Σάββατο 27 Απριλίου 2024

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ - Εν τω μεταξύ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ευρωβουλευτής λογοκρίθηκε για την αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με την παγκοσμιοποιημένη ατζέντα 2030

Η Ατζέντα 2030 είναι ένα πρόγραμμα των ελίτ για να καταλάβει τα πάντα

"Θα καταργήσουμε το Πράσινο Σύμφωνο σας και θα διαγράψουμε από την ιστορία τη ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ Ατζέντα 2030..." - Jorge Buxade, ευρωβουλευτής

Περισσότερη λογοκρισία από μη εκλεγμένους γραφειοκράτες των Βρυξελλών:


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατέστησε για άλλη μια φορά σαφές με ποια πλευρά συντάσσεται: στο πλευρό των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης παρά των ευρωπαϊκών λαών.

Ο ευρωβουλευτής Jorge Buxadé Villalba, επικεφαλής της ισπανικής αντιπροσωπείας του VOX και συμπρόεδρος της ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR), φιμώθηκε κατά τη διάρκεια της ολομέλειας της Τετάρτης στο Στρασβούργο επειδή επέκρινε με δημιουργικό τρόπο την πράσινη μετάβαση της Ε.Ε. και την «Ατζέντα 2030» του ΟΗΕ, το παγκόσμιο σχέδιο δράσης που περιλαμβάνει 17 «στόχους βιώσιμης ανάπτυξης» που πρέπει να εφαρμοστούν μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Η εν λόγω συζήτηση στην ολομέλεια είχε τίτλο «Η επίθεση στο κλίμα και τη φύση: ακροδεξιές και συντηρητικές προσπάθειες να καταστρέψουν την Πράσινη Συμφωνία και να αποτρέψουν τις επενδύσεις στο μέλλον μας» - ένα «meme» από μόνο του, όπως παρατήρησε ο Buxadé αφού έλαβε τον λόγο.

Ο ευρωβουλευτής υποσχέθηκε ότι το VOX και τα άλλα συντηρητικά κόμματα θα εργαστούν για την κατάργηση της Πράσινης Συμφωνίας της Ε.Ε., καθώς και για την καταπολέμηση της «διαβολικής Ατζέντας 2030», η οποία δεν είναι παρά «ένα σχέδιο μαζικών απολύσεων εναντίον των εργαζομένων, των μεσαίων τάξεων και των ευρωπαϊκών εταιρειών».

Στη συνέχεια, παρουσίασε δύο φύλλα χαρτιού που απεικονίζουν τα λογότυπα της Πράσινης Συμφωνίας και της Ατζέντας 2030, και τα τσαλάκωσε.

Ήταν τότε που ο πρόεδρος της συνόδου, ο γερμανός ευρωβουλευτής Jan-Cristoph Oetjen από τη φιλελεύθερη ομάδα Renew, αποφάσισε αυθαίρετα να κόψει το μικρόφωνο του Buxadé, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε προφανής λόγος για αυτό στο κοινοβουλευτικό πρωτόκολλο.

«Δεν είναι αυτός ο τρόπος που συνηθίζουμε εδώ», δήλωσε ο Oetjen, ζητώντας από τον Buxadé να εγκαταλείψει το βήμα.

Παρ' όλα αυτά, ο συντηρητικός ευρωβουλευτής μπορούσε ακόμα να ακουστεί καθώς τελείωνε την ομιλία: «... θα παράγουμε πολύτιμο ανακυκλωμένο χαρτί από το Πράσινο Σύμφωνο και την Ατζέντα 2030.»

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ:

VOX Europaστο X: ""🔴 #URGENTE | El Parlamento Europeo corta la palabra a @Jorgebuxade por "romper" con la agenda globalista. ✅💪🏻: «Por supuesto que vamos a derogar su Pacto Verde, y por supuesto que vamos a borrar de la historia su diabólica Agenda 2030». 🤡: «Así no es cómo procedemos aquí». https://t.co/k4CjDjHuVE / X (twitter.com)








ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ - Η Γερμανίδα ευρωβουλευτής Christine Anderson ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ενώ βρίσκεται στο βήμα

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ - Η Γερμανίδα ευρωβουλευτής Christine Anderson ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ενώ βρίσκεται στο βήμα (odysseiatv.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!