Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ καί γιά διαβασμένους! - Κ α τ α χ θ ό ν ι ε ς τοποθεσίες: Felicity, η ANATΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ερημική πόλη στό "κέντρο του κόσμου"!

 


Δημοσιεύθηκε στις 6 Ιουνίου 2023

Η πόλη Felicity της Καλιφόρνια είναι αλλόκοτη για ποικίλλους λόγους: 

Έχει πληθυσμό 2 κατοίκων, είναι γεμάτη απόκρυφους συμβολισμούς και ονομάστηκε το «κέντρο του κόσμου» από κάποια σημαντική οργάνωση. 

Επίσης: υπάρχει κάτι τρομερά λάθος με το παρεκκλήσι του. Ακολουθεί μια ματιά σε αυτόν τον πιστοποιημένα απειλητικό τόπο.





Βρίσκεται κοντά στην πολιτειακή γραμμή Καλιφόρνιας-Αριζόνα και στα σύνορα με το Μεξικό, η πόλη Felicity χτίστηκε σε 8.000 στρέμματα ερημικής γης, σε ένα μέρος που κάποιοι θα όριζαν ως «στη μέση του πουθενά». 

Ωστόσο, για άλλους ανθρώπους, αυτή η ακριβής τοποθεσία είναι εξαιρετικά σημαντική. Στην πραγματικότητα, η Felicity χαρακτηρίστηκε επίσημα ως «το κέντρο του κόσμου» τόσο από την Αυτοκρατορική Κομητεία της Καλιφόρνιας όσο και από το Εθνικό Ινστιτούτο Geographique της Γαλλίας.

Πώς μπορεί κανείς να προσδιορίσει ακόμη και το κέντρο μιας σφαιρικής σφαίρας, θα μπορούσατε να ρωτήσετε; Λοιπόν, δεν μπορούμε. 

Όπως όλα τα άλλα που σχετίζονται με τη Felicity, πρέπει κανείς να κοιτάξει πέρα από την κυριολεξία και να κατανοήσει τον απόκρυφο συμβολισμό πίσω από όλα αυτά. Για παράδειγμα, το επίσημο «κέντρο του κόσμου» βρίσκεται μέσα σε μια πυραμίδα ύψους 21 ποδιών.

(εικ. Το επίσημο "κέντρο του κόσμου" βρίσκεται ακριβώς κάτω από την κορυφή της πυραμίδας γρανίτη.)

Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. 

Όταν κάποιος αφιερώσει χρόνο για να εξερευνήσει αυτό το περίεργο μέρος και να σκάψει στην παράξενη ιστορία του, ένα σημαντικό γεγονός γίνεται προφανές: Είναι δημιούργημα της αποκρυφιστικής 'ελίτ'.

Felicity 

(πινακίδα που αναγγέλει την είσοδο στην πόλη: Felicity, Πληθυσμός: 2 (κάτοικοι), υψόμετρο: 280, Το αλλόκοτο αρχίζει)

 

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, η πόλη της Felicity έχει πληθυσμό 2 κατοίκους: τον ιδρυτή της πόλης Jacques-André Istel και την σύζυγό του Felicia. Ενώ αυτή η πινακίδα μοιάζει με ένα ανόητο τουριστικό αξιοθέατο, τίποτα από αυτά δεν είναι αστείο: Η πόλη αναγνωρίστηκε επίσημα από το Συμβούλιο Εποπτών της Καλιφόρνιας το 1986, με όλα τα έγγραφα που τη συνοδεύουν.

Αυτό είναι το θέμα με τη Felicity: Τα πάντα σχετικά με αυτό φαίνεται να φωνάζουν μια «κιτς τουριστική παγίδα», αλλά όλα πίσω από αυτό δηλώνουν σοβαρά ότι πρόκειται για ένα «επίκεντρο αποκρυφιστικής δραστηριότητας». Και, όπως θα δούμε σύντομα, αυτό το μέρος είναι γεμάτο συμβολισμούς που είναι αναμφισβήτητα μασονικοί.

Για να κατανοήσουμε πλήρως την προέλευση αυτού του τόπου, πρέπει πρώτα να εξετάσουμε το υπόβαθρο του ιδρυτή του.

Ελίτ διασυνδέσεις

(φωτό: Οι ιδρυτές και μοναδικοί κάτοικοι της Felicity.)

 

Η Felicity ιδρύθηκε από τον Jacques-André Istel, έναν άνθρωπο με ενδιαφέρον υπόβαθρο και μια ακόμη πιο ενδιαφέρουσα οικογένεια.

Ένας Γαλλοαμερικανός, ο Istel με ποικίλλο υπόβαθρο, εργάστηκε στη Wall Street και υπηρέτησε ως πεζοναύτης στον πόλεμο της Κορέας προτού γίνει γνωστός ως διάσημος αλεξιπτωτιστής. Συνίδρυσε την Parachutes, Inc, την πρώτη σχολή αλεξιπτωτιστών της χώρας, και συχνά πιστώνεται με την εισαγωγή του αλεξίπτωτου στην αμερικανική επικρατούσα τάση.
– CultureTrip, όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την πόλη Felicity

Όταν κάποιος κοιτάζει την άμεση οικογένεια του Istel, μια λέξη έρχεται αμέσως στο μυαλό: Elite.

Ο πατέρας του Istel, André, ήταν διπλωμάτης και τραπεζίτης επενδύσεων που εκπροσώπησε τον Charles de Gaulle στο Bretton Woods – την ιστορική Νομισματική και Χρηματοπιστωτική Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών το 1944.

(φωτό: Ο André Istel.)

Το γεγονός ότι ο Istel εκπροσώπησε τη Γαλλία στο Bretton Woods – το οποίο τυχαίνει να είναι ένα από τα πιο σημαντικά και σημαντικά συνέδρια στη σύγχρονη ιστορία – λέει πολλά για την επιρροή του. Πράγματι, το Bretton Woods κατέληξε σε πλήρη αναδιάρθρωση του διεθνούς νομισματικού συστήματος, δημιουργώντας παράλληλα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) - έναν οργανισμό που παραμένει ιδιαίτερα εξέχων μέχρι σήμερα.

Ο ιδρυτής της Felicity δεν είχε μόνο έναν πατέρα πατέρα με υψηλές διασυνδέσεις: Ο αδελφός του Yves-André Istel ανήκει πραγματικά στην παγκόσμια ελίτ.

 

(φωτό: Ο Yves-André Istel με την Christine Lagarde, η οποία είναι η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ (το οποίο δημιουργήθηκε στο Bretton Woods).)

Μια ματιά στο βιογραφικό του Yves-André Istel είναι μάλλον αποκαλυπτική. Σήμερα είναι Ανώτερος Σύμβουλος της Rothschild Global Financial Advisory. Πριν από αυτό, ήταν αντιπρόεδρος της Rothschild Inc. Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε, οι Rothschilds αντιπροσωπεύουν την πιο ισχυρή ελίτ των τελευταίων αιώνων.

Επιπλέον, ο Yves-André Istel είναι μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), μιας δεξαμενής σκέψης με μεγάλη επιρροή που ιδρύθηκε από μερικούς από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του David Rockefeller.

Εν ολίγοις, ο ιδρυτής της πόλης Felicity συνδέεται άμεσα με την παγκόσμια ελίτ. Αυτό εξηγεί από πού πήρε τα κεφάλαια για να χτίσει τέτοιες δομές και εξηγεί επίσης γιατί όλα βασίζονται στον αποκρυφιστικό συμβολισμό της ελίτ.

Ας δούμε την ίδια την πόλη.

Γενική διάταξη

 

(φωτό: Η πόλη Felicity από ψηλά)

Βλέποντάς την από ψηλά, η Felicity έχει μια συμμετρική διάταξη όπου μια πυραμίδα βλέπει απευθείας σε ένα παρεκκλήσι που χτίστηκε σε ένα ανάχωμα. Μεταξύ αυτών των δύο κτιρίων υπάρχουν πολυάριθμες πλάκες γρανίτη διατεταγμένες για να σχηματίσουν ένα συγκεκριμένο γεωμετρικό σχήμα.

(φωτό: Στις πλάκες γρανίτη υπάρχουν μηνύματα και ιστορικά γεγονότα χαραγμένα σε πολλές γλώσσες. Αυτό το μέρος θυμίζει το Georgia Guidestones (https://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-georgia-guidestones/) - μια άλλη δομή που χτίστηκε από ανθρώπους που αποτελούν μέρος μυστικών κοινωνιών.)

Από πολλές απόψεις, η συνολική διάταξη της Felicity είναι αξιοσημείωτα παρόμοια με άλλα εξαιρετικά ισχυρά μέρη σε όλο τον κόσμο, όπως το Παρίσι, η Ουάσιγκτον και το Βατικανό.

(φωτό: Το Βατικανό από ψηλά)

Στο Βατικανό, ένας οβελίσκος (μια ισχυρή δομή της αρχαίας αιγυπτιακής μαγείας) βλέπει απευθείας στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου (τόπος χριστιανικής λατρείας). Η διάταξη περιέχει επίσης ένα οκτάκτινο αστέρι - επίσης γνωστό ως το αστέρι της Ιστάρ.

Στην πόλη Felicity, μια πυραμίδα (μια ισχυρή δομή αρχαίας αιγυπτιακής μαγείας) βλέπει απευθείας σε ένα παρεκκλήσι (τόπος χριστιανικής λατρείας). Η διάταξη περιέχει επίσης ένα οκτάκτινο αστέρι.

Οι ομοιότητες μεταξύ αυτών των διατάξεων δεν είναι τυχαίες. Βασίζονται σε μασονικές έννοιες που μπορούν να βρεθούν σε κέντρα εξουσίας (σε όλο τον κόσμο).

Σημαντικό γεγονός: Η πόλη Felicity βρίσκεται σε γεωγραφικό πλάτος 32.7N, το οποίο είναι τρομερά κοντά στον 33ο παράλληλο. Στον Τεκτονισμό, ο αριθμός 33 είναι εξαιρετικά σημαντικός. Οι μασονικές εντολές αποτελούνται από 32 μοίρες συν έναν «κρυφό» 33ο βαθμό που προορίζεται για τα πιο «υπέρτατα» άτομα.

Υπάρχει λόγος για τον οποίο αποφάσισαν να τοποθετήσουν το «κέντρο του κόσμου» στο 33ο γεωγραφικό πλάτος. Είναι όλα σχετικά με τον συμβολισμό.

(φωτό: Το γεγονός ότι το κέντρο του κόσμου βρίσκεται μέσα σε μια μασονική πυραμίδα εξηγεί ποιος πραγματικά κατέχει τον κόσμο.)

Ο μασονικός συμβολισμός δεν σταματά εκεί. Καθόλου.

Το ηλιακό ρολόϊ

Στο κέντρο του 8κτινου αστεριού υπάρχει ένα ηλιακό ρολόϊ που απλά αλλά δυναμικά μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα για αυτό το μέρος και εκείνους πίσω από αυτό.

(φωτό: Ο γνώμονας του ηλιακού ρολογιού είναι ένα 3-d αντίγραφο του βραχίονα του Θεού από τη Δημιουργία του Αδάμ του Μιχαήλ Άγγελου.)

(φωτό: Η Δημιουργία του Αδάμ είναι επίσης χαραγμένη σε μία από τις πολλές πλάκες γρανίτη της πόλης.

Το συγκεκριμένο έργο τέχνης πιστεύεται ότι περιέχει κρυμμένα μηνύματα. Εδώ είναι η εσωτερική ερμηνεία του: Ο Θεός βρίσκεται μέσα σε ένα «δοχείο» που μοιάζει πολύ με τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Το χέρι του περνά μέσα από την επίφυση – γνωστό και ως «τρίτο μάτι» – για να φτάσει στον Αδάμ και να του δώσει τη «θεϊκή σπίθα».

Στις σχολές του εσωτερισμού, διδάσκεται ότι η πνευματική φώτιση επιτυγχάνεται μέσω της ενεργοποίησης της επίφυσης, η οποία επιτρέπει σε κάποιον να γίνει θεός επί της Γη. Με άλλα λόγια, αυτός ο πίνακας έχει ένα κρυφό γνωστικό νόημα που βασικά λέει: Ο Θεός είναι μέσα σου.

Με όλα αυτά που λέγονται, ας δούμε το ηλιακό ρολόϊ Felicity από μια άλλη οπτική γωνία.

(φωτό: Το χέρι δείχνει προς την πυραμίδα)

Το γεγονός ότι το χέρι του Θεού δείχνει μακριά από την εκκλησία και κατευθείαν στην πυραμίδα είναι εξαιρετικά συμβολικό. Σε αποκρυφιστικές σχολές όπως ο Τεκτονισμός, οι θρησκείες θεωρούνται πρωτόγονες οργανώσεις που προορίζονται να ρυθμίσουν τους πρωτόγονους ανθρώπους. Για τους μυημένους στον αποκρυφισμό, η πνευματική φώτιση μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της ενεργοποίησης της επίφυσης που είναι ο απώτερος στόχος της εσωτερικής γνώσης.

Δεν υπάρχει καλύτερο να αντιπροσωπεύσει κανείς αυτή την έννοια από το να παρουσιάζεται ο ίδιος ο Θεός κυριολεκτικά να δείχνει μια πυραμίδα – ένα κλασσικό σύμβολο των σχολών μυστηρίου.

Τούτου λεχθέντος, γιατί να υπάρχει ακόμη και ένα παρεκκλήσι εκεί; Υπάρχει μόνο για να χλευάζεται διακριτικά; Λοιπόν, μερικοί άνθρωποι που επισκέφθηκαν τον τόπο ανακάλυψαν κάποιες μάλλον ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το παρεκκλήσι.

Το παρεκκλήσι στο λόφο

(φωτό: Το παρεκκλήσι της Felicity βρίσκεται πάνω σε 150.000 χώμα.)

 

Σε συνέντευξή του στο Roadside America (https://www.roadsideamerica.com/story/2036), ο Jacques-André Istel δήλωσε:

«Δεν είμαι ιδιαίτερα θρησκευόμενος, αλλά αν πρόκειται να χτίσεις έναν Οίκο του Θεού, πρέπει να είναι στο υψηλότερο σημείο».

Αυτό είναι λίγο ακριβώς αυτό που θα έλεγε ένας Ελευθεροτέκτονας. Οι μυημένοι λένε ότι ο Τεκτονισμός δεν είναι θρησκεία αλλά διδάσκει την ύπαρξη ενός «Υπέρτατου Όντος». Ποιο είναι αυτό το «Υπέρτατο Ον»; Η αλήθεια αποκαλύπτεται μόνο περίπου στον 32ο βαθμό.

Γιατί λοιπόν έχτισε ένα παρεκκλήσι;

(φωτό: Το εσωτερικό του παρεκκλησίου είναι αρκετά απλό και κομψό.)

Παρατηρήστε τις δύο καρέκλες σε κάθε πλευρά του βωμού. Οι άνθρωποι που επισκέφθηκαν το παρεκκλήσι παρατήρησαν κάτι που τους ξένισε.

(φωτό: Το δερμάτινο μέρος αυτής της καρέκλας είναι έντονα χρωματισμένο με κάτι που μοιάζει να είναι σταγόνες αίματος.)

(φωτό: Στην άλλη καρέκλα, κάποιος προσπάθησε να σκουπίσει το αίμα. Επίσης, υπάρχει λίγο επιπλέον αίμα ακριβώς στη μέση του καθίσματος ... Σαν κάποιος να κάθισε πάνω του ενώ αιμορραγούσε από τον πρωκτό.)

Τι συνέβη στο όνομα του Θεού σε εκείνο το παρεκκλήσι; Το παράξενο δεν τελειώνει καν εκεί.

(φωτό: Πίσω από το παρεκκλήσι υπάρχει νεκροταφείο με τρεις επιτύμβιες στήλες.)

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η πόλη Felicity έχει πληθυσμό δύο, ποιοι είναι οι τρεις άνθρωποι που πέθαναν εκεί; Τελετουργικές θυσίες;

Κραυγαλέος Τεκτονικός Συμβολισμός

Εκτός από αυτό το ανατριχιαστικό παρεκκλήσι, η πόλη Felicity περιέχει και άλλα "αξιοθέατα" που φαίνονται εντελώς τυχαία ... εκτός από εκείνους που έχουν μάτια για να δουν.

(φωτό: Κοντά στο παρεκκλήσι βρίσκεται αυτό που οι άνθρωποι αποκαλούν σκακιέρα. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πιόνια σκακιού, αυτό δεν είναι σκακιέρα.)

(φωτό: Πίσω από τη σκακιέρα υπάρχει μια «σκάλα στο πουθενά» που βρισκόταν αρχικά στον Πύργο του Άϊφελ.)

Το γεγονός ότι αυτή η σκάλα βρισκόταν αρχικά στον Πύργο του Άϊφελ είναι μάλλον σημαντικό. Πρώτον, αποδεικνύει διακριτικά ότι ο ιδρυτής της πόλης έχει διασυνδέσεις σε υψηλές θέσεις. Δεύτερον, ο δημιουργός του Πύργου του Άϊφελ, Gustave Eiffel, ήταν Ελευθεροτέκτονας.)

Έχοντας κατά νου τα δύο στοιχεία που είδαμε παραπάνω, ας δούμε κάποια κλασσική μασονική τέχνη.

(φωτό: Ένα τυπικό τεκτονικό σήμα.)

Όπως μπορείτε να δείτε, τα δύο κύρια σύμβολα αυτού του σήματος είναι το μασονικό δάπεδο σκακιέρας και μια σκάλα στο πουθενά (στην πραγματικότητα, αυτή η σκάλα οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο του πουθενά, οδηγεί στον πνευματικό φωτισμό μέσω της ανόδου των μασονικών βαθμών). Η αντιπαράθεση αυτών των δύο σημαντικών μασονικών συμβόλων στην πόλη Felicity σίγουρα δεν είναι σύμπτωση.

Σαν να μην έφτανε αυτό, υπάρχει και ένας λαβύρινθος.

Ο λαβύρινθος της τιμής

(φωτό: Μπορείτε να δείτε τρία εξάρια εκεί; Απλά το αναφέρω.)

 

Ολοκληρώθηκε το 2018, ο λαβύρινθος τιμής των 160.000 τετραγωνικών ποδιών αποτελείται από τρεις αλληλοσυνδεόμενους κύκλους. Η επίσημη ιστοσελίδα της Felicity αναφέρει:

Ο λαβύρινθος δεν είναι ένας κυριολεκτικός λαβύρινθος – δεν θα χάσετε το δρόμο σας – αλλά το σχήμα του σίγουρα προσκαλεί τους επισκέπτες να συμμετάσχουν στην αρχαία πρακτική του περπατήματος στον λαβύρινθο.

Ναι, το περπάτημα του λαβυρίνθου είναι αρχαίο. Αυτό που παρέλειψαν να αναφέρουν είναι ότι ήταν ένα σημαντικό μέρος των αποκρυφιστικών μυήσεων.

«Οι λαβύρινθοι ήταν αγαπημένοι τόποι μύησης μεταξύ πολλών αρχαίων λατρειών. (...) Ο περίφημος λαβύρινθος της Κρήτης, στον οποίο περιπλανιόταν ο ταυροκέφαλος Μινώταυρος, ήταν αναμφισβήτητα ένας τόπος μύησης στα Κρητικά Μυστήρια».
– Manly P. Hall, Οι μυστικές διδασκαλίες όλων των εποχών

(φωτό: Ο λαβύρινθος της Κρήτης. Ο "Λαβύρινθος της Τιμής" βασίζεται σε παρόμοιο κυκλικό σχήμα.)

 

Εν κατακλείδι

Από τους δεσμούς της ελίτ του ιδρυτή της πόλης μέχρι τον μασονικό συμβολισμό που διανθίζεται σε όλη την περιοχή, χωρίς να ξεχνάμε το αιματοβαμμένο παρεκκλήσι, η πόλη Felicity σίγουρα πληροί τις προϋποθέσεις ως ένας χώρος καταχθόνιος και απειλητικός. Βρίσκεται κοντά στο 33ο γεωγραφικό πλάτος, η πόλη ονομάστηκε "κέντρο του κόσμου" από σοβαρές οργανώσεις που μιλούν για τη δύναμη και την επιρροή πίσω από αυτό το μέρος.

Ενώ η πόλη Felicity φαίνεται να είναι μια τουριστική παγίδα, που έχει σχεδιαστεί για να πουλάει ξεναγήσεις και αναμνηστικά δώρων, ο συμβολισμός της λέει μια εντελώς άλλη ιστορία. 

Πρόκειται για το ποιος ελέγχει πραγματικά τον κόσμο και σε τι πραγματικά πιστεύει.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-felicity-the-creepy-desertic-town-at-the-center-of-the-world/


2 σχόλια:

  1. Δεκαπλασιάστηκαν ανακοπές, εγκεφαλικά και πνευμονικά οιδήματα καταγγέλλει διασώστης του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης

    https://focusfm.gr/dekaplasiastikan-anakopes-egkefalika-kai-pneymonika-oidimata-kataggellei-diasostis-toy-ekav-thessalonikis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.
    Η Ελλάδα μας πουλήθηκε όλη απ’ άκρη σ’ άκρη.
    Πήρανε όλες οι φυλές και από ένα κομμάτι.
    Και σεις καημένοι Έλληνες ακόμα δεν ξυπνάτε,
    πιστεύετε στα λόγια τους και ήσυχοι κοιμάστε.
    Δεν έχουν λόγο στη Βουλή πλέον οι πολιτικοί σας.
    Άλλα είναι τ’ αφεντικά που διακυβεύουν τη ζωή σας.
    Είναι αυτοί που άρπαξαν την όμορφη τη γη σας,
    δίνοντας τα αργύρια στους προδότες της φυλής σας.
    Μην περιμένετε έλεος από εδώ και πέρα.
    Τα σχέδιά τους τα σατανικά απελπισία και φοβέρα.
    Θέλουν όσο γίνεται πιο γρήγορα εσείς ν’ απολεστείτε,
    να μην υπάρχει Έλληνας, από το χάρτη να σβηστείτε.
    Γι’ αυτό έχουν βάλει σ’ εφαρμογή τα μαύρα σχέδιά τους,
    να βγείτε από τα σπίτια σας και η Ελλάδα να μείνει δικιά τους.
    Ούτε φάρμακα, ούτε γιατρούς η χώρα αυτή να έχει,
    και έτσι με το παραμικρό ο κόσμος να πεθαίνει.
    Για να μπορέσουν γρήγορα από εσάς ν’ απαλλαγούνε.
    Κι έπειτα οι νέες οι φυλές στην Ελλάδα να κατοικούνε.
    Δεν έχει γίνει ποτέ αυτό μέσα στην ιστορία.
    Έτσι να πουληθεί ένας λαός με τέτοια προδοσία!!!
    Θα κόβουν το ηλεκτρικό πολλές ώρες την ημέρα,
    και το δίκτυο το επικοινωνιακό να μην έχετε επικοινωνία με κανέναν.
    Όσο για τη διατροφή θα είναι πολλή λίγη,
    Αφού τα τρόφιμα δεν θα επαρκούν να θρέψουν κάθε σπίτι.
    Θα σας αποκλείσουνε οι χώρες της ντροπής,
    από φάρμακα, πετρέλαιο και από είδη διατροφής.
    Όλα αυτά θα γίνουνε όταν οι δανειστές,
    θα φύγουν απ’ τη χώρα σας μετά από απειλές.
    Για να σας εκδικηθούν με άλλο τρόπο πια,
    αφού μέσα στη χώρα σας δεν θα έχουν καμιά δουλειά.
    Όποιος μπορεί ν’ αντιληφθεί τι πρέπει πια να κάνει,
    γρήγορα να γυρίσει στο χωριό να βάλει ένα μποστάνι.
    Και όποιος δεν έχει γη για να καλλιεργήσει,
    η πίστη του και η προσευχή θα δώσουνε τη λύση.
    Θα έρθουν μέρες δύσκολες με φτώχεια και οδύνη,
    μα εσείς τέκνα μου αγαπητά, να έχετε πίστη σαν καμίνι!
    Κάντε νηστεία, προσευχή, την Παράκληση της Παναγίας,
    γονατίστε, μετανοήστε ειλικρινά και θα έρθει η θεία βοήθεια!
    Μη χάνετε την ελπίδα σας ότι και αν συμβαίνει.
    Εσείς σκυφτοί στην προσευχή και ο Κύριος σας θα επεμβαίνει.
    Για λίγο θα είναι η μπόρα αυτή, που πρέπει όμως να γίνει,
    για να μαλακώσει η κάθε ψυχή που σκληρή είχε γίνει.
    Μεγάλη αναταραχή θα γίνει στην Ελλάδα,
    γιατί τα σχέδια τους τα σατανικά θα εφαρμόσουν κατά γράμμα.
    Αφού όμως ολοκληρωθεί η κάθε εντολή τους,
    και είναι σίγουροι οι αρχηγοί για την αποστολή τους,
    πως είναι ζήτημα μηνών οι Έλληνες να σβήσουν,
    πολιτισμένα και όμορφα πως θα σας αφανίσουν,
    τότε θα ανακαλύψουνε πως πρέπει πια να φύγουν,
    όσο ακόμα είναι καιρός να μην αργοπορήσουν.
    η συνέχεια εδώ https://immorfou.org.cy/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b1%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%87%ce%bf%ce%bc/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!