Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Διάγνωση: Θάνατος




Όποιος πεθαίνει ξαφνικά και απροσδόκητα ενώ είναι σε ηλικία γίνεται «αιφνίδιος ενήλικος θάνατος» στο διαγνωστικό ρεπερτόριο της μετα-Covid ιατρικής. 

Στα αγγλικά: "SADS = σύνδρομο αιφνίδιου ενήλικου θανάτου" ή "SUDS = σύνδρομο αιφνίδιου άγνωστου θανάτου". 

Εναλλακτικά, μια «ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης» μπορεί να θεωρηθεί ως διάγνωση. 

Δεν έχει σημασία αν πραγματοποιήθηκε μια επιχείρηση μπλε φωτός με σειρήνες να θρηνούν ή κάποιος απλά αφέθηκε να αποκοιμηθεί. 

Για την ακαδημαϊκή ιατρική και το κοινό, όλα φαίνεται να έχουν ξεκαθαριστεί μέχρι τώρα. 

Ακόμη και οι αυτοψίες τώρα μετά βίας διευκρινίζουν την αιτία. 

Ένα αιμοφόρο αγγείο που μπορεί να βρεθεί μπλοκαρισμένο δεν προκαλεί περαιτέρω έρευνα.



Η ιατρική ενηλίκων έχει πλέον φτάσει στο επίπεδο στο οποίο η παιδιατρική έχει φτάσει εδώ και πολύ καιρό σε περίπτωση απροσδόκητων θανάτων μικρών παιδιών. 

Από το 1969, οι παιδίατροι έχουν αποδεχθεί το "SIDS = σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου" ως αιτία θανάτου

Μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η διάγνωση εισήχθη εν αναμονή των παγκόσμιων εκστρατειών εμβολιασμού που ξεκίνησαν γύρω στο 1970. 

Από τους 2605 θανάτους βρεφών που καταγράφηκαν στο αμερικανικό σύστημα VAERS ("Vaccine Adverse Event Reporting System") μεταξύ 1990 και 2019, το 58% συνέβη εντός 3 ημερών από τον εμβολιασμό και το 78% εντός 7 ημερών από τον εμβολιασμό.


Ωστόσο, μπορεί επίσης να συναχθεί από την πορεία της συχνότητας του «συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου» ότι μια άλλη ιατρικά εγκεκριμένη διαδικασία ήταν ακόμη πιο θανατηφόρα:

Ο αιφνίδιος θάνατος των μωρών επιταχύνθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, επειδή ένας μόνο Αμερικανός παιδίατρος συνέστησε την πρηνή θέση για βρέφη ηλικίας κάτω των 3 μηνών

Δεδομένου ότι τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν μπορούν ακόμη να σηκώσουν το κεφάλι τους ανεξάρτητα, υπάρχει υψηλός κίνδυνος ασφυξίας κατά τη διάρκεια του ύπνου στην πρηνή θέση

Ο οδηγός για τις μητέρες πούλησε 50 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως σε 42 γλώσσες και πιστεύεται ότι προκάλεσε εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους παιδιών. 

Μέχρι τη στιγμή που η σύσταση ανακλήθηκε επίσημα στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο αριθμός των διαγνώσεων στη Γερμανία είχε ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ! 

Δεδομένου ότι η ετήσια κορύφωση των μόλις κάτω από 1300 αιφνίδιων θανάτων βρεφών έχει μειωθεί σε 80-90 από τότε, περισσότερο από το 90% πρέπει να αποδοθεί σε αυτό.

Ουδέποτε υπήρξε σημαντική αντίσταση στην κήρυξη ιατρικής πτώχευσης του «συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου». 

Το αν ο αιφνίδιος θάνατος επήλθε στο παιδικό δωμάτιο ως αποτέλεσμα εμβολιασμών ή από πρηνή θέση δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει ιδιαίτερα ούτε το ιατρικό επάγγελμα ούτε τους γονείς

Μια ανούσια διάγνωση θανάτου ήταν προφανώς ευπρόσδεκτη από τους γιατρούς και τη φαρμακευτική βιομηχανία

Οι γονείς που ήθελαν να απαλλαγούν από τα παιδιά τους θα μπορούσαν επίσης να επιμείνουν σε μια ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης ως υποκατάστατο μιας δολοφονίας ασφυξίας. 

Τώρα δεν υπάρχει ανάγκη για διευκρίνιση και πάλι. Όπως μου είπε πρόσφατα ένας σύγχρονος όταν αμφέβαλα για μια επίσημη διάγνωση θανάτου;: «Το κύριο πράγμα είναι ότι πηγαίνει γρήγορα».

Η γνώση είναι πλέον τρομακτική

Θα μπορούσε να είναι λάθος γνώση. Ως εκ τούτου, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν όλο και λιγώτερο. 

Έχει χαθεί η αιώνια πεποίθηση ότι οι ζωντανοί μαθαίνουν από τους νεκρούς. 

Γιατί να το κάνουν, άλλωστε; 

Εξάλλου, οι νεκροί έχουν πεθάνει. 

Τι θα μας έλεγαν. 

Ας κοιτάξουμε μπροστά στον γενναίο νέο κόσμο της ιατρικής. 

Στην περίπτωση των ζωντανών, η τεχνητή νοημοσύνη κάποιου εργαστηρίου κάνει τη διάγνωση με δοκιμή PCR από ένα σωματικό υγρό. 

Και οι νεκροί πέθαναν είτε ξαφνικά είτε αργά, νέοι ή γέροι. 

Ποιος χρειάζεται περισσότερα;

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις των μόνιμων συγγραφέων του TKP. Τα δικαιώματα και η ευθύνη για το περιεχόμενο ανήκουν στον δημιουργό.


Univ.-Doz. (Βιέννη) Dr. med. Gerd Reuther είναι ειδικός στην ακτινολογία, ιατρικός εκπαιδευτής και ιστορικός της ιατρικής. 

Από την αρχή, αποκάλεσε τον «Covid-19» αυτό που ήταν: μια μεγάλη μπλόφα

Σε επτά βιβλία μέχρι σήμερα, εξετάζει κριτικά την ιατρική στο παρελθόν και το παρόν. 

Το κείμενο βασίζεται σε ένα κεφάλαιο της ιατρικής ιστορίας του: «Θεραπεία μικρής ύλης» και «Η τέχνη της ζωής όσο το δυνατόν περισσότερο».

Η εικόνα "Death and the Maiden #2" από την CapCat Ragu έχει άδεια CC BY-NC-SA 2.0.

ΠΗΓΗ: Diagnose: Tod (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο Γκέητς επενδύει νέα εκατομμύρια σε έργο ηλεκτρονικής ταυτοποίησης
Ένα νέο έργο για την ψηφιακή ταυτότητα χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Gates.
Είναι πιθανό να είναι μια εκστρατεία δημοσίων σχέσεων. Η αποδοχή της δικής του ηλεκτρονικής ταυτότητας πρέπει να αυξηθεί.


Κατά της γρίπης των πτηνών: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν τις πρώτες αγελάδες με mRNA
Από τον Ιούνιο, μια ουσία mRNA έχει δοκιμαστεί στα πρώτα μοσχάρια για να τα «προστατεύσει» από τη γρίπη των πτηνών. Όλα στο όνομα της προετοιμασίας για την πανδημία.


Αυστραλία: Η Pfizer κατέστειλε τους θανάτους σε μελέτη εμβολιασμού
Στην Αυστραλία, 6 θάνατοι δεν δημοσιεύθηκαν σε μελέτη για θεραπεία mRNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!