Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Αριζόνα κηρύσσουν τον εμβολιασμό mRNA «βιολογικά όπλα»



Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Αριζόνα πέρασε ένα ψήφισμα «Ban the Jab», δηλώνοντας επίσημα ότι οι σύριγγες mRNA του κορωνοϊού είναι «βιολογικά και τεχνολογικά βιολογικά όπλα». 
Το ψήφισμα "Ban the Jab" εισήχθη στους Ρεπουμπλικάνους της Αριζόνα από τον Dan Schultz της Precinct Strategy.

30 Απριλίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 2,7 λεπτά


Την Κυριακή, το Grand Old Party (GOP) της πολιτείας ψήφισε σχεδόν ομόφωνα να περάσει το ψήφισμα. Το ψήφισμα, το οποίο εγκρίθηκε με περίπου το 96% των ψήφων, δηλώνει ότι οι ενέσεις mRNA Covid είναι «βιολογικά και τεχνολογικά όπλα».

Επιπλέον, ζητείται από τον κυβερνήτη να απαγορεύσει τη διανομή τους.

Ως εκ τούτου, ζητείται από τον Γενικό Εισαγγελέα της Αριζόνα να κατασχέσει όλα τα φιαλίδια των εμβολίων και να διεξαγάγει εγκληματολογική ανάλυση του περιεχομένου τους.



Ο Schultz, ο οποίος σπούδασε στο West Point, δεν είναι μόνο δικηγόρος, αλλά και πρώην αξιωματικός αντικατασκοπείας και υπηρεσίας πληροφοριών του αμερικανικού στρατού. 

Προηγουμένως, ο Schultz και η Precinct Strategy είχαν υποβάλει το ψήφισμα "Ban the Jab" στο GOP της κομητείας Maricopa. 

Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της κομητείας Maricopa ενέκρινε το ψήφισμα στις 13 Ιανουαρίου με 87,4% των ψήφων.

Ο ψυχοθεραπευτής Δρ Joseph Sansone συνέταξε το πρώτο ψήφισμα "Ban the Jab" τον Φεβρουάριο του 2023. 

Ο Δρ Sansone έχει καταθέσει επί του παρόντος αγωγή επιδιώκοντας την απαγόρευση των «ενέσεων mRNA» στη Φλόριντα. Η αγωγή απορρίφθηκε και βρίσκεται καθ' οδόν προς το Εφετείο.

Μέχρι σήμερα, περίπου 10 Ρεπουμπλικανικά κόμματα κομητείας στη Φλόριντα έχουν περάσει ψηφίσματα «απαγόρευσης του εμβολίου». Το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα συμμετείχε επίσης πρόσφατα σε αυτήν την προσπάθεια.

Ακολουθεί το κείμενο του ψηφίσματος της Αριζόνα "Ban the Jab" που υποβλήθηκε από τον Dan Schultz:


Ενώ:

Ισχυρά και αξιόπιστα στοιχεία δείχνουν ότι οι ενέσεις Covid 19 είναι βιολογικά και τεχνολογικά όπλα και τα κλινικά δεδομένα της Pfizer αποκάλυψαν 1.223 θανάτους, 42.000 ανεπιθύμητες περιπτώσεις, 158.000 ανεπιθύμητες ενέργειες και περίπου 1.000 ανεπιθύμητες ενέργειες και έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων έχουν πεθάνει ή έχουν καταστεί μόνιμα ανάπηροι μετά τη λήψη ενέσεων Covid 19, και υπάρχουν ισχυρά και αξιόπιστα στοιχεία από τη Σουηδία ότι οι ενέσεις mRNA Covid μεταβάλλουν το ανθρώπινο DNA και κυβερνητικές υπηρεσίες, μέσα ενημέρωσης, εταιρείες τεχνολογίας και άλλες εταιρείες έχουν διαπράξει τεράστια απάτη ισχυριζόμενες ότι οι ενέσεις Covid είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές και το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα ζήτησε να σταματήσουν οι ενέσεις mRNA και να συνεχιστεί ο πειραματισμός σε ανθρώπους και η άρνηση συναίνεσης κατόπιν ενημέρωσης. Κώδικας της Νυρεμβέργης και, ως εκ τούτου, συνιστούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας,

Αποφασίζουμε:

Στο όνομα της διατήρησης της ανθρώπινης φυλής, οι εκπρόσωποι στη Συνέλευση Υποψηφιοτήτων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Αριζόνα το 2024 καλούν τον κυβερνήτη Hobbs και το πολιτειακό νομοθετικό σώμα να απαγορεύσουν την πώληση και διανομή ενέσεων Covid και όλων των ενέσεων mRNA στην Αριζόνα και να καλέσουν τον Γενικό Εισαγγελέα της Αριζόνα να κατάσχει αμέσως όλες τις ενέσεις Covid και τις ενέσεις mRNA στην Αριζόνα και να διεξαγάγει εγκληματολογική ανάλυση αυτών των λεγόμενων "εμβολίων".

Δεν είναι μόνο στην Αριζόνα και σε άλλες πολιτείες που κυβερνώνται από τους Ρεπουμπλικάνους που ζητούν την απαγόρευση των ενέσεων κορωνοϊού.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο Χάρης Μπελτεγρής σε ηλικία μόλις 40 ετών – Η συγκινητική ανάρτηση του Παύλου Χρηστίδη


Υγεία από ηφαιστειακά πετρώματα: ζεόλιθος, το ορυκτό που παγιδεύει ρύπους
Η έρευνα δείχνει ότι αυτό το αρχαίο ηφαιστειακό ορυκτό υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αντιφλεγμονώδεις καθώς και αντικαρκινικές ιδιότητες.



Νέα μελέτη: Η πρωτεΐνη ακίδα θα μπορούσε να υποστηρίξει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων
Μια νέα μελέτη δείχνει ότι η πρωτεΐνη ακίδα του SARS-CoV-2 μπορεί να είναι καρκινογόνος, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τη μακρά COVID και τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολίων COVID-19.



Πιθανά πρώιμα σημάδια καρκίνου του παγκρέατος: Πληροφορίες από κλινικές περιπτώσεις
Ο καρκίνος του παγκρέατος μπορεί να παρουσιαστεί με συμπτώματα που συχνά συνδέονται με άλλες ασθένειες - ακολουθώντας το ίχνος τέτοιων σημείων νωρίς θα μπορούσε να βοηθήσει στην έγκαιρη διάγνωση.



Γερνώντας υγιεινά: Πώς ένας αντιφλεγμονώδης τρόπος ζωής αποτρέπει την άνοια
Ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι επομένως το Α και το Ω για να παραμείνετε σωματικά και διανοητικά ικανοί ακόμη και σε μεγάλη ηλικία.



Ερευνητές καταγράφουν αύξηση της θνησιμότητας από καρκίνο μετά από εμβολιασμούς COVID-19 στην Ιαπωνία
Μια νέα μελέτη δείχνει ότι παρατηρήθηκε σημαντική αύξηση της θνησιμότητας από καρκίνο στην Ιαπωνία μετά την τρίτη δόση του εμβολίου COVID-19.


Ο Bill Gates χορηγεί (ΚΑΙ) τον Ελβετικό Οργανισμό Θεραπευτικών Προϊόντων (Swissmedic): Αυτή η θεωρία συνωμοσίας, με την οποία κάποιος φέρεται να ξεπέρασε τον εαυτό του ως τρελό Covidiot, δεν είναι ούτε θεωρία, είναι επίσημα αποδεδειγμένη πρακτική



Η Pfizer φέρεται να απέκρυψε την παρουσία DNA που συνδέεται με τον καρκίνο σε τρυπήματα COVID από το FDA, Health Canada
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από τους Epoch Times, η Pfizer σκόπιμα απέτυχε να συμβουλεύσει τις ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένης της Health Canada, του FDA των ΗΠΑ και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, ότι ο ενισχυτής DNA SV40 που συνδέεται με τον καρκίνο ήταν παρών στο πειραματικό εμβόλιο COVID.



Το ποσοστό γεννήσεων στις ΗΠΑ πέφτει ξανά
Στις ΗΠΑ, επίσης, η τάση συνεχίζεται αμείλικτα: το 2023, το ποσοστό γεννήσεων υποχώρησε ξανά κατά περίπου δύο τοις εκατό σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.



Καρδιολόγοι επιβεβαιώνουν την αιτία εμβολιασμού mRNA αιφνίδιας καρδιακής προσβολής σε υγιή 29χρονη
Καρδιολόγοι που μελετούν την ξαφνική καρδιακή προσβολή μίας «υγιούς» 29χρονης κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο mRNA κατά του κορονοϊού προκάλεσε καρδιακή προσβολή στη διεθνή εταιρεία Florencia Tarque. Τέτοιες περιπτώσεις εξακολουθούν να πολλαπλασιάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!