Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πρεμιέρα στο κόκκινο χαλί – "No Farmers No Food: Will You Eat the Bugs?" (Ντοκυμανταίρ)




Οι τιμές των τροφίμων εκτοξεύονται στα παντοπωλεία σε όλο τον κόσμο και ορισμένοι παγκόσμιοι ηγέτες λένε ότι αυτό οφείλεται στην κλιματική αλλαγή. Η λύση τους είναι η Ατζέντα 21, το 100ετές γενικό σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών για την ανθρωπότητα και τον 21ο αιώνα, το οποίο αναλύεται σε μικρότερα 15ετή σχέδια. 




Το τρέχον σχέδιο είναι η Ατζέντα 2030, η οποία στοχεύει στον «μετασχηματισμό του κόσμου μας για βιώσιμη ανάπτυξη» σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

Η Ατζέντα 2030 εφαρμόζεται τώρα σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Στην Αμερική, εφαρμόζεται ως ατζέντα 30x30 της κυβέρνησης Μπάιντεν, ένα σχέδιο για να αφαιρεθεί εντελώς το 30% της γης της Αμερικής από την παραγωγή μέχρι το έτος 2030, με αποτέλεσμα οι μικροί αγρότες και κτηνοτρόφοι να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τη γη τους. 

Σε άλλες χώρες όπως η Ολλανδία, οι Ολλανδοί αγρότες αναγκάζονται να κλείσουν λόγω των «πράσινων πολιτικών» της κυβέρνησης που περιορίζουν τις εκπομπές αζώτου. 

Στη Σρι Λάνκα, οι αγρότες αγωνίζονται για την επιβίωσή τους λόγω της απαγόρευσης της κυβέρνησης για τα συνθετικά λιπάσματα.

Ενώ βλέπουμε έναν παγκόσμιο πόλεμο στους αγρότες, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τα Ηνωμένα Έθνη πιέζουν τους ανθρώπους να τρώνε έντομα ως λύση για τη μείωση της κλιματικής αλλαγής, της παγκόσμιας πείνας και τη διάσωση του πλανήτη. 

Γιατί οι παγκόσμιοι ηγέτες, ακόμη και οι διασημότητες, προωθούν ξαφνικά τόσο πιεστικά  βρώσιμα έντομα; 

Θα πρέπει η κυβέρνηση να ελέγχει τα τρόφιμά μας; 

Πώς θα ήταν ένας κόσμος χωρίς αγρότες;

Το "No Farmers No Food: Will You Eat The Bugs?" είναι ένα ντοκυμανταίρ της Epoch Original που εκθέτει την κρυφή ατζέντα πίσω από τις παγκόσμιες "Πράσινες Πολιτικές", τις ανείπωτες ιστορίες των αγροτών που αναγκάστηκαν να κλείσουν, την αναστάτωση που θα έχει αυτό στον εφοδιασμό τροφίμων μας και γιατί τα βρώσιμα έντομα ξαφνικά ωθούνται στο προσκήνιο ως "Παγκόσμια Πράσινη Λύση".

Ο παρουσιαστής του EpochTV "Facts Matter" Roman Balmakov ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 25 τοποθεσίες και πήρε συνέντευξη από περισσότερους από 50 αγρότες, επιστήμονες και εμπειρογνώμονες στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ολλανδία και τη Σρι Λάνκα για να φτάσει στην αλήθεια πίσω από αυτή την παγκόσμια ατζέντα και να διερευνήσει την επερχόμενη παγκόσμια επισιτιστική κρίση που αγνοείται από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης.

Η ιστορία έχει την τάση να κάνει ομοιοκαταληξία. 

Το 1950, ο Κινέζος κομμουνιστής ηγέτης Μάο Τσε Τουνγκ πούλησε το «Μεγάλο Άλμα Προς τα Μπρος» στο κοινό κάτω από τη σημαία της προόδου, αλλά οι πολιτικές του οδήγησαν στον μεγαλύτερο ανθρωπογενή λιμό στην ιστορία, με πάνω από 50 εκατομμύρια νεκρούς από πείνα. 

Οι «πράσινες πολιτικές» του ΟΗΕ φαίνεται να έχουν τα χαρακτηριστικά ενός νέου «Πράσινου Άλματος Προς τα Μπρος», μπορεί να ακούγονται καλές στα χαρτιά, αλλά στην πράξη υπονομεύουν την επισιτιστική μας ασφάλεια, τα δικαιώματα ιδιοκτησίας, τα δικαιώματα στο νερό και αντιπροσωπεύουν μια υπαρξιακή απειλή για τις ελευθερίες μας ως ελεύθερων πολιτών. 

Ένα διάσημο απόσπασμα λέει: "Εκείνος που ελέγχει την προμήθεια τροφίμων ελέγχει τους ανθρώπους".

Αυτό το ντοκυμανταίρ είναι σημαντικό για όλους να το παρακολουθήσουν, όχι μόνο για να γνωρίζουν τι υπάρχει στο πιάτο σας, αλλά και για να έχετε τη γνώση να αποτρέψετε έναν άλλο ανθρωπογενή λιμό στο μέλλον και να προστατεύσετε τις ελευθερίες σας.

Επίσημη ιστοσελίδα: NoFarmersNoFood.com

Παρακαλώ δώστε και μοιραστείτε αυτό το ντοκυμανταίρ: NoFarmersNoFood.com/share
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Farmers Defence Force



ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ: 


ΕΔΩ, Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ:

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η Γερμανία προωθεί την παραγωγή τεχνητού γάλακτος και τεχνητού κρέατος
Οι δραστηριότητες γύρω από τη γρίπη των πτηνών αναλαμβάνονται, αν μη τι άλλο, για να αναμορφώσουμε τη διατροφή μας και να απαλλαγούμε από τους αγρότες. Αν θέλετε να «μεταμορφώσετε» τη γεωργία, υπόσχεται να καθιερώσετε τα βοοειδή και τις κατσίκες ως καταπέλτες ιών. Τα βοοειδή δίνουν όχι μόνο κρέας, αλλά και γάλα. Χωρίς βοοειδή, ορισμένα τρόφιμα θα πρέπει να παράγονται τεχνητά.



Οι επενδυτές έχουν ελάχιστο ενδιαφέρον για την αιολική ενέργεια – εμπειρογνώμονας: «Τα έργα έχουν γίνει ασύμφορα»
Από την άποψη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Δικτύων, υπάρχουν επί του παρόντος πολύ λίγοι επενδυτές για μεγάλα έργα αιολικής ενέργειας. Το γεγονός αυτό καθιστά το τρέχον μοντέλο υποβολής προσφορών αναποτελεσματικό. Τι σημαίνει αυτό για τους στόχους της ενεργειακής μετάβασης;






Τα στοιχεία δείχνουν: Η κλιματική αλλαγή εξαρτάται από τον ήλιο
Ο ήλιος είναι πολύ μεταβλητός και ακόμη και μικρές αλλαγές έχουν ισχυρή επίδραση στο κλίμα. Η IPCC ισχυρίζεται ότι οι αλλαγές στον ήλιο έχουν μικρή επίδραση στο κλίμα. Ωστόσο, τα δεδομένα των τελευταίων 11.000 ετών, του Ολόκαινου, δείχνουν τις κλιματικές αλλαγές συγχρονισμένες με τους ηλιακούς κύκλους.



Περισσότερο CO2 δεν μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση του πλανήτη - φυσικές μελέτες
Ο ΟΗΕ και η «Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή» ισχυρίζονται ότι περισσότερο CO2 οδηγεί στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Τα δεδομένα από το παρελθόν δεν ήταν ποτέ σε θέση να το δείξουν αυτό πριν, και αυτό οφείλεται στις φυσικές ιδιότητες της ατμόσφαιρας και των μορίων CO2. Αυτό έχει αποδειχθεί από τρεις πρόσφατες μελέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!