Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Οι ελβετικές αρχές και ο Π.Ο.Υ. εργάζονται για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό - παρά την πανωλεθρία του κορωνοϊού. Πρέπει να θέσουμε τέρμα σε αυτό


Philipp Gut

Στις 9 Ιουνίου, ο ελβετικός λαός θα ψηφίσει για την πρωτοβουλία «Για την ελευθερία και τη σωματική ακεραιότητα (Σταματήστε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό)». 
Η ανησυχία τους προέκυψε κάτω από την εντύπωση του αυταρχικού και σε μεγάλο βαθμό άχρηστου καθεστώτος επί κορωνοϊού, το οποίο δεν βασίστηκε σε επιστημονικά στοιχεία, ούτε σε σοβαρές μελέτες, ούτε σε γεγονότα.

Αυτό είναι εδώ και καιρό επίσημο, όπως αποδεικνύεται από τα πρωτόκολλα RKI, την παραδοχή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid δεν εγκρίθηκε ποτέ για προστασία από τη μετάδοση ή την αποδεδειγμένη αναποτελεσματικότητα των lockdown.

Επιπλέον, οι πολιτικοί έχουν πει ψέμματα στον πληθυσμό. 

Ο τότε ομοσπονδιακός σύμβουλος Alain Berset (SP) διέδωσε το εμβόλιο στην εκστρατεία δημοψηφίσματος για το άχρηστο και μεροληπτικό πιστοποιητικό τον Οκτώβριο του 2021, ακόμη και αφού η δική του υγειονομική αρχή είχε ήδη παραδεχτεί εδώ και μήνες ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό με τον ίδιο τρόπο όπως οι μη εμβολιασμένοι.

Παρά την πλήρη αποτυχία των αρχών, παρά την ξεδιάντροπη παραπλάνηση του πληθυσμού, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, η Ελβετία εξακολουθεί να απειλείται με υποχρεωτικό εμβολιασμό στο μέλλον. 

Ο νέος νόμος περί επιδημιών προβλέπει μια τέτοια διάταξη για εξαιρετικές καταστάσεις. 

Και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) βρίσκεται στη διαδικασία επέκτασης των εξουσιών του σε τέτοιο βαθμό ώστε ο Γενικός Διευθυντής του να μπορεί αυθαίρετα να δηλώνει τέτοιες εξαιρετικές καταστάσεις και να διατάζει νομικά δεσμευτικά μέτρα.

Παρατηρείτε κάτι;

Εκτός από τις σοβαρές νομικές ανησυχίες σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ή άλλες παρεμβάσεις - το δικαίωμα στην ελευθερία και τη σωματική ακεραιότητα είναι η βάση του σύγχρονου κράτους δικαίου κατά πρώτο λόγο, μεμονωμένα - οι καταστροφικές εμπειρίες της εποχής του Covid είναι επίσης διαμετρικά αντίθετες με αυτές τις παρεμβάσεις.

Η πρωτοβουλία «Σταματήστε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό» συνάγει τα σωστά συμπεράσματα από αυτό. 

Και πρώτα απ' όλα, βάζει κομψά ένα τέλος στις προγραμματισμένες νέες επιθέσεις - από τον νόμο για τις επιδημίες έως τον Π.Ο.Υ. - οι οποίες όχι μόνο δεν έχουν μάθει τίποτε από την πολιτική αποτυχία στην περίοδο του κορωνοϊού, αλλά θέλουν να διαιωνίσουν και να ενισχύσουν αυτήν την αποτυχία.



ΠΗΓΗ: 
Schweizer Behörden und WHO werkeln an einer Impfpflicht – trotz dem Corona-Debakel. Dem gilt es einen Riegel zu schieben (weltwoche.ch)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!