Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Θέλετε "αποτελέσματα"; Σοβαρά τώρα; ΔΕΙΤΕ τις εικόνες κατωτέρω!....

 ...OΡΙΣΜΕΝΟΙ, "ΑΡΠΑΞΑΝΕ" ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥΣ !

ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ "ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ"! 

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ 

"ΕΤΣΟΥΞΑΝ" ΠΟΛΥ !

ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ - ΤΑΧΑ ΜΟΥ & ΔΗΘΕΝ - ΜΠΛΕ.....



ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ
ΕΤΣΟΥΞΕ!
ΠΕΡΑΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ....



....ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.....

4 σχόλια:

  1. Σφαλιάρες!
    Κλωτσιές !
    Τώρα άν καί κατά πόσο εκείνοι που έπρεπε, άν ήθελαν κιόλας, "εισέπραξαν" τά μηνύματα μετά τίς κάλπες, είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, γεμάτο αμφισβητήσεις καί ερωτηματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμενα με ψιλο-τρομαζει οι 72 ψηφοι(απο 59 του 2019) που πηρε το Κομμα Ισοτητας Ειρηνης και Φιλιας στην Α'Αθηνων,οι 88 (απο τους 71 που πηρε το 2019) στον Βορειο τομεα Αθηνων,οι 87 (απο τους 75 που πηρε το 2019) στον Δυτικο τομεα Αθηνων,οι 131 (απο τους 99 που πηρε το 2019) στον Νοτιο τομεα Αθηνων,οι 57(απο τους 49 που πηρε το 2019) στην Β'Πειραια.στην Α' Πειραια εχασε 1 ψηφο(36 φετος,37 το 2019).

    Βεβαια ειναι 12.000 περιπου ψηφους κατω απο το 2019(πανελαδικα),αλλα ευελπιστω να πιανετε το νοημα

    Πυραυλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΠΟΤΕ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΩΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΥΧΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ......... ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μεγάλη αποχή είναι ανησυχητική από όποια πλευρά και αν την δει κάποιος, άσε που μπορεί να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους και δεν θα το επιχειρήσω. Όσο για την επιστολική ψήφο ήταν μια παρωδία που θα πρέπει να καταργηθεί γιατί πάσχει από παντού(αν το δούμε κομματικά μόνο το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση έλεγαν ότι το σύστημα της επιστολικής ψήφου είναι διάτρητο). Επίσης, οι νεκροί δεν έχουν διαγραφεί από τους εκλογικούς καταλόγους που έχουν χρόνια να αναθεωρηθούν με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.
    Τα χαστούκια:
    -- 33% έλεγε θα πάρει η ΝΔ 28,31% πήρε. Επίσης 8 έδρες είναι ο στόχος τους έλεγαν στις φυλλάδες τους 7 έδρες πήραν.
    -- 17% έλεγε θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ 14,92% πήρε.
    -- "Αν δεν είμαστε 2ο κόμμα θα συνιστά από μόνο του ήττα" έλεγαν στο ΠΑΣΟΚ, 3ο κόμμα το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!