Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Το τεστ PCR μπορεί να σας σ κ ο τ ώ σ ε ι - και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να σας ε μ β ο λ ι ά σ ε ι (και όποιος το αρνείται είναι ανόητος) (2 άρθρα)



Οι αρχές συλλέγουν ήδη τα ονόματα και τα στοιχεία των ανθρώπων που έχουν αρνηθεί το εμβόλιο.

Σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το τεστ PCR σε όσους αρνούνται τον εμβολιασμό;

Από τις αρχές του 2020, τα άρθρα και τα βίντεό μου σχετικά με τον covid προσήλκυσαν τεράστια κακοποίηση.

Αλλά το ένα άρθρο που φάνηκε να προσελκύει τη μεγαλύτερη κακοποίηση ήταν αυτό στο οποίο προειδοποίησα για τους κινδύνους του τεστ PCR. 

Δημοσιογράφοι και ραδιοτηλεοπτικοί φορείς που δεν θα γνώριζαν τι να κάνουν με μια επιστημονική εργασία αν τους δινόταν, είχαν γίνει πυρ και μανία από αγανάκτηση. Διασύρθηκα που είπα κάτι τέτοιο. 

Αλλά τώρα που όλο και περισσότεροι γιατροί αρχίζουν καθυστερημένα να ξυπνούν στο γεγονός ότι δεν υπήρξε πανδημία, ότι ο covid ήταν απλώς η ετήσια γρίπη και ότι το έντονα προωθημένο εμβόλιο δεν λειτουργεί και είναι επικίνδυνο, είναι καιρός να ρίξουμε μια άλλη ματιά στα στοιχεία σχετικά με το τεστ PCR. 

(Για την ιστορία έχω μια στοίβα επιστημονικών εργασιών πάχους μιας ίντσας που αποδεικνύουν ότι το τεστ PCR είναι επικίνδυνο και μπορεί να είναι θανατηφόρο. Περιέργως, αυτές οι επιστημονικές αναφορές φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί από το διαδίκτυο – ή τουλάχιστον είναι δύσκολο να βρεθούν.)

Όλοι γνωρίζουμε τώρα ότι τα τεστ PCR είναι άχρηστα για την εύρεση κρουσμάτων covid-19, αλλά πολύ καλά στο να βοηθούν τις κυβερνήσεις να μας κρατούν στα σπίτια μας σε κατ' οίκον περιορισμό. Σε ορισμένα μέρη του κόσμου, οι δοκιμές PCR απαγορεύονται ως εντελώς άχρηστες. Εξήγησα ακριβώς τι συμβαίνει με αυτά τα κακώς χρησιμοποιούμενα τεστ σε ένα άρθρο σε αυτόν τον ιστότοπο που ονομάζεται διακριτικά «Το τεστ PCR είναι άχρηστο για τον Covid-19 (αλλά χρήσιμο για διεφθαρμένες κυβερνήσεις).

Το μεγάλο πρόβλημα, φυσικά, είναι ότι η βρετανική κυβέρνηση, για παράδειγμα, αγνοεί σκόπιμα τις κατευθυντήριες γραμμές της ΠΟΥ και κάνει τη δοκιμή με στρεβλό τρόπο, ο οποίος, σε έναν δίκαιο και λογικό κόσμο, θα είχε ως αποτέλεσμα ο Τζόνσον, ο Χάνκοκ και οι σύμβουλοί τους να συνωστιστούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Θα είχατε εξίσου καλό αποτέλεσμα αν χωρίζατε τους ανθρώπους σε δύο ομάδες: εκείνους με φωνήεν στο επώνυμό τους και εκείνους χωρίς φωνήεν και στη συνέχεια ανακοινώνατε ότι αυτοί με το φωνήεν είχαν όλοι covid-19 και οι υπόλοιποι έπρεπε όλοι να αλλάξουν τα ονόματά τους εντός επτά ημερών ή να πληρώσουν ένα τεράστιο πρόστιμο.

Έτσι, όλοι όσοι διαθέτουν λειτουργικό εγκεφαλικό ιστό γνωρίζουν ότι το τεστ PCR είναι άχρηστο, εκτός από πολιτικούς λόγους, και ότι ολόκληρο το πρόγραμμα δοκιμών είναι ένα εξωφρενικά δαπανηρό και ανατρεπτικό χάος. Μόνο υπουργοί της κυβέρνησης, επιστημονικοί σύμβουλοι και ψευδοδημοσιογράφοι στο άθλιο BBC πιστεύουν ότι τα τεστ PCR είναι πολύτιμα. Γνωρίζατε, παρεμπιπτόντως, ότι η κυβέρνηση φέρεται να έχει προσλάβει 900 συμβούλους για να βοηθήσουν με το πρόγραμμα δοκιμών και ιχνηλάτησης; Οι σύμβουλοι πληρώνονται 1.000 λίρες την ημέρα ο καθένας, αν και τι κάνουν γι 'αυτό δεν μπορώ να φανταστώ. Αυτό είναι £ 900,000 την ημέρα. Υποψιάζομαι ότι το 99,99% του πληθυσμού θα ήταν πιο ευτυχισμένο αν οι 900.000 λίρες την ημέρα ξοδεύονταν σε οδοντιάτρους.

Αλλά αυτό δεν είναι το μισό. Οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να έχουν αποδεχθεί την ανάγκη για τακτικές δοκιμές PCR. Πράγματι, οι άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο περιμένουν στην ουρά για να το κάνουν όσο πιο συχνά γίνεται - σαν να παίρνουν κάποιο είδος συγκίνησης από το να έχουν έναν εντελώς ξένο να βάλει κάτι σε ένα σωματικό στόμιο - σπρώχνοντάς το όσο πιο μακριά θα πάει, στριφογυρίζοντάς το για λίγο, και στη συνέχεια τραβώντας το έξω και υποκλοπές χωρίς τόσο πολύ όσο «ένα ευχαριστώ πολύ, θα σας δώσω ένα δαχτυλίδι αύριο και θα έχουμε δείπνο και μετά κάντε το ξανά».

Γίνεται λόγος για παιδιά που κάνουν καθημερινές εξετάσεις, αν και δεν μπόρεσα να βρω καμία απόδειξη ότι αυτό θα ήταν καλή ιδέα για οποιονδήποτε άλλο εκτός από την εξαιρετικά κερδοφόρα βιομηχανία που ασχολείται τώρα με την κατασκευή και την εξέταση των επιχρισμάτων.

Αυτό που κανείς δεν αναφέρει ποτέ είναι ότι τα τεστ PCR είναι επικίνδυνα και μπορούν, αν γίνουν ακατάλληλα, να προκαλέσουν βασανιστικό πόνο. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο ορισμένες χώρες δεν τους αρέσουν. Υπάρχει πράγματι μεγάλη σύγχυση σχετικά με το πόσο μακριά πρέπει να φτάσει το στυλεό. (Ή θα έπρεπε να είναι ο Klaus Schwab) Στην Αυστραλία, οι κατευθυντήριες γραμμές είναι ότι το στυλεό πρέπει να πηγαίνει μόνο μερικά εκατοστά πάνω από το ρουθούνι, αλλά τα ρινοφαρυγγικά επιχρίσματα μπορούν να προχωρήσουν πολύ περισσότερο. Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών λέει ότι το στυλεό πρέπει να φτάσει σε βάθος ίσο με την απόσταση από τα ρουθούνια έως το εξωτερικό άνοιγμα του αυτιού. Αυτή είναι μια τεράστια απόσταση. Στην Οτάβα του Καναδά, η σύσταση είναι η μισή απόσταση.

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους (2020) ανέφερα τουλάχιστον μία περίπτωση όπου ένα υγιές άτομο είχε παρατηρήσει εγκεφαλονωτιαίο υγρό να χύνεται από τη μύτη του μετά από επεμβατική εξέταση PCR. Αυτό πραγματικά δεν είναι κάτι που θέλετε να συμβεί. Η εν λόγω γυναίκα, η οποία ήταν γύρω στα 40, υποβλήθηκε σε εξέταση ρινικού επιχρίσματος PCR και αργότερα πήγε να δει έναν γιατρό που παραπονέθηκε για εμετό, ρινική καταρροή, πονοκέφαλο και δυσκαμψία στον αυχένα. Οι ψευδο-δημοσιογράφοι στο BBC μπορούν, αν ενδιαφέρονται για τα γεγονότα, να βρουν τις λεπτομέρειες στο JAMA Otolaryngology Head and Neck Surgery. Οι χειρουργοί διαπίστωσαν ότι το υγρό που έτρεχε κάτω από τη μύτη της ήταν εγκεφαλονωτιαίο υγρό – το υγρό που προστατεύει τον εγκέφαλο.

Στη συνέχεια, υπήρξε η υπόθεση που έγινε δεκτή για το The Medical Journal of Australia στις 4 Δεκεμβρίου, αλλά η οποία δεν νομίζω ότι έχει δημοσιευθεί ακόμα. Αυτό ανέφερε μια υγιή 67χρονη γυναίκα που είχε εγκεφαλονωτιαίο υγρό που κατέβαινε από τη μύτη της και τα συμπτώματα της μηνιγγίτιδας. Αυτό ακολούθησε ένα τεστ στυλεού covid-19. Πόσοι σκοτώνονται – ειδικά σε οίκους ευγηρίας – από αυτό το άχρηστο και επικίνδυνο τεστ;

Οι συντάκτες της μελέτης δήλωσαν ότι «οι τεχνικές για βαθιά ρινικά και ρινοφαρυγγικά επιχρίσματα μπορεί εύκολα να συγχέονται». Προσφέρουν οδηγίες για όσους διεξάγουν τις δοκιμές. Εδώ είναι ένα μέρος των οδηγιών τους: «περιλαμβάνει την εισαγωγή στυλεού στη ρινική κοιλότητα σε ένα επίπεδο μεταξύ του ανοίγματος της μύτης και του εξωτερικού ακουστικού πόρου στον ασθενή, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως το οριζόντιο επίπεδο για τους σκοπούς της σχέσης με την ανατομία της επιφάνειας. Αυτό θα επιτρέψει την εισαγωγή του στυλεού παράλληλα με το ρινικό έδαφος, το οποίο θα αποφύγει τον τραυματισμό των μεσαίων κογχών. Τα επιχρίσματα που εισάγονται με ανοδικό προσανατολισμό στη ρινική κοιλότητα (μεγαλύτερα από 30 μοίρες) όχι μόνο ενέχουν τον κίνδυνο να μην επιτευχθεί επαρκές διαγνωστικό δείγμα από τον επιθυμητό ρινικό βλεννογόνο και ρινοφάρυγγα, αλλά θέτουν επίσης τον ασθενή σε μεγαλύτερο κίνδυνο τραυματισμού των λεπτών και ευαίσθητων περιοχών της βάσης του κρανίου (προσάρτηση της μέσης κόγχης και της κρινοειδούς πλάκας) που είναι ανώτερες και πρόσθιες από το σφηνοειδές όστιο του κόλπου.» Στη συνέχεια, υπάρχει μια απεικόνιση για το επίχρισμα και οι συγγραφείς καταλήγουν: «Προτρέπουμε να μην ξεπεραστεί αυτή η γωνία κατά την εκτέλεση διαγνωστικών εξετάσεων, καθώς θέτει τον ασθενή σε μεγαλύτερο κίνδυνο σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών».

Θα πρότεινα ότι όποιος έχει τεστ PCR θα πρέπει να διασφαλίσει ότι το άτομο που κρατά το στυλεό έχει μελετήσει και κατανοήσει αυτές τις οδηγίες - και θα τις ακολουθήσει.

Στην Tripura, ένα μωρό τριών ημερών αιμορραγούσε μέχρι θανάτου μετά από εξέταση ρινικού επιχρίσματος. Στη Σαουδική Αραβία, ένα παιδί δεκαοκτώ μηνών πέθανε όταν ένα δοκιμαστικό στυλεό έσπασε μέσα στη ρινική του κοιλότητα. Αυτές δεν είναι ασφαλείς δοκιμές. Τα παιδιά τραυματίζονται από αυτές τις απίστευτα επεμβατικές εξετάσεις. Αυτές δεν είναι ασφαλείς διαδικασίες και συχνά γίνονται από ανθρώπους που γνωρίζουν τόσα πολλά για την ιατρική και την ανθρώπινη ανατομία όσα γνωρίζω για τη λειτουργία ενός υποβρυχίου - αν και έχω δει το Ice Station Zebra με τον Patrick McGoohan και εκείνη την ταινία με τον Gene Hackman και τον Denzel Washington σε αυτό. Και υπήρχε ο Κόκκινος Οκτώβρης με τον Sean Connery. Στην πραγματικότητα, σκεφτείτε το, πιθανότατα γνωρίζω πολύ περισσότερα για τα υποβρύχια από ό, τι ο μέσος δοκιμαστής δοκιμών και ιχνηλατών γνωρίζει για την ανατομία.

Αρκετοί πράγματα με έχουν προβληματίσει σχετικά με το τεστ PCR.

Πρώτον, γιατί ο διάβολος πρέπει να σπρώξει το στυλεό τόσο ψηλά στη μύτη σας - και τόσο κοντά στον εγκέφαλό σας. Πού είναι τα αδιαμφισβήτητα επιστημονικά στοιχεία ότι όλα τα μικρά μικρόβια covid-19 συγκεντρώνονται εκεί για κάποιο λόγο; Τους αρέσουν τα μέρη εκτός δρόμου; Κανονικά, εάν έχετε ένα σφάλμα στη μύτη σας, θα είναι στη μύτη σας. Πού είναι η σταθερή απόδειξη ότι το τεστ λειτουργεί μόνο εάν ληφθεί δείγμα από ένα σημείο τόσο μακριά στη μύτη σας ώστε ο ιστός εκεί πάνω να μιλάει πιθανώς άλλη γλώσσα και να επιστρέφει στο σπίτι μόνο μία φορά το χρόνο; Δεδομένου ότι αυτές οι δοκιμές εκτελούνται τώρα από ανθρώπους που δεν είναι γιατροί ή νοσοκόμες ή πιθανώς ακόμη και πρόσκοποι, χρειαζόμαστε κάποια στοιχεία ότι η δοκιμή είναι απαραίτητη. Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι οι δοκιμές παράγουν περισσότερα ψευδώς θετικά από τα πραγματικά θετικά, είναι σαφώς χάσιμο χρόνου ούτως ή άλλως και θα ήταν εξίσου λογικό εάν το στυλεό δοκιμής εισήχθη στον ομφαλό και του δόθηκε μια καλή περιστροφή εκεί.

Δεύτερον, ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins στις ΗΠΑ δημοσίευσαν μια μελέτη που περιγράφει μια συσκευή που έχει αναπτυχθεί. Είναι μια μικροσκοπική, σε σχήμα αστεριού μικρο-συσκευή ικανή να παραδώσει ένα φάρμακο. Οι συσκευές δεν είναι μεγαλύτερες από έναν κόκκο σκόνης, αλλά περιέχουν έναν μεταλλικό πυρήνα επικαλυμμένο με θερμοευαίσθητο κερί παραφίνης. Στο κέντρο του πυρήνα υπάρχει το φάρμακο.

Τώρα, γνωρίζουμε ότι περίπου οι μισοί Αμερικανοί είναι απρόθυμοι να εμβολιαστούν κατά του covid-19.

Νομίζω ότι αυτή η κρυφή τεχνολογία ένεσης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον εμβολιασμό ανθρώπων μέσω ρινικών ή πρωκτικών επιχρισμάτων PCR. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εισάγονται τα πρωκτικά επιχρίσματα; Η διαδικασία λειτουργεί καλύτερα στον εντερικό ιστό.

Αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση εμβολίου σε άτομα χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους.

Οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι απλώς δοκιμάζονται θα μπορούσαν να λαμβάνουν το εμβόλιο mRNA.

Θα συμβεί αυτό; Θα συμβεί;

Πώς στο διάολο θα ξέραμε;

Οι αρχές συλλέγουν ήδη τα ονόματα και τα στοιχεία των ανθρώπων που έχουν αρνηθεί το εμβόλιο. Σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το τεστ PCR σε όσους αρνούνται τον εμβολιασμό;

Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε την κυβέρνηση ή τους συμβούλους της. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Σίγουρα δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε το BBC, το οποίο έχει οικονομικούς δεσμούς με το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και το οποίο εδώ και πολύ καιρό μας πρόδωσε. Μπορούμε μόνο να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον.

Η χορήγηση εμβολίων ρινικά δεν είναι κάτι νέο. Τα παιδιά μερικές φορές ψεκάζουν το εμβόλιο της γρίπης στη μύτη τους - αυτό είναι ένα ζωντανό εξασθενημένο εμβόλιο, παρεμπιπτόντως. Εξασθενημένο σημαίνει ότι είναι ασθενέστερο. Αλλά θα μπορούσε ακόμα να σκοτώσει τη γιαγιά, φυσικά. Προσωπικά, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα πράγματα για να καθαρίσω τις αποχετεύσεις, αλλά δεν θα το εκτοξεύσω στη μύτη ενός παιδιού.

Και ίσως πρέπει να γνωρίζετε αυτό: οι ρινικοί εμβολιασμοί χρησιμοποιούνται ήδη στα βοοειδή.
Πρώτη δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου 2021

Πνευματικά δικαιώματα Vernon Coleman Αύγουστος 2024

Ο Vernon Coleman προειδοποιεί για επικίνδυνα φάρμακα και ιατρικές διαδικασίες για πάνω από 50 χρόνια. Το βιβλίο του «Πώς να σταματήσετε τον γιατρό σας να σας σκοτώνει» είναι διαθέσιμο μέσω του βιβλιοπωλείου στο www.vernoncoleman.com Το πρώτο του βιβλίο για τους γιατρούς και τις φαρμακευτικές εταιρείες, «The Medicine Men» εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1975 και μια νέα χαρτόδετη έκδοση είναι διαθέσιμη από το ίδιο βιβλιοπωλείο.




ΠΗΓΗ: Vernon Coleman - Author, columnist & leading campaigning journalist




- - -



Με τo τεστ PCR μπορείτε να βρείτε κάτι σχεδόν σε όλους.

Στην 5η επέτειο του θανάτου του Kary Mulis: 


Σχετικά με τη σωστή και λανθασμένη χρήση της PCR




Δημοσιεύθηκε στις 7.8.2024· 

Συγγραφείς: Klaus Steger, Ulrike Kämmerer
Περίληψη

Στις 7 Αυγούστου 2019, ο Kary Mullis, ο εφευρέτης του τεστ PCR (αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης), πέθανε. Αυτή η μέθοδος είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Έχει φέρει επανάσταση στη βιοτεχνολογία και χρησιμοποιείται επίσης ευρέως στην ιατρική, ειδικά στη διάγνωση μολυσματικών ασθενειών. 

Ο ίδιος ο Kary Mullis, ωστόσο, στεκόταν κριτικά απέναντι σε αυτό. 

Αν είχε ζήσει τη λεγόμενη πανδημία COVID, σίγουρα θα είχε διαμαρτυρηθεί για την κατάχρηση του PCR για μαζικές δοκιμές υγιών ανθρώπων.

Με την ευκαιρία της 5ης επετείου από το θάνατο του Kary Mullis, τα μέλη μας οι καθηγητές Ulrike Kämmerer και . Klaus Steger δημιούργησαν ένα ενημερωτικό δελτίο για τα τεστ PCR. 

Εξηγούν πώς λειτουργεί αυτή η μέθοδος, τις αρχές της χρήσης της στη διάγνωση του COVID και άλλων μολυσματικών ασθενειών, καθώς και τους απαραίτητους ελέγχους και προφυλάξεις. 

Οι δύο ειδικοί μας καθιστούν σαφές ότι αυτοί οι έλεγχοι και οι προφυλάξεις αγνοήθηκαν κατάφωρα κατά τη διάρκεια της εκστρατείας δοκιμών PCR για τον COVID. 

Αυτή η κατάχρηση του PCR οδήγησε τελικά σε παράλογα διογκωμένους αριθμούς «κρουσμάτων» COVID, τα οποία με τη σειρά τους χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια για να δικαιολογήσουν άσκοπα και επιβλαβή «μέτρα ελέγχου».

Το ενημερωτικό δελτίο διατίθεται σε δύο γλώσσες και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ.


Πηγή εικόνας: https://www.flickr.com/photos/78042080@N00/3337409864/



ΠΗΓΗ: Infoblatt PCR - MWGFD


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!