Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

'Ρίγκ' ....πυγμαχίας η Βουλή! / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

 

Ξύλο στήν Βουλή: 

Πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, «ήρθε στα χέρια» με τον βουλευτή της 'Ελληνικής Λύσης' Β. Γραμμέν,ο όταν ο τελευταίος του έβρισε την μητέρα!

Ο βουλευτής Β. Γραμμένος έβρισε σκαιότατα τον Κ. Φλώρο, ενώ η Ολομέλεια συζητούσε την άρση ασυλίας του Κ. Βελόπουλου....

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος χειροδίκησε κατά του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου.


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Β. Γραμμένος έβρισε χυδαία την μητέρα του Κ.Φλώρου και τον απείλησε πως «θα τον βάλει φυλακή με βραχιολάκια».

Σημειώνεται ότι αυτός που εικονίζεται στις φωτογραφίες με το μπλε κοστούμι είναι ο Κ.Φλώρος, ενώ ο Β.Γραμμένος, θεωρητικά είναι πεσμένος στην μεταξύ των κολωνών με το σκούρο κοστούμι.

Σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής συζητείτο το αίτημα άρσης της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από μήνυση του πατέρα του βουλευτή Φλώρου σχετικά με ανώνυμους λογαριασμούς στο Τwitter όπου τον υβρίζουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ώρα που ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κ.Χήτας, ανακοίνωσε ότι είναι υπέρ της άρσης ασυλίας αν και δεν σχετίζεται ο Κ.Βελόπουλος με τη μήνυση, παρενέβη ο Κ.Φλώρος και είπε ότι αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο.

Μετά την παρέμβαση αυτή, βουλευτές της Ελληνικής Λύσης άρχισαν να βρίζουν χυδαία των Κωνσταντίνο Φλώρο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Βασίλης Γραμμένος είπε προς τον ανεξάρτητο βουλευτή «εσένα θα σου γαμ… τη μανούλα, θα σε στείλω φυλακή με βραχιολάκια» και τον Κωνσταντίνο Φλώρο να του απαντά «έλα έξω να μου τα πεις».

Οι δύο άνδρες στη συνέχεια συναντήθηκαν στο περιστύλιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρο να πιάνει από τον γιακά τον Βασίλη Γραμμένο, να τον γρονθοκοπεί και να τον πετάει κάτω.

Μετά το περιστατικό ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Βασίλης Γραμμένος θεωρείται ο πιο πιστός συνεργάτης και ο πιο πειθήνιος βουλευτής του Κυριάκου Βελόπουλου.

Καρέ-καρέ το επεισόδιο 

https://www.epilekta.com/2024/04/blog-post_870.html

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΑΓΩΓΟ ΚΑΘΑΡΜΑ. ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ Ε? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ, Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ. ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ Ε? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΧΑΛΒΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΝΟ? ΑΧΡΗΣΤΕ ΑΝΑΓΩΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!