Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΣΑΛΟΣ μέ τήν 'Nestlé' ! ΒΡΕΘΗΚΑΝ μ ο λ υ σ μ έ ν α ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ε μ φ ι α λ ω μ έ ν α ΝΕΡΑ !!!...

 


Σε μια αποκάλυψη προχώρησε την Τετάρτη η Μαρία Δεναξά για την γνωστή γαλλική εταιρεία 'Nestlé'. 

Τα εμφιαλωμένα νερά που παράγει αποσύρονται το ένα μετά το άλλο, καθώς κρίνονται άκρως επικίνδυνα για την υγεία.«Εξ αιτίας του φόβου απώλειας διαφημιστικών εσόδων μην περιμένετε η είδηση να ακουστεί και πολύ. 

Η ΝESTLE, με τα μολυσμένα με κολοβακτηρίδια Escherichia coli και μικρόβια Pseudomonas aeruginosa εμφιαλωμένα νερά (Vittel, Contrex κτλ), υποχρεώθηκε τώρα να καταστρέψει και τουλάχιστον δυο εκατομμύρια μπουκάλια ανθρακούχου νερού 'Perrier', εξ αιτίας βακτηριακής μόλυνσης», αναφέρει στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος, επικαλούμενη δημοσιεύματα της μεγάλης κυκλοφορίας γαλλικής εφημερίδος  'Monde' και του Courrier Picard.

Η εφημερίδα Le Monde γράφει στον τίτλο σχετικού δημοσιεύματος: 

«Η Nestlé εξαναγκάζεται να καταστρέψει 2 εκατομμύρια μπουκάλια Perrier έπειτα από βακτηριακή μόλυνση» 

Ο Courrier Picard αναφέρει: «Perrier, Contrex, Vittel… «Η ποιότητα υγείας» των μεταλλικών νερών του ομίλου Nestlé δεν είναι εγγυημένη»!!!

1 σχόλιο:

  1. Η οποία εταιρεία κάνει και χρήση εκτρωμενων εμβρύων στα προϊόντα της. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι έχει εξαγοράσει και τον Λουμίδη!! Οπότε στο εξής αγοράζουμε άλλον καφέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!