Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ Ε Ν Ο Χ Λ Η Τ Ι Κ Ο & ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ! 'DNA' πράσινου ΠΙΘΗΚΟΥ (!!!!!!) βρέθηκε σέ εμβόλια 'COVID-19' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


Σταδιακά αποκαλύπτεται η τεράστια απάτη της Big Pharma που διαπράχθηκε κατά της ανθρωπότητας. 

Καθώς πραγματοποιούνται πραγματικές επιστημονικές μελέτες και χρειάζονται χρόνο, διαπιστώνεται ότι οι λήψεις mRNA περιείχαν μεγάλες ποσότητες DNA και από πολλαπλές πηγές, που είναι σε θέση να αλλάξουν μόνιμα το DNA σας. 




Μόλις αλλάξουν, δεν μπορούν να αλλάξουν ξανά. 

Το πιθανό αποτέλεσμα είναι η δια βίου χρόνια ασθένεια, ή ο θάνατος.

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

> Ο μικροβιολόγος Kevin McKernan - πρώην ερευνητής και επικεφαλής ομάδας για το πρόγραμμα MIT Human Genome - ανακάλυψε μαζική μόλυνση DNA στα εμβόλια mRNA COVID, συμπεριλαμβανομένων των υποστηρικτών του ιού πιθήκων 40 (SV40)

> Το SV40 έχει συνδεθεί με καρκίνο στον άνθρωπο, συμπεριλαμβανομένων μεσοθηλιωμάτων, λεμφωμάτων και καρκίνων του εγκεφάλου και των οστών. Το 2002, το Lancet δημοσίευσε στοιχεία που συνδέουν τα εμβόλια πολιομυελίτιδας που έχουν μολυνθεί με SV40 με λέμφωμα μη-Hodgkin. Σύμφωνα με τους συγγραφείς, το εμβόλιο μπορεί να είναι υπεύθυνο για έως και το 50% των 55.000 περιπτώσεων λεμφώματος Non-Hodgkin που διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο

> Το επίπεδο μόλυνσης ποικίλλει ανάλογα με την πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για τη μέτρησή του, αλλά ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιείται, το επίπεδο μόλυνσης του DNA είναι σημαντικά υψηλότερο από τα κανονιστικά όρια τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ. Το υψηλότερο επίπεδο μόλυνσης DNA που βρέθηκε ήταν 30%

> Η εύρεση του DNA σημαίνει ότι τα εμβόλια mRNA COVID μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν το ανθρώπινο γονιδίωμα

> Ακόμα κι αν δεν συμβεί γενετική τροποποίηση, το γεγονός ότι παίρνετε ξένο DNA στα κύτταρά σας αποτελεί κίνδυνο από μόνο του. Μπορεί να προκύψει μερική έκφραση ή μπορεί να επηρεάσει άλλες μεταγραφές που βρίσκονται ήδη στο κύτταρο. Η κυτταροπλασματική μόλυνση μπορεί επίσης να επιτρέψει τη γενετική τροποποίηση, καθώς ο πυρήνας αποσυναρμολογεί και ανταλλάσσει κυτταρικά συστατικά με το κυτοσόλιο κατά τη διάρκεια της κυτταρικής διαίρεσης

Στο παραπάνω βίντεο [1], ο Δρ Steven E. Greer παίρνει συνέντευξη από τον μικροβιολόγο Kevin McKernan - πρώην ερευνητή και επικεφαλής ομάδας για το πρόγραμμα MIT Human Genome [2] - και τον Δρ Sucharit Bhakdi σχετικά με τη μόλυνση DNA που βρήκε η ομάδα του McKernan στα εμβόλια mRNA της Pfizer και της Moderna.

Όπως αποδεικνύεται, η πρωτεΐνη ακίδα και το mRNA δεν είναι οι μόνοι κίνδυνοι αυτών των ενέσεων. Η ομάδα του McKernan ανακάλυψε επίσης υποκινητές του ιού των πιθήκων 40 (SV40) που, εδώ και δεκαετίες, είναι ύποπτοι ότι προκαλούν καρκίνο στους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των μεσοθηλιωμάτων, των λεμφωμάτων και των καρκίνων του εγκεφάλου και των οστών. [3] Τα ευρήματα [4], [5], [6], [7] δημοσιεύτηκαν στο OSF Preprints στις αρχές Απριλίου 2023. Όπως εξηγείται στην περίληψη: [8]

«Αναπτύχθηκαν διάφορες μέθοδοι για την αξιολόγηση της σύνθεσης νουκλεϊκού οξέος τεσσάρων ληγμένων φιαλιδίων των δισθενών εμβολίων mRNA της Moderna και της Pfizer. Αξιολογήθηκαν δύο φιαλίδια από κάθε προμηθευτή ... Πολλαπλές αναλύσεις υποστηρίζουν μόλυνση DNA που υπερβαίνει την απαίτηση 330ng / mg του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) και τις απαιτήσεις 10ng / δόση του FDA ..."

Όπως σημειώνει ο Greer, [9] αυτό σημαίνει ότι οι κυβερνήσεις και οι φαρμακευτικές εταιρείες «έχουν παραπλανήσει τον κόσμο σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ό, τι ήταν γνωστό προηγουμένως». Εάν αυτά τα ευρήματα είναι σωστά, αυτό θα σήμαινε επίσης ότι «τα λεγόμενα "εμβόλια" στην πραγματικότητα μεταβάλλουν το ανθρώπινο γονιδίωμα και προκαλούν μόνιμη παραγωγή της θανατηφόρας πρωτεΐνης ακίδας» και αυτή η εσωτερική παραγωγή πρωτεΐνης ακίδας θα μπορούσε, με τη σειρά της, «να προκαλέσει το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτεθεί στα δικά του κύτταρα», λέει ο Greer.

Στη συνέντευξη, ο McKernan εξηγεί πώς οι μολυσματικοί παράγοντες DNA που βρέθηκαν στα τρυπήματα COVID μπορούν να οδηγήσουν στη γενετική τροποποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος και ο Bhakhdi εξετάζει πώς και γιατί τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν αυτοάνοσες ασθένειες.

Ιστορικό: Τι είναι το SV40;

Το 2002, το Lancet δημοσίευσε [10] στοιχεία που συνδέουν τα εμβόλια πολιομυελίτιδας που έχουν μολυνθεί με SV40 με λέμφωμα μη-Hodgkin. Σύμφωνα με τους συγγραφείς, το εμβόλιο μπορεί να είναι υπεύθυνο για έως και τις μισές από τις 55.000 περιπτώσεις λεμφώματος μη-Hodgkin που διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο.

Πώς αυτός ο ιός πιθήκων μπήκε στον ανθρώπινο πληθυσμό; Σύμφωνα με τον αείμνηστο Δρ. Maurice Hilleman, κορυφαίο κατασκευαστή εμβολίων, η Merck εξαπέλυσε ακούσια τον ιό μέσω του εμβολίου πολιομυελίτιδας. [11] Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς εξαλείφθηκε το SV40 από το εμβόλιο πολιομυελίτιδας. Το χρονοδιάγραμμα ποικίλλει επίσης από χώρα σε χώρα. Για παράδειγμα, μολυσμένα με SV40 εμβόλια πολιομυελίτιδας χορηγήθηκαν στην Ιταλία μόλις το 1999. [12]

Όπως αναφέρθηκε σε μια βιβλιοκριτική του Lancet "The Virus and the Vaccine: The True Story of a Cancer-Causing Money Virus, Contaminated Polio Vaccine and the Millions of Americans Exposed": [13]

Μέχρι το 1960, οι επιστήμονες και οι κατασκευαστές εμβολίων γνώριζαν ότι τα νεφρά των πιθήκων ήταν υπόνομοι ιών πιθήκων. Μια τέτοια μόλυνση συχνά χαλούσε εργαστηριακές καλλιέργειες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων μιας ερευνητή του NIH που ονομάζεται Bernice Eddy, η οποία εργάστηκε για την ασφάλεια των εμβολίων ... Η ανακάλυψή της ... απείλησε ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα δημόσιας υγείας των ΗΠΑ...

Η Eddy προσπάθησε να ενημερώσει τους συναδέλφους της, αλλά φιμώθηκε και απογυμνώθηκε από τα ρυθμιστικά της καθήκοντα για τα εμβόλια και το εργαστήριό της... [Δύο] ερευνητές της Merck, οι Ben Sweet και Maurice Hilleman, σύντομα εντόπισαν τον ιό ρέζους που αργότερα ονομάστηκε SV40 - ο καρκινογόνος παράγοντας που είχε διαφύγει από τον Eddy.

Το 1963, οι αρχές των ΗΠΑ αποφάσισαν να στραφούν σε αφρικανικούς πράσινους πιθήκους, οι οποίοι δεν είναι φυσικοί ξενιστές του SV40, για την παραγωγή εμβολίου πολιομυελίτιδας. Στα μέσα της δεκαετίας του 1970, μετά από περιορισμένες επιδημιολογικές μελέτες, οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αν και το SV40 προκάλεσε καρκίνο στα χάμστερ, δεν φάνηκε να το κάνει στους ανθρώπους.

Γρήγορα προς τα εμπρός στη δεκαετία του 1990: Ο Michele Carbone, τότε στο NIH, εργαζόταν για το πώς το SV40 προκαλεί καρκίνους στα ζώα. Ένα από αυτά ήταν το μεσοθηλίωμα, ένας σπάνιος καρκίνος του υπεζωκότα που πιστεύεται στους ανθρώπους ότι προκαλείται κυρίως από τον αμίαντο. Η ορθόδοξη ιατρική υποστήριζε ότι το SV40 δεν προκάλεσε ανθρώπινους καρκίνους.

Ενθαρρυμένος από ένα έγγραφο NEJM του 1992 που βρήκε «ίχνη» DNA SV40 σε όγκους εγκεφάλου παιδικής ηλικίας, ο Carbone εξέτασε βιοψίες όγκου ανθρώπινου μεσοθηλιώματος στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου: το 60% περιείχε DNA SV40. Στις περισσότερες, ο ιός των πιθήκων ήταν ενεργός και παρήγαγε πρωτεΐνες.

Δημοσίευσε τα αποτελέσματά του στο Oncogene τον Μάϊο του 1994, αλλά το NIH αρνήθηκε να τα δημοσιοποιήσει ... ο Carbone... μετακόμισε στο Πανεπιστήμιο Loyola. Εκεί ανακάλυψε πώς το SV40 απενεργοποιεί τα ογκοκατασταλτικά γονίδια στο ανθρώπινο μεσοθηλίωμα και δημοσίευσε τα αποτελέσματά του στο Nature Medicine τον Ιούλιο του 1997. Μελέτες στην Ιταλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ έδειξαν επίσης συσχετίσεις μεταξύ SV40 και ανθρώπινων καρκίνων.

mRNA COVID τρυπήματα μολυσμένα με δίκλωνο DNA

Με αυτό το υπόβαθρο, ας επιστρέψουμε στα ευρήματα του McKernan, τα οποία εκτός από το βίντεο συζητούνται επίσης στο podcast του Daniel Horowitz παραπάνω. Εν ολίγοις, η ομάδα του ανακάλυψε αυξημένα επίπεδα δίκλωνων πλασμιδίων DNA, συμπεριλαμβανομένων των υποκινητών SV40 (αλληλουχία DNA που είναι απαραίτητη για την έκφραση γονιδίων) που είναι γνωστό ότι προκαλούν ανάπτυξη καρκίνου όταν συναντούν ένα ογκογονίδιο (ένα γονίδιο που έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει καρκίνο).

Το επίπεδο μόλυνσης ποικίλλει ανάλογα με την πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για τη μέτρησή του, αλλά ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιείται, το επίπεδο μόλυνσης του DNA είναι σημαντικά υψηλότερο από τα ρυθμιστικά όρια τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ, λέει ο McKernan. Το υψηλότερο επίπεδο μόλυνσης DNA που βρέθηκε ήταν 30%, το οποίο είναι μάλλον εκπληκτικό.

Όπως εξήγησε ο McKernan, όταν χρησιμοποιείτε ένα τυπικό τεστ PCR, θα θεωρηθείτε θετικοί εάν το τεστ ανιχνεύσει τον ιό SARS-CoV-2 χρησιμοποιώντας ένα όριο κύκλου (CT) περίπου 40. Συγκριτικά, η μόλυνση του DNA ανιχνεύεται σε CT κάτω από 20.

Αυτό σημαίνει ότι η μόλυνση είναι ένα εκατομμύριο φορές μεγαλύτερη από την ποσότητα του ιού που θα πρέπει να έχετε για να είστε θετικοί στον COVID. "Έτσι, υπάρχει μια τεράστια διαφορά εδώ σε σχέση με την ποσότητα υλικού που υπάρχει εκεί", λέει ο McKernan.

Στο άρθρο του Substack, [14] επισημαίνει επίσης ότι οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι το δίκλωνο DNA και το ιικό RNA είναι μια ψευδής ισοδυναμία επειδή το ιικό RNA είναι ικανό για αντιγραφή, κάνουν λάθος.

"Η πλειοψηφία του sgRNA που ανιχνεύετε σε ένα ρινικό στυλεό στη μύτη σας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ, όπως φαίνεται στους Jaafar et al. [15] Είναι απλώς ένα θραύσμα RNA που θα πρέπει να έχει χαμηλότερη μακροζωία στα κύτταρά σας από τα θραύσματα που μολύνουν το dsDNA»γράφει.

Σε αυτό το άρθρο του Substack, ο McKernan έχει επίσης αντιγράψει μια μελέτη του 2009 που συζητά πώς το DNA στα εμβόλια μπορεί να προκαλέσει καρκίνο και τόνισε τα πιο σχετικά μέρη. Είναι ένας χρήσιμος πόρος εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Ο ποιοτικός έλεγχος είναι εξαιρετικά ελλιπής

Όσο για το πώς οι υποστηρικτές SV40 κατέληξαν στις λήψεις mRNA, φαίνεται να σχετίζεται με τον κακό ποιοτικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής, αν και δεν είναι σαφές σε ποιο στάδιο της ανάπτυξης το SV40 θα μπορούσε να έχει γλιστρήσει μέσα. Οι ελλείψεις ποιοτικού ελέγχου μπορεί επίσης να ευθύνονται για το υψηλό ποσοστό αναφυλακτικών αντιδράσεων που έχουμε δει. Ο McKernan λέει στον Greer:

«Είναι τόσο στη Moderna όσο και στην Pfizer. Εξετάσαμε τα δισθενή εμβόλια τόσο για τη Moderna όσο και για την Pfizer και μόνο τα μονοδύναμα εμβόλια για την Pfizer, επειδή δεν είχαμε πρόσβαση σε μονοδύναμα εμβόλια για τη Moderna. Και στις τρεις περιπτώσεις, τα εμβόλια περιέχουν δίκλωνη μόλυνση DNA.

Εάν αλληλουχήσετε αυτό το DNA, θα διαπιστώσετε ότι ταιριάζει με αυτό που φαίνεται να είναι ένας φορέας έκφρασης που χρησιμοποιείται για να κάνει το RNA ... Κάθε φορά που βλέπουμε μόλυνση DNA, όπως από πλασμίδια, να καταλήγει σε οποιοδήποτε ενέσιμο, το πρώτο πράγμα που σκέφτονται οι άνθρωποι είναι αν υπάρχει ενδοτοξίνη E. coli, επειδή αυτό δημιουργεί αναφυλαξία για το ενέσιμο.

Και, φυσικά... υπάρχει πολλή αναφυλαξία που συμβαίνει, όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και στη βάση δεδομένων VAERS. Μπορείτε να δείτε τους ανθρώπους να κάνουν ένεση με αυτό και να πέφτουν. Αυτό θα μπορούσε να είναι το υπόβαθρο από αυτή τη διαδικασία E. coli για την κατασκευή του DNA ..." 

Οι ρυθμιστικοί οργανισμοί γνώριζαν ότι υπήρχε πρόβλημα μόλυνσης

Σε άρθρο του Substack στις 20 Μαΐου 2023,16 ο McKernan επισημαίνει ότι η ίδια η Pfizer υπέβαλε στοιχεία στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) που δείχνουν ότι οι δειγματοληπτικές παρτίδες περιείχαν τεράστιες διαφορές στα επίπεδα μόλυνσης από δίκλωνο DNA.

Το αυθαίρετο όριο για το dsDNA που κατέληξε ο EMA ήταν 330 νανογραμμάρια ανά χιλιοστόγραμμο (ng / mg). Τα δεδομένα που υποβλήθηκαν στον EMA από την Pfizer δείχνουν ότι οι δειγματοληπτικές παρτίδες είχαν οπουδήποτε από 1 ng / mg έως 815 ng / mg DNA. McKernan προσθέτει:17

"Αυτό το όριο πιθανότατα δεν έλαβε υπόψη την ισχύ αυτής της μόλυνσης από dsDNA εάν ήταν συσκευασμένο σε ένα LNP [νανοσωματίδιο λιπιδίων]. Το συσκευασμένο dsDNA είναι πιο ισχυρό ως γονιδιακή θεραπεία. Τώρα γνωρίζουμε ότι αυτό το DNA είναι συσκευασμένο και έτοιμο για μόλυνση. [18] Ακόμη χαμηλότερα όρια θα πρέπει να εφαρμόζονται εάν το DNA συσκευάζεται σε LNP έτοιμα για μόλυνση [...]

Ακόμη και με την Pfizer να είναι σε θέση να επιλέξει τα δεδομένα που παρείχε στον EMA για 10 παρτίδες, βλέπει μια διακύμανση 1 έως 815ng / mg. Εάν επρόκειτο να επεκτείνετε αυτή τη μελέτη σε 100 ή 1000 παρτίδες, πιθανότατα θα βλέπατε μια άλλη τάξη ή δύο διακύμανσης μεγέθους. 

Το δίκλωνο DNA μπορεί να ενσωματωθεί στο γονιδίωμά σας

Η παρουσία δίκλωνου DNA εγείρει επίσης μια άλλη σημαντική ανησυχία, και αυτή είναι η δυνατότητα γονιδιωματικής ολοκλήρωσης.

«Τουλάχιστον από την πλευρά των πραγμάτων της Pfizer, έχει αυτό που είναι γνωστό ως υποστηρικτής SV40. Αυτό είναι ένα κομμάτι ογκογόνου ιού. Δεν είναι ολόκληρος ο ιός. Ωστόσο, το μικρό κομμάτι είναι γνωστό ότι οδηγεί σε πολύ επιθετική γονιδιακή έκφραση.

Και η ανησυχία που οι άνθρωποιακόμη και στον FDAέχουν παρατηρήσει στο παρελθόν κάθε φορά που εγχέουν δίκλωνο DNA, είναι ότι αυτά τα πράγματα μπορούν να ενσωματωθούν στο γονιδίωμα», λέει ο McKernan.

Ενώ η εργασία του McKernan δεν παρουσιάζει στοιχεία ενσωμάτωσης γονιδιώματος, επισημαίνει ότι είναι δυνατή, ειδικά με την παρουσία υποστηρικτών SV40:19

«Υπήρξε μια υγιής συζήτηση σχετικά με την ικανότητα του SARs-CoV-2 να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα... Αυτή η εργασία έχει εμπνεύσει ερωτήματα σχετικά με την ικανότητα των εμβολίων mRNA να ενσωματωθούν επίσης στο γονιδίωμα. Ένα τέτοιο γεγονός θα απαιτούσε αντίστροφη μεταγραφή του mRNA στο DNA με γνώμονα τη LINE-1, όπως περιγράφεται από τους Alden et al.

Η μόλυνση από dsDNA [δίκλωνο DNA] της αλληλουχίας που κωδικοποιεί την πρωτεΐνη ακίδα δεν θα απαιτούσε LINE-1 για αντίστροφη μεταγραφή και η παρουσία ενός σήματος πυρηνικού εντοπισμού SV40 στον φορέα εμβολίου της Pfizer θα αύξανε περαιτέρω τις πιθανότητες ενσωμάτωσης.

Πολλαπλοί κίνδυνοι

Τούτου λεχθέντος, ακόμη και αν δεν συμβεί γενετική τροποποίηση, το γεγονός ότι παίρνετε ξένο DNA στα κύτταρά σας ενέχει κίνδυνο από μόνο του, λέει ο McKernan. Για παράδειγμα, μπορεί να προκύψει μερική έκφραση ή μπορεί να επηρεάσει άλλες μεταφράσεις μεταγραφής που βρίσκονται ήδη στο κύτταρο.

Ο Bhakdi επισημαίνει επίσης ότι οι υποκινητές SV40 δεν χρειάζεται να υπάρχουν στον πυρήνα του κυττάρου για να εμφανιστούν προβλήματα. Η κυτταροπλασματική μόλυνση μπορεί, από μόνη της, να επιτρέψει τη γενετική τροποποίηση, επειδή ο πυρήνας αποσυναρμολογεί και ανταλλάσσει κυτταρικά συστατικά με το κυτοσόλιο κατά τη διάρκεια της κυτταρικής διαίρεσης.

Εκτός από το ότι το DNA επιπλέει και προκαλεί πιθανά προβλήματα, το RNA στο τρύπημα COVID τροποποιείται επίσης για να αντισταθεί στη διάσπαση. "Έτσι, έχουμε δύο εκδόσεις της πρωτεΐνης ακίδας που επιπλέουν γύρω από αυτό που μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο", λέει ο McKernan και η πρωτεΐνη ακίδα, φυσικά, είναι το πιο τοξικό μέρος του ιού που μπορεί να προκαλέσει το σώμα σας να επιτεθεί στον εαυτό του.

Τόσο ο McKernan όσο και ο Bhakdi είναι ανένδοτοι ότι ΟΛΑ τα «εμβόλια» mRNA πρέπει να σταματήσουν αμέσως, είτε για ανθρώπινη είτε για ζωική χρήση, λόγω του μεγέθους των σχετικών κινδύνων.

«Ανησυχητικά προβλήματα»

Στο παραπάνω βίντεο, [20] (εντός του συνδέσμου) ο Yusuke Murakami, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο, εκφράζει ανησυχία για την εύρεση υποστηρικτών SV40 στα τρυπήματα COVID. Η συνέντευξη είναι στα ιαπωνικά, αλλά έχει αγγλικούς υπότιτλους. Το έχω συμπεριλάβει επειδή νομίζω ότι κάνει καλή δουλειά για να θέσει το πρόβλημα με απλούς όρους:

«Το εμβόλιο της Pfizer έχει ένα συγκλονιστικό πρόβλημα» λέει ο Murakami. «Αυτός ο αριθμός είναι μια διευρυμένη άποψη της αλληλουχίας εμβολίων της Pfizer. Όπως μπορείτε να δείτε, η αλληλουχία εμβολίου της Pfizer περιέχει μέρος της αλληλουχίας SV40 εδώ. Αυτή η ακολουθία είναι γνωστή ως υποκινητής.

Σε γενικές γραμμές, ο υποκινητής προκαλεί αυξημένη έκφραση του γονιδίου. Το πρόβλημα είναι ότι η αλληλουχία είναι παρούσα σε έναν γνωστό καρκινογόνο ιό. Το ερώτημα είναι γιατί μια τέτοια αλληλουχία που προέρχεται από έναν ιό καρκίνου υπάρχει στο εμβόλιο της Pfizer.

Δεν πρέπει να υπάρχει απολύτως καμμία ανάγκη για μια τέτοια αλληλουχία καρκινογόνου ιού στο εμβόλιο. Αυτή η αλληλουχία είναι εντελώς περιττή για την παραγωγή του εμβολίου mRNA. Είναι ένα πρόβλημα ότι μια τέτοια αλληλουχία περιέχεται σταθερά στο εμβόλιο.

Αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Εάν μια τέτοια αλληλουχία υπάρχει στο DNA, το DNA μεταναστεύει εύκολα στον πυρήνα. Έτσι σημαίνει ότι το DNA μπορεί εύκολα να εισέλθει στο γονιδίωμα. Αυτό είναι ένα τόσο ανησυχητικό πρόβλημα.

Είναι κρίσιμης σημασίας να αφαιρέσετε την ακολουθία. Ωστόσο, η Pfizer παρήγαγε το εμβόλιο χωρίς να αφαιρέσει την αλληλουχία. Αυτό είναι εξωφρενικά κακόβουλο. Αυτού του είδους η αλληλουχία υποκινητή είναι εντελώς περιττή για την παραγωγή του εμβολίου mRNA. Στην πραγματικότητα, το SV40 είναι υποστηρικτής των ιών του καρκίνου»

Πόροι για όσους τραυματίστηκαν από το τρύπημα COVID

Όσο περισσότερα μαθαίνουμε για τα τρυπήματα COVID, τόσο χειρότερα εμφανίζονται. Ενώ ως εμβόλια είναι παντελώς άχρηστα, είναι πραγματικά αριστοτεχνικά βιολογικά όπλα, καθώς είναι ικανά να καταστρέψουν την υγεία με πολλούς τρόπους, μέσω μυριάδων μηχανισμών.

Εάν έχετε κάνει ένα ή περισσότερα τρυπήματα και τώρα το ξανασκέφτεστε, πρώτα απ 'όλα, μην πάρετε ποτέ άλλο αναμνηστικό COVID, άλλο εμβόλιο γονιδιακής θεραπείας mRNA ή κανονικό εμβόλιο. Πρέπει να τερματίσετε αυτήν την επίθεση στο σώμα σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε βιώσει προφανείς παρενέργειες, η υγεία σας μπορεί να εξακολουθεί να επηρεάζεται μακροπρόθεσμα, οπότε μην κάνετε άλλες λήψεις.

Εάν πάσχετε από παρενέργειες, η πρώτη σας εντολή είναι να εξαλείψετε την πρωτεΐνη ακίδα που παράγει το σώμα σας. Δύο θεραπείες που μπορούν να το κάνουν αυτό είναι η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη. Και τα δύο αυτά φάρμακα δεσμεύουν και διευκολύνουν την απομάκρυνση της πρωτεΐνης ακίδας.

Η Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) έχει αναπτύξει ένα πρωτόκολλο θεραπείας μετά το εμβόλιο που ονομάζεται I-RECOVER. Δεδομένου ότι το πρωτόκολλο ενημερώνεται συνεχώς καθώς καθίστανται διαθέσιμα περισσότερα δεδομένα, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση απευθείας από τον ιστότοπο του FLCCC στη διεύθυνση covid19criticalcare.com [21] (υπερσύνδεσμος προς τη σωστή σελίδα που παρέχεται παραπάνω).

Για πρόσθετες προτάσεις, ανατρέξτε στον οδηγό αποτοξίνωσης πρωτεΐνης ακίδας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Υγείας [22], ο οποίος επικεντρώνεται σε φυσικές ουσίες όπως βότανα, συμπληρώματα και τσάγια. Για την καταπολέμηση των νευροτοξικών επιδράσεων της πρωτεΐνης ακίδας, ένα έγγραφο ανασκόπησης του Μαρτίου 2022 προτείνει τη χρήση λουτεολίνης και κουερσετίνης. Η χρονικά περιορισμένη κατανάλωση φαγητού (TRE) ή / και η θεραπεία σάουνας μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην εξάλειψη τοξικών πρωτεϊνών διεγείροντας την αυτοφαγία.

Πηγές και αναφορές (εντός του συνδέσμου)

1, 2, 7, 9 Το κανάλι υγειονομικής περίθαλψης 22 Μαΐου 2023

3, 12 Εμπειρογνώμονας Rev Respir Med Οκτώβριος 2011; 5 (5): 683-697

4, 8, 19 OSF Προδημοσιεύσεις 10 Απριλίου 2023, Επεξεργασία 11 Απριλίου 2023 DOI: 10.31219/osf.io/b9t7m

5, 20 Twitter KanekoaTheGreat 20 Μαΐου 2023

6, 14, 16, 17 Anandamide (Kevin McKernan) Substack 20 Μαΐου 2023

10 Lancet 9 Μαρτίου 2002; 359 (9309): 817-823

11 Πρωτοπόρος του εμβολίου στο Facebook παραδέχεται την προσθήκη ιού που προκαλεί καρκίνο στο εμβόλιο

13 The Lancet 31 Ιουλίου 2004; 364(9432): 407-408

15 Clin Infect Dis 28 Σεπτεμβρίου 2020; ciaa1491

18 Anandamide (Kevin McKernan) Substack 26 Απριλίου 2023

21 Covid19criticalcare.com

22 Οδηγός αποτοξίνωσης πρωτεΐνης Spike του Παγκόσμιου Συμβουλίου Υγείας Νοέμβριος 30, 2021

23 Μοριακή Νευροβιολογία Μάρτιος 2022; 59 (3): 1850-1861

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/05/31/dna-contamination-mrna-covid-shots.aspx


1 σχόλιο:

  1. ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: 3η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID 19 - ΒΕΛΓΙΟ 3 ΜΑΙΟΥ.

    https://www.youtube.com/watch?v=lCi990xkFyw

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!