Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΑΙΔΙΑ! - 10 βήματα γιά νά ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ η 'Νέα Παγκόσμια Τάξη'! - Πρακτικός οδηγός γιά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

 


ΤΙ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;

Οι παγκοσμιοποιητές είναι αποφασισμένοι να υποβάλουν όλη την ανθρωπότητα σε πρωτοφανή τυραννία μέσω της Μεγάλης Επαναφοράς, της Ατζέντας 21, της Ατζέντας 2030 και της Νέας Παγκόσμιας Τάξεως.

Υπάρχει κάτι που μπορούν να κάνουν κανονικοί πολίτες όπως εσείς και εγώ για να τους σταματήσουμε; 

Ναι, απολύτως!


Αυτοί είναι πολύ λιγότερο από 1%, ενώ εμείς είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία του 99,99% της ανθρωπότητος.


ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ.
Ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι ότι θα το συνειδητοποιήσουμε αυτό.

Μόλις οι μάζες της ανθρωπότητας ξεσηκωθούν ταυτόχρονα και αρχίσουν να αναλαμβάνουν έξυπνη δράση, το παιχνίδι τελειώνει για αυτές τις εγκληματικές ελίτ. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε έναν σύντομο πρακτικό οδηγό που σας προσφέρει δέκα πρακτικά βήματα που σας βοηθούν να αναλάβετε δράση.

 

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ

Μην σιωπάτε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Το να βλέπετε έναν άνδρα να βιάζει ένα παιδί και να ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΑΠΡΑΓΟΙ, χωρίς να κάνετε τίποτα, είναι κατάφωρη ΣΥΝΕΝΟΧΗ. Αρνηθήκατε να το σταματήσετε, πράγμα που είναι το ίδιο με το να επιτρέψετε να συμβεί. Αυτό ισχύει για κάθε μορφή εγκλήματος. Όταν μένουμε ΑΠΡΑΓΟΙ και δεν κάνουμε τίποτα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ.

Αυτή είναι η ώρα να σηκωθείτε και να κάνετε κάτι.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

Το κλειδί για την επιτυχία αυτών των εγκληματικών επιχειρήσεων είναι η άγνοια του κοινού. Ο χειρότερος εφιάλτης τους είναι ότι η ανθρωπότητα θα συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. Επειδή μόλις οι άνθρωποι καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει, θα αντισταθούν και τα σχέδια των διεφθαρμένων ηγετών θα αποτύχουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εστιάζουν όλες τις προσπάθειές τους στην πλύση εγκεφάλου του πληθυσμού για να τον κρατήσουν σε άγνοια. Κύριος στόχος μας πρέπει να είναι η χρήση όλων των δυνατών μέσων για την ενημέρωση των ανθρώπων γύρω μας. Μοιραστείτε βίντεο, άρθρα, αναφορές κ.λπ. Ποτέ μην σταματήσετε να το κάνετε αυτό.

Πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια των ανθρώπων,
ώστε να σταματήσουν να συμμορφώνονται και να αρχίσουν να αντιστέκονται.

 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (https://odysseiatv.blogspot.com/2023/05/blog-post_4.html) (από StopWorldControl.com)

Έχω σχεδιάσει φυλλάδια, αφίσες, πανό και μιμίδια (https://stopworldcontrol.com/download/) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην κοινότητά σας για να κατευθύνετε τους ανθρώπους σε StopWorldControl.com. Δεδομένου ότι δεν μας ανήκουν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, πρέπει να ενημερώσουμε τους ανθρώπους μοιράζοντας φυλλάδια, διανέμοντας φυλλάδια από πόρτα σε πόρτα και τοποθετώντας αφίσες σε δημόσιους χώρους. Πρέπει να τοποθετούμε διαφημίσεις σε τοπικές εφημερίδες, να ενοικιάζουμε διαφημιστικές πινακίδες και να πληρώνουμε για ραδιοφωνικές διαφημίσεις, οι οποίες κατευθύνουν τους ανθρώπους σε StopWorldControl.com ή σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο θέλετε να επισκεφθούν οι άνθρωποι.

Παρακάτω βλέπετε ένα παράδειγμα ενημερωτικού φυλλαδίου που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν, να εκτυπώσετε όσο συχνά θέλετε και να διανείμετε στην κοινότητά σας.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΡΧΩΝ

Ενημερώστε τους ανθρώπους στην κοινότητά σας που είναι εν αγνοία τους τα τσιράκια των εγκληματικών οντοτήτων εκτελώντας χωρίς αμφιβολία τις τρελές εντολές τους. Πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια τους. Στείλτε σύντομες επιστολές, προσκαλώντας τους να παρακολουθήσουν σημαντικά ντοκιμαντέρ και συνεντεύξεις. To ντοκυμανταίρ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ - Ποιός κατέχει τόν Κόσμο; (https://odysseiatv.blogspot.com/2022/01/blog-post_74.html) είναι μια από τις καλύτερες παραγωγές όλων των εποχών για να ανοίξει τα μάτια του κόσμου. Επίσης, στείλτε τους τα αποδεικτικά στοιχεία της Μεγάλης Κριτικής Επιτροπής (https://stopworldcontrol.com/jury/) και η Αναφορά Θανάτου από Εμβόλια (David John Sorensen – Dr. Vladimir Zelenko Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ : ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ (ethnikoiphylakes.org)). Να είστε επαγγελματίες, ευγενικοί και συνοπτικοί στην επικοινωνία σας.

Πρέπει να αφυπνίσουμε τους ακόλουθους ανθρώπους: αξιωματούχους της τοπικής αυτοδιοίκησης, αξιωματικούς επιβολής του νόμου, διευθυντές σχολείων και δασκάλους, προσωπικό νοσοκομείων, τοπικά μέσα ενημέρωσης, δικαστές, πάστορες, δικηγόρους κ.λπ. Πολλοί από αυτούς δωροδοκούνται για να υποστηρίξουν τα εγκληματικά σχέδια, αλλά μερικοί δεν το κάνουν, και μόλις ανοίξουν τα μάτια τους, μπορούν να γίνουν ισχυρές δυνάμεις της αλήθειας.

 

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ρυθμίστε δημόσιες προβολές σε ενοικιαζόμενους χώρους, όπου προβάλλετε βίντεο που ανοίγουν τα μάτια, όπως το THE PLAN (https://stopworldcontrol.com/proof/)  ή το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ - ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; (https://odysseiatv.blogspot.com/2022/01/blog-post_74.html). Προσκαλέστε φίλους και γείτονες, καθώς και τοπικές αρχές επιβολής του νόμου, αξιωματούχους τοπικής αυτοδιοίκησης, προσωπικό σχολείων και νοσοκομείων, τοπικά μέσα ενημέρωσης κ.λπ. Διαφημίστε την εκδήλωση σε τοπικές εφημερίδες και μοιράζοντας φυλλάδια. Οι δημόσιες προβολές μπορούν να πυροδοτήσουν μαζική αφύπνιση!

 

ΕΜΠΛΑΚΕΙΤΕ

Συμμετέχετε στην τοπική πολιτική, τις βιομηχανίες, τα σχολικά συμβούλια, τις δημόσιες συναντήσεις, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κ.λπ. Αφήστε τη φωνή σας να ακουστεί στην κοινότητά σας. Δείξτε επίσημα έγγραφα, μιλήστε για τα πραγματικά σχέδια των ελίτ, εξηγήστε πώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι ένας αντιδημοκρατικός οργανισμός που ελέγχει ολόκληρο τον κόσμο, επισημάνετε πώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει συσταθεί για να είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση μέσω της συνθήκης πανδημίας.

Μοιραστείτε την αλήθεια για να κάνετε τους ανθρώπους να αρχίσουν να σκέφτονται. Μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα, αλλά ξεκινήστε ρίχνοντας μερικές βόμβες αλήθειας που μπορούν να ενεργοποιήσουν τη διαδικασία κριτικής σκέψης των καλών ανθρώπων.

 

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

Μην συμμορφώνεστε με τις εντολές που απαγορεύουν την ανθρώπινη αλληλεπίδραση και σας αναγκάζουν να κάνετε ένεση στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας με τοξίνες που αλλοιώνουν το DNA. Μην παίζετε το παιχνίδι τους, αλλά αντισταθείτε. Δεν μπορούν ποτέ να συλλάβουν ολόκληρο τον πληθυσμό. Αν αρκετοί από εμάς δεν συμφωνήσουν, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Καμμία κυβέρνηση δεν μπορεί να συλλάβει εκατομμύρια ανθρώπους!

 

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

Απομακρυνθείτε από την εξάρτηση από τις υπηρεσίες τους και αρχίστε να δημιουργείτε εναλλακτικές λύσεις. Αυτό ισχύει για τις αγορές, την υγειονομική περίθαλψη, τα μέσα ενημέρωσης, τα οικονομικά κ.λπ. Μάθετε να καλλιεργείτε τα δικά σας τρόφιμα, επενδύστε σε ενεργειακές λύσεις εκτός δικτύου, ξεκινήστε τη δική σας επιχείρηση. Ξεκινήστε την περιπέτεια της απομάκρυνσης από τα συστήματα ελέγχου τους και μάθετε να ευδοκιμείτε ως ανεξάρτητος άνθρωπος.

 

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

 

Συνδεθείτε με ομοϊδεάτες, ώστε να μπορείτε να μάθετε από αυτούς και να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον. Φροντίστε, ωστόσο, να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙ.  Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τους άλλους, ΟΧΙ για να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ. Δημιουργήστε ΥΓΙΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ - ΟΧΙ μικρές ΣΕΚΤΕΣ. Ο Παγκόσμιος Κατάλογος Ελευθερίας μας (https://stopworldcontrol.com/map/) μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ομάδες ομοϊδεατών στην περιοχή σας. Μην εξαρτάστε από οργανισμούς, αλλά χρησιμοποιήστε τους για να αναπτύξετε τη γνώση και να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στην αντίστασή σας.

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

Προετοιμαστείτε για επερχόμενες κρίσεις, όπως ελλείψεις τροφίμων, διακοπές ρεύματος, πανδημίες στον κυβερνοχώρο, φυσικές καταστροφές και οικονομική κατάρρευση. Ενημερωθείτε για το πώς να προετοιμαστείτε για περιόδους κρίσης. Προετοιμαστείτε διανοητικά και πρακτικά. Δημιουργήστε αποθέματα ασφαλείας για τρόφιμα, νερό, ενέργεια και φάρμακα. Δημιουργήστε κοινότητα αν είναι δυνατόν, ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους και να βοηθηθείτε από αυτούς, μόλις χτυπήσει η καταστροφή. Μάθετε να αγαπάτε τους άλλους όταν έχουν ανάγκη.

 

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας σχετικά με τους νόμους. Αυτοί οι εγκληματίες παραβιάζουν κάθε νόμο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Είναι η ανομία που ενσωματώνεται. Καταπατούν κάθε σύνταγμα, διεθνή συμφωνία, ιατρικό κώδικα - δεν ενδιαφέρονται για τίποτα. Αν γνωρίσετε τους νόμους της χώρας σας, μπορείτε να αντισταθείτε στην τυραννία τους και να επισημάνετε πώς διαπράττουν τρομοκρατικές ενέργειες, δολοφονίες, κακοποίηση, προδοσία και ούτω καθεξής.

 

ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ

Προσευχηθείτε με πάθος και εξουσία. Προσευχηθείτε να αποδοθεί δικαιοσύνη στη Γη και να έρθει η απελευθέρωση στην ανθρωπότητα. Χρησιμοποιήστε την πνευματική σας εξουσία ως παιδί του Υψίστου για να επιπλήξετε και να καταστρέψετε δαιμονικά οχυρά. Όταν λέμε «ΟΧΙ!» σε αυτές τις κακές δυνάμεις, καθίστανται ανίσχυρες. Δέστε τους πνευματικούς εχθρούς της ανθρωπότητας και απελευθερώστε τη δημιουργία από τη ασφικτική λαβή τους. Διακηρύξτε τη δικαιοσύνη, την αλήθεια και την ελευθερία που θα απελευθερωθούν σε όλο τον κόσμο.

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ

Υποστηρίξτε όσους αγωνίζονται για το μέλλον του κόσμου μας. Εάν είστε οικονομικά ενεργοποιημένοι, τότε χρησιμοποιήστε τους πόρους σας ως όπλο για να νικήσετε τις εγκληματικές ελίτ και να ενδυναμώσετε τους μαχητές της ελευθερίας. Οι ελίτ είναι πιο έξυπνες από τους περισσότερους από εμάς. Δεν κάθονται στα χρήματά τους, αλλά τα χρησιμοποιούν πολύ στρατηγικά για να εξαπατήσουν την ανθρωπότητα. Επενδύουν, για παράδειγμα, στα μέσα ενημέρωσης, τα οποία χρησιμοποιούν για να τυφλώσουν τους ανθρώπους. Ακολουθήστε το παράδειγμά τους και αναπτύξτε στρατηγικές με τους πόρους σας. Μην περιμένετε μέχρι να πεθάνετε, αλλά χρησιμοποιήστε τα χρήματά σας τώρα για να χορηγήσετε ισχυρές πρωτοβουλίες που μπορούν να κάνουν πραγματική διαφορά στον κόσμο.

 

Μαζί μπορούμε να τερματίσουμε αυτόν τον εφιάλτη και να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Το μέλλον είναι λαμπρό, ΑΝ όλοι κάνουμε αυτό που μας αναλογεί.

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://stopworldcontrol.com/guide/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!