Σάββατο 27 Απριλίου 2024

ΟΚΛΑΧΟΜΑ: Η επόμενη πολιτεία των ΗΠΑ που θα περάσει νόμο κατά του WEF



Το WEF, καθώς και ολόκληρος ο ΟΗΕ (συμπεριλαμβανομένου του ΠΟΥ) δεν έχουν δικαιοδοσία στην Οκλαχόμα. 

Αυτό ορίζεται σε νέο νόμο. 

Συγκεκριμένα, αφορά επίσης εμβολιασμούς, μάσκες και lockdown.


27 Απριλίου 2024
από Thomas Oysmüller
Χρόνος ανάγνωσης: 2,5 λεπτά



Στα τέλη Μαρτίου, μια έκθεση από την αμερικανική πολιτεία της Λουιζιάνα προκάλεσε σάλο: Δηλώθηκε από το νόμο ότι «ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, τα Ηνωμένα Έθνη και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δεν έχουν δικαιοδοσία ή αρμοδιότητες στην πολιτεία της Λουιζιάνας» - ανέφερε το TKP. 


Τώρα η Οκλαχόμα είναι η επόμενη πολιτεία που το κατοχυρώνει αυτό στο νόμο.


Οι κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ/WEF δεν μπορούν να εφαρμόζονται

Το νομοσχέδιο πέρασε στην Οκλαχόμα στις 24 Απριλίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων. 

Συγκεκριμένα, θα προστεθούν δύο νέες τροποποιήσεις του νόμου. 

Αυτά έχουν ως εξής: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, τα Ηνωμένα Έθνη και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δεν είναι υπεύθυνα στην πολιτεία της Οκλαχόμα. 

Το κράτος και οι πολιτικές υποδιαιρέσεις του, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, κομητειών, πόλεων, δήμων, περιοχών, υδατικών διαμερισμάτων, σχολικών περιοχών, σχολικών διοικητικών μονάδων ή οιονεί κυβερνητικών οντοτήτων, δεν θα συμμετέχουν στην επιβολή ή τη συνεργασία για την επιβολή οποιωνδήποτε απαιτήσεων, οδηγιών, εντολών, συστάσεων ή κατευθυντήριων γραμμών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, των Ηνωμένων Εθνών ή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Οποιαδήποτε εντολή, σύσταση, οδηγία, επικοινωνία ή καθοδήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, των Ηνωμένων Εθνών, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ δεν θα χρησιμοποιείται ως βάση για δράση στην εν λόγω Πολιτεία, ούτε θα ερμηνεύεται ως οδηγία, εντολή, αντίθετη με το Σύνταγμα και τους νόμους της Πολιτείας της Οκλαχόμα απαιτήσεις οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για μάσκες, εμβόλια ή ιατρικές εξετάσεις ή τη συλλογή δημόσιων ή ιδιωτικών πληροφοριών σε πολίτες ή κατοίκους του κράτους μπορεί διαφορετικά να επιβληθεί και δεν θα έχει καμμία ισχύ ή αποτέλεσμα στην πολιτεία της Οκλαχόμα.

Το νομοσχέδιο δεν έχει ακόμη περάσει από τη Γερουσία, αλλά έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε ισχύ την 1η Ιουνίου 2024. 

Σε άλλο τμήμα, αναφέρεται ότι ο νόμος είναι «άμεσα απαραίτητος για τη διατήρηση της δημόσιας ειρήνης, υγείας ή ασφάλειας».

Ως εκ τούτου, κηρύσσεται «κατάσταση έκτακτης ανάγκης», η οποία επιτρέπει στον νόμο να τεθεί σε ισχύ «πλήρως» αμέσως μετά την έγκρισή του. Είναι επείγον.




Για όσους έχουν τοποθετηθεί ενάντια στον ΠΟΥ και το WEF, δείτε μια μεγάλη επιτυχία. 

Άλλες πολιτικές ομάδες γελοιοποιούν την πρωτοβουλία. 

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΟΥ και το WEF δεν θα έχουν καμμία νομική δικαιοδοσία. 

Ωστόσο, ο νόμος είναι μια σαφής δέσμευση του ομοσπονδιακού κράτους να διατηρήσει την κυριαρχία του και να μην υποκύψει στην παρέμβαση υπερεθνικών οργανισμών που δεν έχουν δημοκρατική νομιμότητα και ελέγχονται κυρίως από μεγάλες επιχειρήσεις.



Εικόνα "Η σημαία της πολιτείας της Οκλαχόμα στο σώου Pawnee Bill" από την imarcc έχει άδεια CC BY-ND 2.0.



ΠΗΓΗ: Nächster US-Bundestaat erlässt Anti-WEF-Gesetz (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!