Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

AKOYTE;;; - Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφάνθηκε: πρόκειται για ουσίες mRNA όχι εμβόλια





Αμερικανοί ακτιβιστές επευφημούν την απόφαση εφετείου. 

Οι δικαστές απέρριψαν το επιχείρημα ότι οι ουσίες mRNA ήταν «ασφαλείς και αποτελεσματικές». 

Διευκρινίστηκε επίσης ότι αυτά δεν είναι παραδοσιακά εμβόλια.


10 Ιουνίου 2024
από Thomas Oysmüller
Χρόνος ανάγνωσης: 3,4 λεπτά


Ένα εφετείο των ΗΠΑ έλαβε μια απόφαση που θα μπορούσε να είναι «βαρυσήμαντη» για ορισμένους ακτιβιστές και παρατηρητές. 
 
Σε κάθε περίπτωση, οι ακτιβιστές και οι δικηγόροι έχουν ένα νέο εργαλείο για να αναλάβουν δράση κατά της βιομηχανίας πανδημίας. 
 
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το δικαστήριο δήλωσε ότι οι ενέσεις mRNA COVID-19 δεν θεωρούνται εμβόλια σύμφωνα με τον συμβατικό ιατρικό ορισμό.


Δεν είναι εμβόλια

Η απόφαση προκλήθηκε από μια υπόθεση που αφορούσε το Ταμείο Άμυνας για την Ελευθερία της Υγείας και άλλους ενάγοντες κατά της Ενιαίας Σχολικής Περιφέρειας του Λος Άντζελες (LAUSD). 
 
Αυτό αφορούσε την πολιτική εμβολιασμού Covid του LAUSD, η οποία είχε προβλέψει υποχρέωση mRNA για όλους τους υπαλλήλους εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος. Είχε ζητηθεί «πλήρης ανοσοποίηση».

Οι ενάγοντες υποστήριξαν ότι αυτή η εντολή εμβολιασμού της περιφέρειας θα παραβίαζε το θεμελιώδες δικαίωμά τους να αρνηθούν ιατρική περίθαλψη. 
 
Ειδικά επειδή οι ενέσεις mRNA δεν εμπόδισαν τη μετάδοση του COVID-19, αλλά μόνο ανακούφισαν τα συμπτώματα στον λήπτη.

Στη δήλωση του δικαστηρίου, ο ενάγων συμφωνεί. 
 
Οι δικαστές γράφουν ότι τα εμβόλια mRNA, τα οποία διατίθενται στην αγορά ως εμβόλια, δεν αποτρέπουν αποτελεσματικά τη μετάδοση του COVID-19, αλλά ανακουφίζουν μόνο τα συμπτώματα σε όσους προσβάλλονται από τον ιό. 
 
Αυτή η κρίσιμη διάκριση υπονομεύει τη θεμελιώδη προϋπόθεση των εντολών εμβολιασμού που επιβάλλονται από διάφορα κυβερνητικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Φυσικά, αυτό το σημείο, αν οι ουσίες mRNA ανακουφίζουν τα συμπτώματα των μολυσμένων, είναι επίσης εξαιρετικά αμφιλεγόμενο επιστημονικά. Αλλά η πραγματικά εκτεταμένη ετυμηγορία βρίσκεται σε άλλο μέρος.

Έτσι, ο δικαστής επεσήμανε ότι η απαίτηση εμβολιασμού του LAUSD έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου στην υπόθεση Jacobson κατά Μασαχουσέτης, η οποία επιβεβαίωσε το δικαίωμα της πολιτείας στον εμβολιασμό κατά της ευλογιάς λόγω της αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητάς της στην πρόληψη της εξάπλωσης της νόσου. 
 
Αντίθετα, οι εμβολιασμοί mRNA COVID-19 δεν παρέχουν τέτοια οφέλη για τη δημόσια υγεία και επομένως δεν πληρούν τα κριτήρια που καθόρισε ο Jacobson. 
 
Επιπλέον, επισημαίνεται ρητά ότι τα συμβατικά εμβόλια προορίζονται για την παροχή ανοσίας και την πρόληψη της μετάδοσης, κάτι που δεν έχει αποδειχθεί οριστικά στην περίπτωση του εμβολιασμού mRNA COVID-19. 
 

 
Μέχρι τον Αύγουστο του 2021, ένα εμβόλιο ήταν «ένα προϊόν που διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου να παράγει ανοσία σε μια συγκεκριμένη ασθένεια».

Από τότε, ένα εμβόλιο είναι «ένα παρασκεύασμα που χρησιμοποιείται για την τόνωση της ανοσολογικής απόκρισης του σώματος κατά της νόσου».
 
Το επιχείρημα του CDC ότι η ουσία ήταν «ασφαλής και αποτελεσματική» απορρίφθηκε επίσης και από τους δύο δικαστές.


«Η σημερινή απόφαση της Ένατης Περιφέρειας δείχνει ότι το δικαστήριο έχει δει μέσα από την παρωδία του LAUSD, καθιστώντας σαφές ότι τα δικαιώματα αυτοδιάθεσης που υποστηρίζουν οι Αμερικανοί, συμπεριλαμβανομένου του ιερού δικαιώματος στη σωματική αυτονομία σε θέματα υγείας, είναι αδιαπραγμάτευτα. Αυτός είναι ένας μεγάλος θρίαμβος για την αλήθεια, την ευπρέπεια και το σωστό».

Οι Αμερικανοί ακτιβιστές είναι εν μέρει ευφορικοί. Ένα blog γράφει, για παράδειγμα:

«Αυτή η απόφαση, αν όλοι τη χρησιμοποιήσουμε σωστά, μπορεί να το αποτρέψει αυτό παντού.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το υποκείμενο επιχείρημα οδηγεί άμεσα σε κεντρικά ζητήματα νομολογίας με τα οποία κανένα δικαστήριο δεν έχει ασχοληθεί μέχρι στιγμής, αν και πολλές υποθέσεις λένε το ίδιο πράγμα. 
 
Κατά κάποιο τρόπο, ΟΛΑ τα δικαστήρια παγκοσμίως απέφυγαν αυτό το επιχείρημα όταν τους παρουσιάστηκε, αλλά τώρα μια δικαστική περιφέρεια έχει αναγνωρίσει τις πραγματικότητες που παρουσιάζονται σε αυτή την υπόθεση.

Ο Alex Jones συμφωνεί: «Το 9ο Περιφερειακό Εφετείο αποφάσισε ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 δεν χαρακτηρίζονται ως εμβόλια, μια απόφαση που θα μπορούσε να εκθέσει τις φαρμακευτικές εταιρείες που τα παρασκεύασαν σε μελλοντικές αγωγές ευθύνης».
 
 

ΠΗΓΗ: US-Gericht: mRNA-Stoffe keine Impfungen (tkp.at)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Το ένατο περιφερειακό δικαστήριο αποφαίνεται σωστά: Οι ενέσεις mRNA COVID-19 δεν αποτελούν νόμιμο κρατικό συμφέρον λόγω του ότι αποτελούν θεραπεία, όχι προληπτικό | Αυτό είναι το μόνο που χρειαζόμαστε για να καταστρέψουμε τον ΠΟΥ & FDA


Μελέτη: Η διαλείπουσα νηστεία μπορεί να προστατεύσει από τον καρκίνο
Μια νέα μελέτη από το Γερμανικό Κέντρο Έρευνας για τον Καρκίνο και το Πανεπιστήμιο του Tübingen δείχνει ότι η περιοδική νηστεία μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο φλεγμονής του ήπατος και καρκίνου του ήπατος.


Πώς το σελήνιο προστατεύει από τη νόσο του Πάρκινσον
Η τρέχουσα έρευνα δείχνει ότι το σελήνιο, ένα σημαντικό μέταλλο με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου σε ασθενείς με νόσο του Πάρκινσον.


Ο θυμός αυξάνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων και εγκεφαλικού επεισοδίου
Μαθαίνοντας να περιορίζετε τα αρνητικά συναισθήματα, ειδικά το θυμό, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, εγκεφαλικού επεισοδίου, ακόμη και καρκίνου. Διαβάστε τι μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το θυμό.



ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ:
 
Σπάνιοι τύποι καρκίνου εμφανίστηκαν μετά την πανδημία και οι επιστήμονες αναρωτιούνται εάν ευθύνεται


Βρετανική μελέτη εμβολιασμού: Αυξημένος κίνδυνος επιληψίας και σκωληκοειδίτιδας στα παιδιά
Όλο και περισσότερες μελέτες αναφέρουν παρενέργειες του εμβολιασμού COVID-19 σε παιδιά. Τώρα μια βρετανική μελέτη επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά υψηλότερο κίνδυνο διαφόρων ασθενειών μετά το "τσίμπημα". Παρ 'όλα αυτά, οι συγγραφείς της μελέτης καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο εμβολιασμός συνιστάται για παιδιά.


Μπορεί να θεραπευτεί ένα αυτοάνοσο νόσημα;
Οι ερευνητές προσπαθούν εδώ και δεκαετίες να ελέγξουν τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για αυτοάνοσες ασθένειες.


Μακροχρόνια μελέτη: Τα εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα αυξάνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου
Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα γνωρίζουν ότι τα εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα δεν είναι υγιεινά. Τώρα μια πρόσφατη μακροχρόνια μελέτη αποδεικνύει μια σύνδεση μεταξύ εξαιρετικά επεξεργασμένων τροφίμων και υψηλότερης συνολικής θνησιμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!