Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλλυγουντ Jamie Foxx, φέρεται νά έχει ΤΥΦΛΩΘΕΙ και να έχει μερικώς ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ, αφ΄ότου ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ νά κάνει τό εμβόλιο covid!

 

Jamie Foxx reportedly

B L I N D E D   and partially 

P A R A L Y Z E D, after coerced 

into taking covid vaccine jab!



(Natural News) 

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στο «Ask Dr. Drew», ο διάσημος δημοσιογράφος A. J. Benza αποκάλυψε ότι ο Jamie Foxx έχει τυφλωθεί και είναι μερικώς  π α ρ ά λ υ τ ο ς, αφού έκανε εμβόλιο covid-19 που του ζήτησε ένα κινηματογραφικό στούντιο. 

Ο Benza αποκαλύπτει, ότι ολόκληρο το κατεστημένο των μέσων ενημέρωσης ΨΕΥΔΕΤΑΙ για την κατάσταση του Foxx, 


...προκειμένου να καλύψει την αλήθεια για τους κινδύνους των εμβολίων και ότι τα μέλη της οικογένειας του Foxx, τον καλύπτουν και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να αποκαλύψουν την αλήθεια για την ιατρική κατάσταση του ηθοποιού.

Δηλώνοντας ότι η πηγή του βρισκόταν «στο δωμάτιο» με τον Foxx (προφανώς, στο δωμάτιο του νοσοκομείου), ο Benza εξηγεί ότι ο Jamie, «Δεν ήθελε να εμβολιαστεί, αλλά εξαιτίας της ταινίας στην οποία συμμετείχε, πιέστηκε να το κάνει».

Προσθέτει ότι, «Ο θρόμβος αίματος στον εγκέφαλο... τον έκανε να παραλύσει μερικώς και να τυφλωθεί».

Επί του παρόντος, η οικογένεια Foxx ισχυρίζεται ότι ο Jamie Foxx «επικοινωνεί», πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει ότι είναι σε θέση να σφίξει με το χέρι του, για παράδειγμα, ή ότι θα μπορούσε να φωνάξει με κάποιο τρόπο.

Το γεγονός ότι δεν έχουμε δει κανένα βίντεο από τον ίδιο τον Foxx, που να δηλώνει ο ίδιος ότι είναι υγιής και καλά, με τα δικά του λόγια, δείχνει ότι ο Foxx υπέστη σοβαρή ιατρική βλάβη μετά τη λήψη του εμβολίου. Δεν θα ήταν άλμα να συμπεράνουμε ότι ο Foxx δεν είναι σε θέση να μιλήσει με συνεκτικό τρόπο, αν και με την αποκατάσταση, πολλά θύματα εγκεφαλικού επεισοδίου μπορούν να κάνουν μεγάλα βήματα στην εκ νέου εκμάθηση πώς να μιλούν (δηλαδή φωνητικός κινητικός έλεγχος).

Προσευχόμαστε για τον Jamie Foxx να βιώσει μια γρήγορη ανάρρωση και ευχόμαστε κάθε καλό στον Foxx ή σε οποιοδήποτε άλλο θύμα εμβολίου. 

Στην πραγματικότητα, έχουμε αφιερώσει τις προσπάθειές μας στην πρόληψη των ανθρώπων από το να υποφέρουν από βλάβες από τα εμβόλια, τολμώντας να πούμε την αλήθεια για τους κινδύνους των εμβολίων, την τοξικότητα και τους θανάτους. 

Αν ο Jamie Foxx είχε διαβάσει το Natural News, πιστεύουμε, θα είχε απορρίψει το τοξικό τρύπημα και θα ήταν υγιής αυτή τη στιγμή.

 

Τα εμβόλια καταστρέφουν ζωές.

Παρακολουθήστε το σύντομο κλιπ από το Ask Dr. Drew (με τον AJ Benza) εδώ: (εντός του συνδέσμου, διάρκεια 03:35)

 

Η βιομηχανία εμβολίων θα θάψει την ιστορία με τον Jamie Foxx για να καλύψει την αλήθεια σχετικά με τις βλάβες και τις αναπηρίες που προκαλούνται από τα εμβόλια

Μην έχετε αυταπάτες ότι ολόκληρο το γενοκτονικό κατεστημένο εμβολίων εργάζεται υπερωρίες για να καλύψει όλα αυτά και προσπαθεί να βεβαιωθεί ότι κανείς δεν θα ανακαλύψει την αλήθεια για τη ζωή του Jamie Foxx που φέρεται να καταστρέφεται από τα ίδια εμβόλια που έχουν προωθηθεί αδυσώπητα από τα πληρωμένα μέσα ενημέρωσης και τον εγκληματικό FDA.

Όπως λέω στο σημερινό Brighteon Broadcast News (βλ. παρακάτω), «οι μαύροι Αμερικανοί θα πρέπει να γνώριζαν καλύτερα από το να εμπιστεύονται το ιατρικό κατεστημένο με πειραματικά τρυπήματα». Άρα γε, ο Foxx δεν γνώριζε για την ιστορία του Tuskegee; Για τα ιατρικά πειράματα σε μαύρους κρατούμενους; Τους στρατιώτες του Μαύρου Στρατού; Τους μαύρους πολίτες;

Για κάθε μαύρο άνδρα ή γυναίκα το να κάνει οποιοδήποτε πειραματικό ιατρικό τρύπημα είναι σαν να παραδίδει τη ζωή του σε ένα ιατρικό καρτέλ που έχει προσπαθήσει συστηματικά να πραγματοποιήσει γενοκτονία εναντίον έγχρωμων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των αμβλώσεων. Η ιδρύτρια της Planned Parenthood αναφέρθηκε στους μαύρους ως «ανθρώπινα ζιζάνια» και προώθησε την άμβλωση ως μέσο διάπραξης μαζικών δολοφονιών με στόχο τα μαύρα μωρά πριν γεννηθούν.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η πρόσληψη εμβολίου covid μεταξύ των μαύρων Αμερικανών ήταν αισθητά χαμηλότερη από ό, τι μεταξύ των λευκών. Για οποιονδήποτε λόγο, οι λευκοί τείνουν να είναι απίστευτα αφελείς και συχνά πιστεύουν στην ψευδή εξουσία. Οι μαύροι, αντίθετα, είναι συνήθως πιο οξυδερκείς στο να μην εμπιστεύονται τους «κυβερνητικούς αξιωματούχους», για προφανείς λόγους.

Ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματός σας ή την εθνικότητά σας, το να εμπιστεύεστε τη βιομηχανία εμβολίων με τη ζωή σας είναι ένα ανόητο παιχνίδι. Πολλοί από αυτούς που έριξαν τα ζάρια έχουν πληρώσει με τη ζωή τους. Άλλοι πληρώνουν το τίμημα με δια βίου αναπηρίες και τραυματισμούς που προκαλούνται από πειραματικές ενέσεις mRNA. Και οι πραγματικά ενημερωμένοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το «εμβόλιο» covid-19 είναι κατασκευασμένα βιολογικά όπλα που προορίζονται για την επίτευξη ανθρώπινης ερήμωσης.

Οι κυβερνητικές προσπάθειες μείωσης του πληθυσμού έχουν παραδοσιακά στοχεύσει τους έγχρωμους (PoC). Το ίδιο ισχύει και για τη βιομηχανία αμβλώσεων και τη βιομηχανία του καρκίνου, όπου οι μαύροι στοχοποιούνται συστηματικά για εξόντωση από το ιατρικό κατεστημένο, το οποίο κυριαρχείται από κερδοσκοπικούς, καθοδηγούμενους από την απληστία μεσίτες εξουσίας που βλέπουν τους μαύρους μόνο ως πηγή εισοδήματος, όχι ως ανθρώπινα όντα άξια ζωής.

Μάθετε περισσότερα στο σημερινό Brighteon Broadcast News, που καλύπτει όλα τα ακόλουθα θέματα:

- Ο Jamie Foxx επιβεβαίωσε τώρα, ότι έχει υποστεί βλάβη από το εμβόλιο, προκαλώντας σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο με TYΦΛΩΣΗ και ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!

(περισσότερα στον σύνδεσμο)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-05-31-jamie-foxx-reportedly-blinded-and-partially-paralyzed-after-covid-vaccine-jab.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!