλαβε το άτομο.

Ωστόσο, οι παρενέργειες και τα ποσοστά θνησιμότητας παρέμειναν υψηλά, γεγονός που υποδηλώνει ότι πολλά από τα φάρμακα που εκδόθηκαν ήταν από επικίνδυνες παρτίδες.

Σύμφωνα με τους συγγραφείς:

"Η τρέχουσα επικύρωση από τα σουηδικά δεδομένα του σήματος ασφαλείας που εξαρτάται από παρτίδες που αναφέρθηκε από τη Δανία προσθέτει βάρος στην υπόθεση ότι οι πρώιμες εμπορικές παρτίδες εμβολίων BNT162b2 μπορεί να διέφεραν από τις τελευταίες παρτίδες και ότι η παρακολούθηση της ποιότητας των προϊόντων σε επίπεδο παρτίδας και η φαρμακοεπαγρύπνηση μπορεί να ήταν μη βέλτιστες κατά τη διάρκεια της διάθεσης του εμβολίου BNT162b2".

Ο Δρ Vibeke Manniche πήγε στο αρχείο για να δηλώσει:


«Με αυτή τη νέα μελέτη, μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε ένα σημαντικό ζήτημα ασφάλειας με το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer.

«Τα σουηδικά δεδομένα δείχνουν ότι αυτό δεν ήταν μόνο ένα φαινόμενο στη Δανία, όπως έδειξε η προηγούμενη μελέτη μας, αλλά πιθανότατα είναι ένα ευρέως διαδεδομένο πρόβλημα».

Σύμφωνα με τον Δρ Manniche, τέτοιες μεγάλες διαφορές στις αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών, που σχετίζονται με συγκεκριμένες παρτίδες ενός ιατρικού προϊόντος, θα είχαν κανονικά οδηγήσει σε αναθεωρήσεις ασφάλειας και ανακλήσεις προϊόντων.

Ωστόσο, αυτά τα σήματα αγνοήθηκαν από κυβερνητικούς αξιωματούχους υγείας, εγείροντας βαθύτερες ανησυχίες.

Οι ερευνητές επιβεβαίωσαν ότι διερευνούν τώρα περαιτέρω τα αυξανόμενα ποσοστά θνησιμότητας που σχετίζονται με τα εμβόλια Covid και αναμένουν να δημοσιεύσουν τα ευρήματά τους αργότερα φέτος.



ΠΗΓΗ: Top Study Confirms Pfizer Pushed 'Bad Batches' of Covid Shots onto Public - Slay News


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:




Μια αναπνευστική ασθένεια γνωστή ως παρβοϊός Β19 βρίσκεται σε άνοδο στις ΗΠΑ μεταξύ όλων των ηλικιακών ομάδων, σύμφωνα με πρόσφατη συμβουλή των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC).

Το CDC εξέδωσε τον υγειονομικό συναγερμό στις 13 Αυγούστου, αφού οι ευρωπαϊκές αρχές δημόσιας υγείας ανέφεραν «ασυνήθιστα» υψηλό αριθμό κρουσμάτων σε 14 χώρες κατά το πρώτο τρίμηνο του 2024, ανέφερε η συμβουλευτική. Ο ιός προκαλεί συνήθως ένα κηλιδωμένο εξάνθημα στα μάγουλα που φαίνεται σαν κάποιος να τους έχει χαστουκίσει - εξ ου και το ψευδώνυμό του, "ασθένεια των μάγουλων που χαστουκίστηκαν". «Ο παρβοϊός μπορεί να είναι μια πολύ ήπια λοίμωξη σε πολλούς ανθρώπους, αλλά εάν είστε έγκυος ή είστε ανοσοκατεσταλμένοι με οποιονδήποτε τρόπο, διατρέχετε πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο σοβαρής ασθένειας», δήλωσε στο Fox News Digital ο Δρ Aaron Glatt, επικεφαλής μολυσματικών ασθενειών στο νοσοκομείο Mount Sinai South Nassau στο Long Island της Νέας Υόρκης.



Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών: συμπτώματα, αιτίες, θεραπείες και φυσικές προσεγγίσεις
Το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών είναι η πιο κοινή ορμονική διαταραχή σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, επηρεάζοντας περίπου 6 εκατομμύρια γυναίκες και κορίτσια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

5 σχόλια:

  1. Μελέτη στη Νότια Κορέα: Τα εμβόλια mRNA COVID-19 αυξάνουν τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας κατά 620%
    https://www.newsbreak.gr/kosmos/677216/meleti-sti-notia-korea-ta-emvolia-mrna-covid-19-ayxanoyn-ton-kindyno-myokarditidas-kata-620/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιες κακές πατρίδες; Γιατί υπάρχουν και καλές παρτίδες; Κάνε εμβόλιο mRNA για περισσότερες μυοκαρδίτιδες και καρκίνο https://www.newsbreak.gr/kosmos/677216/meleti-sti-notia-korea-ta-emvolia-mrna-covid-19-ayxanoyn-ton-kindyno-myokarditidas-kata-620/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έκανες κοιμήθηκες δεν σηκώθηκες!

      Διαγραφή
    2. Ωωωωωω! Καλόοοοοο, 5:55μ.μ.!!!!μόλις περιγράψατε τις οδηγίες του φαρμακιού με πέντε λέξεις και ένα θαυμαστικό, άντε και δύο κόμματα.

      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  3. Παιδιά, καλημέρα, γελάω που σας στέλνουν αντί σχολίου, συνδέσμους και εν τω μεταξύ όποιος σας διαβάζει καταλαβαίνει ότι οι άλλοι παίρνουν από εσάς και τα εμφανίζουν λίγο αργότερα.

    Εκεί που χέ@ατε εσείς, με το συμπάθειο, εμφανίζονται και οι άλλοι με αναρτήσεις του ποδαριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!