Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Ο ΦΟΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ - ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ & ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ

Η Melinda Gates δίνει σημαντική ώθηση σε ακτιβίστριες και φεμινίστριες υπερ των αμβλώσεων με δωρεά 1 δισεκατομμυρίου δολλαρίων



Melinda Gates

 LifeSiteNews

Με τα δημοψηφίσματα για τις αμβλώσεις να πλησιάζουν σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Melinda Gates και άλλοι ακτιβιστές υπέρ των αμβλώσεων ελπίζουν ότι η περιουσία της θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ της βιομηχανίας αμβλώσεων.




(LifeSiteNews) Ο Bill και η Melinda Gates είναι εδώ και καιρό παθιασμένοι υποστηρικτές της βιομηχανίας αμβλώσεων, ρίχνοντας δεκάδες εκατομμύρια σε πρωτοβουλίες που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν ότι λιγότερα παιδιά θα φτάσουν στον κόσμο. 


 
 
έχει καταδικάσει πολιτικές υπέρ της ζωής και κάποτε πανηγύρισε σε μια συνέντευξη με τον Bill Moyers πώς οι πρωτοβουλίες «παγκόσμιας υγείας» οδηγούν τους ανθρώπους να αποφασίσουν ότι «δεν χρειάζεται να έχουν τόσα πολλά παιδιά».

Το ζήτημα, για τον Bill, είναι διαγενεακό. 

Όταν ο Moyers τον ρώτησε από πού προέρχεται το πάθος του (για τις αμβλώσεις), ο Gates απάντησε

«Ο πατέρας μου ήταν επικεφαλής της Planned Parenthood».



Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates περνάει επί του παρόντος μια σειρά σεισμικών σοκ αφού το διάσημο ζευγάρι χώρισε για τις κατά συρροή μοιχίες του Bill. 




Η Melinda παραιτείται τώρα από συμπρόεδρος του οργανισμού, ο οποίος θα αλλάξει το όνομά του σε Ίδρυμα Gates. Η Melinda, μια κατ' όνομα καθολική, θα επεκταθεί μόνη της, ρίχνοντας τα χρήματά της σε σκοπούς σημαντικούς για αυτήν.

Στις 13 Μαΐου, ανακοίνωσε στο 'X' ότι η προτεραιότητά της θα επικεντρωθεί στις «γυναίκες και τα κορίτσια στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο» - η Hillary Clinton απάντησε: «Melinda, αυτό είναι τόσο συναρπαστικό».





Όταν η Hillary Clinton βρίσκει κάτι συναρπαστικό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προμηνύονται κακά μαντάτα για τους ευάλωτους. 


Ο διευθύνων σύμβουλος Mark Suzman έγραψε μια επιστολή στους υπαλλήλους του Ιδρύματος Gates σημειώνοντας ότι η Melinda ήθελε να επικεντρωθεί σε θέματα γυναικών: «μετά από μερικά δύσκολα χρόνια βλέποντας τα δικαιώματα των γυναικών [άμβλωση] να επανέρχονται στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, θέλει να χρησιμοποιήσει αυτό το επόμενο κεφάλαιο για να επικεντρωθεί ειδικά στην αλλαγή αυτής της τροχιάς». 


Εν ολίγοις, μια σημαντική περιουσία πρόκειται να ριχτεί στους πολέμους των αμβλώσεων - το κληροδότημα του Ιδρύματος Gates ήταν πάνω από 75 δισεκατομμύρια δολλάρια από πέρυσι.


Όπως δήλωσε το Forbes την 1η Ιουνίου

«Η οικονομική δύναμη είναι κοινωνική δύναμη είναι πολιτική δύναμη

Από αυτή την άποψη, η [Melinda] French Gates κατέχει τεράστια δύναμη και με επίκεντρο τη διαμόρφωση του μέλλοντος των δικαιωμάτων των γυναικών [sic], οι επιπτώσεις είναι βαθιές. 

Στη δήλωσή της, η French Gates κατέστησε σαφές ως προς το πού έχει θέσει τις βλέψεις της, δηλώνοντας: 

«Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για τις γυναίκες και τα κορίτσια στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο - και όσοι αγωνίζονται για την προστασία και την προώθηση της ισότητας χρειάζονται επειγόντως υποστήριξη». 

Πράγματι, τα δικαιώματα των γυναικών [sic] βρίσκονται σε μια επισφαλή συγκυρία που πιθανότατα θα αντηχεί για τις επόμενες δεκαετίες».



Το Forbes προσδιόρισε την άμβλωση ως ένα από τα βασικά ζητήματα στα οποία θα επικεντρωθεί η Melinda French Gates, σημειώνοντας ότι έγραψε πρόσφατα στους New York Times ότι «η ενός έτους εγγονή μου μπορεί να μεγαλώσει με λιγώτερα δικαιώματα από ό, τι είχα». 


Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν, η εγγονή της θα είχε περισσότερα δικαιώματα αν ήταν ακόμα στη μήτρα, αλλά οι ακτιβιστές των αμβλώσεων πιστεύουν ότι το μαγικό κανάλι γέννησης παρέχει ανθρωπιά και ανθρώπινα δικαιώματα. 


Η Melinda - και άλλοι ακτιβιστές υπέρ των αμβλώσεων - ελπίζουν ότι η περιουσία του Gates θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ της βιομηχανίας αμβλώσεων.

Όπως ανέφερε το Forbes:

Η δέσμευση ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολλαρίων περιλαμβάνει επιχορηγήσεις που θα γίνουν από το Ίδρυμα Pivotal Philanthropies, με 200 εκατομμύρια δολλάρια να πηγαίνουν σε οργανισμούς των ΗΠΑ που προστατεύουν τα δικαιώματα των γυναικών [sic] - συμπεριλαμβανομένου του Κέντρου για τα Αναπαραγωγικά Δικαιώματα, του MomsRising Education Fund και του Εθνικού Κέντρου Γυναικείου Δικαίου - με ιδιαίτερη έμφαση στην αναπαραγωγική ελευθερία των γυναικών [sic]. 


Άλλα 240 εκατομμύρια δολλάρια πηγαίνουν σε 12 παγκόσμιους ηγέτες - στους οποίους περιλαμβάνονται η πρώην πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern, η βραβευμένη κινηματογραφίστρια Ava DuVernay, η επτά φορές χρυσή Ολυμπιονίκης Allyson Felix, η ακτιβίστρια ειρήνης της Λιβερίας Leymah Gbowee και η Αφγανή εκπαιδευτικός Shabana Basij-Rasikh - οι οποίοι θα κατευθύνουν ο καθένας το δικό του ταμείο 20 εκατομμυρίων δολλαρίων "σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που θεωρούν ότι κάνουν επείγον, αποτελεσματικό και καινοτόμο έργο για τη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας των γυναικών στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο». 


Επιπλέον, η French Gates ανακοίνωσε ότι 250 εκατομμύρια δολλάρια θα χορηγηθούν μέσω ανοικτής πρόσκλησης σε οργανώσεις βάσης, οι οποίες συχνά δεν εξυπηρετούνται επαρκώς από μεγάλους δωρητές, ξεκινώντας το φθινόπωρο.


Αυτή είναι μια τεράστια εισροή μετρητών στους πολέμους των αμβλώσεων – το Κέντρο για τα Αναπαραγωγικά Δικαιώματα είναι μία από τις πιο ισχυρές οργανώσεις αμβλώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. 


Όπως σημείωσε με θαυμασμό το Forbes, πρόκειται για «μια τολμηρή, φιλόδοξη κίνηση από την Melinda French Gates ... Είναι ένα έργο που την απελευθερώνει για να εστιάσει όλες τις προσπάθειές της εκεί που χρειάζονται περισσότερο (!!!!!!!): στην ανάκτηση της εξουσίας όχι μόνο για τον εαυτό της, αλλά για όλες τις γυναίκες». 


Με τα δημοψηφίσματα για τις αμβλώσεις να έρχονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις οργανώσεις υπέρ της ζωής να ξεπερνιούνται με τεράστια περιθώρια, η Melinda Gates πρόκειται να διασφαλίσει ότι ο αγώνας για τη ζωή των προγεννημένων θα γίνει ακόμη περισσότερο ένας αγώνας του Δαϋίδ εναντίον στον Γολιάθ.


Προτεινόμενη εικόνα

Ο Jonathon Van Maren είναι δημόσιος ομιλητής, συγγραφέας και ακτιβιστής υπέρ της ζωής. Τα σχόλιά του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από οκτώ γλώσσες και έχουν δημοσιευθεί ευρέως στο διαδίκτυο καθώς και σε έντυπες εφημερίδες όπως η Jewish Independent, η National Post, η Hamilton Spectator και άλλες. Έχει λάβει βραβείο για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού σε έντυπη μορφή από την εβραϊκή οργάνωση B'nai Brith. Τα σχόλιά του έχουν παρουσιαστεί στο CTV Primetime, Global News, EWTN και CBC, καθώς και σε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς και ειδησεογραφικά πρακτορεία στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μιλάει για μια μεγάλη ποικιλία πολιτιστικών θεμάτων σε όλη τη Βόρεια Αμερική σε πανεπιστήμια, γυμνάσια, εκκλησίες και άλλες λειτουργίες. Μερικά από αυτά τα θέματα περιλαμβάνουν την άμβλωση, την πορνογραφία, τη σεξουαλική επανάσταση και την ευθανασία. Ο Jonathon είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Arts στην ιστορία από το Πανεπιστήμιο Simon Fraser και διευθυντής επικοινωνίας του Καναδικού Κέντρου Βιο-Ηθικής Μεταρρύθμισης.

Το πρώτο βιβλίο του Jonathon, The Culture War, κυκλοφόρησε το 2016.



ΠΗΓΗ: Melinda Gates gives major boost to abortion activists, feminists with $1 billion donation - LifeSite (lifesitenews.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



Η έκθεση περιγράφει λεπτομερώς τα δισεκατομμύρια δολλάρια που ο Warren Buffett έχει διοχετεύσει σε ομάδες αμβλώσεων σε όλο τον κόσμο

Η ομάδα «οικογενειακού προγραμματισμού» της Melinda Gates έχει ισχυρούς δεσμούς με την άμβλωση και τον τρανσέξουαλ

Ο Ron DeSantis αντεπιτίθεται στη ριζοσπαστική τροπολογία της Φλόριδας υπέρ των αμβλώσεων

75χρονος ακτιβιστής υπέρ της ζωής καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης επειδή διαμαρτυρήθηκε σε κλινική αμβλώσεων το 2020

75-year-old pro-life activist sentenced to two years in prison for protesting abortion clinic in 2020 (endtimeheadlines.org)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!