Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Η κ. Merkel κρατούσε μαζί το μαχαίρι που σκότωσε τον αστυνομικό Rouven L.



Πόσες φορές ακόμα θέλουμε να θρηνήσουμε θύματα όπως αυτός ο άνθρωπος;


Ένα άρθρο επισκεπτών από τον Klaus Kelle

Ο Rouven L. είναι νεκρός. Ο αστυνομικός είχε παρέμβει θαρραλέα στο κέντρο της πόλης Mannheim όταν ο 25χρονος Αφγανός Sulaiman A. επιτέθηκε και τραυμάτισε τον γνωστό επικριτή του Ισλάμ Michael Stürzenberger στο δρόμο. 

Ο Stürzenberger χειρουργήθηκε για δυόμισι ώρες πριν οι γιατροί μπορέσουν να δώσουν το πράσινο φως, και άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν επίσης.

Αλλά ο Rouwen L. είναι νεκρός, η ζωή ενός 29χρονου έχει σβήσει – στην υπηρεσία όλων μας.

Πόσες φορές ακόμα θέλουμε να θρηνήσουμε θύματα όπως αυτός ο άνθρωπος; 

Πόσο συχνά θέλουμε να διαβάζουμε ή να βλέπουμε στο διαδίκτυο βίντεο θυμάτων μαχαιριών, που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σοβαρά από ανθρώπους που έχουν έρθει στη χώρα μας, στους οποίους προσφέρουμε μια προοπτική για το μέλλον, των οποίων τα προς το ζην, των οποίων τα διαμερίσματα πληρώνουμε, ακόμη και αν δεν έχουν δικαίωμα παραμονής στη Γερμανία, αλλά παρ' όλα αυτά είναι «ανεκτοί» από ενδιαφέρον για τους Πράσινους και τους Κόκκινους στους μοχλούς της εξουσίας;



Όλοι το τροφοδότησαν ενεργά ή τουλάχιστον το ανέχτηκαν

Αυτό με φέρνει στην κ. Merkel, αυτή τη γυναίκα που πρώτα καταπόντησε το CDU και μετά τη Γερμανία. 
Και η οποία ακόμη χειροκροτείται μέχρι σήμερα στις εκδηλώσεις του CDU, αν εξακολουθεί να πηγαίνει εκεί.


Η κ. Merkel άνοιξε τα γερμανικά σύνορα σε όλους τον Σεπτέμβριο του 2015. 

Όχι μόνο για τους 20.000 πρόσφυγες που είχαν ξεκινήσει με τα πόδια μέσω Βουδαπέστης, αλλά για μήνες ήταν ανοιχτά σε περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο κυρίως νέους άνδρες, πολλοί χωρίς ταυτότητα αλλά με smartphones, οι οποίοι χαρακτηρίζονταν ως ψυχολογικά τραυματισμένοι. 

Αυτή η απόφαση, την οποία η Merkel έλαβε προσωπικά σε τηλεφωνική συνομιλία με τον συνάδελφό της Feymann από την Αυστρία, ήταν το έναυσμα για όλα όσα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα μέχρι σήμερα. 

Και οι πρωθυπουργοί κρεμούν μετάλλια γύρω από το λαιμό αυτής της γυναίκας. 

Η λέξη "εμετικό" δεν πλησιάζει καν για να το περιγράψει.

Και, το επαναλαμβάνω ξανά και ξανά, δεν είμαι εναντίον των ξένων, των προσφύγων, των μεταναστών. 

Πρόκειται για εκείνους που μας περιφρονούν, που αντιμετωπίζουν τις γυναίκες σαν ζώα, που σκοτώνουν και βιάζουν, που επιλέγουν στόχους επίθεσης στα υπόγειά τους και φτιάχνουν γιλέκα με εκρηκτικά και ακονίζουν μαχαίρια για να σκοτώσουν «άπιστους». 

Το πρόβλημά μας δεν είναι οι μετανάστες από τις Φιλιππίνες ή την Ινδία, ούτε οι Πολωνοί ή οι Ουκρανοί, ούτε οι Τούρκοι ή οι Σύριοι που σέβονται τους νόμους και τις παραδόσεις μας, που εργάζονται εδώ και κερδίζουν τα προς το ζην.



Είναι επιτρεπτό, μπορεί κανείς να θεωρήσει την κ. Merkel προσωπικά υπεύθυνη για αυτό;

Αλλά εκείνοι των οποίων το καθεστώς ασύλου απορρίφθηκε μετά από συνταγματική διαδικασία. Αυτοί που διαπράττουν τα πιο σοβαρά εγκλήματα στη χώρα μας, όπως αυτός ο κ. Σουλεϊμάν, ένας δολοφόνος από το Αφγανιστάν.

Είναι επιτρεπτό, μπορεί κανείς να θεωρήσει την κ. Merkel προσωπικά υπεύθυνη για αυτό; 

Για τον δολοφονημένο Rouven, για τη βιασμένη και δολοφονημένη Maria από το Freiburg, για τους εκατοντάδες θανάτους από το 2015 λόγω της βίας των μεταναστών;

Στην πραγματικότητα, πρέπει να το κάνετε.

Είναι πλέον καιρός να κατονομάσουμε τα πράγματα με σαφήνεια και να κατονομάσουμε τους ενόχους, κατά προτίμηση για να τους καταστήσουμε υπεύθυνους.

Και, το επαναλαμβάνω ξανά και ξανά, δεν είμαι εναντίον των ξένων, των προσφύγων, των μεταναστών. Πρόκειται για εκείνους που μας περιφρονούν, που αντιμετωπίζουν τις γυναίκες σαν ζώα, που σκοτώνουν και βιάζουν, που επιλέγουν στόχους επίθεσης στα υπόγειά τους και φτιάχνουν γιλέκα με εκρηκτικά και ακονίζουν μαχαίρια για να σκοτώσουν «άπιστους». Το πρόβλημά μας δεν είναι οι μετανάστες από τις Φιλιππίνες ή την Ινδία, ούτε οι Πολωνοί ή οι Ουκρανοί, ούτε οι Τούρκοι ή οι Σύριοι που σέβονται τους νόμους και τις παραδόσεις μας, που εργάζονται εδώ και κερδίζουν τα προς το ζην.


Αλλά εκείνοι των οποίων το καθεστώς ασύλου απορρίφθηκε μετά από συνταγματική διαδικασία. Αυτοί που διαπράττουν τα πιο σοβαρά εγκλήματα στην χώρα μας, όπως αυτός ο Σουλεϊμάν, ένας δολοφόνος από το Αφγανιστάν.

Όταν στις 11 Απριλίου 1968, λίγο μετά τις 4:30 μ.μ., ο Rudi Dutschke προσεγγίστηκε από έναν δολοφόνο στο Kurfürstendamm στο Δυτικό Βερολίνο, κοντά στα γραφεία της Σοσιαλιστικής Γερμανικής Φοιτητικής Ομοσπονδίας (SDS), και τραυματίστηκε σοβαρά από τρεις πυροβολισμούς, χιλιάδες διαδήλωσαν στους δρόμους φωνάζοντας "Η BILD πυροβόλησε".

Δεν έχει να κάνει με το να είσαι εναντίον των ξένων, των προσφύγων, των μεταναστών. Πρόκειται για εκείνους που περιφρονούν εμάς και τους νόμους μας, που σκοτώνουν και βιάζουν. 

Σε μια ελεύθερη κοινωνία, μπορούμε επίσης δικαίως να πούμε σήμερα ότι όλη αυτή η τρέλλα ξεκίνησε με την απόφαση της Merkel.

Και εξελίχθηκε σε πραγματικό πένθος!


ΠΗΓΗ: Frau Merkel hat mitgestochen - reitschuster.de


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!