Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ένας γιατρός που τιμάει τον όρκο του: Το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν απαγγέλλει κατηγορίες σε γιατρό που αποκάλυψε τον ακρωτηριασμό τρανσέξουαλ παιδιών σε νοσοκομείο του Τέξας


Μπάιντεν: Γενικός Εισαγγελέας Merrick Garland

«Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν χρησιμοποιεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης της για να τιμωρήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους.

Είναι ο ίδιος ο ορισμός της καταχρηστικής εξουσίας», δήλωσε ο Jay Richards του Heritage Foundation απαντώντας στο κατηγορητήριο του Δρ Eithan Haim.


(LifeSiteNews) - Το Υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ) της κυβέρνησης Μπάιντεν απήγγειλε κατηγορίες σε έναν χειρουργό μίας μικρής πόλης που αποκάλυψε ότι φρικτές χειρουργικές επεμβάσεις τρανσέξουαλ διαπράττονταν κρυφά σε ανηλίκους στο Νοσοκομείο Παίδων του Τέξας (TCH), αφού το νοσοκομείο φέρεται να διέκοψε το πρόγραμμα τρανσέξουαλ.

Ο Δρ Eithan Haim - ο οποίος αυτοπροσδιορίστηκε νωρίτερα φέτος ως ο ανώνυμος πληροφοριοδότης που παρείχε αποδεικτικά στοιχεία για τις συνεχιζόμενες λεγόμενες «διαδικασίες αλλαγής φύλου» για παιδιά ηλικίας ακόμη και 11 ετών στον δημοσιογράφο του Ινστιτούτου Μανχάτταν Christopher Rufo πέρυσι - δήλωσε ότι οι Αμερικανοί στρατάρχες εμφανίστηκαν στο σπίτι του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, καλώντας τον στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσει τέσσερεις κατηγορίες κακουργήματος για φερόμενες παραβιάσεις του HIPAA.


Ο Haim πάντα υποστήριζε ότι κανένας νόμος περί ιατρικού απορρήτου δεν παραβιάστηκε όταν παρείχε αποδεικτικά στοιχεία για το συνεχιζόμενο πρόγραμμα τρανσέξουαλ της TCH στον Rufo. 

Ο ίδιος και η νομική του ομάδα παραμένουν αβέβαιοι για τις λεπτομέρειες των κατηγοριών και θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.

«Είναι ευθύνη μου ως γιατρός, να το εκθέσω αυτό στο κοινό», δήλωσε ο Haim στο Daily Wire. 
 




«Αν δεν το κάνω, τότε αυτή η κακοποίηση μπορεί να συνεχιστεί. 
 
Ήξερα ότι οι μελλοντικές γενιές, όπως τα παιδιά μου, δεν θα μπορούσαν ποτέ να με συγχωρήσουν αν ήξεραν ότι είχα την ευκαιρία να κάνω κάτι και αποφάσισα να μείνω σιωπηλός».
 



Ο Δρ. Eithan Haim και η σύζυγός του


«Απαιτεί μέσους, καθημερινούς γιατρούς να ορθώσουν το ανάστημά τους και να μιλήσουν ενάντια σε τέτοια πράγματα», δήλωσε ο 33χρονος γενικός χειρουργός.

Η έρευνα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, η οποία ξεκίνησε πριν από σχεδόν ένα χρόνο, και η επικείμενη δίωξη του Haim θεωρείται σε μεγάλο βαθμό ως τακτική εκφοβισμού που αποσκοπεί στην επιβολή σιωπής σε όσους διαφορετικά θα μιλούσαν εναντίον των ευνοούμενων πολιτικών του καθεστώτος Μπάιντεν γενικά και εναντίον εκείνων που αντιτίθενται στις χειρουργικές επεμβάσεις «φυλομετάβασης» και στις χημικές παρεμβάσεις ειδικότερα.

«Πιστεύουμε ότι αυτή η υπόθεση καθοδηγείται από μια εξαιρετικά ιδεολογική διαίρεση εντός του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών που στοχεύει στη φίμωση των πληροφοριοδοτών που εκθέτουν τη θεσμοθετημένη ιατρική διαφθορά και τους κινδύνους αυτών των ορμονικών παρεμβάσεων για μπερδεμένα, έφηβα παιδιά», εξήγησε ο Haim.


«Το όνομά μου διέρρευσε επίσης σε αριστερούς ακτιβιστές που με δυσφήμισαν βάναυσα στο διαδίκτυο και απείλησαν τη φήμη μου ως γιατρού», πρόσθεσε.

«Δεν είναι μόνο ο Τραμπ, ο Μπάνον και ο Ναβάρο. Η κυβέρνηση Μπάιντεν απήγγειλε κατηγορίες σε έναν γιατρό που αποκάλυψε το πρόγραμμα αλλαγής φύλου παιδιών στο Νοσοκομείο Παίδων του Τέξας», δήλωσε ο Rufo σε ανάρτησή του νωρίς το πρωί στο 'X'. 

«Αν απειλήσεις το καθεστώς, μπορεί να είσαι ο επόμενος».

«Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν χρησιμοποιεί το υπουργείο Δικαιοσύνης της για να τιμωρήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους. Είναι ο ίδιος ο ορισμός της καταχρηστικής εξουσίας», δήλωσε ο Jay Richards του Heritage Foundation στο Stream. 

«Αυτή η επίθεση στον Δρ Haim είναι πολύ απίθανο να πετύχει. Αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, η διαδικασία είναι η τιμωρία».

«Από τη θετική πλευρά, αυτή η ενέργεια είναι ένα σημάδι αδυναμίας», δήλωσε ο Richards. «Η κυβέρνηση κατανοεί σαφώς ότι αν οι Αμερικανοί καταλάβουν τι συμβαίνει με τα παιδιά και την ιατρική φύλου, ο Μπάιντεν θα μείνει στην ιστορία ως πρόεδρος μιας θητείας».

«Ο πελάτης μου ανυπομονεί να φτάσει σε δίκη για να πει τη δική του πλευρά της ιστορίας», δήλωσε η δικηγόρος του Haim, Marcella Burke, στο National Review. «Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα οδηγήσει στη λήψη της σωστής απόφασης».


Αν και μπορεί κάλλιστα να επικρατήσει στο δικαστήριο, οι αυξανόμενοι λογαριασμοί δικηγόρων του Haim τον ανάγκασαν να δημιουργήσει μια σελίδα εκστρατείας GiveSendGo για να συγκεντρώσει χρήματα για τη νομική υπεράσπισή του. 

Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 325.000 δολλάρια, με μερικές από τις μεγαλύτερες δωρεές να προέρχονται από συναδέλφους επαγγελματίες υγείας.

Μελέτες διαπιστώνουν ότι περισσότερο από το 80% των παιδιών που πάσχουν από δυσφορία φύλου την ξεπερνούν μόνα τους μέχρι τα τέλη της εφηβείας και ότι η πλήρης χειρουργική επέμβαση «επαναπροσδιορισμού» αποτυγχάνει να επιλύσει την αυξημένη τάση των ατόμων που βρίσκονται σε σύγχυση φύλου να αυτοτραυματίζονται και να αυτοκτονούν - και πιθανώς την επιδεινώνει, μεταξύ άλλων ενισχύοντας τη σύγχυσή τους και παραμελώντας τις πραγματικές αιτίες της ψυχικής τους διαμάχης. (βλ. ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ, ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ: Ο αριθμός των εφήβων «σε λάθος σώμα» εκτοξεύεται στα ύψη (odysseiatv.blogspot.com))

Ένα μεγάλο σύνολο στοιχείων δείχνει ότι οι ορμονικές και χειρουργικές παρεμβάσεις των τρανσέξουαλ προκαλούν σοβαρούς, ακόμη και απειλητικούς για τη ζωή, τραυματισμούς, όπως καρδιαγγειακές παθήσεις, καρκίνο, εγκεφαλικό επεισόδιο, στειρότητα, απώλεια οστικής πυκνότητας, συναισθηματικά προβλήματα και μόνιμες βλάβες στα αναπαραγωγικά όργανα.

Πολλοί συχνά αγνοημένοι απομεταβατικοί έχουν πιστοποιήσει τη σωματική και ψυχική βλάβη της ενίσχυσης της σύγχυσης των φύλων, καθώς και την προκατάληψη και την αμέλεια του ιατρικού κατεστημένου σχετικά με το θέμα, πολλοί από τους οποίους υιοθετούν μια ακτιβιστική προσέγγιση στο επάγγελμά τους και ξεκινούν υποθέσεις με ένα προκαθορισμένο συμπέρασμα υπέρ της «μετάβασης».

Ορισμένοι τέτοιοι γιατροί έχουν επίσης καταγραφεί σε βίντεο να παραδέχονται πιο παλιομοδίτικα κίνητρα για τέτοιες διαδικασίες, όπως με μια έκθεση πέρυσι σχετικά με την Κλινική του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Vanderbilt για την Υγεία των Διεμφυλικών, όπου ο Δρ Shayne Sebold Taylor είπε ευθέως ότι «αυτές οι χειρουργικές επεμβάσεις βγάζουν πολλά χρήματα».


«Αρνούμαι να υποχωρήσω ή να σιωπήσω», δήλωσε ο Haim το βράδυ της Πέμπτης. «Αλλά για να κερδίσουμε, μπαίνουμε στην αρένα. Για εμάς αυτό είναι ομοσπονδιακό δικαστήριο».

«Η υπόθεση Haim σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής στη συζήτηση για τη "φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο"», δήλωσε ο Rufo. 

«Αν ο Haim επικρατήσει, άλλοι θαρραλέοι γιατροί και επαγγελματίες υγείας θα ακολουθήσουν το παράδειγμά του και θα μιλήσουν

Θα χρειαστούμε όλες τις φωνές τους αν θέλουμε να καταφέρουμε να κλείσουμε την επιχείρηση αλλαγής φύλου παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες».


ΣΧΕΤΙΚΑ







Καθολικό ζευγάρι που αποκλείστηκε από την αναδοχή παιδιών επειδή απέρριψε την ιδεολογία της «ΛΟΑΤΚΙΑ» κέρδισε την πρώτη δικαστική μάχη
Σε μια «μεγάλη νίκη» για τις χριστιανικές οικογένειες, ένας δικαστής αποφάνθηκε υπέρ ενός καθολικού ζευγαριού που απαγορεύτηκε από τη Μασαχουσέτη να υιοθετεί παιδιά επειδή τηρούν την καθολική διδασκαλία για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα και το γάμο.


Γιατροί, ιατρικές ομάδες ζητούν να δοθεί έμφαση στην ψυχική υγεία σε παιδιά με σύγχυση φύλου
Νέα δήλωση κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους μακροπρόθεσμους κινδύνους της υποβολής των παιδιών στις λεγόμενες παρεμβάσεις επιβεβαίωσης φύλου.


ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! Trans Wreck, ντοκυμανταίρ του Epoch TV
Το ντοκυμανταίρ "Trans Wreck" συγκεντρώνει άψογα ένα ευρύ φάσμα απόψεων και διατυπώνει με σαφήνεια τη βλάβη του κινήματος των τρανσέξουαλ με έναν εξαιρετικά διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο. Αυτή η ταινία μεγάλου μήκους είναι τολμηρή και θαρραλέα, χωρίς να αποφεύγει ένα θέμα που οι περισσότεροι δεν θα αγγίξουν καν. Αυτό το υψηλής σύλληψης κινηματογραφικό έργο καταγράφει τις τρομακτικές συνέπειες της προσπάθειας να εμπλακεί κανείς στην ιδέα του «τρανσέξουαλ».


BINTEO: Το πολιτειακό νομοθετικό σώμα της Λουιζιάνα επιβάλλει νέες ποινές για παιδεραστές | Facts Matter
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το πολιτειακό νομοθετικό σώμα της Λουιζιάνα ψήφισε ένα νέο νομοσχέδιο που θα εγκρίνει τον χειρουργικό ευνουχισμό ως επιλογή τιμωρίας για όσους κρίνονται ένοχοι για σεξουαλικά εγκλήματα κατά παιδιών. Αυτή η κίνηση από το νομοθετικό σώμα της Λουιζιάνα αποτελεί μέρος μιας αυξανόμενης τάσης σε ολόκληρη τη χώρα των πολιτειών που προσπαθούν να ανεβάσουν τον πήχη όσον αφορά την τιμωρία για τους παιδεραστές - με ορισμένες πολιτείες να φτάνουν στο σημείο να επιβάλλουν τη θανατική ποινή.
Ωστόσο, το αν αυτό είναι συνταγματικό ή όχι είναι ένα άλλο ζήτημα.
Ας δούμε τις λεπτομέρειες μαζί.





ΠΗΓΗ: Biden DOJ indicts doctor who exposed transgender child mutilation at Texas hospital - LifeSite (lifesitenews.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!