Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Γάλλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μηνύει τις Pfizer/BioNTech για φερόμενη βλάβη από το εμβόλιο



Ο François-Xavier Fumu Tamuzo αναγκάστηκε να τερματίσει την καρριέρα του σε ηλικία 29 ετών. Το σώμα του δεν λειτουργεί πλέον όπως παλιά. Αποδίδει τη ζημιά του στις ενέσεις κατά του "Covid". Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, από την άλλη πλευρά, εξετάζουν το "Long Covid".

Από την έναρξη της χορήγησης ενέσεων mRNA κατά του «Covid», οι περιπτώσεις τραυματισμένων ή ξαφνικά νεκρών κορυφαίων αθλητών από καρδιακή ανεπάρκεια έχουν αυξηθεί. 

Το Transition News ανέφερε σχετικά με αυτό στα τέλη του 2021. 

Ωστόσο, μια σύνδεση με τα γονιδιακά παρασκευάσματα σπάνια γίνεται στα μέσα ενημέρωσης. 

Αυτό δεν συνέβη και με τον μαραθωνοδρόμο Adrian Lehmann, ο οποίος πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 34 ετών ως αποτέλεσμα καρδιακής προσβολής.

Τώρα ο πρώην μέσος του γαλλικού συλλόγου δεύτερης κατηγορίας Stade Levallois, François-Xavier Fumu Tamuzo, προκαλεί σάλο. 

Σύμφωνα με τη La Gazzetta dello Sport, δεν είναι ούτε επικριτής εμβολίων ούτε «συνωμοσιολόγος», αλλά είναι πεπεισμένος ότι η καρριέρα του έχει τελειώσει λόγω των «εμβολιασμών» του για τον Covid. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μήνυσε τους δύο φαρμακευτικούς γίγαντες Pfizer και BioNTech, οι οποίες ανέπτυξαν τις ενέσεις κατά του «Covid».

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2021 όταν ο Fumu Tamuzo υποβλήθηκε στις δύο πρώτες ενέσεις. Από τότε, αναφέρει η Le Parisien, τα προβλήματα ξεκίνησαν με αρκετούς τραυματισμούς στο γόνατο. Αφού ο παίκτης έκανε τον τρίτο «εμβολιασμό» τον Μάρτιο του 2022, ο αχίλλειος τένοντας έσπασε. Για τον μέσο, αυτές ήταν παρενέργειες των παρασκευασμάτων Pfizer/BioNTech.

Ο Fumu Tamuzo υποβλήθηκε σε διάφορες εξετάσεις και ζήτησε συμβουλές από ειδικούς. 

Εξήγησε:

«Θέλω να καταλάβω γιατί το σώμα μου δεν λειτουργεί πλέον κανονικά: δεν μπορώ να περπατήσω για πολύ πια, οι αγώνες έχουν γίνει αδύνατοι για μένα.

Νοιώθω ακόμη και πόνο ανεβαίνοντας ή κατεβαίνοντας τις σκάλες».

Ο μέσος αποφάσισε να τερματίσει την καρριέρα του σε ηλικία 29 ετών. Η πρώτη ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τις 2 Ιουλίου στο Παρίσι.

Η Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FFF) διαπομπεύεται επίσης σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με την Le Parisien. Ο δικηγόρος του Fumu Tamuzo, Eric Lanzarone, δήλωσε στο France Bleu:

«Τη στιγμή του περιστατικού, ο εμβολιασμός δεν ήταν υποχρεωτικός. Αργότερα, έγινε υποχρεωτικός για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι το FFF έχει ευθύνη σε αυτή την ιστορία. Δημιούργησε ένα υγειονομικό πρωτόκολλο πριν ακόμη υπάρξει νόμος».

Η Le Parisien σημειώνει ότι περισσότερα από τρία χρόνια μετά την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού, τα «εμβόλια» που χρησιμοποιήθηκαν κρίθηκαν «ασφαλή και αποτελεσματικά» από τις υγειονομικές αρχές, παρά το γεγονός ότι έχουν παρατηρηθεί «σοβαρές αλλά πολύ σπάνιες παρενέργειες όπως η μυοκαρδίτιδα». 

Ως συνήθως στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, η εφημερίδα εξετάζει το "Long Covid" ως πιθανή αιτία των συμπτωμάτων του Fumu Tamuzo.

Ωστόσο, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, όπως και για το "Covid", δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη ότι το "Long Covid" είναι μια νέα ασθένεια που προκαλείται από έναν νέο ιό.

Έτσι, η "ασθένεια" δεν είναι σαφώς καθορισμένη και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα συμπτώματα γι' αυτήν. 

Κυμαίνονται από τριχόπτωση έως ψευδαισθήσεις. 

Ο μόνος κοινός παράγοντας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα ενός περισσότερο από αμφισβητήσιμου τεστ SARS-CoV-2, βάσει του οποίου διαγνώστηκε πρώτα το "Covid" και στη συνέχεια το "Long Covid".

Ωστόσο, δεν είναι σαφές από τις αναφορές εάν ο Fumu Tamuzo έχει βρεθεί ποτέ θετικός στον SARS-CoV-2.



ΠΗΓΗ: 
Französischer Profifussballer verklagt Pfizer/BioNTech wegen mutmasslicher (...) - Transition News (transition-news.org)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Κώστας Παττακός


Πέθανε ο Ρούμπεν Ντάγκλας



Οι πρωτεΐνες ακίδας COVID βοηθούν τα καρκινικά κύτταρα να επιβιώσουν, να αντισταθούν στη χημειοθεραπεία: Χαρτί προδημοσίευσης του Πανεπιστημίου Brown
Οι υπομονάδες πρωτεΐνης ακίδας φαίνεται να εμποδίζουν το γονίδιο p53 που σταματά την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων και ενθαρρύνει την επιδιόρθωση του DNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!