Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

ΤΡΑΓΙΚΟ: Γονείς προειδοποιούν το κοινό μετά τον θάνατο του γιου τους από το εμβόλιο της Pfizer




Οι γονείς του 23χρονου Trent Lieffring κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αφού ο γιος τους σκοτώθηκε από το εμβόλιο mRNA Covid της Pfizer.



Οι γονείς του 23χρονου Trent Lieffring κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αφού ο γιος τους σκοτώθηκε από το εμβόλιο mRNA Covid της Pfizer.

Το 2022, ο Lieffring έλαβε δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19 επειδή πίστευε ότι ήταν το σωστό.

Περίπου οκτώ έως εννέα μήνες αργότερα, ο Trent υπέστη μια μαζική ξαφνική καρδιακή ανακοπή και επακόλουθη εγκεφαλική βλάβη.

Η καρδιακή ανακοπή οφειλόταν προφανώς σε θρόμβους αίματος.

Βρήκε τραγικό θάνατο στις 24 Αυγούστου 2023.

Το 2022, ο 23χρονος φοιτητής εργαζόταν για ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον και είχε τον κόσμο στα πόδια του.

Φοιτούσε στο κολλέγιο στο Νάσβιλλ και ήταν σε μια ευτυχισμένη σχέση.

Σύμφωνα με τους γονείς του, ήταν «μια αγνή, γλυκιά, ευγενική ψυχή» και «εξαιρετικά υγιής και σε μεγάλη αθλητική φόρμα».

Πιστεύοντας ότι είχε ηθικό καθήκον να προστατεύσει τους άλλους, ο Trent έλαβε δύο δόσεις της ένεσης Pfizer-BioNTech COVID-19 το 2022, με διαφορά δυόμισι μηνών.

Αρχικά, όλα φαίνονταν καλά μέχρι περίπου οκτώ έως εννέα μήνες αργότερα, όταν ο Trent παρουσίασε σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Ο Trent πέρασε το υπόλοιπο της ζωής του σε κατάσταση φυτού μέχρι που πέθανε.

Το πιστοποιητικό θανάτου του αναγνώρισε την «αντίδραση στον εμβολιασμό κατά της COVID-19» ως μία από τις αιτίες του θανάτου του.

Οι γονείς του Trent, Andy Lieffring και Kimberly Aveyah, συμμετείχαν στο "The People's Study" του CHD.TV για να μοιραστούν την ιστορία του γιου τους και να προειδοποιήσουν το κοινό για τις ενέσεις.

Η Kimberly είπε στο CHD.TV ότι ο καθηγητής βιολογίας του Trent «είχε δώσει μια ομιλία στην τάξη του σχετικά με το να κάνει το εμβόλιο για το καλό των άλλων».

Αν και «ο Trent δεν το χρειαζόταν... πήρε αυτή την ομιλία στα σοβαρά και πήγε και έκανε το εμβόλιο», είπε η Kimberly.

Ο Trent εμβολιάστηκε παρά τις επιφυλάξεις των γονιών του.

Η Kimberly είπε ότι την είχε ρωτήσει αν έπρεπε να εμβολιαστεί.

«Ως οικογένεια, προτείναμε να μη το κάνει, κανείς άλλος στην οικογένεια δεν εμβολιάστηκε», είπε.

«Δεν ήμασταν σύμφωνοι με αυτό.

«Νομίζαμε ότι ξεκίνησε πολύ γρήγορα.

«Είχαμε τις υποψίες μας από την αρχή».

Αρχικά, όλα φαίνονταν καλά με τον Trent, με τη φίλη του να αναφέρει ότι είχε μόνο πονοκέφαλο μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του.

«Από όσο ξέραμε, όλα ήταν εντάξει μαζί του», είπε ο Andy.

«Ο Trent ήταν ένα πολύ υγιές άτομο».

Αλλά «οκτώ έως εννέα μήνες αργότερα», ο Trent άρχισε να εμφανίζει ανεπιθύμητες ενέργειες.

Ο Trent γύρισε σπίτι περίπου στις 11 το βράδυ,  εργαζόταν ως παρκαδόρος στο κέντρο του Νάσβιλλ, και «απλά δεν αισθανόταν καλά και είχε πολύ πυρετό όλη τη νύχτα», σύμφωνα με τη φίλη του, θυμάται ο Andy.

Ήταν «πολύ ανήσυχος».

Σηκώθηκε αρκετές φορές για να πάει στο μπάνιο, «κάτι που ήταν πολύ ασυνήθιστο γι' αυτόν, και φαινόταν πολύ ταραγμένος, δεν αισθανόταν καθόλου καλά», είπε ο Andy.

Όταν δεν ένοιωθε καλύτερα το πρωί, η φίλη του Trent αποφάσισε να του κάνει τεστ COVID-19.

«Πήγε στο μπάνιο... και άρχισε να ετοιμάζεται και τον άκουσε να της λέει κάτι και γύρισε και είχε λιποθυμήσει», είπε ο Andy.

«Είχε πάθει καρδιακή ανακοπή».

Σύμφωνα με τον Andy, οι παραϊατρικοί χρειάστηκαν «πολύ καιρό για να επαναφέρουν στη ζωή τον γιο μας».

«Στην πραγματικότητα τον αναβίωσαν μια φορά, τον έχασαν και μετά τον ξαναζωντάνεψαν».

Μέχρι τη στιγμή που τον έκαναν να αναπνεύσει, είχε υποστεί σημαντική εγκεφαλική βλάβη λόγω του πόσο καιρό ο εγκέφαλός του είχε στερηθεί οξυγόνου.

Οι γονείς του ήταν εκτός πολιτείας όταν ο Trent κατέρρευσε.

Όταν επέστρεψαν στο Νάσβιλλ αργά εκείνο το βράδυ, βρήκαν τον Trent στο νοσοκομείο σε αναπνευστήρα.

Η Kimberly θυμάται ότι ο γιος της έχει «σωλήνες παντού» και «το κεφάλι του τυλιγμένο».

«Προσπαθούσαμε απλώς να καταλάβουμε τι συνέβη επειδή ήταν εντελώς υγιής», είπε η Kimberly.

«Δεν υπήρχε κανένα σημάδι ότι κάτι τέτοιο έρχεται».

Οι γιατροί του Trent «δεν είχαν ιδέα» τι ήταν λάθος, είπε ο Andy.

«Καταλήξαμε να κάνουμε εκτεταμένες δοκιμές και τίποτε δεν ήταν οριστικό», συνέχισε.

"Διάφορα διαφορετικά πράγματα, όπως κάτι που ονομάζεται Factor V Leiden, το οποίο είναι ένας υψηλός παράγοντας πήξης του αίματος στο αίμα, ο οποίος τρέχει στην οικογένειά μου, αλλά βγήκε αρνητικός.

«Όλα ήταν εικασίες, αλλά κανείς δεν είχε απαντήσεις», είπε ο Andy.

Οι υπερηχογραφικές εξετάσεις, ωστόσο, βρήκαν κάποιους θρόμβους αίματος σε ένα από τα πόδια του, είπε ο Andy.

Αυτό οδήγησε σε μια προσωρινή διαπίστωση ότι η κατάσταση του Trent «θα μπορούσε να έχει σχέση με θρόμβους αίματος», αφού οι γιατροί είχαν αποκλείσει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Μια νοσοκόμα της ΜΕΘ [μονάδα εντατικής θεραπείας] είχε πει: "Απλά δεν βλέπω πώς αυτό θα μπορούσε να σταματήσει την καρδιά του, εκτός αν υπήρχε θρόμβος αίματος που έκλεισε πρώτα τους πνεύμονές του και [μετά] η καρδιακή ανακοπή". Αυτή ήταν η καλύτερη εικασία της», θυμάται ο Andy.

Αλλά ενώ ορισμένες νοσοκόμες έβλεπαν την κατάσταση του Trent με καχυποψία, οι γιατροί παρέμειναν σιωπηλοί, είπε ο Andy.

«Κανένας γιατρός δεν μας έδωσε ποτέ διάγνωση ή γνώμη ή οτιδήποτε.

«Κάθε φορά που αναφέραμε τον εμβολιασμό, ο COVID... Όλοι απλά κάπως βουλώνουν».

Προς έκπληξη των γονέων του Trent, το πιστοποιητικό θανάτου του περιελάμβανε το εμβόλιο COVID-19 ως μία από τις αιτίες του θανάτου του.

«Αυτό που έγραψαν στο πιστοποιητικό θανάτου ήταν μια ανοξική εγκεφαλική βλάβη λόγω καρδιοαναπνευστικής ανακοπής με ανάνηψη λόγω αντίδρασης εμβολιασμού COVID», δήλωσε η Kimberly.

Σύμφωνα με τον Andy, ήταν οι νοσοκόμες του νοσοκομείου που αποφάσισαν να συμπεριλάβουν το εμβόλιο COVID-19 στο πιστοποιητικό θανάτου του Trent ως μία από τις αιτίες του θανάτου του.

«Ποτέ δεν το ζήτησα αυτό, αλλά ο γιος μας δεν ήταν η πρώτη περίεργη περίπτωση που είχαν δει και κανένας από αυτούς δεν είχε καν απωθήσει καμμία από τις σκέψεις μας σχετικά με αυτό», δήλωσε ο Andy.

«Πιστεύω ότι αυτές οι νοσοκόμες είδαν το ίδιο πράγμα που κάναμε κι εμείς. Πιστεύω ότι αυτή ήταν και η δική τους πεποίθηση.

«Διαφορετικά, δεν θα το είχαν βάλει αυτό στο πιστοποιητικό θανάτου του».

«Ειδικά όταν είσαι στο νοσοκομείο, κανείς δεν θέλει να σου μιλήσει για το εμβόλιο COVID που είναι το θέμα», είπε η Kimberly.

«Καθώς απομακρυνθήκαμε λίγο περισσότερο... υπήρχαν όλο και περισσότεροι γιατροί που έλεγαν ότι, ναι, θεωρούσαν ότι ήταν από τον εμβολιασμό κατά του COVID».

Ακόμη και 11 μήνες μετά τον θάνατο του Trent, ο Andy είπε: «Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα... όπου δεν νοιώθουμε να μας χτυπά σαν έναν τόνος τούβλα.

«Μερικές φορές, νοιώθεις ότι η καρδιά σου θα εκραγεί.

«Θα γινόταν ένας φανταστικός πατέρας».

Οι γονείς του Trent είχαν επίσης ένα μήνυμα για την Pfizer, ο Andy είπε:

«Η Pfizer, όποιος κι αν είναι επικεφαλής, και δεν είναι απλώς ένα πράγμα απληστίας, είναι ένα πολιτικό πράγμα.

«Έχει οπλοποιηθεί, όλοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν σε έναν άγιο Θεό.

«Και αυτό, για μένα, είναι η απόλυτη δικαιοσύνη».


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΘΑΝΑΤΟΙ:










ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ντοκυμανταίρ: Οι ήρωες του κορωνοϊού – κυνηγημένοι, διωκόμενοι, εξοστρακισμένοι! Δεν θα σας ξεχάσουμε!

Το AUF1 δεν έχει ξεχάσει τους θαρραλέους ιατρούς που μας έσωσαν (πραγματικά) κατά την περίοδο του κορωνοϊού. Μέχρι σήμερα, προσππαθούν να τους καταστρέψουν! Ενώ τα μέσα συστήματος σιωπούν γι' αυτό. Βάζουμε τέλος στη σιωπή και αφήνουμε 14 ιατρούς να πουν τη γνώμη τους.

Η φρίκη της περιόδου του κορωνοϊού φαίνεται να έχει τελειώσει για πολλούς. Για εκείνους τους γιατρούς που αντιστάθηκαν θαρραλέα κατά τη διάρκεια της πανδημίας για να προστατεύσουν τους ανθρώπους, ωστόσο, δεν έχουν τελειώσει. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κυνηγιούνται, κυνηγιούνται και εξοστρακίζονται μέχρι σήμερα – από ένα ανελέητο και ακατανίκητο σύστημα. Αποσιωπημένοι από τα μέσα ενημέρωσης, αυτοί οι θαρραλέοι γιατροί πρέπει να τιμωρηθούν, να καταστραφούν οικονομικά και κοινωνικά και στη συνέχεια να ξεχαστούν. 

Το AUF1 δεν έχει ξεχάσει τους ήρωες στα λευκά. Η παρουσιάστρια του AUF1 Sabine Petzl ταξίδεψε με μια μικρή ομάδα κάμερας σε όλη τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, ακόμη και μέχρι την Τανζανία, για να επισκεφθεί 15 από αυτούς τους θαρραλέους γιατρούς και να μάθει τη μοίρα τους. 

Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό ντοκυμανταίρ που δείχνει την εκπληκτική έκταση της συστημικής βαρβαρότητας εναντίον των διαφωνούντων: καταστολή, δρακόντειες τιμωρίες, πειθαρχικές διαδικασίες και δολοφονικά δημοσιεύματα στον Τύπο. Πρέπει να δείτε αυτό το ντοκυμανταίρ!

Οι γιατροί αντιμετωπίζουν σήμερα την καταστροφή. Εμπλέκονται βαθιά σε δαπανηρές ποινικές διαδικασίες, υποφέρουν από κατασχεμένες αποταμιεύσεις και επαγγελματικές απαγορεύσεις. Ως εκ τούτου, το AUF1 ξεκινά μια εκστρατεία για την οικονομική υποστήριξη των Ηρώων με τα Λευκά ταυτόχρονα με τη μετάδοση του αποκλειστικού ντοκιμαντέρ. Υποστηρίξτε τους θαρραλέους γιατρούς μας με μια δωρεά - κάθε συνεισφορά μετράει! Ευχαριστώ! https://auf1.tv/unterstuetzen Από τις 18 Αυγούστου, το AUF1 θα μεταδίδει όλες τις ατομικές συνεντεύξεις σε πλήρη διάρκεια σε διαφορετικές ημέρες. Μπορείτε να βρείτε τα άρθρα στην ενότητα "Ήρωες του κορωνοϊού: Δεν σας ξεχνάμε!": https://auf1.tv/corona-helden-wir-vergessen-euch-nicht



Η Κίνα δημοσιεύει σχέδιο για μια εθνική ταυτότητα στον κυβερνοχώρο
Η κομμουνιστική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι το σύστημα θα είναι εθελοντικό και θα προστατεύει την ιδιωτική ζωή. Ακαδημαϊκοί και νομικοί εμπειρογνώμονες φοβούνται ότι αυτή η κεντρική ταυτότητα θα χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο κοινωνικού ελέγχου και θα μπορούσε να καταπνίξει τη διαδικτυακή συμπεριφορά.



Ο στρατός και οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ επενδύουν στη γονιδιακή θεραπεία, το εργαστηριακό κρέας και την ανακάλυψη φαρμάκων
Το In-Q-Tel, το ταμείο επιχειρηματικών κεφαλαίων της CIA, παρουσιάζει τις τελευταίες επενδύσεις του στην τριμηνιαία έκθεσή του. Αυτά είναι σύμφωνα με τις προσπάθειες της DARPA στη φαρμακευτική έρευνα, ανάπτυξη και εφαρμογή, αναφέρει το "The Sociable".



Christian Drosten για τα πρωτόκολλα RKI: "Κανένα πρόβλημα αρκεί να μην έρχεται στο κοινό"
Ο Christian Drosten σχολίασε τα πρωτόκολλα που διέρρευσαν πρόσφατα του Ινστιτούτου Robert Koch (RKI) σε συνέντευξή του στο SWR1. Με εκπληκτική ειλικρίνεια, ο πρώην «Πάπας της Κορώνας» εξήγησε γιατί ήταν καλύτερο να κρατήσουμε το κοινό στο σκοτάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!