Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Μουσουλμάνοι μετανάστες σε Γάλλους αγρότες: «Είμαστε εδώ για να σκοτώσουμε τους λευκούς»




Και έτσι . . . Ο 16χρονος Thomas Perotto μαχαιρώθηκε στην καρδιά και το λαιμό και πέθανε.




Νεαροί Γάλλοι αγρότες από τα χωριά Saint-Marcellin και Pont-en-Royans διοργάνωσαν έναν «χορό αγροτών» το βράδυ του Σαββάτου, 24 Μαΐου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα χορού Murinais. 

Θα ήταν μια νύχτα αθώας διασκέδασης. Δεν υπολόγιζαν, ωστόσο, ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες από το Saint-Marcellin θα εμφανίζονταν με χάος στο μυαλό τους. 

Έξι μουσουλμάνοι ήρθαν στην αίθουσα και περίμεναν έξω. 

Όταν δύο αγρότες άφησαν τον χορό, οι μουσουλμάνοι τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τους χτυπούν. 

Σε εκείνο το σημείο, άλλοι αγρότες έτρεξαν έξω για να βοηθήσουν στην υπεράσπιση των συναδέλφων τους, και οι μουσουλμάνοι στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, μόνο για να επιστρέψουν αργότερα με τις δικές τους ενισχύσεις, και προχώρησαν στην επίθεση στους πλέον αριθμητικά λιγώτερους αγρότες. 

Ένας από τους αγρότες δέχθηκε επανειλημμένα κλωτσιές και γροθιές και υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, αρκετά για να τον καταστήσουν ανίκανο για 13 ημέρες. 

Μια νύχτα ακίνδυνης διασκέδασης μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν οι μουσουλμάνοι, για κανέναν άλλο λόγο εκτός από το μίσος τους για τους «λευκούς» - δηλαδή τους αυτόχθονες Γάλλους - τους οδήγησαν να εξαπολύσουν την απρόκλητη και άγρια επίθεσή τους. 

Περισσότερα για την επίθεση μπορείτε να βρείτε εδώ: "Crépol, continued", μεταφρασμένο από το "Crépol, suite", του Michel Janva, Le Salon Beige, στις 30 Μαΐου 2024 (χάρη στον Medforth):


Μια χορευτική βραδιά, ο «Χορός των Αγροτών», διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα του χωριού Murinais από νέους αγρότες από το Saint-Marcellin και το Pont-en-Royans.

Ένας πρώτος καβγάς ξέσπασε μπροστά από την αίθουσα μεταξύ δύο ανδρών που έφευγαν το βράδυ και μισής ντουζίνας άλλων που ήταν έξω, νέων από το Saint-Marcellin. Καθώς άλλοι άνθρωποι βγήκαν από το δωμάτιο για να βοηθήσουν τους δύο φίλους τους, οι αντίπαλοί τους απωθήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή.

Αλλά αργότερα, επέστρεψαν με ενισχύσεις και ξέσπασε μια δεύτερη, πολύ πιο βίαιη φιλονικία, κατά τη διάρκεια της οποίας το κύριο θύμα κλωτσήθηκε και γρονθοκοπήθηκε. Αυτός ο νεαρός άνδρας ήταν σε θέση να φύγει από το νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, καθώς η πλήρης ανικανότητά του για εργασία (ITT) είχε οριστεί σε 13 ημέρες.

«Είναι τα ίδια όπως στην Crépol», παραδέχεται ο δήμαρχος.

«Οι επιτιθέμενοι ήθελαν να χτυπήσουν λευκούς», λέει ένας μάρτυρας.

Αυτή η τελευταία επίθεση θύμισε σε πολλούς Γάλλους την επίθεση στις 18 Νοεμβρίου 2023, στο μικρό χωριό Crépol, στο διαμέρισμα Drôme, με πληθυσμό περίπου 500 κατοίκων. 

Οι τοπικοί, αγρότες είχαν οργανώσει έναν ετήσιο «χειμερινό χορό» στον οποίο συμμετείχαν πολλοί άνθρωποι από τη γύρω περιοχή. 

Μόλις τελείωνε η βραδιά και οι άνθρωποι έτρεχαν από την αίθουσα, μια συμμορία μουσουλμάνων, οπλισμένων με μαχαίρια, έφτασε περίπου στη 1:30 π.μ. και άρχισε να μαχαιρώνει τον γαλλικό λαό. 

Εννέα άνθρωποι μαχαιρώθηκαν, ενώ άλλοι χτυπήθηκαν με πέτρες και σιδεριές. Οκτώ άτομα υποβλήθηκαν σε θεραπεία για σοκ. Ο 16χρονος Thomas Perotto μαχαιρώθηκε στην καρδιά και το λαιμό και πέθανε. Δύο άλλοι, ηλικίας 23 και 28 ετών, αντιμετωπίστηκαν ως «απόλυτα επείγοντα περιστατικά», ενώ έξι άλλοι νοσηλεύτηκαν για ελαφρά τραύματα. 

Μάρτυρες είπαν ότι όταν έφτασαν οι μουσουλμάνοι, φώναξαν «είμαστε εδώ για να σκοτώσουμε τους λευκούς». Και αυτό προσπάθησαν να κάνουν.

Η μαζική επίθεση σε άοπλους Γάλλους αγρότες έγινε το επίκεντρο της οργής, το γεγονός τροφοδότησε αιτήματα για τον περιορισμό της μουσουλμανικής μετανάστευσης. 

Μέλη δεξιών ομάδων που αντιτίθενται στη μουσουλμανική εισβολή στη Γαλλία – που περιγράφεται άδικα ως «ακροδεξιά» – κατέβηκαν στην Crépol για να δείξουν αλληλεγγύη στα θύματα και να εκφράσουν την οργή τους για τη φαινομενική ανικανότητα της κυβέρνησης να ελέγξει την εξάπλωση της βίας από τους μουσουλμάνους, μια βία που έχει πλέον εξαπλωθεί ακόμη και στα μικρότερα χωριά της αγροτικής Γαλλίας, όπως η Crépol

Η μουσουλμανική απειλή υπήρξε το επίκεντρο της οργής. Εκατοντάδες Γάλλοι κατέβηκαν στην πόλη για να διαμαρτυρηθούν για την επίθεση και τη φαινομενική αδυναμία της γαλλικής κυβέρνησης να ελέγξει την εξάπλωση της βίας από μουσουλμάνους ακόμη και στην αγροτική Γαλλία, la France profonde.

Η Crépol, με πληθυσμό 400 κατοίκων, δεν είναι μια απαγορευμένη ζώνη που κατοικείται από μουσουλμάνους, όπως το προάστιο του Παρισιού Seine-Saint-Denis ή οι βόρειες γειτονιές της Μασσαλίας. Η μουσουλμανική επίθεση εκεί τον περασμένο Νοέμβριο, και αυτή μόλις τώρα στο Pont-en-Royans, έδειξαν στους Γάλλους ότι ακόμη και στα πιο αγροτικά και απομακρυσμένα χωριά, υπάρχουν μουσουλμάνοι μετανάστες έτοιμοι να «σκοτώσουν όλους τους λευκούς»

Πόσοι ακόμη Τhomas Perotto θα πρέπει να πεθάνουν πριν η γαλλική κυβέρνηση κατανοήσει τη μουσουλμανική απειλή στο εσωτερικό της;





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!