Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

H μαριονέτα του 'WEF', ο κυβερνήτης της Τζώρτζια, Brian Kemp, αναπτύσσει ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ γιά όλους τούς πολίτες!


Η Γεωργία έγινε πρόσφατα μία από τις τουλάχιστον 12 Πολιτείες (https://www.macrumors.com/2022/10/07/iphone-wallet-ids-which-states/) που κυκλοφορούν νέες άδειες οδήγησης ψηφιακής ταυτότητας, κάτι που φυσικά είναι ακριβώς αυτό που οι παγκοσμιοποιητές στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ φωνάζουν από την αρχή της ώθησής τους για μια «Μεγάλη Επαναφορά», όπου βασικά ψηφιοποιούν όλες τις βασικές λειτουργίες στη ζωή. συμπεριλαμβανομένων των σωμάτων των ανθρώπων.


Η Τζώρτζια εντάχθηκε στις τάξεις της Αριζόνα, του Μέριλαντ και του Κολοράντο, όπου οι ψηφιακές ταυτότητες έχουν ήδη εφαρμοστεί. Το Κονέκτικατ, η Χαβάη, η Αϊόβα, το Κεντάκι, το Μισσισσιπή, το Οχάϊο, η Οκλαχόμα και η Γιούτα βρίσκονται επίσης σε διάφορα στάδια έναρξης λειτουργίας των προγραμμάτων ψηφιακής ταυτότητάς τους. Δείτε ολόκληρη τη λίστα εδώ (https://www.macrumors.com/2022/10/07/iphone-wallet-ids-which-states/).

Αν θυμάστε, ο κυβερνήτης της Τζώρτζια Brian Kemp ήταν προσκεκλημένος (https://leohohmann.com/2023/01/11/why-is-georgia-gop-governor-brian-kemp-heading-to-davos/) στην ετήσια συνάντηση του παγκοσμιοποιημένου, ελιτίστικου Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, τον Ιανουάριο του 2023. Ταξίδεψε στο Νταβός με τη των φορολογουμένων της Τζώρτζια μαζί με την κυβερνήτη Gretchen Whitmer του Μίσιγκαν, τον γαμπρό του Τραμπ, Jared Kushne, μια σειρά από στελέχη της BlackRock και άλλους υψηλούς παίκτες. Ένοιωθε πραγματικά σημαντικός και είπε στο CNBC ότι ήταν εκεί για να «πουλήσει τη Τζώρτζια».

Λοιπόν, δεν του πήρε πολύ χρόνο για να ξεπουλήσει τους συμπατριώτες του.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι που εργάζονται υπό τη διοίκηση του Kemp χρησιμοποιούν όλα τα στερεότυπα σημεία συζήτησης της παγκοσμιοποίησης για να ενθαρρύνουν όσο το δυνατόν περισσότερους αφελείς πολίτες της Πολιτείας της Τζώρτζια να εγγραφούν για μια ψηφιακή ταυτότητα που περιέχει βιομετρικά δεδομένα, ώστε να μπορούν να επισημανθούν και να παρακολουθούνται από το σύστημα. Ξέρετε, το παραμύθι ότι είναι "ασφαλέστερο", "πιο ασφαλές" και "βολικό".

Περιέργως, ωστόσο, αυτοί οι ίδιοι αξιωματούχοι πρέπει να συμπεριλάβουν μια άλλη πληροφορία. Λαμβάνουν μεγάλη προσοχή για να υπενθυμίσουν στους πολίτες ότι πρέπει να φορούν τα ρούχα τους όταν υποβάλλουν φωτογραφίες με τις αιτήσεις τους για βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα.

Το Τμήμα Υπηρεσιών Οδηγών της Τζώρτζια υπενθύμισε στους πολίτες σε μια δήλωση της 6ης Ιουνίου να τραβήξουν φωτογραφίες με τα ρούχα τους όταν υποβάλλουν μια ψηφιακή ταυτότητα της Τζώρτζια (https://dds.georgia.gov/georgia-licenseid/ga-digital-drivers-license?fbclid=IwAR3MYge44yr-javhhFWFHIMBh5NsCkohyFnzcxNOFE6SOjRiRj0dHSIMjqE) - ένα νέο σύστημα που εισήχθη αυτό το μήνα με την πλήρη υποστήριξη του κυβερνήτη Kemp.

«Παρακαλώ τραβήξτε φωτογραφίες με τα ρούχα σας όταν τα υποβάλλετε για την ψηφιακή άδεια οδήγησης και τις ταυτότητες σας», ανέφερε το τμήμα σε ανάρτηση στο Facebook. «Ζήτω η τεχνολογία που θα κάνει τη διαδικασία πιο στυλάτη!»

Η εικασία μου είναι, ότι ελάχιστοι πολίτες, αν όχι καθόλου, υπέβαλαν πραγματικά γυμνές φωτογραφίες στο κρατικό Τμήμα Υπηρεσιών Οδηγών, αλλά αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασκεδάσετε την κατάσταση και να δελεάσετε τους ανθρώπους να ψηφιοποιήσουν την ταυτότητά τους, αποσπώντας τους από τη σοβαρότητα του θέματος.

Το GDDS ανακοίνωσε τη νέα ψηφιακή ταυτότητα (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=791857605730043&set=pb.100047174322631.-2207520000.&type=3) στις 18 Μαΐου. Αν και λένε ότι δεν αντικαθιστά μια φυσική ταυτότητα, ωστόσο, η ψηφιακή ταυτότητα μπορεί να αποθηκευτεί στην εφαρμογή Apple Wallet σε iPhone ή Apple Watch για να «επιταχύνει τη διαδικασία» σε επιλεγμένα σημεία ελέγχου της TSA, ανέφερε η GDDS.

Δεν θα αργήσει να απαιτηθεί αυτή η ταυτότητα σε κάτι περισσότερο από την TSA. Ο Kemp είναι το όνειρο ενός τεχνοκράτη της παγκοσμιοποίησης, το τέλειο ανδρείκελο. Αυτός και ο Klaus Schwab πρέπει πραγματικά να τα βρήκαν στο Νταβός, καθώς δεν χάνει χρόνο να παραδώσει το κράτος του στα συμφέροντα των αρπακτικών της παγκοσμιοποίησης. Κατά πάσα πιθανότητα, πιθανότατα δεν έχει ιδέα, επίσης, πόσο σοβαρό είναι αυτό.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://leohohmann.com/2023/06/07/georgias-wef-puppet-governor-brian-kemp-rolls-out-digital-ids-for-all-citizens/


1 σχόλιο:

  1. 530.000 Αυστριακοί απαίτησαν να προστεθεί στο Σύνταγμα το δικαίωμα για πληρωμές με μετρητά!

    https://enromiosini.gr/arthrografia/530-000-aystriakoi-apaitisan/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!