Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ: Ταϊβανέζοι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το σοκαριστικό «υπερβολικό σήμα θανάτου» που συνδέεται με τα εμβόλια Covid




"... Τα εμβόλια mRNA Covid είναι υπεύθυνα για ένα συγκλονιστικό «υπερβολικό σήμα θανάτου» πίσω από την παγκόσμια αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας».



Από τον Frank Bergman 
16 Ιουνίου 2024

Μια πολυκεντρική ομάδα διάσημων ιατρικών επιστημόνων έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου αφού ανακάλυψε ότι τα εμβόλια mRNA Covid είναι υπεύθυνα για ένα συγκλονιστικό «υπερβολικό σήμα θανάτου» πίσω από την παγκόσμια αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας.


Η μελέτη δημοσιεύθηκε στο έγκριτο περιοδικό Vaccines Journal και διεξήχθη από διάσημους επιστήμονες της Ταϊβάν που ειδικεύονται στην κλινική παθολογία, τις μολυσματικές ασθένειες και την τροπική ιατρική.


Η συστηματική διερεύνησή τους για σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά την ένεση mRNA μετά τον Covid εγείρει σημαντικές ανησυχίες σχετικά με την τρέχουσα πολιτική μαζικού εμβολιασμού.


Συγκεκριμένα, η ανακάλυψη από την ομάδα ενός «υπερβολικού σήματος θανάτου» έχει προκαλέσει Σ Ο Κ  στην επιστημονική κοινότητα.


Ο Ying-Fei Yang και ο Sher Singh, και οι δύο με το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ταϊβάν και τους συναδέλφους τους, επικεντρώνουν την έρευνά τους στη χορήγηση εμβολίων της Ταϊβάν και στην αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών.


Αυτά τα δεδομένα στη συνέχεια συγκρίθηκαν με τις παγκόσμιες στατιστικές.


Αξιοποιώντας και αξιοποιώντας δεδομένα από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (VAERS) της Ταϊβάν και τα παγκόσμια δεδομένα εμβολιασμού, οι συγγραφείς μελετούν την ασφάλεια των εμβολίων και τις επιπτώσεις των στρατηγικών εμβολιασμού στη δημόσια υγεία από τοπικές και παγκόσμιες προοπτικές.


Επισημαίνοντας την «προληπτική προσέγγιση» του νησιωτικού έθνους της Ταϊβάν, με αποτέλεσμα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, οι συγγραφείς προτείνουν μια καλή ευκαιρία για μια μελέτη περίπτωσης για την παρακολούθηση και τη διαχείριση ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με το εμβόλιο.


Η συγκριτική ανάλυση αποκαλύπτει ότι η παρακολούθηση της ασφάλειας παραμένει κρίσιμη για τη διατήρηση της εμπιστοσύνης του κοινού.


Στο έγγραφο της μελέτης, οι επιστήμονες εγείρουν σημαντικές ανησυχίες σχετικά με την αύξηση των θανάτων μεταξύ των εμβολιασμένων, ιδιαίτερα μεταξύ των ηλικιωμένων.


Σημειώνουν ότι οι αυξανόμενοι θάνατοι αποκαλύπτονται στο VAERS της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων της Ταϊβάν.


Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι υπερβολικοί θάνατοι αυξήθηκαν μετά την ανάπτυξη αντιμέτρων COVID-19.


Τόσο παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τα προφίλ ασφάλειας διαφόρων εμβολίων COVID-19 όσο και υποστηρίζοντας επίσης περισσότερη έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις των ποσοστών αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών στην πολιτική εμβολίων και τις στρατηγικές δημόσιας υγείας, οι συγγραφείς της μελέτης επισημαίνουν μια ανησυχητική πραγματικότητα: μια αύξηση του υπερβολικού θανάτου μετά την ολοκλήρωση της εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού.


Οι συγγραφείς διανθίζουν το έγγραφο της μελέτης με ανησυχητική γλώσσα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων Covid.


Από τις 23 Φεβρουαρίου 2023, το Κεντρικό Κέντρο Διοίκησης Επιδημιών της Ταϊβάν (CECC) ανέφερε ότι το 94% του πληθυσμού είχε λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου Covid.


Επιπλέον, το 76,3% έλαβε «αναμνηστική» δόση και το 23% είχε λάβει ένεση τρίτης δόσης.


Στην ενότητα «Αποτελέσματα και ανησυχίες για τη δημόσια υγεία» της μελέτης, οι Ying-Fei Yang, Sher Singh και οι συνεργάτες τους αναφέρουν τους εκτιμώμενους σωρευτικούς υπερβάλλοντες θανάτους ανά 100.000 άτομα στην Ταϊβάν.


Διαπίστωσαν ότι οι υπερβολικοί θάνατοι αυξήθηκαν μετά την κυκλοφορία των εμβολίων στο κοινό και όχι πριν, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι ενέσεις ήταν πολύ πιο επικίνδυνες από τον ιό από τον οποίο υποτίθεται ότι προστατεύουν.


Οι συγγραφείς αναφέρουν ότι «μετά τις 26 Σεπτεμβρίου 2022, οι εκτιμώμενοι υπερβολικοί θάνατοι στην Ταϊβάν» εκτοξεύτηκαν στα ύψη.


Εγείροντας ανησυχία, οι συγγραφείς διαπίστωσαν ότι «η κλίση του σωρευτικού υπερβολικού θανάτου της Ταϊβάν αυξήθηκε ξαφνικά μετά τις 31 Μαρτίου 2022».


Στις αρχές του 2022, η πανδημία είχε τελειώσει, αλλά η παγκόσμια εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού ήταν ακόμα σε πλήρη εξέλιξη.


Αναφέροντας ότι τα δεδομένα ανεπιθύμητων ενεργειών του Taiwan FDA αντιπροσωπεύουν μόνο τις «αναφερόμενες» περιπτώσεις θανάτων, αναγνωρίζουν ότι το αποθετήριο δεν μπορεί να είναι οριστικό για τους λόγους για τους υψηλότερους υπερβολικούς θανάτους που παρατηρήθηκαν μετά τις 31 Μαρτίου 2022.


Οι ερευνητές συνεχίζουν:


«Το αν η μετάλλαξη του ιού ή/και η εφαρμογή της πολιτικής είναι αιτιώδης θα πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω».


Εδώ η εφαρμογή πολιτικής θα μπορούσε να συνεπάγεται πολιτική εμβολιασμού, δεδομένου ότι αυτό είναι ένα βασικό θέμα αυτού του εγγράφου.


Στην πραγματικότητα, αναγνωρίζοντας τον δυνητικό κίνδυνο που συνδέεται με τα εμβόλια και τις σχετικές πολιτικές που διατυπώνουν:


«Για να μετριαστεί ο κίνδυνος από τη σκοπιά του προγράμματος εμβολίων, η ανάπτυξη τεκμηριωμένων συστάσεων είναι το κλειδί για την ενίσχυση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των εμβολίων».


Είναι σαφές ότι οι συγγραφείς ανησυχούν τόσο για τους υπερβολικούς θανάτους όσο και για τους σοβαρούς θανάτους που σχετίζονται με ανεπιθύμητα συμβάντα και τα εμβόλια Covid.


Και συνεχίζουν:


«Τέτοιες συστάσεις θα μπορούσαν να επεκταθούν στη βελτίωση των συστημάτων επιτήρησης για την καλύτερη καταγραφή ανεπιθύμητων ενεργειών, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για την έγκαιρη ανίχνευση και ανταπόκριση σε πιθανά ζητήματα που σχετίζονται με τα εμβόλια».


Και πάλι, ζητώντας «ενισχυμένη επιτήρηση», οι συγγραφείς επισημαίνουν ότι αυτό όχι μόνο θα υποστηρίξει την «άμεση διαχείριση κινδύνου, αλλά και θα συμβάλει στον μακροπρόθεσμο στόχο της ενίσχυσης των συστημάτων ασφάλειας των εμβολίων».


Συνεχίζουν προειδοποιώντας ότι η πίεση προς το κοινό να λάβει πειραματικά εμβόλια μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες και καλεί τις κυβερνήσεις να διερευνήσουν τέτοιες τακτικές.


«Αυτή η κατανόηση γίνεται το θεμέλιο πάνω στο οποίο τα άτομα μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις επιλογές υγείας και εμβολιασμού τους», υποστηρίζουν.


«Επιπλέον, είναι κρίσιμο να αναγνωρίσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις δημογραφικές αντιδράσεις στα εμβόλια.


«Οι νέοι και οι ηλικιωμένοι πληθυσμοί μπορεί να αντιδράσουν διαφορετικά στα εμβόλια, απαιτώντας προσαρμογές στις στρατηγικές εμβολιασμού και στην παρακολούθηση μετά τον εμβολιασμό για αυτές τις ομάδες».


Καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα πλαίσια πολιτικής θα πρέπει να είναι πιο εκλεπτυσμένα διασφαλίζοντας «αυστηρή παρακολούθηση μετά τον εμβολιασμό, ειδικά σε ηλικιακές ομάδες ή πληθυσμούς που έχουν αναφέρει υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών».


Φυσικά, το ποσοστό των θανάτων ηλικιωμένων, όπως αναφέρθηκε στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου, ήταν σημαντικά υψηλότερο.




ΠΗΓΗ: Scientists Raise Alarm over Shocking 'Death Signal' Linked to Covid Shots - Slay News


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Τό σοκαριστικό <>...πού "κολλάει"...? Έχει σχέση μέ τό 5G ή μέ κάποιο άλλο εξωτερικό σήμα.
    Ή μήπως είναι εσωτερικό σήμα θανάτου κατόπιν κάποιας εντολής...??
    Πολλά τά ερωτηματικά γιά τά τρυπήματα..."ευθανασίας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπλήρωση : Τό σοκαριστικό
    «υπερβολικό σήμα θανάτου»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!