Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!! - Μήπως ο Π.Ο.Υ. εξαπάτησε τη «συνθήκη πανδημίας» από την πίσω πόρτα;





Η «Συμμαχία Δράσης για την Ελεύθερη Ελβετία» ( „Aktionsbündnis Freie Schweiz“) υποστηρίζει ότι η υιοθέτηση του αναθεωρημένου «Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού» στη Γενεύη αργά το βράδυ της 1ης Ιουνίου 2024 ζυγίζει πολύ περισσότερο από ό, τι φαίνεται με την πρώτη ματιά.


3 Ιουνίου 2024
από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Dr. Stephan Sander-Faes
Χρόνος ανάγνωσης: 11,6 λεπτά



Χάρη στις ακούραστες προσπάθειες του James Roguski – του οποίου το "Substack" συνιστάται σίγουρα - όλοι μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων υπό την ηγεσία του Π.Ο.Υ. για τη λεγόμενη «συνθήκη πανδημίας» και το κακό δίδυμό της, τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (εφεξής ΔΥΚ), σε πραγματικό χρόνο.


Όπως μπορεί να φανεί από όλες σχεδόν τις κύριες εκθέσεις, μια πολύ αποδυναμωμένη ελάχιστη έκδοση του ΔΥΚ εγκρίθηκε το περασμένο Σάββατο – αν και είναι τεχνικά παράνομες, άκυρες και άκυρες, καθώς οι αναθεωρημένες ΔΥΚ δημοσιεύθηκαν μόλις λίγο πριν από την ψηφοφορία και όχι περισσότερο από τέσσερεις μήνες πριν, όπως απαιτείται (βλ. άρθρο 55 παράγραφος 2 του ΔΥΚ του 2005; εδώ και στη συνέχεια – εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά – θα βρείτε τις μεταφράσεις μου από μη γερμανικά αποσπάσματα):


Το κείμενο κάθε προτεινόμενης τροποποίησης κοινοποιείται σε όλα τα Κράτη Μέρη από το Γενικό Διευθυντή τουλάχιστον τέσσερεις μήνες πριν από τη Συνέλευση Υγείας κατά την οποία προτείνεται προς εξέταση.

Δεδομένου ότι ήταν σαφές από τη λεγόμενη «πανδημία™ Corona» που δήλωσε ο Π.Ο.Υ. το αργότερο ότι οι νόμοι και τα συντάγματα δεν είναι τόσο αξιόπιστα, πρέπει να μιλήσουμε για το περιεχόμενο του αναθεωρημένου ΔΥΚ.

Υποθέτω ότι γνωρίζετε ή τουλάχιστον είστε κατά κάποιο τρόπο εξοικειωμένοι με τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου στη Γενεύη. 

Μπορείτε να βρείτε την επίσημη δήλωση του Π.Ο.Υ. εδώ.

Τώρα, όμως, στρεφόμαστε στην εκτίμηση της «Aktionsbündnis Freie Schweiz», η οποία ερμηνεύει τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου στη Γενεύη αρκετά «διαφορετικά».


Οι αλλαγές στον εγκεκριμένο ΔΥΚ είναι σοβαρές

Η "ABF Schweiz" ήταν παρούσα όταν εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού την τελευταία ημέρα της 77ης Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας. Από την πλευρά τους, η οριστική εκδοχή του IGV έχει πλέον υποβληθεί σε κριτική ανάλυση, η οποία, μεταξύ άλλων, δείχνει τα ακόλουθα σημεία εστίασης (έμφαση στο πρωτότυπο):


Το δελτίο τύπου του Π.Ο.Υ. επισημαίνει ότι η «κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω πανδημίας» έχει πλέον επαναπροσδιοριστεί.

Σύμφωνα με αυτόν τον ορισμό, μια πανδημία είναι «μια μεταδοτική ασθένεια που εξαπλώνεται γεωγραφικά ευρέως σε πολλά κράτη ή διατρέχει υψηλό κίνδυνο εξάπλωσης σε πολλά κράτη. 

Μια πανδημία που υπερβαίνει τις δυνατότητες των συστημάτων υγείας σε αυτά τα κράτη ή διατρέχει υψηλό κίνδυνο υπέρβασής τους, που προκαλεί σημαντική κοινωνική και/ή οικονομική διαταραχή ή διατρέχει υψηλό κίνδυνο να προκαλέσει σημαντική κοινωνική και/ή οικονομική διαταραχή, συμπεριλαμβανομένης της διαταραχής της διεθνούς κυκλοφορίας και του εμπορίου. 

Μια πανδημία που απαιτεί ταχεία, δίκαιη και ενισχυμένη συντονισμένη διεθνή δράση με προσεγγίσεις για όλη την κυβέρνηση και το σύνολο της κοινωνίας». (Μετάφραση ABF, η υπογράμμιση δική μου).

Έτσι, εάν υπάρχει ήδη «υψηλός κίνδυνος», έχουμε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία που μπορεί να ενεργοποιήσει τυχόν περαιτέρω μέτρα που προβλέπονται στο ΔΥΚ. 

Έτσι σχεδόν πάντα και ανά πάσα στιγμή

Το ερώτημα επιτρέπεται πλέον, ποιος καθορίζει πότε υπάρχει «υψηλός κίνδυνος»;


Νέες αρχές σε κρατικό επίπεδο

Τα κράτη θα υποχρεωθούν να δημιουργήσουν νέες κρατικές αρχές για την εφαρμογή του ΔΥΚ. 

Ο ΔΥΚ αναφέρεται σε αυτόν ως «Εθνική Αρχή ΔΥΚ», η οποία πρέπει να συντονίζει την εφαρμογή του ΔΥΚ, και ως «Εθνικό Σημείο Επαφής για τον ΔΥΚ». 

Αυτά τα σημεία επαφής πρέπει να είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή για τα «σημεία επαφής του ΔΥΚ του Π.Ο.Υ.». 

Αυτό υποχρεώνει τα κράτη αφενός να διαβιβάζουν πληροφορίες και δεδομένα στον Π.Ο.Υ. και αφετέρου να συγκροτούν μόνιμες ομάδες κρίσης...

Εάν τα κράτη δήλωναν σε αυτό το σημείο ότι παραμένουν κυρίαρχα στην εφαρμογή αυτών των εθνικών αρχών, αυτό θα αποτελούσε απόκρυψη των πραγματικών περιστάσεων. 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι «εντολές» θα προέρχονται από τον Π.Ο.Υ. μετά τη μεταφορά του ΔΥΚ στο εθνικό δίκαιο. 

Επομένως, πρόκειται βασικά για εθνικούς κλάδους της Π.Ο.Υ., αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι άμεσα ορατό.



Επαναπροσδιορισμός των «σχετικών προϊόντων υγείας»

Ως εκ τούτου, συνιστώ σε όλους όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την έννοια της «μεταφοράς» να την διαβάσουν διαβάζοντας το άρθρο μου σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Ε.Ε. – έτσι απλά.

Επιπλέον, ο διάβολος δεν βρίσκεται μόνο σε αυτές τις νομικές λεπτομέρειες, αλλά κυριολεκτικά παντού, π.χ. στην ενότητα για τα «σχετικά προϊόντα υγείας», η οποία σύμφωνα με τους ορισμούς του αναθεωρημένου ΔΥΚ,


Προϊόντα υγείας που απαιτούνται για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης διεθνούς ενδιαφέροντος στον τομέα της δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένων πανδημιών, συμπεριλαμβανομένων φαρμακευτικών προϊόντων, εμβολίων, διαγνωστικών μέσων, ιατροτεχνολογικών προϊόντων, προϊόντων ελέγχου φορέων, μέσων ατομικής προστασίας, προϊόντων απολύμανσης, βοηθητικών προϊόντων, αντιδότων, κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών και άλλων τεχνολογιών υγείας.

Βασικά, όλα συν αυτά εάν ο Π.Ο.Υ. κηρύξει «κατάσταση έκτακτης ανάγκης πανδημίας».



Εδώ είναι το σχόλιο από την ABF Schweiz:


Αυτό που μπορεί να ακούγεται εύλογο και αβλαβές εδώ είναι μια πολύ σημαντική και κρίσιμη επέκταση του ορισμού των σχετικών προϊόντων υγείας. 

Διότι, με απλά λόγια, σημαίνει ότι θέλουν να μας αναγκάσουν να επιτρέψουμε κυτταρικές και γονιδιακές θεραπείες στους εαυτούς μας σε κάθε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία που κηρύσσεται από τον ίδιο τον Π.Ο.Υ.. 

Και εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο εμβολιασμός κατά του COVID, βασισμένος στην τεχνολογία mRNA, ήταν ακριβώς μια τέτοια θεραπεία και εξακολουθεί να είναι σήμερα.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, επειδή ολόκληρο το φάσμα των δόλιων, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία μέτρων από τη λεγόμενη «πανδημία™ Corona» που κήρυξε ο Π.Ο.Υ. είναι ακόμα υπό συζήτηση. 

Αυτό εκφράζεται ιδιαίτερα στο τμήμα σχετικά με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, όπως τονίζει η "ABF Schweiz" (η υπογράμμιση δική μου):


Το γεγονός ότι ένα κράτος μέλος μπορεί τώρα επίσης να αναγκάσει τους ταξιδιώτες που θεωρεί «επικίνδυνους» όσον αφορά την κατάσταση της υγείας τους σε απομόνωση και καραντίνα και ότι οι (ιδιωτικές) εταιρείες μεταφορών γίνονται μπράβοι του κράτους με το να πρέπει να ελέγχουν όσους εισέρχονται στη χώρα επί του σκάφους είχε ήδη αναφερθεί στο άρθρο 27 και σε ορισμένα άλλα άρθρα της προηγούμενης έκδοσης. 

Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα έχει πλέον ενισχυθεί και πάλι και έχει καθοριστεί πώς ακριβώς θα πρέπει να μοιάζουν τα απαιτούμενα υγειονομικά έγγραφα, ή ακριβέστερα, τα πιστοποιητικά και οι κωδικοί QR που μας είναι γνωστά από την κρίση του κορωνοϊού. 

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι ήταν επιθυμία του Π.Ο.Υ. να τους αναγνωρίσει μόνο σε ψηφιακή μορφή. 

Αλλά υπήρχε προφανώς αντίρρηση σε αυτό από τις χώρες του Παγκόσμιου Νότου. 

Σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να δούμε μέσα από την πραγματική ατζέντα αυτών των άρθρων. 

Ο στόχος είναι προφανώς να είναι σε θέση να περιορίσει τα διεθνή ταξείδια ανά πάσα στιγμή (βλ. Στόχους Βιωσιμότητας της Ατζέντας 2030) ή να τα περιορίσει σε εκείνους τους ταξιδιώτες που υποβάλλονται εκ των προτέρων στα απαραίτητα «μέτρα» (εμβολιασμός, τεστ κ.λπ.). 

Θα μπορούσε κανείς να το θεωρήσει με την ευρύτερη έννοια ως έμμεσο υποχρεωτικό εμβολιασμό...



Έχει ενσωματωθεί εν μέρει η «σύμβαση πανδημίας» στο ΔΥΚ;

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει επίσης να δοθεί στο άρθρο 13 «Μέτρα στον τομέα της δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένης της ίσης πρόσβασης στα σχετικά προϊόντα υγείας», το οποίο έχει επεκταθεί σημαντικά και με την πρώτη ματιά φαίνεται (δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί λεπτομερής ανάλυση) σαν να είχαν ενσωματωθεί εδώ τμήματα της συμφωνίας του Π.Ο.Υ. για την πανδημία. 

Αυτό οφείλεται πιθανώς στο γεγονός ότι δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία σχετικά με το κείμενο της συμφωνίας για την πανδημία. 

Για εμάς που επιμένουμε στην αυτοδιάθεση και τη σωματική μας ακεραιότητα, η συμφωνία του Π.Ο.Υ. για την πανδημία, τουλάχιστον στην τελευταία δημοσιευμένη εκδοχή της, είναι δευτερεύουσα και λιγώτερο απειλητική από το ΔΥΚ. 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτή η συμφωνία είναι περισσότερο ένα είδος εμπορικής συμφωνίας για εκείνους τους παράγοντες που θα φέρουν τα «σχετικά προϊόντα υγείας» που έχουν ήδη αναφερθεί στην αγορά. Αυτό δείχνει πόσο επιτακτική είναι η στενή παρακολούθηση της περαιτέρω ανάπτυξης αυτής της συμφωνίας.



Τρέχοντα συμπεράσματα της AFB Schweiz

Η πραγματογνωμοσύνη που ανατέθηκε από την ABF Schweiz καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα τροποποιημένα ΔΥΚ πρέπει να υποβληθούν στο κοινοβούλιο, διαφορετικά θα επηρεαστεί το κυρίαρχο δίκαιο της Ελβετίας. 


Οι λόγοι αναφέρονται στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης ή στην περίληψή της. 

Για να διασφαλιστεί ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για τη διαδικασία κοινοβουλευτικής αναθεώρησης, το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο πρέπει τώρα να δηλώσει αμέσως την εξαίρεση [στο άρθρο 13 του αναθεωρημένου ΔΥΚ, υπάρχει μια ρήτρα που προβλέπει περίοδο χάριτος έως και δύο ετών για σκοπούς αναθεώρησης και εφαρμογής, σημείωση]. 

Το Κοινοβούλιο, το οποίο έχει τη γενική εποπτεία του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, πρέπει να καλέσει το τελευταίο να προβεί στη δήλωση αυτή εντός της ταχθείσας προθεσμίας. 

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί η δημοκρατική νομιμοποίηση των τροποποιημένων ΔΥΚ. 

Αυτό είναι ένα από τα αιτήματά μας προς τους πολιτικούς.

Δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσω σε αυτό, διότι θα έπρεπε να είναι αυτονόητο.



Αρχική αξιολόγηση και ερμηνεία

Η οπτική και το περιεχόμενο είναι πολύ φτωχά, με ή χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η "προκαταρκτική" ερμηνεία του "ABF Schweiz". Ο χρόνος θα δείξει αν η ερμηνεία τους είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από εκείνη που εξέφραζαν τα παλιά μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί. ("ABF Schweiz".)

Αν υπάρχει κάτι θετικό, τότε η νέα γραφειοκρατία που υποτίθεται ότι θα δημιουργηθεί θα οδηγήσει σε ατελείωτους πολέμους χλοοτάπητα, έντονες συζητήσεις για τη (μόνιμη) χρηματοδότησή της και, φυσικά, το ζήτημα της εγχώριας αργομισθίας στον διορισμό προσωπικού για αυτές τις υποτιθέμενα καλά αμειβόμενες, ως επί το πλείστον αφορολόγητες de facto «διεθνείς» θέσεις. 

Αυτό θα έχει την σίγουρα ακούσια συνέπεια ότι όποιος «εργαστεί» για τις εθνικές προτεραιότητες του ΔΥΚ (ή όπως αλλιώς θα ονομαστούν) θα τεθεί σε τέτοιο κίνδυνο όσον αφορά τη χρηματοδότηση, την ικανότητα και την ποιότητα των διορισθέντων που οι μεγάλες ατυχίες είναι σχεδόν βέβαιες.

Ακόμα κι αν αυτό δεν είναι σκόπιμο, θα βλάψει σοβαρά πολλούς ανθρώπους, ειδικά από τη στιγμή που – με την επιβεβαίωση της «ισότητας» (διάβαζε: σοσιαλισμός) και το κακό δίδυμό της, την ιδεολογική συμμόρφωση – αυτό που άλλοι αποκαλούν «ιατρικό λυσενκοϊσμό» θα βλάψει ή / και θα σκοτώσει πολύ περισσότερους ανθρώπους


Κάθε φορά που ο «δημόσιος» (ή ιδιωτικός) τομέας δίνει προτεραιότητα στη συμμόρφωση έναντι της ικανότητας, εμφανίζεται προχειρότητα, συχνά με θανατηφόρες συνέπειες, όπως συμβαίνει στην υγειονομική περίθαλψη. 

Η αποκαλούμενη «πανδημία™ κορωνοϊού» που έχει κηρυχθεί από τον Π.Ο.Υ. μαρτυρά εντυπωσιακά αυτό κάθε μέρα.

Επιπλέον, το ερώτημα και μόνο αν οι προφανώς ανίκανες και χωρίς αποδεικτικά στοιχεία προσωπικότητες του Π.Ο.Υ., του (Ε)CDC, του EMA και ο,τιδήποτε άλλο ονομάζονται οι οργανισμοί σαλάτας αλφαβήτου θα πρέπει να λάβουν έστω και λίγη «περισσότερη» εμπειρογνωμοσύνη ή/και εξουσίες καθιστά περιττές οποιεσδήποτε συζητήσεις σχετικά με μια «συμφωνία πανδημίας» ή τον αναθεωρημένο ΔΥΚ. 


Προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη το γεγονός ότι η ανικανότητα, το προσωπικό παράπτωμα ή ακόμη και η απουσία οποιωνδήποτε συνεπειών προφανώς δεν φαίνεται να διαδραματίζουν ρόλο στην κοινωνία μας. 

Για να μην αναφέρουμε τους πολιτικούς σώουμαν, τους «ειδικούς™» και τους «δημοσιογράφους» στα «κορυφαία και ποιοτικά μέσα ενημέρωσης».

Χωρίς αμφιβολία, αυτό που συνέβη στη Γενεύη το Σάββατο είναι ένα βδέλυγμα, και φοβάμαι ότι όσο περισσότερο περνάει ο χρόνος, όσο περισσότερο περνάει ο χρόνος, τόσο πιο σημαντική θα γίνει η ερμηνεία του "ABF Schweiz". 


Αλλά υπάρχει μια άλλη πτυχή που αξίζει προσοχής:

Οι περισσότεροι τεχνητοί, γιγαντιαίοι, πολυδιάστατοι θεσμοί αποτυγχάνουν, μερικοί πιο γρήγορα από άλλους, αλλά όταν το κάνουν, δεν είναι όμορφο θέαμα.

Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, ο πρόεδρος των ΗΠΑ F.D. Roosevelt δημιούργησε πολλούς νέους θεσμούς από το πουθενά, υποτίθεται επειδή ήξερε ότι όλοι οι νέοι θεσμοί θα μαραζώσουν μετά από μερικά χρόνια. (Στην αριστοτεχνική, αν και λογοκριμένη, αφήγηση του John Flynn για τον FDR, που δημοσιεύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1940).



Μια δευτερεύουσα σημείωση για την οικοδόμηση θεσμών

Τα τελευταία δέκα χρόνια περίπου, ασχολήθηκα λεπτομερώς με τη δομή και τις εσωτερικές αλλαγές των διοικητικών αρχών· Σε αυτή τη βάση ακολουθούν ορισμένες ερμηνευτικές εκτιμήσεις.

Όταν ένας νέος θεσμός συνθλίβεται, οδηγεί αναπόφευκτα σε διαμάχες προσωπικού, πολέμους χλοοτάπητα, διαμάχες για τη χρηματοδότηση και, φυσικά, τον αιώνιο συνεργό της γραφειοκρατίας, την αλλαγή αρμοδιοτήτων. 

Αυτό γίνεται συνήθως «άνωθεν» με τη μορφή εντολών, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι είναι α) αναστρέψιμο και β) δεν χρειάζεται να υπόκειται σε γραπτές ή/και λογικές εκτιμήσεις. 

Η υποταγή και η επέκταση του υπάρχοντος, εκτός από τη διατήρηση των «αρμοδιοτήτων» που κάποτε βρίσκονταν στο Τμήμα Α, γίνονται γρήγορα ο λόγος ύπαρξης των Τμημάτων Β έως Ω. Δεν υπάρχει τίποτε στην ιστορία που να μην έχει συμβεί με αυτόν τον τρόπο.

Σε γενικές γραμμές, οι ανθρώπινοι θεσμοί υπό τις συνθήκες της (μετα-)νεωτερικότητας μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες: κρατικούς και ιδιωτικούς ομίλους, "Big Gov't" και "Big Biz", αν θέλετε. 

Από τεχνική άποψη, και οι δύο εφαρμόζουν μηχανισμούς ολοκλήρωσης που διαφέρουν όχι ως προς τη φύση τους, αλλά ως προς την έκτασή τους: Ενώ το "Big Gov't" επιδιώκει την οριζόντια ολοκλήρωση, το Big Biz επιδιώκει την κάθετη ολοκλήρωση. 

Με άλλα λόγια, το πρώτο στοχεύει στον έλεγχο διαφορετικών στρωμάτων της κοινωνίας, της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης κ.λπ., ενώ το δεύτερο επιδιώκει να κυριαρχήσει σε όλες τις πτυχές της αλυσίδας εφοδιασμού.

Ο Π.Ο.Υ. βρίσκεται κάπου «στη μέση» – μια «σύμπραξη δημόσιου-ιδιωτικού τομέα» αν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο – και οι προκύπτουσες ιδιοσυγκρασίες θα εκτροχιάσουν τις περισσότερες προσπάθειες μέσα σε λίγα χρόνια, έστω και μόνο λόγω των απολύσεων, της χρηματοδότησης και των πολέμων χλοοτάπητα, και των εγωισμών εκείνων που δίνουν τις εντολές και εκείνων που υποτίθεται ότι θα τις ακολουθήσουν.

Τέλος, υπάρχει η έννοια της "μεταφοράς". Ενώ τεχνικά σημαίνει προσαρμογή της εθνικής νομοθεσίας σε ό,τι προέρχεται από το εξωτερικό (εδώ: το ΔΥΚ), αυτό γίνεται συνήθως με την προσθήκη εκτεταμένης διατύπωσης σε νόμους, κανονισμούς, διατάγματα κ.λπ. 

Αυτό θα καταστήσει μαζικά πιο δύσκολη την εφαρμογή του αναθεωρημένου ΔΥΚ, ειδικά εάν ορισμένες χώρες δεν επιθυμούν να εφαρμόσουν αυτές τις αναθεωρήσεις. 

Επιπλέον, η πόλωση θα αυξηθεί ενόψει των επακόλουθων νομικών προκλήσεων, ειδικά εάν υπάρξει επανάληψη της λεγόμενης «πανδημίας™ κορωνοϊού» που κήρυξε ο Π.Ο.Υ..



Επίλογος

Οι νέοι ΔΥΚ είναι κακοί, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό.

Όσο δεν γίνεται επανεκτίμηση της «πανδημίας™ του κορωνοϊού» και κυρίως των «μέτρων» της -με συνέπειες για τους υπεύθυνους- δεν πρέπει να γίνει τίποτε άλλο προς αυτή την κατεύθυνση.

Επομένως, θα πρέπει να δημιουργήσουμε ειδικά δικαστήρια για όσους είναι υπεύθυνοι για τη λεγόμενη «πανδημία™ Covid» που κήρυξε ο Π.Ο.Υ. και τις υπερβολές του, και αυτό ξεκινά από τον διευθυντή του Π.Ο.Υ. και φτάνει απρόσκοπτα στους συμμορφούμενους εκτελεστές σε τοπικό επίπεδο.

Δεν είμαι τόσο αφελής ώστε να πιστεύω ότι κάποιο από αυτά τα πράγματα θα συμβεί σύντομα. 

Ωστόσο, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε την ουσιαστική πτυχή της ανθρώπινης δράσης:

Κανένας τύραννος δεν σταμάτησε ποτέ με την συνεχή συμμετοχή ή υποχώρηση.

Μην συμφωνήσετε

Μην συμμορφώνεστε.

Φωτογραφία: I, Yann, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2367501



ΠΗΓΗ: Hat die WHO den "Pandemievertrag" durch die Hintertür gemogelt? (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ - Από τον James Roguski: Εγκρίθηκαν τροποποιήσεις στον Διεθνή Υγειονομικό Κανονισμό, «Εμείς ο Λαός έχουμε υποστεί μια εκπληκτική ήττα» (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ)

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ - Από τον James Roguski: Εγκρίθηκαν τροποποιήσεις στον Διεθνή Υγειονομικό Κανονισμό, «Εμείς ο Λαός έχουμε υποστεί μια εκπληκτική ήττα» (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ) (odysseiatv.blogspot.com)





Συμβάσεις Π.Ο.Υ.: καθαρή νίκη για τη φαρμακευτική βιομηχανία και απειλή για τη δημόσια υγεία

από τον Δρ Peter F. Mayer

Η συνέλευση χωρών του Π.Ο.Υ. ολοκληρώθηκε την 1η Ιουνίου με την έγκριση βασικών σημείων των προγραμματισμένων τροποποιήσεων του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού και τμημάτων της Συνθήκης για την πανδημία. Έκτοτε, υπήρξε μια συζήτηση σχετικά με το πόσο αρνητικές θα είναι οι επιπτώσεις αυτών των αλλαγών. Όποιος πιστεύει σε μια επιτυχία για την αντίσταση αγνοεί τον ρόλο του ΠΟΥ τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην «πανδημία» του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!