Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Τό σκάνδαλο 'LGBT', που είδαμε στούς «Ολυμπιακούς Αγώνες», ε φ ε υ ρ έ θ η κ ε στίς ΗΠΑ τήν δεκαετία του 1950, από ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ καί τήν 'C.I.A.'! ( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ! )





Η ΛΟΑΤ κοινότητα δεν είναι ούτε καινούργια, ούτε εφεύρεση των Πρασίνων.

Αντίθετα, και οι δύο πηγαίνουν πίσω στον Rockefeller και τους δυτικούς ολιγάρχες φίλους του.

Το καθεστώς Macron, σε στενή συνεργασία με τη ΔΟΕ, κατάφερε να εξοργίσει μεγάλο μέρος του κόσμου.

Οι ρίζες των ΛΟΑΤ δράσεων πηγαίνουν πίσω στη δεκαετία του 1950 στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους από τη διάδοση της ανοχής.





5 Αυγούστου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 3,5 λεπτά



Αυτό που συνέβη στο Παρίσι κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων έχει προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή. Τι σχέση έχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες με τους τρανσέξουαλ, τα drag shows και τη βλασφημία; Ίσως σκεφτείτε τίποτε. Αλλά στον δυτικό κόσμο, τίποτε δεν μπορεί να γίνει χωρίς κυρίαρχη ιδεολογία και έτσι η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 έγινε ένα γκροτέσκο και σατανικό σώου.



Περαιτέρω οργή προκαλείται από το γεγονός ότι σε μια ολόκληρη σειρά γυναικείων αθλημάτων, άνδρες που έχουν γυναίκες στα διαβατήριά τους έχουν γίνει δεκτοί από τη ΔΟΕ ως συμμετέχοντες. 

Και αυτό παρά το γεγονός ότι αυτοί οι άνδρες είχαν απαγορευτεί από τις επαγγελματικές ενώσεις. Αυτό αποκαλείται περιεκτικό και ανεκτικό. Στην πραγματικότητα, όμως, πρόκειται για καθαρό μισογυνισμό. Και αυτό είναι επίσης το πραγματικό υπόβαθρο που θέλουν οι εφευρέτες του κινήματος.


Η προέλευση του κινήματος συζητείται σε ένα βιβλίο του συγγραφέα μπεστ σέλλερ, διάσημου εθνολόγου και πολιτισμικού ανθρωπολόγου Wolf-Dieter Storl. 

Έχω ήδη αναφερθεί από το βιβλίο "My American Culture Shock" σε σχέση με την αναδιάρθρωση της γεωργίας από αγροκτήματα σε μια βιομηχανία που ασχολείται με τη γενετική μηχανική και τις μονοκαλλιέργειες. 

Όπως η Μεγάλη Επαναφορά και η ίδρυση του WEF στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό σχεδιάστηκε και εφαρμόστηκε από τη δεκαετία του 1950 και μετά.


Ο Storl αναφέρει πώς εισήχθη το 1961 σε ένα πρόγραμμα που έχει τρεις πυλώνες, δηλαδή το Ειρηνευτικό Σώμα, το οποίο εμβολιάζει παιδιά στις αναπτυσσόμενεςχώρες, τους Πράσινους Μπερέδες, μεταξύ άλλων, που δείχνουν αντίσταση σε αυτό, και τον τρίτο πυλώνα, απεσταλμένους που υποτίθεται ότι πωλούν δάνεια, σπόρους turbo, λιπάσματα από φυσικό αέριο, ζιζανιοκτόνα και φυτοφάρμακα σε αγρότες σε όλο τον κόσμο. Αν οι αγρότες είναι χρεωμένοι, για παράδειγμα επειδή τα λιπάσματα δεν είναι πλέον προσιτά, όπως συμβαίνει τώρα, τότε οι μεγάλοι «φιλάνθρωποι» με τις οργανώσεις τους, όπως τα ιδρύματα των Rockefeller, Ford ή Gates, αγοράζουν τη γη φθηνά.

Ένα στοιχείο του σχεδίου που περιγράφει ο Storl είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού:


«Ένας άλλος εμπειρογνώμονας μας εξήγησε την ανάγκη να περιορίσουμε, αν όχι να μειώσουμε, τον παγκόσμιο πληθυσμό. Σε κάποιο σημείο, οι πόροι θα γίνουν σπάνιοι και η κοινωνική αναταραχή θα αυξηθεί».


Αυτό ακριβώς φαίνεται να συμβαίνει τώρα - δηλαδή τόσο η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού λόγω των μέτρων του κορωνοϊού όσο και οι εμβολιασμοί γενετικής μηχανικής, οι οποίοι οδήγησαν σε υπερβάλλουσα θνησιμότητα και σημαντικά μειωμένες γεννήσεις.

Ο εμπειρογνώμονας εξήγησε άλλες μεθόδους για αυτό, όπως εξηγεί ο Storl:


«Προκειμένου να μειωθεί ο αναπαραγωγικός ρυθμός, όχι μόνο πρέπει να πραγματοποιηθεί έλεγχος των γεννήσεων, αλλά και η σεξουαλικότητα πρέπει να αποσυνδεθεί από την αναπαραγωγή γενικά. ...

 

Η πορνεία, η ομοφυλοφιλία, η τρανς και αμφιφυλοφιλία, ο αυνανισμός και η πορνογραφία κάθε είδους, που οδηγούν στην απελευθέρωση του ενστίκτου, θα πρέπει να απενοχοποιηθούν και να μην συνιστούν ταμπού και να θεωρούνται φυσιολογικές».

Εκείνη την εποχή, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ιδρύθηκε επίσης από τις ίδιες δυνάμεις. 
Η ιστορία του WEF ξεκινά με τις φοιτητικές ημέρες του Klaus Schwab στο Χάρβαρντ των Ηνωμένων Πολιτειών τη δεκαετία του 1960. 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν ήταν απλώς ο εγκέφαλος του Schwab, αλλά αναπτύχθηκε από ένα χρηματοδοτούμενο από τη CIA πρόγραμμα του Χάρβαρντ με επικεφαλής τον Henry Kissinger και καθοδηγούμενο από τον John Kenneth Galbraith και τον «πραγματικό» Dr. Strangelove, Herman Kahn.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το βασικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει την προώθηση κινημάτων όπως LGBT, FLINT και άλλες ποικιλλίες, εδώ:


Η προέλευση της Μεγάλης Επαναφοράς βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1950

Το πρόγραμμα «Μεγάλης Επαναφοράς» για την Παγκόσμια Γεωργία στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1960



Συνιστώμενη ανάγνωση: Wolf-Dieter Storl: "My American Culture Shock"



Εικόνα από τον Johi Smedberg από το Pixabay




ΠΗΓΗ: LGBT bei Skandal-“Olympia": erfunden in USA der 1950er von Oligarchen und CIA (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Οι μαμάδες και οι μπαμπάδες θα μπορούσαν να διαγραφούν από τα πιστοποιητικά γέννησης, καθώς η κουλτούρα της ακύρωσης τους στοχεύει


Η σιωπή του Πάπα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι ισχυρισμοί παιδεραστίας του τρανς σταρ MrBeast
Από Faith & Reason
Καθολικοί επίσκοποι και εξέχοντα δημόσια πρόσωπα, με την αξιοσημείωτη εξαίρεση του Πάπα Φραγκίσκου, καταδίκασαν τις τελετές έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στη Γαλλία για την παρουσίαση drag queens και δαιμονικών μορφών που πραγματοποίησαν μια γκροτέσκα παρωδία του Μυστικού Δείπνου. Εν τω μεταξύ, ο Chris Tyson, μια «τρανσέξουαλ» διασημότητα του YouTube που εγκατέλειψε τη σύζυγό του για «μετάβαση», φέρεται να απομακρύνθηκε από το δημοφιλές κανάλι MrBeast εν μέσω αυξανόμενων ισχυρισμών παιδεραστίας - και μπορεί να υπάρξουν περισσότερα να έρθουν. Το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του Faith & Reason καταδύεται στις τελευταίες εξελίξεις αυτών των ιστοριών και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!