Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

'TOP SECRET' ! Η Αμερική ετοιμάζεται να ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ κοινή 3μερή ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ από Ρωσία - Κίνα - Β. Κορέα! Δ ι έ ρ ρ ε υ σ ε ΑΠΟΡΡΗΤΟ έ γ γ ρ α φ ο!


Η Αμερική ετοιμάζεται να αποκρούσει κοινή τριμερή πυρηνική επίθεση από 3 χώρες!
Διέρρευσε απόρρητο έγγραφο!


Οι Ηνωμένες Πολιτείες προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη και επικείμενη πιθανότητα η Κίνα, η Ρωσία και η Βόρεια Κορέα να ξεκινήσουν σύντομα μια κοινή πυρηνική επίθεση, σύμφωνα με μυστικό έγγραφο που εκδόθηκε από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, το Πεντάγωνο, και αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα , 'The New York Times'.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ενέκρινε μια αλλαγή στο σχέδιο πυρηνικής άμυνας των ΗΠΑ-Πιονγκγιάνγκ.

Τα αποθέματα πυρηνικών όπλων της Κίνας έχουν διπλασιαστεί!

Αυτό που ενισχύει τους φόβους των Αμερικανών είναι αυτό που αποκάλυψε μια έκθεση που εκδόθηκε από το Πεντάγωνο ότι τα αποθέματα πυρηνικών όπλων της Κίνας έχουν υπερδιπλασιαστεί τα προηγούμενα τρία χρόνια, κάτι που οι αξιωματούχοι περιέγραψαν ως σημαντική επέκταση των πυρηνικών της δυνάμεων.

Η Κίνα διαθέτει περίπου 500 επιχειρησιακές πυρηνικές κεφαλές!

Η Κινεζική Στρατιωτική Έκθεση εκτιμά ότι, από τον Μάιο του περασμένου έτους, η Κίνα διαθέτει περίπου 500 επιχειρησιακές πυρηνικές κεφαλές, οι οποίες θα αυξηθούν σε 1.000 έως το 2030 και 1.500 έως το 2035.

Αυτό το μυστικό έγγραφο, το οποίο ενημερώνεται κάθε τέσσερα χρόνια, υπάρχει μόνο σε χαρτί στα χέρια μιας μικρής ομάδας αξιωματούχων εθνικής ασφάλειας και ηγετών του Πενταγώνου και δεν υπάρχουν ηλεκτρονικά αντίγραφά του, σύμφωνα με τους New York Times.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να ανταποκριθούν σε ταυτόχρονες ή διαδοχικές πυρηνικές κρίσεις!

Ο Pranay Vaddi, ανώτερος διευθυντής για τον έλεγχο των όπλων και τη μη διάδοση στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας, σημείωσε ότι το έγγραφο είναι το πρώτο που εξετάζει εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να ανταποκριθούν σε ταυτόχρονες ή διαδοχικές πυρηνικές κρίσεις.

Ο Pranay Vaddi είπε, ότι η νέα στρατηγική τονίζει την αναγκαιότητα αποτροπής της Ρωσίας, της Κίνας και της Βόρειας Κορέας  τ α υ τ ό χ ρ ο ν α ...


1 σχόλιο:

  1. Το περίεργο θα ήταν οι αποθήκες των ΗΠΑ να ήταν άδειες και να έβλεπαν την φωτιά να πέφτει στα κεφάλια τους να καταστρέφει τα σπίτια τους και τις ζωές τους για πάντα χωρίς να κάνουν τίποτα. Και θα αναρρωτιώσουν, τι σκατά υπερδύναμη μας έλεγαν ότι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!