Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Ολυμπιακά αθλήματα – κράχτες της “nap” ατζέντας....

 



Πρωτ. Στέφανος Στεφόπουλος



entaksis

https://tasthyras.wordpress.com/2024/08/21/%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ac-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%87%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-nap/

2 σχόλια:

  1. Εδώ βγήκε η Κανέλη που είναι και βουλευτής (εντάξει είναι του ΚΚΕ αλλά αυτό δεν την απαλλάσσει) και είπε για την τελετή έναρξης "αφού τσαντίστηκαν οι φασίστες εγώ την βρήκα υπέροχη". Μα μαντάμ δεν τσαντίστηκαν οι φασίστες τσαντίστηκαν όλοι οι υγιείς άνθρωποι. Και πώς να μην τσαντιστούν όταν βλέπεις τον μαντράχαλο με τα γεννητικά όργανα έξω από το βρακί και δίπλα στεκόταν ένα παιδάκι κι έβλεπε τα καλαμπαλίκια του ή την υπέρβαρη λεσβία με τις πατσές να φοράει φωτοστέφανο και να παριστάνει τον Χριστό και γύρω γύρω όλοι οι ανώμαλοι να παριστάνουν τους αποστόλους; Μέχρι και οι μουσουλμάνοι τσαντίστηκαν. Βγήκε ο Άντριου Τέιτ σε ένα βιντεάκι και είπε "εγώ είμαι μουσουλμάνος αλλά τσαντίστηκα με αυτή την προσβολή που κάνουν στους χριστιανούς, πρέπει οι χριστιανοί να αντιδράσετε έντονα για να σας σέβονται". Όμως για τους αριστερούς όσοι αντιδρούν δεν είναι υγιείς είναι φασίστες. Ο υγιής βαφτίζεται φασίστας. Αντιδράς σε αυτήν την αποθέωση κακογουστιάς εκφυλισμού και παρακμής τότε είσαι φασίστας και ακροδεξιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!