Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ο «Μήνας Υπερηφάνειας» των ΛΟΑΤ δεν έχει να κάνει με τον εορτασμό, αλλά με τη διεκδίκηση της κυριαρχίας πάνω στον πολιτισμό


(λεφτά υπάρχουν όσο υπάρχουν κορόϊδα φορολογούμενοι)

LGBT έγχρωμη διάβαση πεζών «Pride» στο Spokane της Ουάσινγκτον



Ο «Μήνας Υπερηφάνειας» των ΛΟΑΤ δεν είναι μία γιορτή, είναι μία επιβεβαίωση της πολιτιστικής κυριαρχίας από τους ριζοσπάστες.

Αρκεί να δει κανείς τις αντιδράσεις των ακτιβιστών όταν τα πεζοδρόμια του ουράνιου τόξου τους σβήνουν κάτω από τα σημάδια των ελαστικών για να καταλάβει ότι περί αυτού πρόκειται.
 



του Jonatjon van Maren
12 Ιουνίου 2024


(LifeSiteNews) - Είναι Ιούνιος, πράγμα που σημαίνει ότι οι κυνηγοί αιρετικών του LGBT βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. 

Το αγαπημένο τους παιχνίδι είναι να σοβατίσουν κάποιο δημόσιο χώρο με σύμβολα της έντονα αμφισβητούμενης ιδεολογίας τους και στη συνέχεια να φωνάξουν «Θύμα!» και να απαιτήσουν μια συνολική καταστολή όταν κάποιος τολμά να διαμαρτυρηθεί. 

Δεν είναι μια «γιορτή υπερηφάνειας» – είναι μια διεκδίκηση ιδιοκτησίας, μια δήλωση κυριαρχίας πάνω στους δημόσιους χώρους μας.

Οι πιο γελοίες ιστορίες είναι τα ξέπνοα δημοσιεύματα του Τύπου για τα τεράστια πεζοδρόμια του ουράνιου τόξου που αμαυρώνουν τις πόλεις μας... περιμένετε... όταν αυτά σβήνουν από τα σημάδια των ελαστικών πάνω τους. 

Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι αυτές οι διαβάσεις βρίσκονται επάνω σε δρόμους, και ότι οι δρόμοι είναι εκεί όπου κινούνται τα αυτοκίνητα, και είναι επίσης γεγονός ότι τα αυτοκίνητα έχουν ελαστικά
 


καταλαβερδούγκως;;;;;    


Αλλά οι LGBT ακτιβιστές και οι σύμμαχοί τους στον Τύπο είναι βέβαιοι ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα πίσω από αυτό - και το πιο σημαντικό, τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν επίδειξη των μυών τους και να εκφοβίσουν τον κόσμο.

Στις 10 Ιουνίου, για παράδειγμα, το CBC ανέφερε ότι «η διάβαση Pride του Βατερλώ έχει βανδαλιστεί (😏!!!!!)για 2η συνεχόμενη χρονιά». 

Με ποιόν τρόπο;  

"Πολλά μαύρα, σημάδια ολίσθησης από ελαστικά μπορούν να φανούν να τρέχουν κατά μήκος της πρόσφατα βαμμένης διάβασης πεζών στο Willis Way κοντά στη Δημόσια Πλατεία Waterloo - μια δράση που η διευθύντρια του Waterloo Reconciliation, Equity, Accessibility, Diversity and Inclusion (READI) Divya Handa είπε ότι σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να γίνει πριν η κοινότητα είναι πλήρως περιεκτική". (😵!!!!!) Βλέπετε; Δόλωμα - και διακόπτης.





Στο Spokane της Ουάσιγκτον, οι αρχές προχωρούν ακόμη περισσότερο, εφαρμόζοντας μια «απαγορευμένη ζώνη» γύρω από τη διάβαση του ουράνιου τόξου:


Η Lime, μια εταιρεία μεταφορών που νοικιάζει ηλεκτρικά σκούτερ και ποδήλατα σε πεζούς, εφαρμόζει μια «ζώνη απαγόρευσης» γύρω από μια διάβαση πεζών ζωγραφισμένη με μια μεγάλη τοιχογραφία σημαίας Progress Pride στο Spokane, της Ουάσινγκτον, δήλωσε η εταιρεία στο The National Desk (TND) την Παρασκευή. 

Η αστυνομία στο Spokane ανακοίνωσε πρόσφατα τη σύλληψη τεσσάρων υπόπτων που κατηγορούνται για την παραμόρφωση της βαφής της διάβασης στα χρώματα του ουράνιου τόξου. 

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι έλαβαν κλήση την Τετάρτη για υπόπτους που επέβαιναν σε σκούτερ που κατέστρεψαν την τοιχογραφία. 

Όταν έφτασαν στο σημείο, οι αξιωματικοί λένε ότι ήταν σε θέση να δουν τον βανδαλισμό από πρώτο χέρι.

Ο βανδαλισμός, παρεμπιπτόντως, περιγράφηκε από τους μπάτσους ως «μαύρα σημάδια γρατσουνιών που συνάδουν με τροχούς σκούτερ». 





Όπως αποδεικνύεται, οι «τέσσερεις ύποπτοι» ήταν έφηβα αγόρια που είχαν επίσης κάνει 'burnouts' σε άλλα μέρη, αλλά δεν συνειδητοποίησαν ότι είχαν κάνει 'burnouts' σε ... ιερό έδαφος


Γνωρίζουν τώρα: Ένας έχει κατηγορηθεί για βανδαλισμό πρώτου βαθμού, κακούργημα κατηγορίας Β στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, και δύο άλλοι ανήλικοι βρίσκονται επί του παρόντος υπό κράτηση ανηλίκων με την ίδια κατηγορία. 

Ο διευθυντής κυβερνητικών σχέσεων της Lime, Hayden Harvey, χρησιμοποιήσε τα 15 λεπτά φήμης του, ανακοινώνοντας σκληρά ότι:


"Όλοι εμείς στη Lime καταδικάζουμε απερίφραστα αυτές τις άθλιες πράξεις. Σε μια εποχή που οι ομάδες μας στη Lime ξεκινούν εορτασμούς υπερηφάνειας σε όλο τον κόσμο, είναι ενοχλητικό να βλέπουμε το μίσος να λαμβάνει χώρα στο Spokane".

Παρόμοια εγκλήματα με οχήματα εκτυλίχθηκαν στο Grand Bend του Όρεγκον, όπου η «διάβαση πεζών Pride» – ζωγραφισμένη στο κέντρο της πόλης – σύντομα είχε σημάδια ολίσθησης. 


Σε απάντηση, η πόλη σχεδιάζει να κάνει τη διάβαση μόνιμα ως διάβαση πεζών, έτσι ώστε να παραμείνει εκεί για πάντα. 


(οσονούπω απαγόρευση και στα τακούνια)



Μια (σσ. ακόμη εξωφρενική) ιστορία στον Τύπο σχετικά με απειλητικά γεγονότα στο Grand Bend ισχυρίστηκε ότι ένα φορτηγό προσπάθησε να «σβήσει με την εξάτμισή του» (😅😅😅) τη διάβαση πεζών, κάτι που είναι ένα εντελώς κατασκευασμένο σενάριο και δείχνει πόσο η δημοσιογράφος α) δεν έχει ιδέα για τι μιλάει σχετικά με το πώς λειτουργούν τα οχήματα και β) θέλει να προωθήσει μια ψεύτικη ιστορία εγκλημάτων μίσους.

Ως συνήθως, η σατιρική άποψη της Babylon Bee για αυτές τις ιστορίες είναι πραγματικά πιο ακριβής από την αναφορά στον Τύπο: «Άνδρας κατηγορείται για βλασφημία επειδή δεν αφαίρεσε σανδάλια ενώ χρησιμοποιούσε διάβαση πεζών ουράνιου τόξου». Από τη Babylon Bee:


Ένας ντόπιος βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες βλασφημίας αφού πιάστηκε να περπατά στην ιερή διάβαση πεζών του ουράνιου τόξου της πόλης χωρίς να βγάλει τα σανδάλια του με ευλάβεια. (😅😅😅)

«Όλοι γνωρίζουν ότι το τοπικό μας Rainbow Walk είναι ιερό έδαφος», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Vlim (σσ. από το βλήμα;;;)  Shmelvo. «Όταν τα cis-αρσενικά τολμούν (!!!) να πατήσουν στους καθαγιασμένους χώρους μας με παπούτσια (!!!!), κάνει την κοινότητά μας να αισθάνεται ανασφαλής!»(!!!!!!)





Ο συλληφθείς, Paul Bradford, είχε προσπαθήσει να επικαλεστεί άγνοια όταν ήρθε αντιμέτωπος με μια μεγάλη ομάδα θυμωμένων ακτιβιστών υπέρ της LGBTQ. 



«Ειλικρινά δεν είχα καν συνειδητοποιήσει ότι το έκανα», είχε πει καθώς τον είχαν στριμώξει σε έναν τοίχο. «Δεν καταλαβαίνω! Είναι απλά μια διάβαση πεζών! Δεν πρέπει να περπατάμε πάνω του;»






Ο εξαγριωμένος όχλος στη συνέχεια εξεμάνει πριν τον συλλάβει και τον οδηγήσει στις τοπικές αρχές. «ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ;! ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ;!» μέλη του πλήθους ακούστηκαν να ουρλιάζουν.





Αυτό συνοψίζει αρκετά καλά τις καταστάσεις που εκτυλίσσονται σε όλη τη Βόρεια Αμερική αυτή τη στιγμή. 



Το νόημα των διαβάσεων του ουράνιου τόξου δεν είναι ο «εορτασμός» – είναι ο αποικισμός, με την τιμωρία να επιβάλλεται σκληρά σε όσους τολμούν να εκφράσουν τη διαφωνία ή τη δυσφορία τους.


Προτεινόμενη εικόνα

Ο Jonathon Van Maren είναι δημόσιος ομιλητής, συγγραφέας και ακτιβιστής υπέρ της ζωής. Τα σχόλιά του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από οκτώ γλώσσες και έχουν δημοσιευθεί ευρέως στο διαδίκτυο καθώς και σε έντυπες εφημερίδες όπως η Jewish Independent, η National Post, η Hamilton Spectator και άλλες. Έχει λάβει βραβείο για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού σε έντυπη μορφή από την εβραϊκή οργάνωση B'nai Brith. Τα σχόλιά του έχουν παρουσιαστεί στο CTV Primetime, Global News, EWTN και CBC, καθώς και σε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς και ειδησεογραφικά πρακτορεία στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μιλάει για μια μεγάλη ποικιλία πολιτιστικών θεμάτων σε όλη τη Βόρεια Αμερική σε πανεπιστήμια, γυμνάσια, εκκλησίες και άλλες λειτουργίες. Μερικά από αυτά τα θέματα περιλαμβάνουν την άμβλωση, την πορνογραφία, τη σεξουαλική επανάσταση και την ευθανασία. Ο Jonathon είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Arts στην ιστορία από το Πανεπιστήμιο Simon Fraser και διευθυντής επικοινωνίας του Καναδικού Κέντρου Βιο-Ηθικής Μεταρρύθμισης.

Το πρώτο βιβλίο του Jonathon, The Culture War, κυκλοφόρησε το 2016.


 

 

ήρθε το έξυπνο βλακόμετρο και υπόσχεται να γίνει ανάρπαστο!!!!!!!!!!! 

με κάθε δεύτερο έξυπνο βλακόμετρο, δώρο ο ψυχίατρος!

  μη το χάσετε!





ΠΗΓΗ: LGBT 'Pride Month' is not about celebrating, it's about asserting dominance over the culture - LifeSite (lifesitenews.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!