Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Κόπτης επίσκοπος προειδοποιεί τη Γερμανία: Η ισλαμική μετανάστευση θα σας κάνει μειονότητα στην πατρίδα σας (βίντεο)





Ο Κόπτης Χριστιανός Επίσκοπος Δαμιανός της Επισκοπής Höxter-Brenkenhausen εξηγεί στους Γερμανούς ότι η Αίγυπτος ήταν κάποτε χριστιανική χώρα. 

Οι Κόπτες Χριστιανοί ήταν η πλειοψηφία του πληθυσμού με μεγάλη διαφορά προτού το Ισλάμ κατακτήσει και καταλάβει το έθνος.


«Οι Κόπτες ήταν κάποτε οι κυβερνήτες της Αιγύπτου. Σήμερα, αγωνιζόμαστε μόνο για να επιβιώσουμε. Αν αγνοήσεις τι συμβαίνει στην Ευρώπη, θα γίνεις μειονότητα στην ίδια σου την πατρίδα».


Η ιστορία δείχνει ότι ο επίσκοπος έχει δίκιο, με πολλά παραδείγματα. 


Τα μόνα δύο έθνη που κατάφεραν ποτέ να ανακτήσουν τον προ-ισλαμικό πολιτισμό και την ηγεσία τους είναι η Ισπανία και το Ισραήλ.


Το ίδιο το Αφγανιστάν ήταν βουδιστικό, όπως θα μπορούσε κανείς να συνειδητοποιήσει από την περίφημη καταστροφή των αγαλμάτων του Βούδα ύψους 100 ποδιών σκαλισμένα στις πλαγιές των βουνών, τα οποία οι Ταλιμπάν εξαφάνισαν με σύγχρονα εκρηκτικά.



ΠΗΓΗ: Coptic Bishop Warns Germany: Islamic Immigration Will Make You a Minority in Your Homeland (Video) - RAIR (rairfoundation.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!