Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Ιταλός εισαγγελέας: Η δεύτερη ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ Μ Α Φ Ι Α στήν Ευρώπη είναι η Αλβανική, πώς ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ από τήν κυβερνητική διαφθορά!!!

 


Ο εισαγγελέας Νίκολα Γκρατέρι /Nicola Gratteri δήλωσε, ότι η αλβανική μαφία έρχεται δεύτερη στην Ευρώπη μετά την ιταλική μαφία της Καλαβρίας «Ντραγκέτα»….


Την ώρα που η ιταλική τηλεόραση «Rai 3» ταρακούνησε την αλβανική κυβέρνηση για σχέση της με ύποπτα κυκλώματα, νέες δηλώσεις χτυπούν την αλβανική ηγεσία από τον εισαγγελέα Νίκολα Γκρατέρι.

 Ο Ιταλός εισαγγελέας ο οποίος ασχολείται σε όλη του την καρριέρα με την καταπολέμηση της μαφίας, σε συνέντευξή του στην ιταλική εκπομπή για το Σύμφωνο Ράμα-Μελόνι (για τους μετανάστες) και πώς θα ωφεληθεί η μαφία, τόνισε ότι αλβανικές ομάδες έχουν μπει δυναμικά στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αλβανική μαφία είναι η δεύτερη στην Ευρώπη μετά την μαφιόζικη οργάνωση «Ντραγκέτας».

 Όπως είπε και οι δύο ομάδες συνεργάζονται για να φέρουν κοκαΐνη από χώρες της Λατινικής Αμερικής, καθώς επισημαίνει ότι οι Αλβανοί έχουν καταλάβει το βόρειο τμήμα της Ευρώπης.

Engjell Agaci1

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η αλβανική μαφία έχει αρχίσει να είναι ισχυρή στο εσωτερικό της Αλβανίας λόγω της διαφθοράς.

« Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει με τους πρόσφυγες, αλλά μπορώ να σας πω, ή να σας δείξω, για την αλβανική μαφία ότι είναι η δεύτερη ισχυρότερη μαφία στην Ευρώπη μετά την «Ντραγκέτα».

 Η αλβανική μαφία είναι πολύ δυνατή. 

Προσοχή! 

Δεν είναι το είδος της μαφίας που επιτίθεται όπως η «Ντραγκέτα», αλλά η τελευταία έχει αρχίσει τα συμβόλαια για τη μεταφορά κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική. 

Η αλβανική μαφία είναι πολύ ισχυρή στη Βόρεια Ευρώπη και είναι μια ισχυρή μαφία εντός της Αλβανίας, επειδή η Αλβανία είναι μια μετρίως διεφθαρμένη και μετρίως αδύναμη χώρα από αυτή την άποψη και επίσης στον δικαστικό τομέα.

 Η παρουσία της Ιταλίας στην Αλβανία ήταν μόνιμη. Για περισσότερα από δέκα χρόνια, τα ελικόπτερα Guardia di Finanza χρησιμοποιούνται στην Αλβανία για τον έλεγχο δεμάτων μαριχουάνας », δήλωσε ο εισαγγελέας.

Πριν από μια μέρα το «Rai 3» δημοσίευσε μια έρευνα, η οποία ανέφερε πώς θα επωφεληθούν οι μαφιόζικες ομάδες από το Σύμφωνο για τους μετανάστες. 

Έλαβαν ως παράδειγμα τον Έντζελ Αγκάτσι, ο οποίος υπήρξε δικηγόρος εγκληματικών ομάδων.

Pamfleti Net

The Hellenic Information Team

https://www.olympia.gr/1587801/diethni/italos-eisaggeleas-i-deyteri-ischyroteri-mafia-stin-eyropi-einai-i-alvaniki-pos-eynoeitai-apo-tin-kyvernitiki-diafthora/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!