Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Συζήτηση για τις βλάβες από τα εμβόλια στο Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου



Ιστορική κοινοβουλευτική συζήτηση στο Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με τις βλάβες από τα εμβόλια και την υπερβάλλουσα θνησιμότητα.

Ωστόσο, σχεδόν όλοι οι βουλευτές έμειναν μακριά από το έργο τους, γι' αυτό έχασαν μια «αριστοτεχνική» ομιλία.
23 Απριλίου 2024
από Thomas Oysmüller
Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά


Στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι πάνω απ' όλα ο ανεξάρτητος βουλευτής Andrew Bridgen που διασφαλίζει ότι οι βλάβες του εμβολίου δεν θα πέσουν κάτω από το τραπέζι. 

Φέρνει επανειλημμένα την υπερβάλλουσα θνησιμότητα και την επακόλουθη ζημιά της πολιτικής Covid ενώπιον του κοινοβουλίου. 

Ωστόσο, αυτό δείχνει επίσης την αδιαφορία των περισσότερων πολιτικών να ασχοληθούν με το θέμα.


Θάνατοι από εμβολιασμό

Το Conservative Woman μιλά για το «πείσμα, τη χοντροκεφαλιά και την καθαρή τεμπελιά των εκλεγμένων αντιπροσώπων μας», το οποίο παρουσιάστηκε πιο πρόσφατα την Πέμπτη. 

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Bridgen έδωσε «άλλη μια εξαιρετική ομιλία» στην οποία ζήτησε «να προχωρήσουμε στην Ενότητα 4, τη μελέτη των εμβολίων και των θεραπευτικών μέσων, το συντομότερο δυνατό». 

Ωστόσο, μπροστά σε μια σχεδόν άδεια αίθουσα – σχεδόν κανένας βουλευτής δεν ήταν παρών. 

Την ίδια στιγμή, ωστόσο – τι εικόνα του δημοκρατικού κράτους – τα θεωρεία ήταν κατάμεστα εκείνο το απόγευμα. Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου απείλησε ακόμη και να τους πετάξει έξω.

Λόγω της πρότασης του Bridgen υπήρξε συζήτηση σχετικά με τις βλάβες του εμβολίου. Ο Bridgen έκανε την «αριστοτεχνική» ομιλία του στην αρχή της συζήτησης. Έγιναν επίσης προσπάθειες να του αφαιρεθεί ο χρόνος ομιλίας.

Ακολουθούν ορισμένα αποσπάσματα από την ομιλία:

Γινόμαστε μάρτυρες του μεγαλύτερου ιατρικού σκανδάλου σε αυτή τη χώρα στη ζωντανή μνήμη, πιθανώς ακόμη και από αμνημονεύτων χρόνων: την υπερβολική θνησιμότητα το 2022 και το 2023.

Οι αιτίες είναι περίπλοκες, αλλά η νέα και μη δοκιμασμένη ιατρική θεραπεία που ονομάζεται εμβόλιο αγελάδας είναι ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος.

Με έχουν αποκαλέσει αντιεμβολιαστή, σαν να απορρίπτω αυτά τα εμβόλια κινούμενος από μια συγκεκριμένη ιδεολογία.

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι αυτό δεν ισχύει: είμαι μάλιστα και διπλά εμβολιασμένος και και έχω καταστραφεί από το εμβόλιο.

Οι έξυπνοι άνθρωποι πρέπει να είναι σε θέση να καταλάβουν πότε κάποιος δεν είναι ούτε υπέρ ούτε κατά των εμβολιασμών, αλλά κατά ενός προϊόντος που δεν λειτουργεί και προκαλεί τεράστια βλάβη σε μερικούς από τους ανθρώπους που το παίρνουν.

Δεν χρειάζεται καμμία επιστημονική κατάρτιση για να τρομάξετε από το γεγονός ότι οι αξιωματούχοι σκόπιμα κρύβουν σημαντικά δεδομένα σε αυτό το σκάνδαλο, και αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία συνήθιζε να δημοσιεύει εβδομαδιαία στοιχεία για τους θανάτους ανά 100.000 στους εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους πληθυσμούς - δεν το κάνει πια, και κανείς δεν θέλει να εξηγήσει γιατί.

Το κοινό έχει δικαίωμα σε αυτά τα δεδομένα.

Σοβαροί εμπειρογνώμονες, τα αιτήματα των οποίων έχω επαναλάβει επανειλημμένα σε αυτό το Σώμα, ζήτησαν να ανωνυμοποιηθούν τα λεγόμενα δεδομένα σε επίπεδο ρεκόρ και να καταστούν διαθέσιμα για ανάλυση.

Αυτό θα επέτρεπε μια ουσιαστική ανάλυση των θανάτων μετά τον εμβολιασμό και θα διευθετούσε μια για πάντα το ερώτημα εάν αυτές οι πειραματικές θεραπείες ευθύνονται για την αύξηση των υπερβολικών θανάτων.[...]

Υπάρχει μια μεγάλη, έντονη αντίθεση μεταξύ της καταγραφής θανάτων και ασθενειών μετά τον εμβολιασμό και μετά από ένα τεστ Covid.

Μετά από ένα θετικό τεστ Covid, κάθε ασθένεια και θάνατος αποδιδόταν στον ιό.

Μετά τη χορήγηση του πειραματικού εμβολίου έκτακτης ανάγκης, δεν αποδόθηκε ούτε μία ασθένεια ή θάνατος στο εμβόλιο.

Αυτές είναι και οι δύο εντελώς αντιεπιστημονικές προσεγγίσεις, και έτσι πρέπει να εξετάσουμε άλλες πηγές δεδομένων – υπερβολικούς θανάτους – για να δούμε αν υπάρχει πρόβλημα.

Πρώτον, ωστόσο, θα ήθελα να αναφερθώ στη φράση "ασφαλές και αποτελεσματικό". 

Ο φόβος που σκόπιμα τροφοδοτήθηκε από την κυβέρνηση ενθάρρυνε την ιδέα της σωτηρίας από ένα σωτήριο εμβόλιο. 

Η αφήγηση «ασφαλές και αποτελεσματικό» άρχισε να ηχεί παντού και η φράση φάνηκε να υπνωτίζει ολόκληρο το έθνος. 



Στον απόηχο αυτού του σκανδάλου, θεσπίστηκαν κανονισμοί για την αποτροπή τέτοιου είδους εμπορίας από φαρμακευτικές εταιρείες στο μέλλον και απαγορεύεται η χρήση τους «με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα» χωρίς σαφείς επιφυλάξεις.[...]

Με τα εμβόλια Covid-19, τα μέσα ενημέρωσης, η κυβέρνηση και άλλες αρχές έχουν μετατραπεί στο τμήμα μάρκετινγκ της Big Pharma και είναι πλέον πολύ δύσκολο να ακούσετε τη λέξη "ασφαλές" χωρίς την ηχώ των λέξεων "και αποτελεσματικά", αλλά δεν είναι ασφαλή ούτε αποτελεσματικά. 

Τον Μάρτιο του 2021, όταν η πλειοψηφία των πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου είχε ήδη λάβει αυτά τα νέα προϊόντα, η Pfizer υπέγραψε σύμβαση με τη Βραζιλία και τη Νότια Αφρική, δηλώνοντας ότι «οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν είναι επί του παρόντος γνωστές και οι ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου δεν είναι επί του παρόντος γνωστές». 

Αυτή είναι η κυριολεκτική διατύπωση από τα συμβόλαια της Pfizer.[...]

Συμπερασματικά, τα στοιχεία είναι σαφή: αυτά τα εμβόλια έχουν προκαλέσει θανάτους. 

Παρ' όλα αυτά, έχουν ονομαστεί ασφαλή και αποτελεσματικά. 

Ωστόσο, για μερικούς από τους ανθρώπους που τα πήραν, τα εμβόλια έχουν προκαλέσει σοβαρή βλάβη και θάνατο, και για πολλούς άλλους, έχουν αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου. 

Ούτε είναι αποτελεσματικά. Το εμβόλιο δεν αποτρέπει τη μόλυνση ή τη μετάδοση και η αντικειμενική εξέταση των δεδομένων δείχνει ότι το εμβόλιο δεν αποτρέπει τη σοβαρή ασθένεια ή το θάνατο. 

Αυτές είναι σκληρές αλήθειες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, αλλά πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε αν θέλουμε να αντλήσουμε διδάγματα από τα τελευταία χρόνια. 

Κάποια στιγμή, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα τα στοιχεία που συσσωρεύονται. 

Πριν από δεκαοκτώ μήνες, όταν μίλησα για πρώτη φορά, τα στοιχεία ήταν αρκετά πειστικά, αλλά τώρα είναι ξεκάθαρα.

Αργότερα, μπροστά από το κτίριο του κοινοβουλίου, ο Bridgen δήλωσε ότι «τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν θα πούνε ούτε μια λέξη για αυτή τη συζήτηση».

Είχε δίκoιο.



Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συζήτηση εδώ.


Η εικόνα "Lockdown Three - Coronavirus (COVID-19) Sheffield, UK" από τον Tim Dennell έχει άδεια CC BY-NC 2.0.






Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, μέχρι σήμερα στην παγκόσμια ιστορία, στην Αμερική, που να ονομάζεται  ανεξάρτητος Τύπος. 

Το ξέρετε και το ξέρω. 

Δεν υπάρχει κανείς από εσάς που να τολμήσει να γράψει τις ειλικρινείς απόψεις σας, και αν το κάνατε, ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν θα εμφανιζόταν ποτέ σε έντυπη μορφή. 

Πληρώνομαι εβδομαδιαία για να κρατάω την ειλικρινή μου γνώμη εκτός του εντύπου με το οποίο είμαι συνδεδεμένος. 

Άλλοι από εσάς αμείβονται με παρόμοιους μισθούς για παρόμοια πράγματα, και όποιος από εσάς θα ήταν τόσο ανόητος ώστε να γράψει ειλικρινείς απόψεις θα κατέληγε στους δρόμους αναζητώντας άλλη δουλειά. 

Αν επέτρεπα να εμφανιστούν οι ειλικρινείς απόψεις μου σε ένα τεύχος της εφημερίδας μου, πριν από είκοσι τέσσερεις ώρες η εργασία μου θα είχε τερματιστεί. 

Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να καταστρέψουν την αλήθεια, να ψεύδονται ξεκάθαρα, να διαστρεβλώνουν, να υβρίζουν, να συμπεριφέρονται δουλοπρεπώς υποκλινόμενομενοι στα πόδια του μαμωνά και να πουλάνε τη χώρα και τη φυλή τους για τον επιούσιο. 

Εσύ το ξέρεις και το εγώ ξέρω, και τι βλακεία είναι αυτή να χαιρετίζεις ένα ανεξάρτητο πιεστήριο; 

Είμαστε τα εργαλεία και οι υποτελείς των πλουσίων στα παρασκήνια. 

Είμαστε οι jumping jacks, αυτοί τραβούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε. 

Τα ταλέντα μας, οι δυνατότητές μας και οι ζωές μας είναι όλα ιδιοκτησία άλλων ανδρών. 

Είμαστε πνευματικές ιερόδουλες.

(John Swinton, Συντάκτης NYT, 1880)




ΠΗΓΗ: 
Impfschaden-Debatte im UK-Parlament (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Π.Ο.Υ. Παγκόσμια Συνθήκη Πανδημίας: Θα αποχωρήσει και η Ελβετία;
Το Ελβετικό Εθνικό Συμβούλιο επαναστατεί. Εάν το Συμβούλιο των Κρατών συμφωνήσει, οι σχεδιαζόμενες συνθήκες του ΠΟΥ δεν θα επιτραπεί να τεθούν σε ισχύ χωρίς την έγκριση του ελβετικού κοινοβουλίου - και τότε πιθανότατα θα υπόκεινται επίσης σε δημοψήφισμα για τη Συνθήκη του Κράτους.


Η Pfizer «επέλεξε να μην πει» στις ρυθμιστικές αρχές σχετικά με την αλληλουχία SV40 στα εμβόλια COVID: Αξιωματούχος Health Canada


Η συνθήκη πανδημίας του ΠΟΥ: Ο απόλυτος παγκόσμιος έλεγχος είναι προ των πυλών
Βοηθήστε να ξυπνήσει το έθνος μας


Από νομική άποψη, τα περισσότερα εμβόλια κατά της νόσου COVID-19 είναι ΓΤΟ — η ΕΕ φαινόταν να τα γνωρίζει πριν από τον Ιούνιο του 2020
Σύμφωνα με τον Αυστραλό δικηγόρο Julian Gillespie, τα «εμβόλια» ορίζονται νομικά ως ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Αυτό είναι γνωστό στις ρυθμιστικές αρχές εδώ και πολύ καιρό, αλλά έχει κρυφτεί από το κοινό.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να προβλέψει τη στάση των ανθρώπων απέναντι στα εμβόλια
Το μοντέλο πρόβλεψης που αναπτύχθηκε από τους ερευνητές αναμένεται να χρησιμοποιήσει ελάχιστους υπολογιστικούς πόρους και μικρό αριθμό μεταβλητών - ενώ εξακολουθεί να έχει μέτρια έως υψηλή ακρίβεια και ακρίβεια στην πρόβλεψη της πρόσληψης εμβολίων.


Διαταραχές στη χλωρίδα του εντέρου που συνδέονται με τον αυτισμό, την ανάπτυξη ADHD
Μια νέα μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Cell νωρίτερα τον Απρίλιο, δείχνει ότι ορισμένοι βιοδείκτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση και τη θεραπεία αυτών των διαταραχών νωρίς στη ζωή.


Η φάρσα της γρίπης
Γρίπη των πτηνών, γρίπη των χοίρων. Corona - η παλιά καλή γρίπη επέστρεψε στο προγονικό της όνομα μετά τη φάρσα του Covid-19, αλλά εξακολουθεί να θεωρείται θανατηφόρα επίθεση. Γιατί όμως οι λοιμώξεις του αναπνευστικού σκόρπισαν φόβο και τρόμο μόνο από τον 20ο αιώνα και μετά;


Γρίπη των πτηνών και κλιματική αλλαγή: Για εκστρατεία εμβολιασμού και κατά των αγροτών
Η γρίπη των πτηνών έχει προετοιμαστεί εδώ και πολλά χρόνια, ειδικά μέσω πειραμάτων κέρδους λειτουργίας, προκειμένου να είναι σε θέση να χρησιμοποιηθεί με την έννοια του σχεδίου One Health. Επομένως, καθίσταται ολοένα και πιο προφανές ότι προορίζεται να εξυπηρετήσει δύο στόχους, δηλαδή αφενός να μπορέσει να μολύνει όλα τα εκτρεφόμενα ζώα και αφετέρου να δικαιολογήσει μια νέα, μαζική εκστρατεία εμβολιασμού mRNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!