Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ - ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ: Παράλυση και στη συνέχεια πνιγμός: Βετεράνος αποκαλύπτει την τρομακτική μέθοδο που χρησιμοποιείται για την ευθανασία ανθρώπων στον Καναδά. (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ)


Η Καναδή βετεράνος μάχης Kelsi Sheren
Jordan Peterson / YouTube


Καναδή βετεράνος μάχης Kelsi Sheren εξηγεί στον Jordan Peterson ότι τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για να σκοτώσουν τα θύματα ευθανασίας παράγουν θάνατο παρόμοιο με τον εικονικό πνιγμό.





(LifeSiteNews) - Ενώ προωθείται υπό το πρόσχημα της ανώδυνης συμπόνιας, η μέθοδος που χρησιμοποιείται για τη δολοφονία Καναδών στο πλαίσιο του εθνικού προγράμματος ευθανασίας Medical Assistance in Dying (MAiD) μπορεί στην πραγματικότητα να είναι παρόμοια με τον εικονικό πνιγμό.

Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου στις 6 Μαΐου του podcast του διάσημου αντι-'woke' Καναδού ψυχολόγου Jordan Peterson, η Kelsi Sheren, βετεράνος μάχης και πυροβολητής στον καναδικό στρατό, αποκάλυψε ότι τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στην υποβοηθούμενη αυτοκτονία MAiD ουσιαστικά πνίγουν ένα άτομο μέχρι θανάτου.




«Αυτό που ανακάλυψα χθες και πραγματικά με ενόχλησε ήταν ο μηχανισμός της πραγματικής διαδικασίας», ξεκίνησε, συγκρίνοντας τις τρέχουσες πρακτικές του Καναδά με εκείνες της ναζιστικής Γερμανίας. 

«Ο λόγος που οι άνθρωποι στον Καναδά στους οποίους χορηγείται MAiD φαίνονται ειρηνικοί είναι επειδή τους δίνεται πρώτα ένας παραλυτικό φάρμακο, οπότε είναι εντελώς παράλυτοι, στη συνέχεια αυτό το φάρμακο χορηγείται ως ένα από τα τέσσερα και αρχίζουν να πνίγονται μέχρι θανάτου».

Η Sheren ανέφερε τη μαρτυρία του Καναδού Δρ. Joel Zivot, Αναπληρωτή Καθηγητή Αναισθησιολογίας και Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Emory της Ατλάντα, Τζώρτζια.

Τον Φεβρουάριο του 2021, ο Zivot αντέκρουσε τον ισχυρισμό της καναδικής κυβέρνησης ότι η μιδαζολάμη, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται στο MAiD, παρείχε «ανακούφιση από το άγχος» και «άνεση στον ασθενή».

Αντ' αυτού, κατέθεσε ενώπιον της καναδικής Γερουσίας ότι «τα μυοχαλαρωτικά όταν χρησιμοποιούνται κατά την υποβοηθούμενη αυτοκτονία (MAID) θα προκαλούνν θάνατο από ασφυξία».

«Το πρωτόκολλο MAID είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει συμφόρηση των πνευμόνων με παρόμοιο τρόπο με αυτόν που έχει αποδειχθεί σε περισσότερες από 200 περιπτώσεις θανατηφόρων ενέσεων στις ΗΠΑ», είπε, αναφερόμενος σε ένα αίτημα του νόμου για την ελευθερία της πληροφόρησης που περιέχει τις αυτοψίες περίπου 300 Αμερικανών που εκτελέστηκαν χρησιμοποιώντας τα ίδια φάρμακα με το πρόγραμμα MAiD του Καναδά.

Σύμφωνα με την Sheren, «το 85% αυτών των σωμάτων παρουσίασαν διπλάσια αύξηση του επιπέδου του νερού στους πνεύμονες. Αυτό που συνέβαινε είναι ότι όταν αυτό το φάρμακο χορηγείται, προκαλεί πνιγμό και αναφέρεται ότι μοιάζει με θάνατο από πνιγμό στο νερό ή πνιγμό».

Στην κατάθεσή του, ο Zivot εξήγησε ότι τα μυοχαλαρωτικά φάρμακα που χορηγούνται κατά τη διάρκεια της MAiD «θα προκαλέσουν μια εξωτερικά παρατηρούμενη ακινησία ως συνέπεια της μυϊκής παράλυσης από ό, τι έχει λανθασμένα και επανειλημμένα περιγραφεί ως κατάσταση γαλήνης».

"Ο μόνος τρόπος για να αντικρούσουμε την υπόθεση ότι το πρωτόκολλο MAiD προκαλεί συσσώρευση πνευμονικού υγρού και θάνατο παρόμοιο με πνιγμό είναι η απόκτηση καναδικών δεδομένων μέσω μελετών αυτοψίας σε τουλάχιστον 200 άτομα που θανατώθηκαν από το MAID", υποστήριξε.

Η Sheren αποκάλυψε περαιτέρω ότι οι Καναδοί που έλαβαν MAiD θα μπορούσαν να πνιγούν εσωτερικά για κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ τα σώματά τους παραμένουν εντελώς παράλυτα.

«Τον αποκαλούν θάνατο με αξιοπρέπεια και ότι αυτός είναι ένας ανώδυνος θάνατος», δήλωσε. 
 
"Λοιπόν, αν λάβετε MAiD από το στόμα, διαρκεί από 30 λεπτά έως 24 ώρες."

«24 ώρες ενεργού πνιγμού ενώ βρίσκεσαι υπό την επήρεια ενός παραλυτικού φαρμάκου»δήλωσε η Sheren.

«Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο θάνατος με αξιοπρέπεια στην καναδική κυβέρνηση έχει συγκαλύψει το MAiD, ενώ το προσφέρουν σε Καναδούς βετεράνους αντί για θεραπεία, ώστε να μην χρειάζεται να πληρώνουν για τις συντάξεις τους, ώστε να μην χρειάζεται να πληρώνουν για την υγειονομική τους περίθαλψη», κατήγγειλε.

Η Sheren αποκάλυψε περαιτέρω ότι η καναδική κυβέρνηση επέλεξε να δώσει στους πολίτες της έναν τρομακτικό και μερικές φορές μακρύ θάνατο ως τρόπο εξοικονόμησης στην παροχή πραγματικής υγειονομικής περίθαλψης.

«Το 2021, είχαν ακαθάριστη μείωση της υγειονομικής περίθαλψης κατά 19,2 εκατομμύρια δολλάρια», είπε. «Όταν έκαναν MAiD, εξοικονόμησαν ακόμη άλλα (...) 22 εκατομμύρια δολλάρια».

"Μέχρι το τέλος όλων αυτών εκείνη τη χρονιά, το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, μόνο από το να κάνει MAiD αντί να δίνει πραγματικά στους ανθρώπους παρηγορητική φροντίδα, [εξοικονόμησε] 86,9 εκατομμύρια δολάρια", συνέχισε ο Sheren.

«Αξίζουμε κάτι καλύτερο, το ίδιο και τα παιδιά μας, το ίδιο και οι πολίτες μας. Δεν αξίζουμε αυτόν τον Καναδά», δήλωσε.

«Το έχω δει να γίνεται σε κάποιον», συνέχισε. 

«Δεν το εύχεσαι αυτό σε κανέναν. Θα μου ήταν ευκολότερο, είναι ευκολότερο να βάλω τούβλα γύρω από τα πόδια μου και να πάω να πηδήξω στον ωκεανό παρά να πεθάνω από MAiD. Αυτός είναι ένας τρομακτικός τρόπος να πεθάνεις».

Στον Καναδά, το MAiD δεν ισχύει ακόμη για τους ψυχικά ασθενείς, καθώς η φιλελεύθερη κυβέρνηση αποφάσισε να καθυστερήσει την επέκταση της ευθανασίας σε όσους πάσχουν αποκλειστικά από τέτοιες ασθένειες μέχρι το 2027 μετά από αντιδράσεις από Καναδούς και εξέχοντες γιατρούς.

Τον Ιανουάριο, οι επαρχιακοί υπουργοί Υγείας προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα από το να ζητήσουν καθυστέρηση στη διάταξη, ζητώντας την «επ' αόριστον» αναβολή του μέτρου. Ένα αίτημα που δεν έχει γίνει ακόμη αποδεκτό.

Οι πιο πρόσφατες εκθέσεις δείχνουν ότι η MAiD είναι η έκτη υψηλότερη αιτία θανάτου στον Καναδά

Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε ως τέτοιο στις 10 κορυφαίες αιτίες θανάτου της Στατιστικής Υπηρεσίας του Καναδά από το 2019 έως το 2022. 

Όταν ρωτήθηκε γιατί το MAiD έμεινε εκτός λίστας, ο οργανισμός εξήγησε ότι καταγράφει τις ασθένειες που οδήγησαν τους Καναδούς να επιλέξουν να τερματίσουν τη ζωή τους μέσω ευθανασίας, όχι την πραγματική αιτία θανάτου, ως κύρια αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με το Health Canada, το 2022, 13,241 Καναδοί πέθαναν από θανατηφόρες ενέσεις MAiD. Αυτό αντιπροσωπεύει το 4,1% όλων των θανάτων στη χώρα για εκείνο το έτος, αύξηση 31,2% από το 2021.

Ενώ οι αριθμοί για το 2023 δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει, όλες οι ενδείξεις δείχνουν μια κατάσταση ακόμη πιο ζοφερή από το 2022.




ΠΗΓΗ: Paralyzed then drowned: Veteran exposes the terrifying method used to euthanize people in Canada - LifeSite (lifesitenews.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!