Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ειδικός στη γονιδιακή θεραπεία mRNA: Ψευδής επισήμανση εμβολίων - «Πρόκειται για εγκληματική πράξη»



Από τον Kai Rebmann

Όσον αφορά τον εμβολιασμό, οι απόψεις εξακολουθούν να διίστανται. Έσωσαν ζωές από την πανδημία, λένε μερικοί. Άλλοι ρωτούν ποια πανδημία, βλέποντας τα αμφιλεγόμενα παρασκευάσματα mRNA ως γονιδιακή θεραπεία που δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε εγκριθεί. Η τελευταία ομάδα περιλαμβάνει τον καθηγητή Δρ Stefan Hockertz, ο οποίος τώρα ζει και εργάζεται στην Ελβετία.


Ο τοξικολόγος και φαρμακολόγος εξήγησε την άποψή του σε ένα συμπόσιο στη Ζυρίχη-Altstetten, όπου μίλησε με θέμα "Μοριακή ανοσοτοξικολογία: αλλαγές στις ανοσολογικές λειτουργίες του οργανισμού". 

Η ένεση «εγχέει έναν ξένο γενετικό κώδικα στο σώμα» και «αναγκάζει τα κύτταρα του σώματος (ειδικά τα αγγειακά ενδοθήλια) να παράγουν τοξικές πρωτεΐνες».

Αυτό οδηγεί σε «βιασμό της βιοσύνθεσης πρωτεϊνών» στο σώμα.

Ο Stefan Hockertz ήταν ένας από τους πρώτους επικριτές της γερμανικής και διεθνούς πολιτικής για τον κορωνοϊό. 

Ήδη από τον Μάρτιο του 2020, περιέγραψε τα μέτρα ως «δυσανάλογα, αυταρχικά, και υπερβολικά» - και προφανώς είχε δίκιο σε μεγάλο βαθμό.

Στην Ελβετία, ο Hockertz εξήγησε στο ακροατήριό του γιατί, κατά την άποψή του, οι ουσίες mRNA δεν ήταν εμβόλια, αλλά είχαν παρ' όλα αυτά «πωληθεί» στους ανθρώπους ως τέτοια: «Ο εμβολιασμός έχει θετικό χαρακτήρα. 
Ο εμβολιασμός είναι κάτι, αυτό είναι μόνο ένα μικρό τσίμπημα, τότε είστε και πάλι ελεύθεροι. Αυτοί είναι όροι με τους οποίους έχουμε παρασυρθεί από την πρώτη μέρα. Χειραγωγούν και παρασύρουν με λάθος ορολογία».

Ο ομιλητής κατηγορεί τους κατασκευαστές και τις ρυθμιστικές αρχές για σκόπιμη ψευδή επισήμανση: «Αν είχαν ονομάσει σωστά το όλο θέμα γονιδιακή θεραπεία – δεν θα είχαν βρει ούτε έναν που θα το άφηνε να εγχυθεί μέσα τους». 

Στην περαιτέρω πορεία της παρουσίασής του, ο Hockertz διευκρίνισε ότι «εμείς» - με το οποίο εννοούσε κυρίως τους εμπειρογνώμονες αυτού του κόσμου και τις ρυθμιστικές αρχές - δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτε για τη φαρμακοκινητική ή τη φαρμακοδυναμική των γονιδιακών οχημάτων.

Η φαρμακοκινητική συνοψίζει τις διαδικασίες στις οποίες υποβάλλεται ένα φάρμακο στο σώμα. Αυτό περιλαμβάνει, ειδικότερα, πληροφορίες σχετικά με την απελευθέρωση, την πρόσληψη και τη διανομή στον οργανισμό, καθώς και τη βιοχημική αποδόμηση και αποικοδόμηση ή απέκκριση του φαρμάκου ή της δραστικής ουσίας του.

Η φαρμακοδυναμική, από την άλλη πλευρά, αφορά την επίδραση των φαρμάκων στο σώμα, δηλαδή το προφίλ επίδρασης, τη σχέση μεταξύ δόσης και αποτελέσματος, τον μηχανισμό δράσης ή συγκεκριμένες αλληλεπιδράσεις με άλλα μόρια. Όλα αυτά τα ερωτήματα – τόσο η φαρμακοκινητική όσο και η φαρμακοδυναμική – είναι άγνωστα σε σχέση με την τεχνολογία mRNA.


Ο καθηγητής κατέδειξε την έκταση της άγνοιας σχετικά με τα υποτιθέμενα εμβόλια, ακόμη και όταν η έγκρισή τους έχει αποφασιστεί – ή θα έπρεπε να πούμε: έγνεψε καταφατικά – με το ακόλουθο παράδειγμα: «Ρωτήσαμε τη Swissmedic για ένα θύμα εμβολίου, επίσης εδώ στην Ελβετία: Πόση από αυτή την πρωτεΐνη ακίδα στο σώμα, πόσα μικρογραμμάρια πρωτεΐνης ακίδας ανά κιλό σωματικού βάρους παράγεται στην πραγματικότητα;» 

Ο Hockertz ανέφερε την απάντηση του Swissmedic από ένα e-mail από την αρχή, το οποίο λέει ότι έχει λάβει: «Δεν ξέρουμε!»

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: ο ομιλητής εξήγησε ότι στην Swissmedic έπρεπε να εξηγηθεί εκ των προτέρων τι ήταν η τεχνολογία mRNA: «Δεν τα ήξεραν όλα αυτά, πραγματικά δεν το ήξεραν αυτό. Πίστευαν ότι το mRNA που εγχέεται στον άνθρωπο είναι το δραστικό συστατικό. Όχι, είναι το σχέδιο. Αλλά χρειάστηκε πολύς χρόνος για να φτάσουμε τελικά στο σημείο να πούμε: το mRNA είναι το σχέδιο και η πρωτεΐνη ακίδα είναι η ουσία που τελικά έχει πραγματικά ενεργό αποτέλεσμα».


Πρόβλημα: 

Σε κάθε συσκευασία και σε κάθε φύλλο οδηγιών αναγράφεται – συνήθως – όχι μόνο η δραστική ουσία, αλλά και η δοσολογία της. 

Ως παράδειγμα, ο Hockertz ανέφερε ένα παυσίπονο που πιθανώς όλοι γνωρίζουν: «Αν πάρετε ιβουπροφαίνη [...], λέει 200mg, 400mg, 600mg, 800mg. Αυτή είναι η δόση που πρέπει να γνωρίζετε. 

Mε τα παρασκευάσματα mRNA δεν γνωρίζουμε τη δόση σε αυτή την περίπτωση. Επίσης, δεν γνωρίζουμε τι αλληλεπιδράσεις με άλλα μόρια στο σώμα συνεπάγεται το όλο θέμα. Δεν ξέρουμε τίποτε!»

Ωστόσο, εάν οι αρμόδιες αρχές –σε επίπεδο Ε.Ε., ο EMA ή η Swissmedic στην Ελβετίαχορηγήσουν άδεια κυκλοφορίας για ένα φάρμακο χωρίς αυτές τις πληροφορίες, τότε, κατά την άποψή του, πρόκειται για «εγκληματική πράξη», όπως διευκρίνισε ο Hockertz. 

Ως εκ τούτου, η «αγωγή κατά της Biontech» που έχει ήδη κατατεθεί είναι φυσικά δικαιολογημένη, αλλά όχι αρκετά εκτεταμένη. 

Πρέπει επίσης να μηνύσουμε εκείνους που έχουν κάνει κοινό σκοπό με τους ανθρώπους που παρήγαγαν το υλικό».




ΠΗΓΗ: 
Experte über mRNA-Gentherapie: „Das ist eine kriminelle Handlung“ - reitschuster.de


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!