Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

SCAM ALERT!!!!!! Ο Fauci παραδέχεται ότι οι κανόνες Covid ήταν αυθαίρετοι και σκηνοθετημένοι




Για άλλη μια φορά, ο Anthony Fauci βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων - και αυτό πριν από την ακρόασή του στην εξεταστική επιτροπή σήμερα, Δευτέρα.


3 Ιουνίου 2024
από Thomas Oysmüller
Χρόνος ανάγνωσης: 5,2 λεπτά


Στις ΗΠΑ, ο κορυφαίος άνθρωπος του Covid Δρ Anthony Fauci έχει ήδη παραδεχτεί ότι οι κανόνες κοινωνικής απόστασης και οι εντολές μάσκας εφευρέθηκαν αυθαίρετα και σε καμμία περίπτωση δεν βασίστηκαν στην «επιστήμη». 

Σήμερα, Δευτέρα, ο Fauci πρέπει να καταθέσει ενώπιον μιας ερευνητικής επιτροπής των ΗΠΑ.


Όλα "κατασκευασμένα"

Λίγες ημέρες πριν από την πολυαναμενόμενη δημόσια κατάθεσή του τη Δευτέρα, οι Ρεπουμπλικάνοι έδωσαν στη δημοσιότητα την πλήρη απομαγνητοφώνηση της συνέντευξής τους τον Ιανουάριο με τον Fauci. Ακόμη και σήμερα, οι Ρεπουμπλικάνοι θέλουν να τον στριμώξουν για τους περιορισμούς Covid που προώθησε.

Παραδέχτηκε ήδη τον Ιανουάριο ότι δεν είχαν κάνει πολλά για να «επιβραδύνουν την εξάπλωση» του ιού. Οι Ρεπουμπλικάνοι καταφεύγουν επίσης σε μελέτες. Η μαθησιακή απώλεια των παιδιών και οι κοινωνικές αποτυχίες είναι καλά τεκμηριωμένες. Μια μελέτη του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) περιέγραψε τον αντίκτυπο της χρήσης μάσκας στις δεξιότητες ανάγνωσης και μάθησης των μαθητών ως «πολύ αρνητικό».

Μια άλλη μελέτη από το NIH διαπίστωσε ότι οι επιπτώσεις των κανόνων κοινωνικής απόστασης προκαλούν «κατάθλιψη, γενικό άγχος, οξύ στρες και παρεμβατικές σκέψεις».

Σε ακρόαση υποεπιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού νωρίτερα φέτος, ο Fauci είπε στους Ρεπουμπλικάνους ότι ο κανόνας κοινωνικής απόστασης έξι ποδιών (λίγο κάτω από 2 μέτρα) «μόλις είχε εμφανιστεί» και ότι δεν θυμάται πώς προέκυψε. 

«Ξέρεις, δεν θυμάμαι. Κατά κάποιο τρόπο μόλις εμφανίστηκε», είπε, σύμφωνα με τα πρακτικά της επιτροπής, όταν ρωτήθηκε πώς προέκυψε ο κανονισμός.

Πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε «καμμία μελέτη» που να υποστηρίζει την κοινωνική αποστασιοποίηση, αναγνωρίζοντας ότι ήταν «πολύ δύσκολο» να διεξαχθούν τέτοιες μελέτες.

Όχι μόνο ο Fauci δεν θυμόταν κανένα στοιχείο κοινωνικής απόστασης, αλλά είπε επίσης στον δικηγόρο της επιτροπής ότι δεν θυμάται να διάβασε τίποτε που να αποδεικνύει ότι η μάσκα στα παιδιά θα εμπόδιζε τον COVID.

Τον ρώτησαν: «Θυμάστε να διαβάσατε μελέτες ή δεδομένα που υποστήριζαν τη μάσκα στα παιδιά;»

Θα μπορούσα να το είχα διαβάσει», απάντησε, πριν προσθέσει: «Αλλά δεν θυμάμαι να διάβασα». 


Ο πατριάρχης της πανδημίας κατέθεσε επίσης ότι δεν παρακολούθησε καμμία μελέτη σχετικά με τις επιπτώσεις της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα παιδιά, οι οποίες είναι πολλές. 




Ωστόσο, εξήγησε στη συνέχεια ότι οι επιπτώσεις της απαίτησης μάσκας για τα παιδιά ήταν ακόμα «μετέωρες». Επομένως, δεν είναι ακόμη σαφές στον Fauci εάν η κάλυψη των παιδιών είναι μια σταθερή μέθοδος πρόληψης της μόλυνσης. Η μάσκα – ένα ιερό.

Ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) συνέχισε λέγοντας ότι πιστεύει ότι η θεωρία διαρροής εργαστηρίου - η ιδέα ότι ο COVID ξεκίνησε στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν (WIV) - είναι μια πραγματική «πιθανότητα»: 

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν φτιάξει πτυχές συνωμοσίας από αυτό», είπε, προσθέτοντας, «Θα μπορούσε να είναι διαρροή εργαστηρίου. Νομίζω λοιπόν ότι αυτό δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας από μόνη της, αλλά μερικοί άνθρωποι βγάζουν πράγματα από αυτήν που είναι κάπως τρελλά».

Η Daily Mail συνεχίζει να αναφέρει:


Η επιτροπή για τον κορωνοϊό έχει περάσει μήνες προσπαθώντας να κατανοήσει την προέλευση του ιού που έχει καταστρέψει τόσες πολλές ζωές και οδήγησε στο θάνατο 6 εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Πρόσφατα, ανακαλύφθηκε ότι ο πρώην κορυφαίος σύμβουλος του Fauci, Δρ David Morens, χειριζόταν συστηματικά τη δουλειά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαγράφοντας αρχεία για να παρακάμψει τους νόμους περί διαφάνειας της κυβέρνησης βάσει του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIA).

Η αδιαφορία του για τα αιτήματα του FOIA ήταν τόσο κραυγαλέα που καυχιόταν σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς συναδέλφους του ότι είχε μάθει πώς να κάνει την επίσημη αλληλογραφία να «εξαφανιστεί» και ότι διαγράφει πράγματα που «δεν θέλει να δει στους New York Times».

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Morens που αποκαλύφθηκαν από την επιτροπή αποκάλυψαν επίσης ότι καυχιόταν ότι είχε ένα «μυστικό κανάλι ανατροφοδότησης» στον Fauci μέσω του οποίου θα μπορούσε να επικοινωνήσει κρυφά με τον πρώην διευθυντή του NIAID.

Αυτή η αποκάλυψη συγκλόνισε τον πρόεδρο της επιτροπής Brad Wenstrup, R-Ohio, τόσο πολύ που απαίτησε από τον Fauci να παραδώσει τα προσωπικά του email και τηλεφωνικά αρχεία στην ερευνητική επιτροπή.

Επίσης σοκαριστική είναι η παραδοχή του Fauci στην επιτροπή τον Ιανουάριο ότι «ποτέ» δεν εξέταζε τις επιχορηγήσεις που υπέγραψε, μερικές από τις οποίες αντιπροσωπεύουν εκατομμύρια χρήματα των φορολογουμένων.

Ξέρετε, τεχνικά προσυπογράφω σε κάθε συμβούλιο, αλλά δεν βλέπω τις επιχορηγήσεις και δεν ξέρω ποιες είναι. Ποτέ δεν κοιτάζω τι επιδοτήσεις είναι διαθέσιμες», είπε στον σύμβουλο της επιτροπής.

Επιπλέον, «δεν είναι σίγουρος» ότι τα ξένα εργαστήρια που λαμβάνουν χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ, όπως το WIV – το οποίο μελέτησε τους κορωνοϊούς με χρήματα των φορολογουμένων των ΗΠΑ κατά τη στιγμή του ξεσπάσματος της πανδημίας – λειτουργούν με τα ίδια πρότυπα με τα αμερικανικά εργαστήρια.

Ο Fauci είπε επίσης ότι τα κεφάλαια που διένειμε στο πλαίσιο της διαδικασίας επιχορήγησης του NIAID δεν υπόκεινται σε έλεγχο εθνικής ασφάλειας.

Επιπλέον, ο πρώην διευθυντής δήλωσε ότι δεν γνώριζε τυχόν συγκρούσεις συμφερόντων με το προσωπικό του, το οποίο περιελάμβανε τον ανώτερο σύμβουλό του Δρ Morens.

Ωστόσο, ο Morens κατέθεσε ενώπιον της επιτροπής στις 22 Μαΐου ότι βοήθησε τον «καλύτερο φίλο» του, τον Πρόεδρο της EcoHealth Alliance Dr. Peter Daszak, με το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού του.

Ο Morens είπε ότι βοήθησε στη σύνταξη δελτίων τύπου για την EcoHealth και άσκησε πιέσεις για την αποκατάσταση της χρηματοδότησης επιχορηγήσεων του μη κερδοσκοπικού οργανισμού μετά τη διακοπή της χρηματοδότησής του μετά το ξέσπασμα του COVID το 2020.

Το NIH, όπου απασχολείται ο Morens, χρηματοδότησε την EcoHealth του Daszak με εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, ο Fauci είπε ότι δεν γνώριζε ότι ο Morens είχε συγκρούσεις συμφερόντων.

Η επιτροπή σίγουρα θα επιδιώξει να διευκρινίσει τα «μυστικά πίσω κανάλια» επικοινωνίας μεταξύ Fauci και Morens στην ακρόαση της 3ης Ιουνίου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη σημερινή ακρόαση του Fauci εδώ από τις 4 μ.μ.


Εικόνα "Anthony S. Fauci, MD, Niaid Director" από NIAID έχει άδεια υπό CC BY 2.0.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΑΤΗΣ: Ο Δρ Anthony Fauci ομολογεί ότι «επινόησε» τους κανόνες covid, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής απόστασης 2 μέτρων και της μάσκας για τα παιδιά
Ο Fauci είπε ότι δεν γνωρίζει από πού προήλθε ο κανόνας κοινωνικής απόστασης των 2 μέτρων.
Είπε επίσης ότι δεν γνώριζε μελέτες που συνιστούν μάσκες για παιδιά



Ο Fauci λέει ότι υπέγραφε επιχορηγήσεις χωρίς να τις εξετάσει



Ερευνητές ανακαλύπτουν νέο μηχανισμό που συνδέει τη διατροφή και τον κίνδυνο καρκίνου
Το MGO, ένας μεταβολίτης γλυκόζης, μπορεί να καταστρέψει προσωρινά την πρωτεΐνη BRCA2, μειώνοντας τα επίπεδά της στα κύτταρα και αναστέλλοντας την ικανότητά της να προλαμβάνει τον όγκο.



Ελβετικό Εθνικό Συμβούλιο: Καμία έρευνα για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα
Με την έναρξη της «εκστρατείας εμβολιασμού», παρατηρείται υπερβάλλουσα θνησιμότητα στην Ελβετία από το 2022 και μετά, η οποία δεν είναι ορατή μέχρι και το δεύτερο κύμα. Οι λόγοι δεν πρέπει να διερευνηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!