Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

ΕΜΕΤΙΚΟ: Ισλαμιστής διαδικτυακός ιεροκήρυκας, υπερασπίζεται τους ....παιδικούς γάμους!!! - Οι κόρες πρέπει νά παντρεύονται ήδη από την ... κούνια!! ( Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ! )





Ο ριζοσπάστης ισλαμιστής ιεροκήρυκας Abu Omar υπερασπίζεται τον παιδικό γάμο στο TikTok: Από την ερμηνεία του ισλαμικού νόμου περί γάμου, μια κόρη που είναι ακόμα «στην κούνια» μπορεί ήδη να παντρευτεί!!!....


Το TikTok εξακολουθεί να είναι το προπύργιο των ισλαμιστών

Εκτός από γνωστά πρόσωπα, όπως οι ισλαμιστές ιεροκήρυκες όπως Αbul Baraa, Seikh Ibrahim ή Pierre Vogel, αρκετοί μικρότεροι λογαριασμοί, που διευθύνονται από ισλαμιστές, προσπαθούν επίσης να κάνουν ένα όνομα για τον εαυτό τους. 

Αυτό συμβαίνει και με τον ιεροκήρυκα Abu Omar, ο οποίος διαχειρίζεται το κανάλι TikTok "liebe_zum_hadith". Δημοσιεύει τακτικά σύντομα βίντεο για το Ισλάμ στο TikTok και το Instagram. Επιπλέον, υπάρχουν τακτικές ζωντανές ροές.

Σε μία από τις τελευταίες ζωντανές μεταδόσεις του, εξηγεί τον ισλαμικό νόμο περί γάμου και την ερμηνεία του. 

Ως ευκαιρία, πήρε την κριτική του προφήτη του Ισλάμ Μωάμεθ ότι πήρε την εξάχρονη Aisha ως σύζυγό του στην εποχή του. Συνεχίζει λέγοντας ότι ο Μωάμεθ κοιμήθηκε με την Aisha όταν ήταν μόλις εννέα ετών.



Όταν ρωτήθηκε για αυτό το θέμα, ο ιεροκήρυκας Abu Omar εξήγησε ότι αν είχε μια κόρη «που ήταν στην κούνια» και ο «Προφήτης Μωάμεθ θέλει να παντρευτεί αυτό το παιδί», θα πρότεινε αμέσως, αλλά «το παιδί δεν θα παραδοθεί στον Προφήτη ή θα παραδοθεί στον άνδρα μέχρι να είναι αρκετά ώριμη για να το κάνει». 

Αυτό μπορεί επίσης να αποδειχθεί από ισλαμική άποψη.

«Υπάρχει συναίνεση, ομόφωνη γνώμη μεταξύ των νομικών μελετητών, ότι μπορεί κανείς να εκτελέσει το γαμήλιο συμβόλαιο με το κορίτσι, ακόμη και στην κούνια, μπορεί να το κάνει, ένα είδος υπόσχεσης, αλλά θα παραδοθεί στον άνδρα όταν είναι αρκετά ώριμη», εξήγησε ο ιεροκήρυκας.



ΠΗΓΗ: Tochter noch in der Wiege verheiratet: Islamischer Online-Prediger verteidigt Kinderehen - Apollo News (apollo-news.net)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ 



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Το 58% των κρατουμένων στις φυλακές του Αμβούργου είναι μη Γερμανοί
Στις φυλακές του Αμβούργου, το 58% των κρατουμένων είναι αλλοδαποί. Ο αριθμός των απελάσεων παραμένει χαμηλός παρά το υψηλό κόστος κράτησης: το 2023, μόνο 103 κρατούμενοι απελάθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!