Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Μία θαρραλέα φωνή - Ιατρός υπέρμαχος του εμβολίου αποκαλύπτει: «Το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της ιατρικής»




Σε μια σημαντική στροφή, μία εξέχουσα ιατρός υπέρ του εμβολίου αποκάλυψε και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τις θανατηφόρες συνέπειες της ένεσης εμβολίων mRNA Covid.

Η Annette Bosworth, γνωστή και ως «Dr. Boz», κυκλοφόρησε ένα εκρηκτικό βίντεο για να προειδοποιήσει το κοινό για «το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της ιατρικής».

Στο βίντεο-βόμβα που μεταδόθηκε ζωντανά, η ιατρός υπέρ του εμβολίου εκφράζει βαθιά λύπη που «έχω εμβολιάσει όλους τους ανθρώπους που αγαπώ».

Ο Δρ Boz επισημαίνει μια μελέτη που εκθέτει τη βλάβη που προκαλείται από τις ενέσεις mRNA Covid.

Συνεχίζει προειδοποιώντας ότι δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε τους αξιωματούχους υγείας,  επιστήμονες και γιατρούς που ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια mRNA είναι «ασφαλή».


Η ιατρός προειδοποιεί επίσης ότι οι πληροφορίες που υπογραμμίζουν τους κινδύνους των ενέσεων καλύπτονται και λογοκρίνονται.

«Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να εμπιστευτεί ο κόσμος ξανά, ότι εγώ θα εμπιστευτώ αυτό που μου λένε», είπε.

«Και ποιος ήταν ο δικός μου ρόλος σε αυτό, πώς θα μπορούσα να είχα υπάρξει λίγο περισσότερο... και πάλι εμβολίασα όλα τα παιδιά μου, έχω εμβολιάσει όλους τους ανθρώπους που αγαπώ.

«Και όταν κοιτάς πίσω και λες "κοίτα τι έκανε το εμβόλιο", ειδικά τα παιδιά...

«Τέλος πάντων... Σας το λέω αυτό για να σας πω, αυτές οι πληροφορίες είναι εκεί έξω.

«Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα υπάρχει αυτή η έκθεση».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:


Σε άλλο σημείο του βίντεο, η Bosworth παραδέχεται ότι αντιμετώπισε συνεχή αντίσταση από το κοινό όταν τους έλεγε ότι τα εμβόλια ήταν «ασφαλή».

Αποκάλυψε ότι οι θεατές της σχολίαζαν πώς έκανε λάθος να πει στους ανθρώπους ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές επειδή όλο και περισσότεροι τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν από τα εμβόλια.

Η ιατρός είπε ότι αναγκάστηκε να επανεξετάσει τη θέση της λόγω των αυξανόμενων περιπτώσεων παρενεργειών του εμβολίου.


ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ:






ΠΗΓΗ: Pro-Vax Doctor Blows Whistle: 'Biggest Crime in History of Medicine' - Slay News


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. «έχω εμβολιάσει όλους τους ανθρώπους που αγαπώ». Βρες έναν καλό ψυχολόγο και προετοιμάσουν για την ματαιότητα της ζωής, μόνο ο Μπέντζαμιν Μπάρτον γεννήθηκε όταν τα ρολόι της ζωής γυρνούσε ανάποδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!