Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Τα εμβόλια έχουν καταστρέψει την κοινωνία, εξαπολύοντας ένα κύμα ανεπανόρθωτης βλάβης στη δημόσια υγεία



Σπάνια ακούμε γι' αυτό λόγω του εμπάργκο σε όλο το σύστημα αληθινών πληροφοριών σχετικά με τη ζημιά που προκαλούν, αλλά τα εμβόλια έχουν καταστρέψει τον κόσμο.

Από τον Ethan Huff 22 Απριλίου 2024


Το "A Midwestern doctor", ένας δημοφιλής λογαριασμός Substack, διεξήγαγε μια εκτενή ανασκόπηση της επιστήμης πίσω από τα εμβόλια που δεν βλέπει ποτέ το φως της ημέρας. 

Ο γιατρός διαπίστωσε ότι η άσχημη αλήθεια για τα εμβόλια παραμένει κρυμμένη προκειμένου να προστατευθεί «η επιχείρηση», δηλαδή ο βραχίονας εμβολίων της Big Pharma.

Το να πούμε την άσχημη αλήθεια για τα εμβόλια «θα κατέστρεφε το πρόγραμμα εμβολίων», γράφει ο γιατρός, γι' αυτό δεν λέγεται ποτέ. Μία από αυτές τις αλήθειες είναι το γεγονός ότι τα εμβόλια δεν προλαμβάνουν τις ασθένειες, αλλά αντίθετα προκαλούν περισσότερες.

Ασθένειες που κάποτε θεωρούνταν ότι είχαν εξαλειφθεί έχουν επιστρέψει, αλλά όχι λόγω των  ανεμβολίαστων.

Ο γιατρός διαπίστωσε ότι τα εμβόλια επαναφέρουν αυτές τις αρχαίες ασθένειες, οι οποίες σήμερα ονομάζονται «μυστήριο».

Πάρτε για παράδειγμα το εμβόλιο της ευλογιάς. 

Εισήχθη το 1798, και παρατηρήθηκε συχνά να προκαλεί κρούσματα ευλογιάς αντί να τα προλαμβάνει, αλλά αυτή η άσχημη αλήθεια κρύφτηκε κάτω από το χαλί.

Εάν η σύγχρονη ιατρική ήταν μια έντιμη επιστήμη, το εμβόλιο της ευλογιάς θα είχε αποσυρθεί από την αγορά και θα είχε υποβιβαστεί στον σκουπιδοτενεκέ των χειρότερων επιστημονικών λαθών του κόσμου. 

Αντ' αυτού, το εμβόλιο της ευλογιάς έθεσε τις βάσεις για την επακόλουθη απελευθέρωση μιας σειράς νέων ενέσεων εμβολίων, οι οποίες κάνουν το ίδιο πράγμα.

«Έχοντας εξετάσει εκτενώς, είμαι της γνώμης ότι το εμβόλιο της ευλογιάς αναδιαμόρφωσε την τροχιά της υγείας της ανθρωπότητας και εγκαινίασε την εποχή των χρόνιων ασθενειών», γράφει ο γιατρός.


Παραλείψτε όλα τα τρυπήματα

Τα εμβόλια που θα έρθουν μετά την ευλογιά εξαπέλυσαν άλλα νέα προβλήματα υγείας, συχνά λόγω ζητημάτων ποιοτικού ελέγχου. 

Εκτός από την εγγενή τοξικότητά τους, τα νέα εμβόλια θα αντλούνται με όλο και ταχύτερο ρυθμό και όλες οι νέες εταιρείες που προσπαθούν να επωφεληθούν από το τρύπημα σπεύδουν να κόψουν από παντού για να εξοικονομήσουν χρήματα.

"Εξαιτίας αυτού, προέκυψε μια ποικιλλία νέων και σοβαρών ιατρικών καταστάσεων, πολλές από τις οποίες θεωρήθηκε ότι οφείλονται σε φλεγμονή του εγκεφάλου (εγκεφαλίτιδα) ή εγκεφαλική βλάβη (εγκεφαλοπάθεια) και παρατηρήθηκε ότι συμβαίνει σε συνδυασμό με βλάβη κρανιακού νεύρου", εξηγεί ο γιατρός.

«Οι περισσότερες από αυτές τις καταστάσεις με τη σειρά τους αντικατοπτρίζουν τις μυριάδες των τραυματισμών που βλέπουμε τώρα από τους σύγχρονους εμβολιασμούς».

Πίσω στη δεκαετία του 1980, ήταν σπάνιο για τα παιδιά να παρουσιάσουν συμπτώματα αυτισμού ή άλλων νευρολογικών προβλημάτων. Σήμερα, ο αυτισμός είναι κοινός, όπως και πολλές άλλες χρόνιες ασθένειες που πριν από την έλευση των εμβολίων ήταν σπάνιες, αν όχι ανύπαρκτες.

Παρεμπιπτόντως, η πραγματική επιστήμη υποστηρίζει αυτούς τους ισχυρισμούς, αλλά το μεγαλύτερο μέρος τους παραμένει κρυμμένο, ενώ οι απατεώνες που προωθούν τα εμβόλια ωθούνται συνεχώς στην πρώτη γραμμή του κύκλου ειδήσεων.

«Πολυάριθμες κλινικές δοκιμές μεμονωμένων εμβολίων (π.χ. το εμβόλιο HPV) δείχνουν ότι τα εμβόλια προκαλούν πολλές από τις ίδιες διαταραχές (π.χ. μυριάδες αυτοάνοσες καταστάσεις) που έχουν αυξηθεί παράλληλα με τον αριθμό των δόσεων του εμβολίου που λαμβάνει κάποιος (π.χ. η δεύτερη δόση είναι σχεδόν πάντα πιο πιθανό να προκαλέσει σοβαρή αντίδραση από την πρώτη). », γράφει περαιτέρω ο γιατρός.

«Αυτό με τη σειρά του υποδηλώνει ότι η λήψη μεγάλου αριθμού εμβολίων (επί του παρόντος το συνεχώς αυξανόμενο πρόγραμμα CDC δίνει στα παιδιά 90 πριν γίνουν 18) θέτει σε κίνδυνο ανάπτυξης χρόνιων ασθενειών».

Αν και πολλές τέτοιες μελέτες έχουν διεξαχθεί όλα αυτά τα χρόνια, η έρευνα που υπογραμμίζει όλα αυτά συνήθως δεν δημοσιεύεται σε κανένα από τα ιατρικά περιοδικά στα οποία το σύγχρονο ιατρικό επάγγελμα αναζητά καθοδήγηση. 

Ως εκ τούτου, η κομπίνα εμβολίων συνεχίζεται, φαινομενικά χωρίς τέλος.

Δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να κάνετε εμβόλιο. Μάθετε περισσότερα στο ChemicalViolence.com.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Expose-News.com

NaturalNews.com



ΠΗΓΗ: 
Vaccines Have Destroyed Society, Unleashing a Wave of Irreparable Damage to Public Health (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Πάντως,κοινό μυστικό είναι πως οι αδερφοί μας που τρυπήθηκαν για τον C 19 είναι κατάκοποι οι περισσότεροι. Δεν μπορούν ν' αποδώσουν όπως πριν στην εργασία τους.Μου το έχουν αναφέρει πολλοί παθόντες.
    Μένουν σε διαμέρισμα, δεν έχουν δηλαδή τις δουλειές που έχει κάποιος που μένει σε χωριό. Κάνουν ένα οχτάωρο στη δουλειά και μετά στον καναπέ. Και νοιώθουν πεθαμένοι, όρεξη δεν έχουν για τίποτα.
    Τελικά , καλά τα κατάφεραν , έκαναν μια κοινωνία ζόμπι, να μην αντιδρά, άρρωστη, το χειρότερο...χωρίς όνειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!